Thursday, March 16, 2017

Η απονομιμοποίηση και η ποινικοποίηση του ΔΝΤ



Πρέπει να απονομιμοποιηθεί το ΔΝΤ στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης. Πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Πρέπει να συμπεριληφθεί στις διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις, και όποιες βίαιες πράξεις διαπράττονται εναντίον του, να αποκαλούνται αντι-τρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Οι επικεφαλής της τρομοκρατικής οργανώσεως πρέπει να επικηρυχθούν και να καταγραφούν στις λίστες τρομοκρατών. Τα στελέχη της εγκληματικής οργανώσεως πρέπει να θεωρούνται νόμιμοι στόχοι και τα κράτη να διεξάγουνστοχευμένες επιχειρήσεις εξουδετερώσεως (targeted killing) με την χρήση μη-επανδρωμένων αεροπλάνων(drones).

Η οποιαδήποτε συνεργασία χωρών με το ΔΝΤ πρέπει να εκλαμβάνεται ως υπόθαλψη τρομοκρατών και συναυτουργία στην διάπραξη γενοκτονίας με οικονομικά μέσα.

Η αναπαραγωγή τέτοιων αντιλήψεων, θα επιφέρει αλλαγή στο ισοζύγιο της επικοινωνιακής ισχύος και της νομιμοποιήσεως που διαθέτει το ΔΝΤ.

Μαζί με την δημιουργία εναλλακτικών αποθεματικών νομισμάτων, εναλλακτικών διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, και εναλλακτικών τραπεζικών συστημάτων, η οποία θα προσφέρει περισσότερες επιλογές σε λαούς και πολίτες, πρέπει να δημιουργηθεί και ένα εναλλακτικό αφήγημα εις ό,τι αφορά το ΔΝΤ.

Η ληστοσυμμορία του ΔΝΤ προς το παρόν κατέχει το μονοπώλιο στα ειδικά τραβηχτικά δικαιώματα. Δεν επιτρέπεται να κατέχει και το μονοπώλιο των λέξεων και των εννοιών.

1 comment:

  1. Καταρχήν έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ με την ανάρτηση.
    Όμως νομίζω η αποστολή βόμβας στο ΔΝΤ είναι κάπως γελοίο γεγονός. Αυτό το λέω όχι γιατί διαφωνώ με αυτήν την ενέργεια, αλλά θα έπρεπε πρώτα από όλα να στραφούν να "θορυβήσουν" πλείστους όσους βολευτές ψήφισαν μνημόνια, εφάρμοσαν αντιλαϊκές πολιτικές, κατάκλεψαν τον Ελληνικό λαό και βγαίνουν και παριστάνουν τους σωτήρες!
    Το ΔΝΤ κάνει την δουλειά του, οι βολευτάδες που ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν τι ψηφίζουν και αδιαφορούν για την χώρα τους (που την καταντήσανε χώρο) έχουν πρώτα από όλα την ευθύνη.
    Οι "πυρήνες της φωτιάς" εκτός από το να καίνε τρόλεϊ δεν βλέπω τι άλλο αντικυβερνητικό έργο έχουν να επιδείξουν! Μόνο για τους λαθροεισβολείς νοιάζονται και ελάχιστα για τους Έλληνες...
    Αν έχουν κάνει κάτι σημαντικό και μου διέφυγε, θα ήθελα να το μάθω.

    ReplyDelete