Thursday, March 2, 2017

Η δειλή στρατηγική των ΗΠΑ οδηγεί στον "μετριοπαθή" εξισλαμισμό των δυτικών κοινωνιών



Οι δύο σύμβουλοι εθνικής ασφαλείας του Τράμπ, Sebastian Gorka και LtGen McMaster, συνεχίζουν το ίδιο στρατηγικό λάθος στην προσέγγιση του ισλάμ.

Γι' αυτούς υπάρχει το καλό, μετριοπαθές, αληθινό ισλάμ, που το ασπάζεται η πλειοψηφία των μουσουλμάνων. Και το κακό, ακραίο, και διαστρεβλωμένο ισλάμ που το ασπάζεται η ISIS, η Al-Qaeda, κλπ.

Οι δύο σύμβουλοι του Τράμπ προετοιμάζουν το έδαφος για άλλη μία ήττα των ΗΠΑ απέναντι στο ισλάμ. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα των ΗΠΑ που δεν πρέπει να μετατραπεί σε ελληνικό πρόβλημα.Στις ισλαμικές θεολογικές σχολές δεν υφίσταται μετριοπαθής και ακραία εκδοχή του ισλάμ.

Επί 16 χρόνια, μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στην Νέα Υόρκη, η πολιτική και στρατιωτική ελίτ των ΗΠΑ αρνείται την πραγματικότητα, διότι φοβάται ότι αν θεωρήσει ως εχθρό το ισλάμ συνολικώς, θα έχει απέναντί του περισσότερους εχθρούς.

Το αποτέλεσμα της εγκληματικής στρατηγικής των ΗΠΑ είναι να διεισδύει το "μετριοπαθές" ισλάμ στην Δύση, να νομιμοποιείται στην λαϊκή συνείδηση, και να αυξάνεται ο αριθμός των οπαδών του.

Εμείς πρέπει να προσεγγίζουμε τις υποτιθέμενες δύο εκδόσεις του ισλάμ ως συμπληρωματικές. Η πρώτη ισλαμική φάση, η "μετριοπαθής", προετοιμάζει την επιβολή της δεύτερης, της "ακραίας".

Πρέπει να προσεγγίζουμε το "μετριοπαθές" ισλάμ ως μία κατάσταση ψυχρού πολέμου, μέχρι να ξεκινήσει η φάση θερμού πολέμου με το "ακραίο" ισλάμ.

Αν υπάρχει κάποια πρακτική διαφορά μεταξύ μετριοπαθών και ακραίων είναι ότι οι "μετριοπαθείς" ισλαμιστές είναι πιό εύκολο να δραπετεύσουν από το ισλάμ. Πιό εύκολο να αλλαξοπιστήσουν. Πιό εύκολο να στραφούν εναντίον του.

Αν όμως τους λέμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το ισλάμ, παρά μόνον με μία διαστρεβλωμένη εκδοχή του, τότε δεν θα θέλουν να απεγκλωβιστούν.

Εκλαμβάνοντας το ισλάμ συνολικώς ως εχθρό, και κατεδαφίζοντας τις θεολογικές του βάσεις, μειώνουμε αντί να αυξάνουμε τον αριθμό των οπαδών του.

Αντιθέτως, η λανθασμένη άποψη των Αμερικανικών ελίτ, υπονοεί ότι οι "μετριοπαθείς" μουσουλμάνοι δεν θέλουν να δραπετεύσουν από το ισλάμ, και ότι αν θεωρηθεί εχθρικό το ισλάμ στο σύνολό του, οι "μετριοπαθείς" θα γίνουν "ακραίοι".

Εξ αιτίας της εγκληματικής αμελείας, οι Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας ενδιαφέρονται μόνον για το τί κάνει η ISIS και άλλες "ακραίες" οργανώσεις χιλιάδες μίλια μακριά από τις ακτές των ΗΠΑ, αντί να ενδιαφέρωνται για τα εκατομμύρια των "μετριοπαθών" μουσουλμάνων που κατακτούν ειρηνικώς την Αμερική και επιβάλλουν τα "μετριοπαθή" ήθη και έθιμά τους.

Η δειλή στρατηγική τους, οδηγεί στον αργό θάνατο και στον "μετριοπαθή" εξισλαμισμό των δυτικών κοινωνιών.

Το ότι μία μάζα ανθρώπων προσωρινώς είναι "μετριοπαθής", δεν σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια δεν θα γίνει βίαιη.

10 comments:

  1. Ας εξισλαμιστούν όλοι τους. Έτσι θα καταφέρουν οι μουσουλμάνοι να κάνουν αυτό που δεν πρόκειται να κάνουν οι εθνικοί: την κατάργηση του φιλελευθερισμού και του μετριοπαθούς μονοθεϊσμού (Χριστιανισμός). Έπειτα θα έχουμε να κάνουμε με έναν μονάχα εχθρό: το Ισλάμ.

    ReplyDelete
  2. Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σας. Θα πρέπει να ζυμωθεί από διάφορους όμορους χώρους η ιδέα πως το υπ' αριθμόν ένα ζήτημα της χώρας δεν είναι ούτε το οικονομικό ούτε και το θρησκευτικό. Είναι το Φυλετικό Ζήτημα και η υπεράσπιση του Δικαίου του Αίματος. Και οι μείζονες αντίπαλοι δεν είναι οι αριστεροί και φιλελεύθεροι (αυτοί ξέρουν τι πράττουν ως διεθνιστές, κοσμοπολίτες και υπέρμαχοι της θεωρίας της ισότητας), αλλά τα βλακώδη πλήθη των "πατριωτών", "ελληνολατρών" και λοιπών αντιναζιστών ταμτάκων και λοιπών τεμπελαρέων που ουδεμία φυλετική συνείδηση διαθέτουν. Απλώς κλαίνε για τους μισθούς, τις συντάξεις και τη μίζερη ύπαρξή τους και κάνουν κρα να τους σώσει ο Πούτιν, ο Τράμπ και οι εξωγήινοι...
    Ξεφτίλες "πατριώτες".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω που υπαρχεις. Ειμαι ενα βημα πριν την καταθλιψη.

      Delete
  3. Όχι απαισιοδοξία. Ζύμωση της Ιδέας και εξοβελισμό των στοιχείων που οδηγούν στον σεχταρισμό. Είναι βλακώδες να ασχολούμαστε πραγματικά με δευτερεύοντα ζητήματα, τα οποία απλώς και μόνο υπάρχουν για να βρίσκουν ένα σημείο ταυτότητας όσοι κατά βάθος δεν θέλουν να πράξουν τίποτα. Έχουμε πήξει στους στρασσεριστές που "μάχονται" τους ορθόδοξους "χιτλερικούς" εθνικοσοσιαλιστές, στους "μεντιτεραννιστές" που αντιμάχονται τους "νορδιστές", στους δωδεκαθειστές των μυστικών όπλων, στους Ελληναράδες που βρίζουν τους Αλβανούς αλλά θέλουν τον Αντεντοκούμπο για Έλληνα, τους ορθόδοξους χριστιανούς που πιστεύουν ότι ο Ιησούς ήταν Έλληνας (...!) και λοιπές ηλιθιότητες. Και όλα αυτά φυσικά από την πολυθρόνα τους.
    Τα πράγματα είναι απλά: Πρώτον, ποιος πιστεύει στις αρχές του Αίματος και της Γης (Blut und Boden όπως έλεγαν οι πραγματικοί Εθνικοσοσιαλιστές και όχι οι σημερινοί νάνοι του wannabe εθνικοσοσιαλισμού); Και δεύτερον, ποιος θέλει να στρατευθεί υπέρ αυτών και μάλιστα δίχως να έχει "προσωπική" γνώμη. Δηλ. να δρα ως "άνθρωπος τους κινήματος" (όπως έλεγε ο Έβολα) και όχι ο δημοκρατικός φιλοκουβέντας μαζάνθρωπος. Όποιος πιστεύει σε αυτές και μάχεται υπακούων σε μια ανώτερη αρχή, μας είναι αδιάφορο αν υιοθετεί το Δωδεκάθεο, τον Θετικό Χριστιανισμό, την Ορθοδοξία, τον Ινδουισμό ή ακόμη και το Ισλάμ.
    Η απάντηση, είναι βέβαιο, πως είναι πραγματικά ελάχιστοι για κάτι τέτοιο. Όμως από τους ελάχιστους οφείλει να ξεκινήσει, αν ξεκινήσει κάτι. Αυτή είναι και η μόνη αλήθεια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπάρχουν άλλα στοιχεία εκτός από το αίμα που συνιστούν την ελληνική ταυτότητα. Δεν ήμασταν ποτέ σαν τους στενόμυαλους Γερμανούς που είχαν εμμονές με τους φαινοτύπους. Ο ελληνικός πολιτισμός είναι πλατύτερη έννοια και δεν στηρίζεται μόνο στο αίμα.

      Delete
    2. Εαν πιστευεις οτι οι Γερμανοι ειχαν εμμονη μονον στους φαινοτυπους, εισαι ανιδεος περι Εθνοσοσιαλιστικης Γερμανιας, οπου εκτος της φυλετικης ευρωστιας, αγνοτητος και ευγονικης, ανεπτυσσοντο τεχνες, πνευμα, επιστημες, και το σχεδιο του Μεγιστου Αδολφου ηταν να μετατρεψει το Βερολινο σε κεντρο πολιτισμου της Ευρωπης, ενωνοντας "το Ελληνικο πνευμα με την Γερμανικη τεχνοτροπια", δικα του λογια.

      Παιδευτειτε πρωτα και μετα εκφραστε αποψη.

      Delete
  4. Βρες τα πρώτα τα άλλα στοιχεία, καλλιέργησε τα και καλά ξεμπερδέματα. Βαριόμαστε τις κουβέντες. Μας είσαι άχρηστος.
    Η πολιτική είναι πόλεμος και διεξάγεται από πολιτικούς στρατιώτες. Μας αρκεί ο προσδιορισμός της πρώτης αρχής. Τα υπόλοιπα είναι για τους φαφλατάδες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι να βρω και να καλλιεργήσω; Αν δεν τα ξέρεις, τότε δεν ξέρεις τίποτε για το ελληνικό γένος. Δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένας διεθνιστής του "λευκού εθνικισμού".

      Delete
  5. H Γερμανία, η οποία δεν είναι καν ένα πραγματικό κράτος, είναι η Πέμπτη Φάλαγγα των Αμερικανών στην Ευρώπη. Χάρη στη Γερμανία εδώ και έναν αιώνα οι Αμερικανοί έχουν "ρημάξει" την Ευρώπη και η Γερμανία την Ελλάδα.

    ReplyDelete
  6. Ο χίτλερ ήταν ένα ξανθοβάρβαρο ζωάδι που πήγε να τα βάλει με τον Σιωνισμό (τον οποίο δεν γνώριζε) και όλον τον υπόλοιπο κόσμο ταυτόχρονα. Γι αυτό άλλωστε και το κίνημά του τσακίστηκε μέσα σε μόλις 11 χρόνια από την απόκτηση της γερμανικής εξουσίας.

    Οι ελλαδίτες χιτλερικοί είναι ακόμη χειρότερα ζωάδια. Πιο ηλίθιοι και από τα κουμούνια. Δεν γίνονται Έλληνες ούτε σε 300 μετεμψυχώσεις.

    ReplyDelete