Sunday, February 26, 2017

Η ωφέλεια από την μετανάστευση αντικαταστάσεως πληθυσμών



Μία από τις πρώτες πράξεις ενός νέου ελληνοκεντρικού και εθνοκεντρικού καθεστώτος πρέπει να είναι η άμεση ακύρωση όλων των εγγράφων ταυτότητος των κατοίκων της Ελλάδος, και η επανέκδοσή τους.

Όλα τα διαβατήρια και οι ταυτότητες του παλαιού καθεστώτος πρέπει να ακυρωθούν ώστε να μην έχουν καμμία ισχύ. Δι' αυτού του τρόπου θα ξεκινήσει εκ νέου η καταγραφή των Ελλήνων στην καταγωγή, ο διαχωρισμός τους από τους μη-Έλληνες, και ο επαναπατρισμός των αλλοφύλων.

Θα ακυρωθεί η Ελληνική ιθαγένεια και η υπηκοότης των αλλοφύλων, οι οποίοι την απέκτησαν παρανόμως από το παλαιό μισελληνικό καθεστώς. Χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα δεν θα μπορούν να κάνουν καμμία νομική πράξη και καμμία εμπορική συναλλαγή. Λίαν συντόμως θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Συγχρόνως θα αποδοθεί ξένη ιθαγένεια και υπηκοότητα στους εν Ελλάδι αλλοφύλους.

Υιοθετώντας πολιτική αναγκαστικού επαναπατρισμού για τους αλλοφύλους, η Ελλάς θα απαιτήσει από τις ξένες χώρες να επαναπατρίσουν τους Έλληνες Ομογενείς.

Θα πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη ανταλλαγή πληθυσμών στην σύγχρονη Ιστορία. Οι ξένες χώρες θα υποδεχθούν τους αλλοφύλους, και η Ελλάς θα υποδεχθεί τους Έλληνες μετανάστες.

Η υποχρεωτική μετανάστευση των αλλοφύλων και των Ελλήνων στην χώρα καταγωγής των θα είναι ένα ανθρωπιστικό γεγονός υψίστου σημασίας που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν.

Η ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδος και ξένων χωρών θα προβληθεί διεθνώς ως μία εθνωφελής και αντιρατσιστική πράξη για όλες τις πλευρές.

Το μεγαλύτερο ρατσιστικό έγκλημα είναι ο εξελληνισμός των αλλοφύλων εν Ελλάδι και η αφομοίωση των Ελλήνων του εξωτερικού. Κάθε εθνότητα πρέπει να διατηρεί την ακεραιότητά της.

Η Χώρα μας πρέπει να καταρτίσει μεταναστευτικό πρόγραμμα αντικαταστάσεως του εγχωρίου αλλοφύλου πληθυσμού(replacement migration). Κατά κύματα θα μεταναστεύουν οι αλλόφυλοι προς το εξωτερικό(emigration), και την θέση τους θα παίρνουν οι Έλληνες μετανάστες του εξωτερικού.

Η μετανάστευση αντικαταστάσεως πληθυσμών είναι ένα εργαλείο που λείπει σήμερα από την Ελληνική φαρέτρα. Χρησιμοποιείται εις βάρος του Ελληνισμού, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ του.

Για να προφυλάξουμε την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα των λαών, πρέπει να δημιουργήσουμε κίνητρα και συνθήκες για αναγκαστική μετανάστευση προς το εξωτερικό των αλλοφύλων, και αναγκαστική μετανάστευση προς το εσωτερικό των Ελλήνων της Διασποράς.

Στα τέκνα μεικτών γάμων θα αποδοθεί η ιθαγένεια και η υπηκοότης του αλλοφύλου γονέως ώστε αυτά τα άτομα να έρθουν σε επαφή με την πραγματική τους παράδοση. Θα ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια απο-ελληνοποιήσεως όσων μιγάδων υπέστησαν πλύση εγκεφάλου και εξελληνίστηκαν από το παλαιό καθεστώς.

Η εθελοντική απόκτηση Ελληνικής ιθαγενείας και υπηκοότητος από τους αλλοφύλους, θα εκλαμβάνεται ως πράξη βιαίας αλλοτριώσεως της εθνικής συνειδήσεως των αλλοφύλων συνανθρώπων μας από την Πολιτεία. Η οικονομική καχεξία των αλλοφύλων και των μιγάδων δεν επιτρέπεται να αποτελεί αντικείμενο εκμεταλλεύσεως από την Πολιτεία επί σκοπώ αλλαγής εθνικότητος.

Το νέο ελληνοκεντρικό και εθνοκεντρικό καθεστώς θα βοηθήσει με κάθε τρόπο τους μιγάδες να επιστρέψουν στις ρίζες τους. Η γνωριμία με τους πραγματικούς τους προγόνους θα αποδείξει στην Διεθνή Κοινότητα γιατί το Ελληνικό Έθνος πρέπει να διατηρήσει την εθνοφυλετική του αγνότητα. Χάρις την Ελλάδα θα συνεχίσει να υπάρχει πολιτισμική, εθνική, θρησκευτική, και φυλετική ποικιλομορφία σε όλο τον κόσμο.

3 comments:

  1. Παιδί με τον ένα γονέα απο Ελλαδα και τον αλλο απο Αγγλία πχ....τον θεωρείς Ελληνα ή όχι?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.iphicratisamyras.com/2017/02/blog-post_57.html

      Delete
  2. Ιφικράτη ΜΠΡΑΒΟ. Η καθαρότητα και η λογική της σκέψης σου είναι μοναδική. Επαναφέρεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Σε ευχαριστώ για τη δουλειά σου.

    ReplyDelete