Wednesday, December 14, 2016

Η απάντηση των επαναστατών στο μαζικό ηλεκτρονικό βραχιολάκι είναι η εξοικείωση του Λαού μας με τα darknets και τα κρυπτονομίσματα


Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το νομοσχέδιο για την υποχρεωτική κατάργηση των μετρητών και την χρήση τραπεζικών καρτών, ως μία ευκαιρία για να απεξαρτηθούμε πλήρως από το υπάρχον τραπεζικό σύστημα.

Μπορούμε να αρχίσουμε την συνεργασία με ξένα δίκτυα δημιουργίας εναλλακτικών νομισμάτων ώστε να παρακάμπτουμε το υπάρχον καθεστώς.

Το νομοσχέδιο αποσκοπεί αφ' ενός στην ληστεία των μετρητών που διαθέτουν οι πολίτες, αφ' ετέρου στην ομαδική κατασκοπεία εις βάρος των πολιτών αφού οι κάρτες στην ουσία θα λειτουργούν ως ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ανά πάσα στιγμή το κατοχικό καθεστώς θα γνωρίζει πού είσαι, και τί κάνεις-αγοράζεις.

Η κατοχική κυβέρνηση θα ξέρει ποιά εφημερίδα διαβάζεις, από πού την αγοράζεις, και τί ώρα την αγοράζεις.

Αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο δημιουργούνται ηλεκτρονικά κρυπτονομίσματα, σε peer-to-peer βάση, τα οποία είναι ανώνυμα, ιδιωτικά, εκτός τραπεζικού συστήματος, και λειτουργούν χωρίς να αφήνουν πολλά ίχνη.

Για την σύγχρονη Ελληνικη Επανάσταση η μαζική εξοικείωση του Λαού μας με τα ιδιωτικά, ανώνυμα, δικτυακά κρυπτονομίσματα μαζί με την χρήση των darknets πρέπει να αποτελεί βασικό πρόταγμα ατομικής και συλλογικής ελευθερίας.

7 comments:

  1. Ποτέ δεν είπε ο Πλεύρης ότι είναι εθνικιστής πάντα υπερασπιζόταν την ορθοδοξία την ακροδεξιά και την βασιλεία και οτιδήποτε ωφελούσε τον ορθόδοξο ελληνισμό.
    Δίδαξε γενιές ελλήνων και τους ώθησε να φτύσουν την αριστερή ανθελληνική υποκουλτούρα . Μην ξεχνάς ότι γνωρίζει πολύ καλά προπαγάνδα και ότι λέει δεν πάει να πει ότι το πιστεύει . Ας νομίζει ένας νέος ότι το βυζάντιο είναι «ελληνική» αυτοκρατορία και τι έγινε, που είναι το κακό Ιφικράτη; η αλλαγή γίνετε βήμα βήμα πρώτα ανεβάζουμε το ηθικό ενός κατατρεγμένου λαού έστω και με υπερβολές και μπούρδες .
    Ας πιστεύει ο Έλληνες ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας δεν μας ενδιαφέρει εμείς δεν θέλουμε συνειδητοποιημένους ιστορικούς μελετητές και ερευνητές θέλουμε Έλληνες που να υπερασπίζονται την πατρίδα και το έθνος
    Γνώση αποκτάτε μόνο με προσωπική μελέτη και έρευνα αν είναι να περιμένουμε να γίνουμε όλοι πολυθεϊστές τότε σε δυο χιλιάδες χρόνια ίσως ξεκινήσει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας μας .

    wtr

    ReplyDelete
  2. Ας πιστεύει ο Έλληνaς ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας δεν μας ενδιαφέρει εμείς δεν θέλουμε συνειδητοποιημένους ιστορικούς μελετητές και ερευνητές θέλουμε Έλληνες που να υπερασπίζονται την πατρίδα και το έθνος , την εκκλησία , τους βιομήχανους ,τους εφοπληστές μας , τους καναλάρχες , πατριώτες είναι κι 'αυτοί . Δεν χρειάζετε να σκέφτονται όλοι . Καλό ποδόσφαιρο να υπάρχει , αυτό φτάνει .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτοί που πολέμησαν το 21 στους βαλκανικούς και το 40 δεν σταυροκοπιόντουσαν;
      Δεν πίστευαν στον Ναζωραίο και την Μύριαμ; δεν προσκυνούσαν λείψανα αγίων; Δεν τους εμπόδισε η πίστη τους να σφάξουν Τούρκους Ιταλούς και Γερμανούς .
      Καθόμαστε και ασχολούμαστε αν είναι το Βυζάντιο Ελληνικό η Όχι . Φυσικά και δεν είναι αλλά και να είναι που είναι το πρόβλημα ας πιστεύει κάποιος στον μαρμαρωμένο βασιλιά αν θέλει μια μερίδα ελλήνων να ελευθερώσει την Αγ Σοφία εμείς θα τους το αρνηθούμε γιατί ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας και γιατί εμείς είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα .
      Έχετε κολλήσει στις μπουρδολογείς , εμείς θέλουμε να ελευθερώσουμε την πατρίδα και όχι να κάνουμε διατριβή επιπέδου μάστερ στα ιστορικά γεγονότα .

      wtr

      Delete
    2. Σωστός ο ανώνυμος 11.16pm! Τί και αν κάποιοι εξισλαμισμένοι Έλληνες πιστεύουν στον Αλλάχ και θέλουν να αναστηθεί η οθωμανική αυτοκρατορία; Τί μας πειράζει; Πού είναι το πρόβλημα; Έχεις κολλήσει στις λεπτομέρειες. Εμείς την πατρίδα θέλουμε να ελευθερώσουμε από τους προδότες.

      Delete
    3. Μην ασχολείστε με τον wtr. Δεν βλέπετε ότι είναι χριστιανός; χλευάζει την θρησκεία μας. χριστιανός είναι και παριστάνει τον Έλληνα. Κανείς ομόθρησκός μας δεν υποστηρίζει το βυζάντιο.

      Delete
  3. Μπορεί να έχεις καλές προθέσεις , αλλά είσαι βαθιά νυχτωμένος .Σου παραθέτω ένα μικρό κείμενο του Μάξιμου Πυροβέτση : '' Περί εθνικής ενότητος σχόλιο Η ενότητα βρίσκεται μονο στην εθνότητα και εθνότητα δεν υφίσταται με ξενη δοξασία, καταγωγή αλλλοφυλων προγόνων, ηθών τροπων και οραματισμών. Ο έλληνες δεν προερχομαστε απο τον Aβρααμ δεν προσκυνάμε καινουριους ζηλότυπους θεούς δεν αγωνιζομαστε για την παγκοσμια Σιών.Οποιος νομίζει πως το θρησκευτικο ειναι ησσονος σημασιας δεν έχει καταλαβει ακομα που βρίσκεται σε αυτον τον κόσμο...!!!. Το θρησκευτικό ταυτοτικό ζήτημα δεν ειναι μειζονος σημασίας ειναι το απαν!. Αυτο καθορίζει την πορεία και το σχέδιο μιας φυλής στην ιστορική της διαδρομή. Μετά τον χριστιανισμό, η βυζαντινη ή ανατολική ρωμαική αυτοκρατορια διαρκώς συρρικνώνοταν και εφτασε στον νεοβυζαντικο κρατίδιο κατάλοιπο της στριμωγμενη στην χερσονησο του αιμου διαρκώς απειλουμενη. Η ενότητα σήμερα δεν υπαρχει. Θα βρεθεί οταν οι χριστιανοί σιγα σιγα επανανακαλύψουν και επιστρέψουν στην εθνική τους παράδοση. Δεν έχουν αλλη λύση πια. Ο καιρός ήρθε ή να γινουν ελληνες και κοσμοκράτορες ή να εξισλαμιστουνε μετα απο προδοσια των ίδιων ηγετών τους οπως παντα. Για να γινει αυτο πρέπει να παρουμε το κράτος στα χέρια μας.''

    ReplyDelete
  4. wtr

    Βλέπω πολλούς στρατιώτες: θέλω να δω πολλούς πολεμιστές!
    Ομοιόμορφη είναι η στολή που φοράνε: ας μην ήταν ομοιόμορφο ό,τι κρύβουν μ’ αυτήν!

    Friedrich Wilhelm Nietzsche

    ReplyDelete