Wednesday, December 21, 2016

Στεναχωρήθηκε η ΧΑ επειδή ο αρχηγός της ΝΔ αφαίρεσε το "καλά χριστούγεννα" από τις κάρτες της ΝΔ


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι ευρίσκεται αιώνες μπροστά από την χριστιανόπληκτη Χρυσή Αυγή, η οποία ακόμη και σήμερα θεωρεί ότι τα χριστούγεννα ανήκουν στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού(!).

Η ΧΑ έφτασε στο γελοίο σημείο να κάνει παρατήρηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή δεν ανέφερε το "καλά χριστούγεννα" στο εορταστικό του μήνυμα.

Πολύ καλώς πράττει ο αρχηγός της ΝΔ όταν αποστέλλει τις ευχές του αποχρωματισμένες από την μισελληνική αίρεση στην οποία έχει υποταχθεί η ΧΑ.

Και ολοκληρώνει το μήνυμά του ο θλιβερός αρθρογράφος:

"Τα θλιβερά «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ να χαίρονται τον… ηγέτη τους, τον πολέμιο «του Εθνικισμού και του λαϊκισμού», τον εκλεκτό της λέσχης Μπίλντεμπεργκ."

Ενώ αν ο ηγέτης της ΝΔ προσκυνούσε έναν εσταυρωμένο ραββίνο, υποτιθέμενο υιό θεού, τότε θα ήταν ευεργέτης του εθνικισμού και του λαϊκισμού...

Αν η λέσχη Μπίλντεμπεργκ πολεμά τον "εθνικισμό" της Χρυσής Αυγής, τότε σίγουρα αξίζει συγχαρητηρίων.

Όταν αστοί πολιτικοί κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση αποχριστιανισμού του ρωμέικου μισελληνικού κράτους, οι πατριωτικές κορώνες από ανελλήνιστους εθνικιστές δείχνουν το μέγεθος της ανοησίας των.

Για την ΧΑ το διαδίκτυο και η ευκολία προσβάσεως σε χιλιάδες δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία δεν βοήθησε στο να μάθει την ιουδαϊκή καταγωγή και την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Αντιθέτως η μακροχρόνια υποδούλωση του Ελληνισμού σε μία ιουδαϊκή αίρεση για την ΧΑ αποτελεί στοιχείο εθνικής παραδόσεως, και όχι αιτία για θρησκευτική επανάσταση.

"Όσο περισσότερο αφελληνίζεσαι και εξιουδαΐζεσαι από τον χριστιανισμό, τόσο περισσότερο εθνικιστής γίνεσαι", είναι το νέο σύνθημα της Χρυσής Αυγής. 

Ακολουθεί τίτλος βαρύγδουπου χρυσαυγίτικου εθνικιστικού άρθρου: 

3 comments:

  1. Ιφικράτη, ποιά είναι η άποψή του για το "καλό χανουκά" που εύχονται οι πολιτικοί, στους Ιουδαίους συμπολίτες μας, την περίοδο του Χανουκά;

    ReplyDelete
  2. Ιφικράτη, ποιά είναι η άποψή ΣΟΥ για το "καλό χανουκά" που εύχονται οι πολιτικοί, στους Ιουδαίους συμπολίτες μας, την περίοδο του Χανουκά;

    ReplyDelete
  3. Ποιος επαναστάτης νοιάζεται για τη Χρυσή Αυγή; Οι Χρυσαυγίτες έχουν γίνει καλά παιδιά του συστήματος πλέον. Είναι ικανοποιημένοι με την τρίτη θέση και τους βουλευτικούς μισθούς.

    ReplyDelete