Tuesday, November 29, 2016

Τίς πταίει για την ισλαμική εισβολή;



Για την εισβολή του ισλάμ στην Ελλάδα, εκτός από τους εθνομηδενιστές, τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν οι διάφοροι "ελληνοκεντρικοί" (αρκετοί εκ των οποίων έχουν το θράσος να δηλώνουν Έλληνες στο θρήσκευμα), οι οποίοι εδώ και τόσα χρόνια ψέλνουν την μόνιμη επωδό του "να μην διχαστούμε με τους χριστιανούς".

Όταν επί δεκαετίες ψέλνεις σαν το πρόβατο αυτή την ανοησία είναι ποτέ δυνατόν να αναχαιτίσεις την ισλαμική εισβολή; Όταν δηλώνεις ανεκτικός απέναντι στην ορθοδοξία, είναι ποτέ δυνατόν να υπερασπιστείς την Ελλάδα από τον βαχαμπισμό;

Η λογική συνέπεια αυτής της επωδού θα είναι μετά από κάποιες δεκαετίες, όταν εξισλαμιστούν αρκετοί Έλληνες, να ξαναλές την ίδια ανοησία: "να μην διχαστούμε με τους μουσουλμάνους".

Ή μήπως θα καταφύγουν στο γνωστό σόφισμα: "Άλλο το ισλάμ, άλλο ο χριστιανισμός";

Το ισλάμ σήμερα συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν ο χριστιανισμός μέχρι πριν από 300 χρόνια. Δεν υπάρχει καμμία σημαντική ιδεολογική διαφορά, παρά μόνον χρονική διαφορά.

Το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας οφείλει να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε μισελληνική μονοθεϊστική αίρεση, ανά πάσα στιγμή, με οιοδήποτε μέσον, σε οιοδήποτε πεδίο μάχης.

13 comments:

  1. Φίλε,απ'τη στιγμή που θες Εθνικόαπελευθερωτικό αγώνα,ενώ την ίδια ώρα αντί να ενώνεις τους Έλληνες,τους διχάζεις λόγω θρησκειών....Τι να πω..Αυτό βέβαια ισχύει και για ορισμένους Χριστιανούς που σκέπτονται έτσι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους χριστιανούς οι οποίοι έχουν μελετήσει και γνωρίζουν σε τι έχουν πίστη.


      Γεννάδιος Σχολάριος (Πατριάρχης της Ορθοδοξιας μετά την άλωση της Πόλης):

      «Τους ασεβείς και καταραμένους αυτούς Ελληνιστές, και με φωτιά και με ξίφος και με πνιγμό και με κάθε τρόπο θανατώστε τους.
      Μαστιγώστε , φυλακίστε, κόψτε τους τη γλώσσα, ύστερα το χέρι και αν επιμένουν, τότε στείλτε τους στο βυθό της θάλασσας.
      Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην.
      Αν με ρωτήσει κανείς τι είμαι , απαντώ Χριστιανός είμαι !!!»

      Delete
    2. Κάθε προσπάθεια για εθνική απελευθέρωση υπό χριστιανική κατοχή είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Δεν μπορείς να επανελληνίσεις τους συμπατριώτες σου, ενώ παραδίδεις στον εχθρό όλο το θεολογικό σου υπόβαθρο, επάνω στο οποίο καταξιώθηκε ο Ελληνικός πολιτισμός. Ο Ελληνισμός είναι αλληλένδετος με την Ελληνική θρησκεία, όπως ο ισλαμισμός με την επιβολή της σαρία.

      Delete
    3. Ποιος σου είπε ότι είμαι Χριστιανός?Αγνωστικιστής είμαι εγώ προσωπικά...Και μην κατηγορείς τον Χριστιανισμό για εγκλήματα (δεν αρνούμαι αυτά που έγιναν φυσικά) γιατί μπορούμε κάλλιστα να γυρίσουμε πίσω να δούμε πως οι Αρχαίες ηγεσίες σκότωσαν τους Φιλόσοφους μας για επειδή αρνήθηκαν το Δωδεκάθεο...Εσείς κάνετε το λάθος και τις θρησκείες.Λες ότι οι Χριστιανοί δεν γνωρίζουν σε τι έχουν πίστη..Δεν θυμάμαι να πρότρεψε ο Χριστός να δολοφονήσουν στο όνομα του...Και μην ξεχνάς ότι χάρις τους μοναχούς έχει διασωθεί η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία....Ούτε εγώ κατηγορώ ολόκληρη την πίστη του Δωδεκάθεου για αυτά που έκαναν...Ολόκληρο καθεστώς μας κυνηγάει και εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τον Σχολάριο και τον Δία και τον Χριστό αντί να κοιτάμε όλοι μαζί πως θα τους ανατρέψουμε....

      Delete
    4. Δηλώνεις αγνωστικιστής αλλά ανέλαβες το ρόλο του απολογητή του χριστιανισμού. Μάλιστα κάνεις χρήση όλων των πλαστών στοιχείων όπως ακριβώς σερβίρονται από το ιερατείο. Αφού λοιπόν είσαι φορέας του χριστιανισμού, καλά θα κάνεις να διαβάσεις το εδάφιο της καινή διαθήκη όπου ο υιός του γιαχβέ αποκαλεί τους Έλληνες σκυλιά που δεν αξίζει να τρώνε ούτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των εβραίων κυρίων τους. Μπορείς να μας αποκαλύψεις τις πηγές κατά τις οποίες κάποια αρχαία ηγεσία σκότωσε...ποιόν φιλόσοφο; Αρνείσαι να αξιολογήσεις τις αισχρότητες του πατριάρχη Γεννάδιου. Θα αρνηθείς φυσικά να σχολιάσεις και τον αφορισμό των επαναστατών του 1821 από τον πατριάρχη Γρηγόριο. Ο Ελληνισμός βρίσκει το χριστιανισμό απεναντί του σε κάθε μάχη για ανεξαρτησία. Που είναι το παπαδαριό στην σύγχρονη ισλαμική εισβολή; Φυσικά τρέχει να τους ταϊσει. Που είναι οι τσοπάνιδες με τα ράσσα στη μάχη με την Ευρωπαίκή επεκτατικότητα;

      Delete
    5. Δηλώνω και είμαι Αγνωστικιστής.Δεν ανέλαβα τον απολογητή κανενός.Συζήτηση κάνω...Η μήπως απαγορεύεται??Δεν αρνούμαι αυτά που είπε ο Γεννάδιος ούτε τον Αφορισμό της Επανάστασης του 21.Μην ξεχνάς πόσοι παπάδες πολέμησαν και αρνήθηκαν να υποταχθούν στον Τούρκο και έπιασαν τα άρματα.Έχω ρίξει καβγάδες με Χριστιανούς για πολλά θέματα..Έχω κουραστεί να τσακώνομαι για τις θρησκείες οι οποίες αποτελούν ανθρώπινα κατασκευάσματα και τίποτα άλλο όπως είναι και το Δωδεκάθεο.Αυτό που ζητάω είναι να αφήσεις στην άκρη τον φανατισμό με τις θρησκείες και να κοιτάξουμε πως θα σώσουμε την Ελλάδα και όχι να τσακωνόμαστε για τις θρησκείες...Όποιος ταϊζει τους Ισλαμοεισβολείς θα εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία είτε αυτός είναι Παπάς είτε αλληλέγγυος είτε φιλελεύθερο σκουπίδι.Ποια η διαφορά..Όποιος είναι με το Έθνος είναι με το Έθνος ανεξαρτήτου Θρησκείας,όποιος είναι ενάντια στο Έθνος είναι ενάντια μας πάλι ανεξαρτήτου Θρησκείας...

      Delete
    6. "Όποιος ταϊζει τους Ισλαμοεισβολείς θα εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία είτε αυτός είναι Παπάς είτε αλληλέγγυος είτε φιλελεύθερο σκουπίδι."

      Συμφωνούμε. Το ίδιο ακριβώς γράφω και εγώ. Οι χριστιανοί καθοδηγούμενοι από το ανθελληνικό ιερατείο πάντοτε και πάντα προδίδουν τους αγώνες της Ελλάδας. Προδοσία δεν είναι μόνο η άμεση συνεργασία με τον εισβολέα. Προδοσία είναι και η καταστροφή ή διαστρέβλωση του Ελληνικού πολιτισμού προκειμένου να δοθεί μια οικουμενικότητα του τύπου...όλοι είμαστε αδέλφια χριστιανοί, όλοι είμαστε πολίτες του κόσμου κλπ. Τον μισέλληνα πρώτα θα τον χτυπήσεις ιδεολογικά και ύστερα αν απαιτηθεί βιολογικά.

      Ένα δεύτερο ζήτημα είναι ότι το θεολογικό κενό που θες να δημιουργήσεις εν τέλει θα καλυφθεί από κάποια θρησκεία. Δεν υπάρχει αμφιβολία επί τούτου. Αν ο Έλληνας μεταπηδήσει από τον χριστιανισμό στον ιδιαίτερα επιθετικό ισλαμισμό θα πεις πάλι "όποιος είναι ενάντια στο Έθνος είναι ενάντια μας ανεξαρτήτου Θρησκείας";!

      Delete
    7. Η προδοσία κατά την άποψη την δική μου δεν έχει θρησκεία.Ασφαλώς και σιχαίνομαι τα κοσμοπολίτικα του Χριστιανισμού που ανέφερες.Είναι ξεκάθαρα εναντίων των Εθνών αυτές οι δηλώσεις.Εγώ από πάντα ήμουν υπέρ (για να ξέρεις το λέω) της αναγνώρισης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας άσχετα με το τι λέμε εδώ.Η διαστρέβλωση της ιστορίας γίνονταν από πάντα φίλε μου.Δεν φταίει καμία θρησκεία πάνω σε αυτό.Φταίει η νοοτροπία της φραπεδιάς του νεοέλληνα που αντί να πάρει τα όπλα και να ανατρέψει το υπάρχον (μισελληνικό) καθεστώς κάθεται και ασχολείται με black friday και άλλες τέτοιες μαλακίες.

      Το πας πολύ μακριά φίλε.Αν ζούσαμε σε Ισλαμική Κοινωνία εσύ που είσαι πολυθεϊστής και εγώ που είμαι Αγνωστικιστής θα ήμασταν προ πολλού κρεμασμένοι ανάποδα με 1 τσιγκέλι στο κώλο μας...Δεν μπορώ να σου απαντήσω πάνω σε αυτό.Το αν θα καλυφθεί κάποια στιγμή το θεολογικό δεν μπορώ να το ξέρω.

      Η αλήθεια είναι ότι από μικρός,προσπάθησα να προσεγγίσω της Ελληνική Θρησκεία αλλά δεν μου'βγαινε από άποψη θεολογίας.Έτσι εγκατέλειψα ουσιαστικά και τον Χριστιανισμό...

      Delete
  2. Ανώνυμε 5.40, είσαι ψεύτης. Με το να γράφεις το "χριστιανός" με κεφαλαίο Χ, δείχνει ξεκάθαρα το τί είσαι. Με κεφαλαία γράφουμε ονόματα όπως Έλληνας ή Ελλάδα. Όσο για το παραμύθι ότι τάχα η αρχαία ελληνική γραμματεία διασώθηκε από τους μοναχούς, μόνον ένας θρασύτατος χριστιανός θα μπορούσε να πει τέτοιο ψέμα

    ReplyDelete
  3. ελα νταξει και ο κολοκοτρωνης και καραισκακης χριστιανοι ηταν και εκοβαν μια χαρα κεφαλες τουρκων και τουρκαλβανων στηνοντας και πυραμιδες κατα το τουρκομογγολικο εθιμο...
    αν ειναι τετοιοι χριστιανοι οι ελληνες δεν θα με πειραζε.αρκει να εινα μαχιμοι....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι Έλληνες του '21 έδωσαν τα πάντα για τον αγώνα αλλά η εθνική απελευθέρωση δεν ολοκληρώθηκε. Ο ραγιαδισμός και η μοιρολατρία της σύγχρονης υπόδουλης Ελλάδας έχουν άμεση σχέση με τα χριστιανικά κηρύγματα. Αλλάξαμε χέρια από τους βυζαντινούς, περάσαμε στους οθωμανούς και τελικά στους δυτικούς αποικιοκράτες. Λες είναι τυχαίο ότι μεγαλουργήσαμε πριν την εμφάνιση της χριστιανικής χολέρας; Τυχαίο ότι με το τέλος του χριστιανικού μεσαίωνα, λόγω της αναγέννησης του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, πάλι αχνοφαίνεται μια ακτίδα ελπίδας ακριβώς επειδή ο χριστιανισμός υποχωρεί; Δεν θα επιτρέψουμε επανεμφάνιση του μονοθεϊσμού σε παγκόσμια κλίμακα που θα μας ρίξει σε έναν νέο σκοταδισμό. Σε αυτή σου ακριβώς την τακτική ελπίζουν τα μονοθεϊστικά αδέλφια των χριστιανών..οι ιμάμηδες του ισλάμ.

      Delete
  4. Δείτε αυτό το μικρό βίντεο και σκεφτείτε.

    Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού - Κ. Ντέσνερ
    www.youtube.com/watch?v=yeAUH2qh9Yc

    Αν θέλετε μετά ψάξτε για τον Κ. Ντέσνερ.

    TALIBAN

    ReplyDelete
  5. Επίσης σχετικά με την διαμάχη σχολιαστών αλλά και άλλων, σχετικά με την χριστιανική θρησκεία και την αρχαία ελληνική θρησκεία.
    Κατ' αρχήν βεβαίως λέω πως όλες οι θρησκείες είναι δυσυδαιμονικής προέλευσης.
    Αλλά όμως υπάρχει μια ειδοποιώς διαφορά μεταξύ των πολυθειστικών και μονοθειστικών θρησκειών.
    Στις μεν πρώτες οι θεοί είναι δημιουργήματα του Σύμπαντος, ενώ στις δεύτερες ο θεός είναι δημιουργός του Σύμπαντος.
    Από αυτήν και μόνον την διαφορά προκύπτουν τεράστιες άλλες εις βάρος πάντοτε των μονοθειστικών θρησκειών.
    Βλέπε ζητήματα οικοσυστήματος, υπερπληθυσμός και πολλά άλλα.

    TALIBAN

    ReplyDelete