Thursday, April 7, 2016

Η Ουκρανία ανήκει πιά στους εχθρούς της Ελλάδος




Πριν δύο χρόνια, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο ρώσσος φιλόσοφος Aleksander Dugin είχε πει ότι δεν έχει σημασία η ιδεολογία αλλά η γεωπολιτική. 

Εννοώντας ότι το ζήτημα του ποιός είναι εθνικιστής ή φιλελεύθερος ή κομμουνιστής δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πολέμου. Στον πόλεμο στην Ουκρανία θα κυριαρχήσει η γεωπολιτική. 

Σήμερα αποδεικνύεται ότι είχε δίκαιο. Παρά το ότι αρκετοί Έλληνες λόγω εθνικιστικής αντιλήψεως υπεστήριξαν τους Ουκρανούς εθνικιστές του Δεξιού Τομέως, ενώ κάποιοι άλλοι την Ρωσσική πλευρά λόγω αντιπάθειας προς την Δύση, τα κοινά ναυτικά γυμνάσια Ουκρανίας-Τουρκίας δείχνουν ξεκάθαρα την κατεύθυνση των εξελίξεων. 

Η Ουκρανία θεωρεί ότι κινδυνεύει από την Ρωσσία. Το αυτό σκέπτεται και η Τουρκία μετά την κατάρριψη του ρωσσικού μαχητικού αεροσκάφους. Έχουν ήδη ξεκινήσει συναντήσεις υψηλού επιπέδου με πασιφανή σκοπό την σύμπηξη συμμαχίας κατά του κοινού εχθρού, ήτοι της Ρωσσία. 

Είχα γράψει τότε ότι, "Ακόμη και αν η Ουκρανία έχει 100% δίκιο στην σύγκρουση με την Ρωσσία, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην Ουκρανία να ενταχθεί στο στρατόπεδο της Ε.Ε. Για την Ελλάδα μία τέτοια κίνηση από πλευράς Ουκρανίας αποτελεί Casus belli εις βάρος της Ελλάδος, http://www.iphicratisamyras.com/2014/09/blog-post.html)".

Η συμμαχία Τουρκίας-Ουκρανίας επιβεβαιώνει την ανάλυση του Dugin. Όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς Έλληνες εθνικιστές ο Πούτιν και η αντι-εθνικιστική πολυπολιτισμική ρωσσική αυτοκρατορία, δεν επιτρέπεται να αγνοήσουν την νέα εξέλιξη. Η συμμαχία Ουκρανίας-Τουρκίας είτε έχει την ευλογία του Δεξιού Τομέως είτε όχι, είναι μία πραγματικότητα. 

Η Ουκρανία ανήκει πιά στους εχθρούς της Ελλάδος.

5 comments:

  1. H ελλαδίτσα δεν έχει εχθρούς διότις δεν είναι κράτος...μια πορδή είναι με γερασμένο χριστιανικό πληθυσμό !
    Παντελώς άχρηστη !

    ReplyDelete
  2. την είπες τη βλακεία σου. άντε τώρα γύρνα για βραδινό στην ψυχιατρική κλινική που σε φιλοξενεί.

    ReplyDelete
    Replies
    1. συνέχισε να ενομίζεις εσύ πως η Ελλαδίτσα είναι σημαντική...η καν απειλή!..σε μια μέρα η τουρκία σας έχει διαλύσει !

      Να ερωτήσω τον Ιφυκράτη ..τι γνωρίζει για τον πλανητικό πόλεμο τον οποίο διανύουμε? ο οποίος και θα ξεκινήσει τον πυρηνικό όλεθρο γύρω στο 2030~ όπως λέει και ο Κιτσικης !?
      Η ελλαδίτσα δεν έχει μέλλον μπροστά σε τέτοια γεγονότα ..πόσο μάλλον μερικοί γραφικοί της "πατρώας θρησκείας" !

      Delete
    2. κοιμήσου εσύ και η τύχη μας δουλεύει

      Delete
    3. Η τουρκοι δεν κερδισαν ποτε κανεναν πολεμο εναντιον της ελλαδος. Οποτε κερδισαν εδαφη, ητο διοτι τα ελαβαν απο ξενα κρατη η εβραιοχριστιανους που ζουν εντος ελλαδος

      Delete