Friday, April 22, 2016

José Manuel Barroso: "Η ΕΕ είναι αυτοκρατορία"





Πρέπει πάση θυσία να διαλύσουμε την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.

Πολλοί σχολιαστές στο εξωτερικό, συνειδητοποιούν έστω και αργά ότι η ΕΕ όχι μόνον δεν αποτελεί προοδευτικό πολιτικό οικοδόμημα, τουναντίον φέρνει την Ευρώπη πίσω κατά 1000 χρόνια.

Η ΕΕ αντιγράφει τα πρότυπα της "αγίας" ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Μετά από τόσους πολέμους και τόσο αίμα που χύθηκε, οι ευρωπαίοι διανοητές τύπου Altiero Spinelli και Jean Monnet δεν είχαν να προσφέρουν τίποτε καινούριο, παρά μόνον την αναβίωση μίας διεφθαρμένης αυτοκρατορίας.

Ο στενός πολιτικός τους ορίζων αποδεικνύει περίτρανα την ένδεια του ευρωπαϊκού πνεύματος και γιατί πάση θυσία πρέπει απελευθερωθούμε από την ευρωπαϊκή σκλαβιά.

3 comments:

  1. Μακριά από τους Θερμοκέφαλους !
    Το να βγούμε από την διαλυμένη και τελειωμένη ΕΕ μοιάζει με την εποχή που θέλαμε να αποσχιστούμε απο τους Οθωμανούς..Επικράτησαν δηλαδή οι θερμοκέφαλοι όπως οι Ήρωες και Γενναίοι επαναστάτες του 21..που όμως ήταν και αμόρφωτοι οι περισσότεροι !
    Και δεν άφησαν τους μορφωμένους να καταλάβουν την Οθωμανική αυτοκρατορία με διπλωματία με οικονομική επικράτηση κτλ κτλ!
    Αλλά επέλεξαν την επανάσταση.//μερικοί φτωχοί και ανοργάνωτοι ήρωες έναντι όχι μόνον της Τουρκίας αλλά και άλλων μουσουλμάνων και Ευρωπαίων....


    Και τώρα θέλετε να γίνει το ίδιο λάθος...
    Ασε την Αυτοκρατορία αυτή να υπάρχει και απλώς κατέλαβε την οικονομικά και άσε το ΝΑΤΟ να δουλεύει για εμάς !

    Τόσο καιρό μας έβαζαν σε πολέμους μας πρόδιδαν . οπότε μια φορά ας δοκιμάσουμε τον άλλο δρόμο....πως επιβιώνει το Ισραήλ πχ.....τι θα κάνει η Ελλαδίτσα μόνη της ..

    Αν και τώρα και το Ευρώ είναι ήδη τελειωμένο και η ΕΕ σύντομα..δυστυχώς και πάλι θα χυθεί Ελληνικό αίμα από βλακεία μας !

    ReplyDelete
    Replies
    1. μάλλον δεν κατάλαβες. δεν θα υπάρχουμε εμείς και η ευρώπη από δίπλα. Η Ευρώπη θα διαλυθεί στα επιμέρους εθνικά κομμάτια της. Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να ελέγξεις την Ευρώπη. Κάνεις λάθος. Δεν μπορείς. Η Ευρώπη έχει ήδη τους ιδιοκτήτες της και αυτοί μας γενοκτονούν. Είσαι αγρότης και ζεις σε έναν βάλτο. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις δεν είναι να γίνεις κροκόδειλος, αλλά να αποξηράνεις το βάλτο. Άσε το Ισραήλ. Όι εβραίοι είναι ο ιδιοκτήτες και μια χαρά εξολοθρεύουν τους άραβες. Δε κάνουν διάλογο με την Χεζμπολάχ μήπως και πάρουν κάποια στιγμή τον έλεγχο. Εσύ σε λίγο θα μας προτείνεις να ανακηρύξουμε αυτοκράτορα τον Ερντογάν ώστε να διαπιστώσουμε την επόμενη στιγμή ότι είσαι προβοκάτορας.

      Delete
    2. Το ξέρω ότι η ΕΕ έχει τελειώσει!Οπως είπα...έναν παράδειγμα έδωσα !
      Αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με τις ΗΠΑ .

      Εμείς να είμαστε το "μυαλό" και οι ΗΠΑ απλώς να εκτελούν αυτά που λέμε που όπως είπαμε και οι Δύο καλά κάνει το Ισραήλ που είναι μια κουτσουλιά....αλλά είναι Δυνατό λόγο της Διασποράς και των οικονομικών !

      Αν εσύ τώρα θεωρείς τους βαρβάρους ανώτερους και ικανούς και ότι εμείς δεν μπορούμε να αναλάβουμε διαλύοντας την οικονομική τους εξουσία..τι να πω είναι σαν να έχεις χάσει ήδη!
      Επίσης δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει..το κρατίδιο αυτό είναι χαμένο,από την Θράκη μέχρι και όλο το Αιγαίο..χαμένο για τώρα!
      Ακόμα και η Τουρκία θέλει να ελέγξει ότι μπορεί στις ΗΠΑ !

      Οπότες είπα το φυσιολογικό ...που είναι να ελέγξουμε τις μεγάλες δυνάμεις !

      Delete