Monday, April 25, 2016

Ο διεθνιστικός λευκός φυλετισμός αποτελούσε στοιχείο της γερμανικής εθνικοσοσιαλιστικής πολιτικής;


Αποτελεί συχνό πρόβλημα η προσπάθεια των ιδεολογικών επιγόνων μία κοσμοθεωρίας να την προσαρμόζουν στα δικά τους πιστεύω. Με αποτέλεσμα, άλλα να είπε ο ιδρυτής της κοσμοθεωρίας και άλλα να πρεσβεύουν οι οπαδοί του.

Π.χ Άλλα είπε ο Μαρξ για το νόμισμα, αλλιώς τα ερμηνεύουν οι μαρξιστές. Οι μαρξιστές είναι ικανοί να παρουσιάσουν τον Μαρξ ως αδιάφορο για το ποιός εκδίδει το νόμισμα, ενώ συνέβη το αντίθετο. Άλλα είπε ο Τζεσουά για τους ομοεθνείς του, αλλιώς το ερμηνεύουν οι σύγχρονοι χριστιανοί. Οι χριστιανοί είναι ικανοί να παρουσιάσουν τον Τζεσουά ως απόγονο Ελλήνων, ενώ φυσικά στην Καινή Διαθήκη παρουσιάζεται ως 100% εβραίος.

Ένα αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάζεται με αρκετούς εθνικοσοσιαλιστές. Εντυπωσιασμένος από τον ζήλο τους να υπερασπιστούν τους λευκούς, την Ευρώπη, και την επιμειξία μεταξύ λευκών, αναρωτήθηκα αν ο Χίτλερ επέτρεψε την επιμειξία Γερμανών με λευκούς.

Αρκετοί εθνικοσοσιαλιστές δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην φυλετική επιμειξία μεταξύ λευκών. Λένε ότι δεν τίθεται κάν ζήτημα επιμειξίας, αφού λόγω ότι είναι λευκοί, είναι αδέλφια. Άρα στην ουσία πρόκειται για ενδογαμία.

Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε το αρμόδιο γραφείο του NSDAP υπεύθυνο για την φυλετική πρόνοια στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, θα έπρεπε να διαφημίζει και να υποστηρίζει γάμους μεταξύ λευκών, ασχέτως εθνικής καταγωγής. 

Και ως γνωστόν, όταν θέλεις να μάθεις κάτι για τον Πλάτωνα, ποτέ μα ποτέ δεν θα ρωτήσεις έναν πλατωνιστή που έχει γράψει κάτι για τον Πλάτωνα. Πρέπει να πάς κατευθείαν στο πρωτότυπο κείμενο.

Επειδή ως εθνοφυλετιστής είμαι πολέμιος της επιμειξίας Ελλήνων με λευκούς, προσπάθησα να ερευνήσω ποιά ήταν η πολιτική του 3ου Ράιχ σχετικώς με την επιμειξία Γερμανών με λευκούς.

Μέχρι στιγμής η έρευνά μου έχει καταλήξει στο ότι ο Χίτλερ όχι μόνον δεν ευνοούσε την επιμειξία Γερμανών με λευκούς, αλλά αντιθέτως είχε θεσπίσει σοβαρότατες κυρώσεις για όσους Γερμανούς ανέπτυσσαν σεξουαλικές σχέσεις με ξένους εργάτες

Και αυτή η πολιτική στάση δεν αφορούσε μόνον τους διαβόητους φυλετικούς νόμους της Νυρεμβέργης, οι οποίοι εστρέφοντο κατά της επιμειξίας Γερμανών με Εβραίους.

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος, ο Heinrich Himmler θέσπισε την θανατική ποινή για την επιμειξία Γερμανών με Σλάβους στο Ανατολικό Μέτωπο.

Μετά την εισβολή στην Πολωνία, το ναζιστικό καθεστώς απηγόρευε τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ Πολωνών και Γερμανών, θεωρώντας ότι η ανάμειξη με Πολωνούς θα μόλυνε το γερμανικό αίμα.

Ασχέτως το τί πιστεύει έκαστος εξ ημών για τους Γερμανούς, τους Εβραίους, τους Πολωνούς, κλπ, το ζήτημα είναι ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι Ναζί μιλούσαν υπέρ της λευκής φυλής γενικώς και αορίστως, ή ότι προωθούσαν την επιμειξία μεταξύ λευκών εθνοτήτων, ή ότι δεν τους ένοιαζε η ανάμειξη Γερμανών με λευκές εθνότητες.

Συνεπώς άλλα έλεγαν οι Ναζί, και άλλα ισχυρίζονται αρκετοί εθνικοσοσιαλιστές.

Επειδή δεν ομιλώ την γερμανική γλώσσα, ίσως να υπάρχει πρωτότυπο υλικό από το ναζιστικό γραφείο φυλετικής πολιτικής (Aufklärungsamt für Bevölkerungspolitik und Rassenpflege), που να ανατρέπει τα συμπεράσματά μου, οπότε ευχαρίστως να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.

Αλλά θεωρώ ανήκουστο το να προσπαθούν κάποιοι εθνικοσοσιαλιστές να βάλουν στα χείλη του Χίτλερ πράγματα που δεν θα μπορούσε να τα έχει πεί.

Ουδείς σοβαρός Κινέζος ηγέτης θα έλεγε ποτέ, "Ας αναμειχθούμε φυλετικώς με Ιάπωνες, Κορεάτες, Βιετναμέζους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ανήκουν όλοι στην κίτρινη φυλή, όπως εμείς". Τέτοιες ανοησίες εκστομίζονται από λευκούς εθνικοσοσιαλιστές, μόνο και μόνον για να αυξήσουν την εμβέλεια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας πέραν των γερμανικών συνόρων. Για να ισχυριστούν ότι το γερμανικό εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα ήταν ευεργετικό για όλη την λευκή φυλή.

Έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν εθνικοσοσιαλιστές. Δεν δικαιούνται όμως να υποστηρίζουν ότι η επιμειξία μεταξύ λευκών εθνοτήτων αποτελούσε ναζιστική πολιτική.

Θεωρώ ότι η εμμονή τους στην επιμειξία μεταξύ λευκών εθνοτήτων καταφέρνει τρομακτικό πλήγμα στην αναγκαία εθνοτική διαφοροποίηση.

Ουδέποτε ο Χίτλερ θα εξέδιδε διάταγμα που να λέει, "Γερμανοί, τώρα που θα απελευθερώσουμε την Ρωσσία από τους εβραιομπολσεβίκους, αναμειχθείτε ελευθέρως με τους Σλάβους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, διότι είμαστε όλοι λευκοί".

53 comments:

  1. Ωραίο άρθρο! και σωστό !Αν και προσωπικά δεν είμαι Σοσιαλιστής ή Εθνικιστής !
    Επίσης στην Αμερική δεν υπάρχουν Χώρες..παρά μόνον λευκοί Αμερικάνοι γενικώς που το Ευρωπαϊκό παρελθόν τους έχει χαθεί σχεδόν ολοκληρωτικά και είναι μια χαρά πρώτη Δύναμη !

    Αλλά Ιφικράτη αποφεύγεις συνεχώς να απαντήσεις σε κάτι!
    Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό Αρμενικών φυλετικών τύπων εντός Ελλάδος 15% περίπου ...
    αυτούς εσύ τους Θεωρείς Ελληνες? ή πιστεύεις ότι απλώς είναι ανεπιθύμητοι και με μια Μεσογειακή ευγονική θα διορθώσουμε το Ελληνικό DNA !

    Αν θέλεις απάντησε μου γιατί θέλω να δω την άποψη σου σε αυτό !
    Ευχαριστώ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η Αμερική δεν είναι χώρα , είναι ολόκληρη ήπειρος ,
      μέ κάθε καρυδιάς καρύδι από τα πλάτη και τα μήκη της γης .
      που εισέρευσε και εκτόπισε τους νόμιμους κατοίκους της,
      και δεν είναι λευκή ...ούτε παράδειγμα προς μίμηση .....

      Delete
    2. Λευκή είναι..και η Λατινική και η Βόρεια ιδικά στην Αργεντινή είναι 98% Ισπανοί Ευρωπαίοι...

      Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση οι ΗΠΑ που ξεκίνησαν από μια αποικία και έγιναν η Πρώτη Δύναμη στον Κόσμο? εσύ είσαι καλός.......

      Λευκή είναι...πέραν μερικών εξαιρέσεων οι Λευκοί εκεί πάνε με τους Λευκούς !
      Μόλις εκδιωχθούν και οι Νέγροι και οι μη Λευκοί Γενικώς θα είναι ακόμα καλύτερη !

      Delete
    3. Αυτοί που εσύ ονομάζεις αρμενοιδείς , δεν σημαίνει πως δεν είναι Ελληνικής καταγωγής ,τουλάχιστον όχι λιγότερο από κάποιους που δεν είναι ,
      διότι κάλλιστα μπορεί ένα ζευγάρι να γεννήσει ένα παιδί αρμενοιδες
      και ένα άλλο αλπικό . Υπάρχουν χαρακτηριστικά που μπορείς να τα δείς να εμφανίζονται και να επιμένουν σε σειρά πολλών γεννεών ...
      Μιά γιαγιά με κοντά πόδια παντρεύτηκε έναν με ίσια μακρυά πόδια και έκανε δέκα παιδιά , εκ των οποίων τα εννέα κληρονόμησαν τα δικά της πόδια περιέργως ...
      παρόλο που σχεδόν όλα παντρεύτηκαν με άτομα χωρίς ελαττώματα ποδιών τα δύο τρίτα των παιδιών έφεραν αυτό το ελάττωμα της γιαγιάς , το οποίο εμφανίστηκε ακόμη και στην τέταρτη γενιά . Δηλ πράγμα το οποίον σημαίνει πως αυτά είναι χαρακτηριστικά που εμένουν από μεμονωμένες αναμείξεις και γάμους που γίνονταν και γίνονται από πάντα ..ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΙΑΚΩΝ
      ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , διότι αντί να κάνουν οικογένεια και πολλά παιδιά προτιμούν να ζούν ανέμελα και χωρίς υποχρεώσεις .....Όλα αυτά βέβαια για την Ελλάδα του
      LAST YEAR , διότι τώρα το σαράντα τοις εκατό που βλέπεις δεν είναι Έλληνες ...
      αλλά ρουμανοβουλγαρορώσσογεωργιανοί και πακιστανοσυριοαφγανοαλγερινοί κλπ .....

      Delete
    4. Σωστά,αλλά τον Ιφικράτη τον ενοχλεί η ¨ανάμειξη" με "βάρβαρους" Ευρωπαίους...και δεν κοιτάει το Ελλαδίτικο κράτίδιο και τους πολύ Ελληνες που έχει !

      Delete
    5. ΙΦΗΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ...άσε επικρατεί μιά σχεδόν καθολική ψυχοπνευματική σίγχυση στους ανθρώπους πιά .

      Delete
    6. Που να δείς και τους διάφορους γραφικούς Δωδεκαθειστές..τι ψυχοπνευματική σύγχυση που έχουν !
      Αυτό το κρατίδιο είναι μοναδικό στην τρέλα !

      Delete
    7. Ρε Νωχτα πλάκα μου κάνεις , ό Ιφηκρατης δεν εννοεί για Έλληνες όλους αυτούς που μπούκαραν στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια ....μιλά για όσουν Έλληνες
      πραγματικούς υπάρχουν ....

      Delete
    8. Εγώ τον έχω ρωτήσει τόσες φορές και δεν δίνει μια απάντηση για το ποιους θεωρεί Ελληνες !

      Delete
    9. ΜΌΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ;

      Delete
    10. ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ...
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,
      ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ , ΚΛΠ .....
      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΑΠΛΩΣ .....

      Delete
    11. Εδώ γεννήθηκα ...αλλά δεν είμαι πολύ Ελληνας για τον Ιφικράτη γιατί είμαι από την "κακή" Ευρώπη !

      Delete
    12. ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΑΝ . ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΝΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

      Delete
    13. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΝΟΣ ΜΑΣ .....
      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ....ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΚΟΣΙ Η ΠΕΝΗΝΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ .....
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ....ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ....

      Delete
    14. Συγνώμη για την παρέμβαση.Αφού δεν είστε Σοσιαλιστής ή Εθνικιστής και προφανώς ούτε εθνιοσοσιαλιστής, θα συμπεράνω από τα γραφόμενά σας ότι είστε θιασώτης ενός Λευκού Αμερικανισμού υπό την.. αιγίδα;

      Πάντως η "υπεροχή" των ΗΠΑ ως πρώτης Δύναμης λόγω ενοποίησής των απογόνων των λευκών εποίκων της και της αποστασιοποίησης ή και απόρριψης υπ' αυτών του ευρωπαϊκού τους παρελθόντος δεν είναι πολύ..πειστικό. Άλλως και η Λευκή Αργεντινή θα ήταν το ίδιο δυνατή με τις ΗΠΑ. Η Ρωσία,η Ινδία και ιδίως η Κίνα που διατηρεί επί χιλιετηρίδες αναλλοίωτη την φυλετική της σύνθεση είναι κατά την άποψή σας πιο "αδύναμες" γι' αυτόν τον λόγο;

      Διαπιστώσατε 15% "Αρμενικούς" τύπους εντός της Ελλάδος και ενδιαφερόμενος για την προάσπισή της με ευγονικά μέτρα ρωτάτε τον κ. Ιφικράτη. Νομίζω ότιδεν θα λάβετε απάντηση. Ενδιαφέρεστε πράγματι για τη Μεσογειακή Φυλή ως τί; Ως Έλλην της Πατρώας των Ελλήνων Θησκείας; Ως Χριστιανός ή ως "Ελλην"Ισραηλίτης;

      Πρέπει να σας πω ότι οι πανάξιοι Ισραηλίτες είναι και αυτοί Αρμενοειδές φύλο που ενωρίτατα απορροφήθηκε στην Σημιτική Ομογλωσσία. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε να αντιμετωπίσωμε σοβαρότερα ζητήματα εξαιτίας των λαθρο-εποίκων. Διερωτώμαι πώς αντιμετωπίζει το Ισραήλ αυτό το ζήτημα; Ή μήπως εκεί δεν υπάρχει;

      Τελειώνοντας -μια και ο Ιφικράτης δεν σας απάντησε - να ρωτήσετε την κυβέρνηση του Ισραήλ ποια ευγονικά μέτρα προστασίας του εβραϊκού αίματος έχει κατά νουν για το εγγύς μέλλον. Τα "ευγονικά" μέτρα που έλαβε για τους Παλαιστινίους τα είδαμε..

      Delete
  2. Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΩΣ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ........ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΤΕ.......ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΡΧΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΑ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΑ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΑ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΔΙΚΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ....ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΟΡΔΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" (ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΟ ΑΝΤΙΣΛΑΒΙΣΜΟ(ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ).........

    ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ........

    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η "ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ" ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ........ΜΙΑ "ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΩΝ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ-ΝΟΡΔΙΚΩΝ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.........ΟΙ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΛΠΙΚΩΝ-ΔΙΝΑΡΙΚΩΝ -ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΩΝ........ΝΟΡΔΙΚΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ........ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ........

    ΣΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΨΗ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ"......ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΡΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ....

    ReplyDelete
  3. Εάν για τους Ιδεολόγους του Εθνοφυλετισμού: "Φυλή είναι το Παν", για τον καθένα εξ αυτών, το "Παν" αυτό, αντιπροσωπεύεται αποκλειστικώς από την φυλήν στην οποία έκαστος ανήκει. Ο εθνοφυλετισμός δεν είναι προϊόν εξαγωγής. Ιδίως ο Ελληνικός. Το ίδιο πιστεύω και για τους Πατρώους Θεούς. Διότι είναι οι Φυλετικοί μας Θεοί. Εγεννήθησαν από την Φυλετική Ψυχή των Ελλήνων και απευθύνονται αποκλειστικώς σ'Αυτήν. Είναι ύβρις να τους αφίνωμε σε αλλόφυλους.

    Ο Εθνικοσοσιαλισμός - που στην Ελληνική Γλώσσα και στην πολιτική ζωή της Χώρας πρέπει να ονομάζεται Εθνικοκοινωνισμός δεν είναι φυσικά επινόηση του Χίτλερ. Πολλά χρόνια πριν ο Χίτλερ να γράψει το Μάϊν Καμπφ του, ο Ιωάννης Μεταξάς είχε σημειώσει(το 1918) στο "τετράδιο των σκέψεών" του πως "η πιό στέρεη βάση του Έθνους είναι η Φυλή". Και ο Μεταξάς εννοούσε αποκλειστικώς το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Φυλή.

    Ο Χίτλερ ομοίως, ένδιεφέρετο μόνο για την Γερμανική φυλή. Πέραν της προπαγάνδας του Χανς Γκύντερ που ήθελε τους αρχαίους προγόνους μας νορδικούς, (ώστε να μπορέσει το Γ΄Ράιχ να οικειοποιηθεί το κλέος του Παρθενώνα και των Θερμοπυλών), οι ναζί δεν έδιδαν δεκάρα για την Λευκή Ομοεθνία. Όσο για τον αντισλαβισμό τους, δεν το γνώριζαν ή δεν ήθελαν να το αποδεχθούν το ότι ως φυλετικό φάσμα οι Γερμανοί αρχίζουν ως νορδικοί και εξικνούνται ως βαλτικοί; Άριστα - με όλο το σέβας στη φυλετική ανθρωπολογία- θα μπορούσαν να λέγονται Γερμανοσλάβοι! Αλλά ας μη βάζουμε ιδέες στους Ρώσους..

    Πολλοί εξ αντιδράσεως στο κατοχικό καθεστώς, προσβλέπουμε στους Ρώσους. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και επιφύλαξη. Αν είσαι- στη δεδομένη συγκυρία - σαν ένας μικροσκοπικός ποντικός πρέπει να ξέρεις ότι και οι μαύρες και οι άσπρες γάτες ποντίκια τρώνε!

    Ο νορδικός εθνικοσοσιαλισμός όπως διαμορφώθηκε θεωρητικώς από τον Άλφρεντ Ρόζεμπεργκ και τον Χανς Γκύντερ βασίζει την ανωτερότητα των Γερμανών στην Αρία φυλετική τους καταγωγή. Εδώ έχουμε μια ψευδοφυλολογική πλαστογράφηση εις βάρος μας, ανάλογη με την πλαστογράφηση-οικειοποίηση του αρχαιοελληνικού αστέρος από τους Σκοπιανούς, της ημισελήνου ως συμβόλου της Θεάς Αρτέμιδος από τους Τούρκους κ.ο.κ.

    Η Αρία Φυλή -ως γνωστόν- αναφέρεται σε στενή συνάρτηση με το Ελληνικό Μεσογειακό φύλο. Αυτό συνάγεται από μία πληθώρα ελληνικών λέξεων της αρχέγονης ρίζας *αρ (άρωσις,άρουρα,άροτρον)που παραπέμπουν στην (πανάρχαιη) καλλιέργεια της γης και την ιθαγένεια μας ως λαού από τις πέτρες του Δευκαλίωνα και της Πύρρας.

    Βεβαίως υπάρχει η απώτατη κοινή καταγωγή μεταξύ των Νορδικών, των Μεσογειακών και των Πρωτομεσογειακών(Οριενταλικών) από το Περιακτικό φύλο. Αλλά μέχρις εκεί! Άριοι ήταν μόνον οι Μεσογειακοί. Είναι ανεπίτρεπτο να συνδέεται η φυλετική προσωνυμία Άριος,-οι με άλλα φύλα και ιδίως με το Νορδικό.

    Είναι λυπηρό ότι κάποιοι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές/εθνικιστές εξ αγνοίας "έμειναν κολλημένοι" στις γερμανικές θεωρητικές αρλούμπες του Γ΄Ράϊχ! Σέβομαι τον Χίτλερ ως Γερμανό, τον Νεντανιάχου ως Ισραηλινό και τον Πούτιν ως Ρώσο. Ο Χίτλερ μάλιστα λόγω του προγονικού μας παρελθόντος - το οποίο θεωρούσε "γερμανικό" - μας εθαύμαζε καθώς μας σκότωνε!

    Ο Εθνικός Κοινωνισμός μας είναι εθνοφυλετικός Ελληνικός. Είναι εθνικισμός και εθνικιστικός υπό την έννοιαν της ακραίας και ολοκληρωτικής προσήλωσης στους στόχους της ανοδικής πορείας της Ελληνικής Φυλής. Κάθε άλλη ερμηνεία του όρου Εθνικισμός είναι ύποπτη -ιδίως όταν αυθαιρέτως και πονηρά ταυτίζεται με τον Λευκό..Διεθνισμό (που αρνείτο όμως ο ναζισμός και ο Χίτλερ)από τον υψηλά ιστάμενον πρωθιερέα που μας μιλάει επί μια ώρα για Έθνος και Εθνισμό και ούτε









    μια φορά δεν κάνει σύνδεση μεταξύ ελληνικής φυλής και Έθνους. Αυτό πρέπει να τελειώσει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επιτέλους και ένα σχόλιο από νού που δεν βρίσκεται σε συγχυση ......
      ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΞΕΚΑΘΑΡΟ ....

      Delete
    2. Εύγε , οθολογιστική σκέψη , πέρα από χιτλερολάγνες ονειρώξεις γιουσουφάκιων που στην δουλική μιζέρια τους έφτιαξαν θεωρίες ''εκλεκτικής συγγένειας '' με την ένοπλη απόπειρα επέκτασης των γερμανών . Οι οποίοι γερμανοί οπως και άλλοι ευρωπαίοι θελουν να πιστεύουν ο καθένας για λογαρισμό του ότι είναι οι φυσικοί απόγονοι της Αρχαίας Ελλάδας. Ζ

      Delete
    3. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ότι συζητάμε να έχει κάποια σοβαρότητα

      Delete
    4. Πολύ σοβαρότητα ...το είδα και από το Προφίλ σου!
      Πουλιανός..μασόνοι κτλ κτλ..κλασικός Ελλαδίτης

      Delete
    5. Κύριε Ενώχ να είστε πιο προσεκτικός και πιο ευγενής τουλάχιστον! Από πού λοιπόν συμπεράνατε ότι είμαι μασόνος; Όχι δεν είμαι! Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε. Ζητήστε μου με e-mail από το hyper-hellenon@hotmail.com το βιβλίο μου " Ιούδας ο Ισκαριώτης" σε μορφή pdf.Αυτό ισχύει δια πάντα ενδιαφερόμενον. Είναι το απόλυτον ελληνικόν αντιμασονικόν βιβλίον.

      Delete
    6. Δεν με κατάλαβες, είπα λίγο Πουλιανός λίγο μασόνοι..εννοώντας τις αηδίες με τις οποίες και ασχολείστε !
      Ο πληθυντικός μεταξύ δύο προσώπων δεν είναι κάτι το Ελληνικό..είναι δήθεν

      Delete
    7. Νίκος ΜεταξάςApril 28, 2016 at 11:27 AM

      Είστε αναντιμετώπιστος!

      Delete
  4. Τι μας νοιάζει για τις πολιτικές της ναζιστικής Γερμανίας; Λες και να αποτελούσε πρότυπο ιδανικής πολιτείας για τους Έλληνες.

    ReplyDelete
  5. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ"...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ....

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ " ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ".....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.........ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ".....ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ........ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΡΔΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ.....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο "ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕ" , ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ(ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΠΑΓΑΝΔΑ)........ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..........

    ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ,ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΕΣΤΙ........

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ,ΠΡΓΑΜ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΛΛΟΥ........ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΜΑΧΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΚΚΑ)......ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ,Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...........

    ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΡΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΥΜΜΑΧΟ" ΤΣΩΡΤΣΙΛ.......ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΗΘΗ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νίκος ΜεταξάςMay 6, 2016 at 2:44 AM

      Φίλε Anonymus April 25,2016 at 4:10 PM έρχομαινα σου δηλώσω εκ προϊμίου ότι οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές δεν μπορεί να έχωμε την παραμικρή αποδοχή θεωριών ως εκείνες του Φαλλμεράϋερ και του συνεχιστού εκείνου, δηλ. του Γκύντερ, όπως καιτου Ρόζενμπερκ του οικειοποιηθέντος τον όρον Αρία Φυλή (που ανήκει στους (Μεσογειακούς)Έλληνες) ως προσωνυμία για τους (Νορδικούς)Γερμανούς.

      Σχετικώς με τον όρο Φυλή: Το Σύνολον ατόμων κατά το μάλλον και ήττον κοινής καταγωγής ονομάζεται Φυλή και διακρίνεται από τα συναποτελούντα αυτήν φύλα. Τα φύλα μίας Φυλής συνέχει το αίμα αυτής που υπάρχει από κοινού σε όλα εις υπέρτερον και καθοριστικόν ποσοστόν που καθορίζει την βιολογικήν της ταυτότητα.

      Κατά τον Ελληνικόν Εθνικοσοσιαλισμόν: Εθνος είναι η ενσυνείδητη Φυλή. Είναι λοιπόν αυτονόητον ότι δίχως Ελληνική Φυλή δεν θα μπορούσαμε να ομιλήσωμε για Ελληνικόν Εθνος. Ενωρίτατα οι καθαρά "ανθρωπολογικές φυλές" έδωσαν τη θέση τους στις σημερινές "Ιστορικές Φυλές". Η Ελληνική όμως Φυλή είναι κατά την βάση της μεσογειακή. Γράφω και αλλού ότιη δολιχοκεφαλία των μεσογειακών -ως ένα των γνωρισμάτων τους- έπαψε να υπάρχει όχι ως αποτέλεσμα διναροποιήσεως αλλά μεταλλάξεως. Οι δέ Γερμανοί -που κατά δική μας εκχώρηση δικαιώματος δύνανται να λογίζονται και αυτοί Άριοιεάν αποδέχονται τον Άριον Ελληνικόν Πολιτισμόν - ανήκουν στην καθ' όλα άξίαν Γερμανικήν Εθνολογικήν Φυλήν.

      Delete
    2. Νίκος ΜεταξάςMay 9, 2016 at 12:55 PM

      Περίτης Ελληνικής και Γερμανικής Φυλής πρόσφατες αναρτήσεις μου υπάρχουν στην ομάδα Ὑπἒρ Ἑλλήνων στο fb. Πάντως από τον "συμμαχικόν" αποκλεισμόν πέθαιναν εκ πείνης πολλοί άμαχοι. Τα αποσκελετωμένα παιδάκια των Αθηνών που έχασαν την ζωή των ήταν έγκλημα διαπραχθέν από κοινού από τους Άγγλους και τους Γερμανούς. Οι παράπλευρες απώλειες του μεταξύ των πολέμου για μας ήταν άδικες. Πάντως σέ όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε. Στην ομάδα Ὑπὲρ Ἑλλήνων δες στο αρχείο της την ανάρτησή μου:"6η Απριλίου 1941" ή γράψε μου στο hyper-hellenon@hotmail.com να σου τη στείλω (σε pdf)

      Delete
  6. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΕΛΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΜΕ ΚΟΡΕΑΤΕΣ-ΙΑΠΩΝΕΣ -ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ......ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΧΕΕΙ ΕΘΝΟΤΗΕΣ(ΚΙΝΕΖΟΣ -ΙΑΠΩΝΑΣ,κτλ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ....ΕΝΑΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΕΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΑΠΟ'ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΙΑΠΩΝΑ......

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΚΑΘ¨ΗΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.......ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ.......ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟ ΑΛΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ......ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΥΛΕΤΙΚΑ Ο ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝ?........ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΦΥΣΙΚΑ........ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΠΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΘΝΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ...ΣΥΧΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.......

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.......ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΘΕΣΕΙΣ.....

    ReplyDelete
  7. Νίκος ΜεταξάςApril 25, 2016 at 9:59 PM

    Ξεκουρδίστηκα νυχτιάτικα όταν η μηχανή αρνήθηκε την δημοσίευσή μου - καθώς υπερέβαινε τις 4.500 λέξεις. Άρχισα να κόβω ολόκληρες παραγράφους και να προσπαθώ ξανά και ξανά ώσπου πέτυχα,αλλά στο μπέρδεμα μου έφυγε καιτο όνομα. Είμαι ο Anonymous April 25,2016 at 2.27 PM. Είδα τώρα σημαντικά σχόλια που μου αρέσαν πολύ. Πάω για ύπνο και κάποια στιγμή θα προσθέσω αυτά που δεν μπόρεσα στη α΄δημοσίευσή μου και να απαντήσω και στους ενδιάμεσους σχολιαστές της α΄δημοσίευσής μου.

    ReplyDelete
  8. τρυκιμια εν κρανιω σχεδον ολοι σας....
    και τι εγινε ρε φιλε που συγγενευω περισσοτερο με εναν ξεφτιλα ιταλιανο ή μεναν βιαστη γιαγιαδων τουρκαλβανο παρα με εναν χαζοαθηναιο?
    για να τελειωνουμε
    για να ειναι καποιος ελληνας προυποθετει 2 πραγματα
    ελληνικη καταγωγη και ελληνικη ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ
    αν δενε χεις ελληνικη συνηδειση τι να την κανω την κοινη σου καταγωγη?
    και οι αναρχοκομουνιστες εαμοβουλγαροι εχουν ελληνικη καταγωγη αλλα οχι ελληνικη συνηδειση. αρα ειναι εχθροι που πρεπει να εξοντωθουν.
    τι να το κανω που 30 εκατομμυρια οσμανλι ειναι ελληνικης καταγωγης αφου εχουν πλεον τουρκικη συνηδειση?
    τι να το κανω που 40 εκατομμυρια ιταλοι ειναι ελληνικης καταγωγης αφου δεν εχουν πλεον ελληνικη συνηδειση?
    τι να το κανω που οι περισσοτεροι τουρκαλμπαν και μπουλγκαρομακεντονσκι και λοιπα μπαλκανια κτηνη εχουν ελληνικη καταγωγη αφου εχουν ανθελληνικη συνηδειση
    τι να το κανω που εκατονταδες εκατομμυρια ανθρωποι στον πλανητη εχουν ελληνικη καταγωγη αλλα οχι συνηδειση?
    αυτα για τους φανατικους γερμανοπληκτους παπαριους αδολφιους φυλετιστες
    ξεχαστε τη φυλη εχει διασπαστει σε εθνη!!!!
    μονο το ελληνικο εθνος πρεπει να μας ενδιαφερει και μονο οι ελληνες που εχουν ελληνικη συνηδειση- εξαιρουνται φυσικα αριστεροι αναρχοκομουνιστες λιμπεραλιστες γιαχωβαδες μερικοι χριστιανουλιδες οικουμενιστες βουδιστες κατι προτεσταντικες σεκτες και τελοσπαντων καθε τι διεθνιστικο αρα εξορισμου ανθελληνικο.
    αν και ο γεωργαλας θεωρει οτι ολη η λευκη φυλη εδω στην ελλαδα δημιουργηθηκε και εξαπλωθηκε προς ολο τον πλανητη.....

    η ελλας υπερανω ολων!!!!!!
    πας μη ελλην βαρβαρος εστι!!!!!!!!!!(και κατωτερος νεαντερταλιος βλεπε σουηδοι γερμανοι ολλανδοι και λοιπα τουβλα του βορα)
    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑApril 26, 2016 at 7:48 AM

      ....εθνικη συνειδηση αλλα και με καποιες αυτονόητες φυλετικες προυποθεσεις!
      Το ναζιστικο γκρουπουσκουλο του εσκε-ναζι Αδολφου που με το μανδυα του εθνικοσοσιαλισμού βαλθηκε να συντριψει την Γερμανια -και λοιπες ευρωπαικες χωρες- για να την παραδωσει σιδεροδεσμια πορνοτσατσα των ευρωπαικων εθνων, στους σιωνιστες των ΗΠΑ.

      Delete
    2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙ ΙΤΑΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"..........

      ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ".....ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ Η ΛΕΞΗ "ΚΑΤΑΓΩΓΗ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΗ....

      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?....ΜΙΛΑΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ?......ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ?........ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ,ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ" ΤΟΥΣ?....ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ?.....ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΑΛΠΙΚΟΙ-ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ -ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ (ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ).....

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ.......ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΑΜΙΓΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ........ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ....ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΑ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΑ ΦΥΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΒΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ......

      ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΘΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ , ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΣΕ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΟΡΘΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ".......Ο ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.......Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ..........ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΡΑΞΕ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ "ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ".........ΤΟ ΝΟΡΔΙΚΟ ΤΥΠΟ....

      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΟΥΜΕ ,ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"......ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΩΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ-ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.........ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ-ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.......ΚΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ.......

      Delete
    3. κοιταξε εδω φιλε
      οταν λεω ελληνικη καταγωγη ενοω να μην ανηκει ουτε στη μαυρη ουτε στη κοκκινη πρασινη κιτρινη ινδικη αραβικη σημητικη περσικο-αρμενο-γεωργιανο-κουρδο-γιουφτικη φυλη ή τυπο οπως λετε εσεις οι φυλετιστες-διεθνιστες

      και φυσικα ειμαστε απεθυειας απογονοι των αρχαιων ελληνικων φύλων(δωριεις αιολεις ιωνες αχαιοι και πιο παλιων μινωικων φρυγοπελασγικων και θρακοιλλυρικων) ολων αυτων που οι πανηλιθιοι αγγλοσαξονες ονομαζουν αυθαιρετα ινδοευρωπαιους ή πακιστακοευρωπαιους
      εχεις δει εστω εναν ελληνα με μογγολικα τουρκικα χαρακτηριστικα? εδω δεν υπαρχουν γνησιοι τουρκοι στη τουρκια αλλα πρεπει να πας καζακσταν τουρκεσταν και στους ουιγκουρ για να δεις οριτζιναλ τουρκο.
      αρα εφοσων ειναι λευκος εδω ,ειναι ελληνικης καταγωγης
      συμφωνω στο αλλο που ειπες οτι μπορει καποιων λευκων τα παιδακια που θα γεννηθουν εδω και εφοσων αποκτησουν ελληνικη συνηδειση με αυστηροτατα κριτηρια και εφοσων πολεμησουν ηρωικα εναντιον της πατριδας των γονιων τους μπορουν να παρουν τον τιτλο του ελληνα και να θεωρηθουν ελληνες(γερμανονορδικα τουβλα δεν θα ηθελα γιατι θα ριξουν το νοητικο επιπεδο του γενους καθοτι πανηλιθιοι κρετινοι ολοι τους τυπου αδολφου....
      ναι στις σλαβες οπως εχω ξαναγραψει γιατι θα ανεβασουν κιαλλο το επιπεδο ομορφιας μας....

      Delete
    4. ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΧΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ?..........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ........ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΕΥΚΟΣ ΕΔΩ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ?........

      ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΞΑΝΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ 4 ΑΙΩΝΕΣ?.....ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟΕ ΝΑ ΕΚΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΕΠΟΙΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΕΝΕΤΩΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ?....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΣ?.......

      Delete
    5. κανεις και συ το ιδιο λαθος που κανουν σχεδον ολοι οι φυλετιστες πακιστανοευρωπαιστες
      τι θα πει βενετσιανοι?
      ποιος φυλετικος τυπος ειναι?
      υπηρχαν και αλλες μετοικισεις στην κρητη απο την αρχαιοτητα. εισβολη δωριεων και καταστροφη μινωικου πολιτισμου. γιατι να μην προερχονται απο τοτε οι ξανθοι?
      ο δημοπουλος στο η καταγωγη των ελλληνων το παει ακομα πιο μακρια. εξεταζει τον τυπο των σταυροφορων και τους βγαζει ολους μεσογειακους. δηλαδη ηταν ελληνες που απο τα αρχαια χρονια ειχαν παει προς ολες τις κτευθυνσεις και μετα το 1204 επεστρεψαν στην εελλαδα-σαν κατακτητες-, αρα δεν υπηρχε καμια φυλετικη αλλιωση του δεκαδων εκατομυριων ελληνικου πληθυσμου.
      και στην τελικη ολοι οι τυποι της λευκης φυλης απο εδω ξεκινησαν, εδω ειναι η πρωτοπατριδα σας που την ψαχνετε στο παμιρ....και ναι οι γερμανοι ειναι οι πιο εκβαρβαρισμενοι ελληνες, μιξη ελληνων δωριεων ή αλλου ελληνικου φυλου, με νεαντερταλ...

      πας μη ελλην βαρβαρος εστι!!!!!!!!!!!!!
      FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  9. Η εθνικα υπερήφανη λευκη φυλή είναι ύποπτοη κατασκευή, προφανώς απο αυτούς που τους θέλουν όλους στο ίδιο τσουβαλι.

    ReplyDelete
  10. Το "Γουάιτ Πάουερ" γεννήθηκε στις ΗΠΑ,γιατί εκεί επιμείχθηκαν μεταξύ τους σε μεγάλη κλίμακα άποικοι με καταγωγή από όλες
    τις χώρες της βορειοδυτικής (προτεσταντικής) Ευρώπης.
    Ποια ήταν τώρα η άποψη του Αδόλφου για τους "γερμανικής καταγωγής Αμερικανούς" παραθέτω απόσπασμα από την πολιτική του Διαθήκη:"ΑΝΑΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
    ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ
    ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.
    Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ
    ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΠΙΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟ.
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ."
    "ΜΕΤΑΤΟΠΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ."

    ReplyDelete
  11. Ὁ Χίτλερ ᾖταν ἕνας χαζὸς μαυρομάλλης Δεκανέας ποὺ δὲν ἤξερε καὶ δὲν μποροῦσε νὰ κατανοήσῃ τὸ Φυλετικὸ ζήτημα. Ἔκανε ὅ,τι τοῦ ὑπηγόρευαν οἱ Ῥοζένμπεργκ, Χίμμλερ καὶ οἱ γατροὶ τοῦ καθεστῶτος: Ἡ Γερμανία κατοικεῖται ἀπὸ τὶς ἑξῆς λευκὲς ὑποφυλές: Νορδικοί, Ἀλπικοί, Διναρικοὶ καὶ Μεσογειακοί. Οἱ Ναζῆδες εἶχαν προγραμματίσει σχέδιο σταδικῆς ἐπικρατήσεως τῆς Νορδικῆς Φυλῆς εἰς βάρος τῶν ὑπολοίπων 3 μέσῳ θεσπίσεως νόμων ἐνθαῤῥύνσεως τεκνογονίας σὲ νορδικούς-νορδικοὺς γονεῖς. Θεωροῦσαν τὴ Νορδικὴ Φυλὴ ἀνώτερη τῶν ὑπολοίπων αὶ ἐγγύτερη στὸ Τέλειο τῆς φυσικῆς δημιουργίας. Τοὺς Σλαύους δὲν τοὺς θεωροῦσαν κᾂν Λευκούς, ἀλλὰ λευκομογγολικοὺς ὑπανθρώπους (Untermenschen).

    Ἤθελαν τὴν ἐπικράτησι τῆς Νορδικῆς Φυλῆς, τὴν ὁποία θεωροῦσαν κορωνίδα τῆς εὐρύτερης Λευκῆς Φυλῆς, σὲ ὅλην τὴν Εὐρασία. Τὸ Γ' Ῥάϊχ ἐνεθάρυνε γάμους Γερμανῶν μὲ Νορβηγούς-Δανούς-Σουηδοὺς καὶ ἐπηγόρευε γάμους μὲ ὅλα τὰ ὑπόλοιπα ἔθνη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νίκος ΜεταξάςApril 28, 2016 at 10:19 PM

      Ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός ήταν Νορδικός. Στην υπηρεσία δηλ. της ΅γερμανικής΅ φυλής. Ήταν πολύ φυσικό να θέλει να αποκλείσει τα ανταγωνιστικά στο νορδικό φύλα.
      Το ότι ο Χίτλερ ήθελε όλα τα γερμανικά εδάφη για τους νορδικούς αυτό δεν τον κάνει καί..΅χαζό΅! Ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός είναι υπόθεση του γερμανικού έθνους. Και εμείς βέβαια δεν είμαστε διατεθειμένοι να αβαντάρουμε τους γκυντερικούς και ροζενμπέρκιους ψευδο-Αρίους/ψευδο-απογόνους των αρχαίων Ελλήνων
      Ο αντιναζί ιστορικούς J.Fest γράφει τί πίστευε ο Χίτλερ για τους προγόνους μας: "Wenn man uns nach unseren Vorfahren fragt,mussen wir immer auf die Griechen himweisen"!!! = "Eάν κάποιος μας ρωτάει σχετικώς με τους προγόνους μας, πρέπει πάντοτε νά υποδεικύωμεν τους Έλληνας"("HITLER",Ullstein verlag,Berlin, 1987,σελ.738). Ο Χίτλερ ήταν λοιπόν ένας αγράμματος Δεκανέας; Είχε μήπως υπόψη του τις κρατούσες επιστημονικές απόψεις;

      Delete
    2. Νίκος ΜεταξάςApril 28, 2016 at 11:49 PM

      Αυτές οι απόψεις δεν είναι ατεκμηρίωτες. Μεταπολεμικώς ο Σουηδός καθηγητής Μάρτιν Νίλσον έγραψε:"Υπάρχει μία μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στην παλιά τευτονική και την ομηρική βασιλεία, η οποία εξηγείται εν μέρει στην κοινή προέλευση των Ελληνικών και των Τευτονικών Φυλών".
      Η κοινή αυτή προέλευση δεν μπορεί να είναι άλλη παρά από το Περιακτικό Φύλο.Οι ομοειδείς όμως αυτές πολιτισμικές αναφορές εκδηλώνονται με χαοτική χρονική απόσταση. Ο Γέλινεκ λέει ότι κατά τους χρόνους της πολιτισμικής ακμής των Μεσογειακών (Ελλήνων) οι Νορδικοί καννιβάλιζαν. Χρησιμοποιούσαν κύπελλα και προσωπίδες που έφτιαχναν από ανθρώπινα κρανία. Η σκοτεινή αυτή περίοδος - συνδεδεμένη με τις φοβίες του πρωτογόνου ανθρώπου - αντανακλάται στον απόηχο των αρχαίων ανήλιων Μυστηρίων. Όμως η Ελληνική Φυλετική Ψυχή αποζητούσε το Απολλώνιο Φως. Και οι Έλληνες έπλασαν τους Θεούς των καθ'ομοίωση του φυλετικού των χαρακτήρος.

      Delete
    3. Νίκος ΜεταξάςApril 29, 2016 at 12:18 AM

      Πιστεύω ότι η Ελλάς είναι Φως. Όπως την αντιλαμβάνετο ο Περικλής Γιαννόπουλος. Μακράν ημών οι μαύροι Ήλιοι και οι Βαλχάλες των Τευτόνων. Τον κλεμμένον όμως αγγυλωτό σταυρό τον θέλουμε πίσω! Αν δεν είναι δικός μας, τότε να ρίξουμε στα σκουπίδια και τα μπάζα το περιεχόμενο των Μουσείων μας.. Ο ISIS θα συγχαρεί τον ΤΣΙΠΡΑ!

      Delete
    4. Νίκος ΜεταξάςMay 4, 2016 at 2:16 PM

      Ο γερμανικός λαός είναι κράμα Νορδικών και Αλπικών (Φαιλικός τύπος), Νορδικών με Βαλτικούς (Σλάβους)καιμε Βόρειους Διναρικούς (Νορικούς). Δείτε την ανάρτηση ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ στην ομάδα Ὑπὲρ Ἑλλήνων στο facebook (5-5-2016)

      Delete
  12. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.....Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΙΔΕΑ....ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΤΙΚΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ........ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΙΡΟΙ ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ...... ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ.......ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ".......

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΑΠΟΔΟΧΗ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ,ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ,ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ) , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΡΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ)........

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ......Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ......Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΎΓΕ Anonymus April 27,2016 at 6:33PM

      Delete
  13. αν το παμε ετσι και το επεκτεινουμε ο συνηδειτοποιημενος εθνικοσοσιαλιστης ειναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ!
    πας μη ελλην βαρβαρος εστι!
    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!

    σου απαντησα και πιο πανω περι βενετσιανων και ετσι, περι πρωτοπατριδας σας περι δημοπουλου και γεωργαλα που λενε άλλα απο σας τους πακιστανοινδοευρωπαιστας....

    ReplyDelete
  14. Η Καθαρότητα της "Ελληνικής φυλής φαίνεται στο ¨"Εθνικιστικό" κόμμα της ΧΑ....

    Ο Σημίτης Κασιδιάρης είναι γνήσιος απόγονος των Λακεδαιμόνων .
    Ή ας δούμε και τον Ρομά Μιχαλολιάκο ...για να μην πω και για τον Μογγόλο Γερμενή....βέβαια 100% Ελληνες..... ..και μετά μας ενοχλούν οι "βάρβαροι" Ευρωπαίοι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πόσο μισείς την Ελληνική φυλή.. εβραϊκό γουρουνόσκυλο!

      Delete
  15. Ρε Γουίλιαμ θα ήθελες πολύ να είσουν στην εμφάνιση ωσάν τον Ηλία ...
    ψηλός με ευθυτενές και καλογυμνασμένο σώμα , δολιχοκέφαλος ,με ωραίο ζυγιασμένο πρόσωπο ....καμμία σχέση με σημίτη .Το σημητικό πρόσωπο είναι γενικά Ξεχειλωμένο με χοντρή παχιά μύτη ,και ξέχειλα χείλη ....Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είμαι ο Γουλιαμ ρε ....
      Οκ Αν ο Γυφτο Σημίτης χριστιανός Κασιδιάρης είναι το καμάρι σας..τότε τι να πω

      Delete
    2. Ο Κασιδιάρης δεν είναι μουλάτος;

      Delete
    3. Οι περισσότεροι μου είπαν ότι είναι Σημίτης ,,δεν ξέρω τι να σου πω !

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete