Saturday, April 23, 2016

Κατακερματισμός, διαμελισμός, αποσυσπείρωση, διχασμός, απόσχιση. Οι πολεμικές μας κραυγές



Η Ελλάδα έχει στρατηγικά συμφέροντα να αναζωπυρώνει και να συντηρεί τις συρράξεις πάνω στους ενοποιητικούς ιδεολογικούς άξονες των οικουμενικών κοσμοθεωριών. 

Οι ενοποιητικές ιδεολογίες απειλούν την ύπαρξή μας και την στρατηγική μας ασφάλεια. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ύπαρξη πανισλαμισμού, πανχριστιανισμού, παντουρκισμού, παντουρανισμού, πανσλαβισμού, παγγερμανισμού, παναραβισμού, παναφρικανισμού, πανασιανισμού, πανευρωπαϊσμού, παναμερικανισμού.

Οι σφαγές μεταξύ προτεσταντών, καθολικών και ορθοδόξων, και μεταξύ σιιτών και σουνιτών, αποτελούν αναγκαίο κακό και υγιές φαινόμενο για την συλλογική επιβίωση του Λαού μας και την Ελληνική στρατηγική ασφάλεια.

Κατακερματισμός, διαμελισμός, αποσυσπείρωση, διχασμός, απόσχιση, οφείλουν να αποτελούν τους βασικούς άξονες της εξωτερικής στρατηγικής ασφαλείας της Ελλάδος. 

Κράτη και ενώσεις όπως το 4ο Ράιχ, η ΕΕ, η νεοθωμανική Τουρκία, οι ισλαμικές ενώσεις κρατών, ΟΠΕΚ-το καρτέλ των πετρελαϊκών χωρών, η ευρωατλαντική συμμαχία, η ευρασιατική ένωση, μας έχουν δημιουργήσει ή θα μας δημιουργήσουν ζωτικά προβλήματα ασφαλείας.

4 comments:

  1. για τον παναριστερισμο πανμαρξισμο παναναρχοκομουνισμο πανεαμοβουλγαρισμο που ειναι το υπαριθμον ενα προβλημα της ελλαδας παλι δεν ειπες τιποτα.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. κύταξε , δεν είναι μόνον ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ,
      εάν αυτό υπαινίσσεσαι , αλλά διότι ενδεχομένως ο Ιφηκράτης έχει την ρωμαντική
      ιδέα πως με αυτόν τον τρόπο ίσως τραβήξει προς τον εθνικισμό - πατριωτισμό καλύτερα - μιάς και δεν του αρέσει ο όρος αυτός ,τους αναρχοαριστερούς της επαναστατικής και γενικώς της αριστεράς .....πράγμα αδύνατον κατά την άποψή μου .
      Μακάρι εννοείται να το πετύχει .

      Delete
    2. Πες μας και για τους δρόμους που έφτιαξεν η μεγαλειώδης Λαοπρόβλητος Απριλιανή επανάστασις...

      Delete
  2. μακαρι να το πετυχει να παρουμε μερικα στελεχη απο αριστερα που να γινουν εθνικιστες αλλα και γω δεν το πιστευω φιλε...
    την ιδια ψευδαισθηση εχει και η χα που πιστευει οτι οι κομουνιστες θα την ψηφισουν-οπως εκαναν και οι πανιβλακες γερμανοι κομουνιστες που ψηφισαν τον κρετινο αδολφον το 34- γιαυτο δεν τολμαει να μιλησει εναντιον των εαμοβουλγαρων προδοτων φονιαδων και το παρακρατος της αναρχοκομουνιστικης μισελληνικης αριστερας των εξαρχειων

    ReplyDelete