Tuesday, April 12, 2016

Ελληνική Θρησκεία και βιολογική υπόσταση του Ελληνισμού



Έχουμε ξαναπεί ότι κάποιοι εξομοιάζουν τον Ελληνισμό με το σουβλάκι. Άλλος απορρίπτει την θρησκευτική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την βιολογική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την νομισματική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την εδαφική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την γλωσσική του συνιστώσα. Διαμορφώνουν έναν Ελληνισμό όπως ταιριάζει στην ατομική τους προτίμηση.

Ένα κωμικοτραγικό φαινόμενο της σύγχρονης Ελλάδος είναι να βλέπουμε φυλετιστές χριστιανούς και αντιφυλετιστές εθνικούς.

Εκτός από την κριτική στους χριστιανούς, θα πρέπει λοιπόν να ασχοληθούμε και με τα του οίκου μας.

Επειδή αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα προέρχονται από την Αριστερά και συγχρόνως αντιπαθούν τον ναζισμό, στο ζήτημα του εποικισμού της Πατρίδος μας, αναβλύζουν από την ψυχή τους αρρωστημένα «ανθρωπιστικά» συναισθήματα.

Αλλά κάνουν και ένα βήμα παραπέρα: αρνούνται την βιολογική κληρονομιά του Λαού μας. Θεωρούν ότι όσοι μιλούν υπέρ της φυλής, είναι εξ ορισμού νεοναζί, φασίστες κλπ.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας, θα πρέπει να δηλώσει δημοσίως ότι δεν υφίστανται βιολογικοί νόμοι κληρονομικότητος. Πράγμα σαφώς ανόητο.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς ότι αν οι Ελληνίδες κάνουν παιδιά με μαύρους και οι Έλληνες με ασιάτισες, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με αυτό της ενδογαμίας Ελλήνων και Ελληνίδων, ήτοι δεν πρόκειται να παρατηρήσουμε καμμία διαφορά στο πολιτιστικό και βιολογικό μέλλον του Ελληνισμού. Πράγμα σαφώς γελοίο.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς ότι η βιολογική ανθρωπολογία, η εθνολογία, και το DNA δεν έχουν καμμία απολύτως επιστημονική αξία στην αξιολόγηση και στην εξέλιξη των λαών. Πράγμα σαφώς ανιστόρητο, το οποίο θα μας κατέτασσε διεθνώς ως μία μονοθεϊστική αίρεση όπως ο χριστιανισμός, ο οποίος αφώρισε τα μαθηματικά και την ιατρική. Θα ήμασταν η πρώτη εθνική θρησκεία που θα "αφώριζε" την βιολογική ανθρωπολογία.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς ότι οι Πρόγονοί μας όχι μόνον ηρνούντο την ευγονική, και κακώς τους αποδίδεται ο όρος και η συγκεκριμένη πρακτική, αλλά και ότι πχ οι Σπαρτιάτες ήταν φανατικοί αντιρατσιστές. Πράγμα σαφώς κωμικό.

Ας δούμε τώρα τις «ανθρωπιστικές» αντιλήψεις ωρισμένων Ελλήνων στο θρήσκευμα, οι οποίοι μιλούν για κακόμοιρους πρόσφυγες, μετανάστες κλπ. Ας δούμε τα θρησκευτικά αποτελέσματα αυτών των αντιλήψεων στην Χώρα μας.

Μέσα σε 25 χρόνια (1990-2015, μαχχ) έχει αλλάξει άρδην η αναλογία μονοθεϊστών-πολυθεϊστών στην Ελλάδα.

Ενώ τα τελευταία 25 χρόνια ένα σημαντικό ποσοστών χριστιανών επανήλθε στην Ελληνική Θρησκεία, συγχρόνως αυξήθηκε κατακόρυφα το ποσοστό των μονοθεϊστών εν Ελλάδι εξ αιτίας της εισβολής λαθροεποίκων.

Η αύξηση του ποσοστού των μονοθεϊστών στην Χώρα μας δεν φαίνεται να απασχολεί τους «ανθρωπιστές» της Ελληνικής Θρησκείας. Από την συμπεριφορά τους τεκμαίρεται ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Φαίνεται ότι η συμβουλή που δίνουν στον Λαό μας είναι να παραμένει απαθής στο εποικισμό της Χώρας μας, διότι άλλως κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε νεοναζί.

Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος έναν Έλληνα στο θρήσκευμα ο οποίος αδιαφορεί για την κατακόρυφη άνοδο του μονοθεϊσμού στην Χώρα μας λόγω λαθρομεταναστεύσεως; ηλίθιο; αμόρφωτο; ανιστόρητο; ανεύθυνο; άτομο με ψυχοπαθολογικά ενοχικά συμπλέγματα; Όλα αυτά μαζί;

Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα θέλουν να παριστάνουν τους ανθρωπιστές, να το κάνουν με δική τους ατομική ευθύνη, χύνωντας το δικό τους αίμα, και όχι το αίμα όλων των Ελλήνων. Μπορούν να πάνε στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, ή στην Ασία, και εργαζόμενοι για κάποια διεθνιστική ΜΚΟ, να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα συμπλέγματά τους.

Όταν όμως ο Ελληνισμός κινδυνεύει από βιολογικό αφανισμό λόγω εκτρώσεων, φυλετικής επιμειξίας, και εποικισμού, είναι αδιανόητο να αδιαφορούν για την κατακόρυφη ποσοστιαία μείωση της απηχήσεως που έχει η Ελληνική Κοσμοαντίληψη επί Ελληνικού εδάφους.

Τα εκατομμύρια των αλλοφύλων και αλλοεθνών εισβολέων δεν ασπάζονται, και δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστούν την Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

Εκτός και αν οι «ανθρωπιστές» της Ελληνικής Θρησκείας ταυτίζωνται με διεθνιστικές αντιλήψεις σαν αυτές που εκφράζουν αρκετοί χριστιανοί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, "Αν βαπτίσουμε τους μετανάστες και τους κάνουμε ορθοδόξους, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την Ελλάδα".

Ελπίζουμε να μην υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα που να πιστεύουν στα σοβαρά τέτοιες ανοησίες, ότι τάχα θα εξελληνίσουμε τις αλλόφυλες ορδές εποίκων που εισβάλλουν στην Χώρα μας. Διότι τότε δεν μιλάμε για Έλληνες στο θρήσκευμα με τους οποίους έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές, αλλά για μασκαρεμένους εχθρούς του Ελληνισμού.

Αν υπάρχει κάτι που μας ξεχωρίζει τελείως από τους μονοθεϊστές είναι ο σεβασμός μας στην διαφορετικότητα(πολιτισμική, εθνολογική, γλωσσική κλπ). Είναι αδιανόητο λοιπόν, Έλληνες στο θρήσκευμα να αδιαφορούν για την ελληνική βιολογική διαφορετικότητα κρυπτόμενοι όπισθεν αντιναζιστικών κραυγών.

25 comments:

  1. Ιφικράτη υπάρχει κάποιος ναός που να είναι ενεργός;
    Θέλω να παω τα παιδιά μου να γνωρίσουν τούς θεούς μας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. προσεχώς ο ναός της Αθηνάς Παρθένου επί της ακρόπολης. Μέχρι τότε, απ'όσο γνωρίζω και έχω συμμετάσχει, οι τελετές πίστης γίνονται στο ύπαιθρο.

      Delete
  2. Αν εννοείτε νεόκτιστο Ναό, υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και στην Σπάρτη.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  3. Που στην Σπάρτη ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/omadaethnikonlakonias/photos
      https://www.facebook.com/omadaethnikonlakonias/photos/pb.1082647225086031.-2207520000.1460496503./1082647301752690/?type=3&theater
      http://omadaethnikonlakonias.blogspot.gr/


      Delete
  4. Ορθότατος! Οι Έλληνες δυστυχώς είμαστε σχεδόν όλοι λίγο-πολύ διαποτισμένοι από την χριστιανική ηθική επειδή και οι γονείς μας ήταν χριστιανοί αλλά και η κοινωνία στην οποία ζούμε. Πρέπει να κοπούν αυτά τα αντεπιστημονικά δόγματα περί αντιρατσισμού επιτέλους!
    Νομίζω πρέπει να κάνουμε κάτι για να παύσει η σοφιστική ταύτιση ρατσισμού-φυλετισμού με την μισαλλοδοξία.

    ReplyDelete
  5. Είσαι λάθος Ιφικράτη !
    Αλλά μιας και εμίλησες για Σπαρτιάτες και για φυλετικά στο ίδιο άρθρο !
    Ποιο κοντά φυλετικά είναι ένας Μεσογειακός Κρητικός με έναν Μεσογειακό Ιουδαίο παρά ο Κρητικός με έναν Αλπικό/Διναρικό από την Βόρεια Ελλάδα!

    Επίσης με την ίδια λογική γιατί να μην γυρίσουμε πίσω στην Θρησκεία των Μινωιτών?

    Δεν καταλαβαίνω αυτό το μίσος έναντι των Ιουδαίων οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελούν και μια από τις λεγόμενες "Ελληνικές" Πόλεις Κράτη αφού και φυλετικά και γλωσσικά είναι κοντά!

    Η Ορθοδοξία είναι η αλήθεια...και άνθρωποι οι οποίοι δεν την έχουν μελετήσει σε βάθος παρά μόνον επιφανιακά δεν θα έπρεπε να ομιλούν για τέτοια θέματα !

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. Το γεγονός ότι υπάρχουν στην Ελλάδα πολλές ράτσες ακόμα και προτού την μονοθειστική βαρβαρική εισβολή δεν αναιρεί τα λεγόμενα του Ιφικράτη. Ο Έλλην πρέπει να τις γνωρίζει και να επιλέγει ομόφυλο ταίρι.
      2. Ο μοναδικός που ασχολείται με τους Ιουδαίους είσαι εσύ.
      3. Την δεισιδαιμονία σου αν αδυνατείς να την αποβάλλεις, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να την κρατήσεις μέσα σου.

      Delete
    2. O "Έλλην" πρέπει να επιλέγει ομόφυλο λες...μάλιστα..
      Όπως και ο Μέγας Αλέξανδρος επέλεξε τις Περσίδες?

      Επίσης για θυμήσου ποιοι εξοστράκισαν τους Φιλοσόφους? ..οι της Πατρώας Θρησκείας!
      Ο Ιφικράτης πολλές φορές μιλάει για "Ελληνική φυλή" κάτι το οποίο και δεν υπήρχε ούτε καν στην Αρχαία Ελλάδα και είναι ενάντια στην αφομοιώσιμη και εξελληνισμό "αλλόφυλων"
      Αλλά οι Pontic τι είναι στον Πόντο? τι σχέση έχουν με την Ελλάδα? απλώς έγιναν μέρος τους έθνους...

      Γιατί ένας Έλληνας που ανήκει στον Αρμενικό φυλετικό τύπο να θεωρείται Ελληνας και ένας Ευρωπαίος να μην μπορεί να γίνει Ελληνας?
      Δεν βλέπεις ότι ο όρος αυτός "Ελληνας" δεν έχει κάποιο νόημα στην σημερινή εποχή!

      Delete
    3. Ο όρος Έλλην έχει γλωσσικό, θρησκευτικό, εθιμικό και φυλετικό χαρακτήρα. Δηλαδή μεσογειακοί, αλπικοί, διναρικοί και για κάποιους και αρμενοειδείς μπορούν αν πληρούν και τις άλλες προυποθέσεις να γίνουν Έλληνες. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και με άλλες ράτσες που είναι συμβατές με τον ελληνισμό όπως οι Ευρωπαικές που ανέφερες. Όμως επειδή σεβόμαστε την διαφορετικότητα στην φύση πρέπει η κάθε ράτσα όχι μόνο να αναπαράγεται με τον εαυτό της αλλά να εφαρμόζει την ευγονική παρά το γεγονός ότι όλοι λεγόμαστε συλλογικά Έλληνες. Στην αρχαιότητα δεν μπορούσαν να διαχωριστούν οι ράτσες επιστημονικά αφού δεν υπήρχε ούτε καν ο κεφαλικός δείκτης. Οι καυκάσιοι λίγο πολύ μοιάζουν εμφανισιακά σε αυτόν που δεν έχει ασχοληθεί, πως να το κάνουμε. Οι Πέρσες νομίζεις ότι αποτελούνταν από μια ράτσα; Αποκλείεις ότι κάποιοι μπορεί να ανήκαν στις προαναφερθέντες ράτσες; Ασφαλώς και δεν επικροτώ την απόφαση του Αλεξάνδρου, απλώς σου λέω τι πρέπει να κάνει ο Έλλην σήμερα που υπάρχει η ανθρωπολογία και γνωρίζει(υποτίθεται).
      Οι σύγχρονοι της πατρώας θρησκείας στηριζόμαστε κυρίως στους φιλοσόφους ενώ τότε μέρος της μάζας πίστευε τις ανοησίες των διαφόρων ποιητών, τεράστια διαφορά. Οι φιλοσοφοί δεν διώχθηκαν επειδή ήταν φιλόσοφοι.

      Delete
    4. Εγώ τον επικροτώ τον Μέγα Αλέξανδρο διότι ήθελε την Οικουμενικότητα και όχι το παρακμιακό και επαρχιώτικο κράτος !
      Αυτό που πρέπει να γίνει και τώρα ,δηλαδή Ελληνική Οικουμενικότητα στην Δύση έναντι του Ασιατικού(Κινέζικου) πολιτισμού !
      Αν και η Δύση είναι ήδη σχεδόν "Ελληνική" ας γίνει πλήρες..στο επίπεδο του λόγου....όλα τα άλλα δεν πρέπει να είναι απαραίτητα καθώς ανήκουν σε άλλες εποχές !

      Delete
    5. 1. Δικαίωμα σου να επικροτείς όποιον θέλεις.
      2. Θα ήθελα πολύ να μάθω πως ορίζεις το παρακμιακό κράτος.(sic)
      3. Έγραψες!!! Καμιά πολιτισμική σχέση δεν έχει η δύση(ούτε η Ελλάδα) με τον ελληνισμό. Φαινομενικά και μόνο οι δυτικοί είναι κοσμικοί. Στην πραγματικότητα σχεδόν όλες οι ηθικές τους αρχές προέρχονται από τον χριστιανισμό. Τι σχέση έχει η ισότητα τους με τους αγώνες μας κάθε λογής και την αριστοκρατική αντίληψη; Τι σχέση έχουν οι μαλθακοί αποχαυνωμένοι πληθυσμοί τους με το νους υγιής εν σώματι υγιεί; Τι σχέση έχει η αντίληψη τους για τον κόσμο με τους θεούς μας(εντάξει, εδώ δεν είναι και όπως οι χριστιανοί); Τι σχέση έχει γενικά η ηθική τους με τις αρετές μας; Αντέστρεψαν το νόημα όλων οι χριστιανοί!

      Delete
    6. Έλληνες ορίζονται από το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκο και ομότροπον. Οι διαφόρων τύπων οικονομενικότητες είναι για τους διεθνιστές που τους αρκούν ανύπαρκτες θρησκείες για να καθυποτάσουν τα υπαρκτά έθνη.

      Delete
    7. Η Αριστοκρατία στην Δύση υπήρχε μέχρι που ήρθε η δημοκρατία !
      Αυτά τα νους υγιής εν σώματι υγιεί υπήρχαν ως θεωρίες αλλά ,άλλο στην πράξη !
      Πολλές θεωρίες και φιλοσοφίες υπήρχαν αλλά η μάζα δεν ακούει !
      Και ο Μονοθεισμός υπήρχε και εδώ ως Θεωρία πολύ πριν από τους Ιουδαίους !

      Άστα αυτά λίγο όμως !

      Ο Ιφικράτης όπως είχε πει,έχει τον ρόλο του Ιεροφάντη και του Μέγα Ηγέτη των Ελλήνων !
      Εγώ δεν τα βλέπω αυτά δεν βλέπω έναν Μέγα Αλέεξανδρο στο Πρόσωπο του Ιφικράτη!

      Πες ότι εγώ είμαι της Πατρώας Θρησκεία ..μετά από αυτό τι?
      Δεν υπάρχει οργάνωση ούτε ορμή ούτε όραμα...απλώς μερικοί τυπάδες που μαζεύονται λένε διάφορα στις τελετές τους και μετά πάνε σπίτι τους!
      Εγώ ανήκω στην απλή μάζα είμαι ανώνυμος και δεν θα γραφτώ στην Ιστορία...αλλα ο Ηγέτης θα γραφτεί και θα έχει όλη την δόξα για αιώνες αλλά και όλες τις ευθύνες....αυτό δεν το βλέπω στο πρόσωπο του Ιφικράτη σου ξαναλέω !

      Το μόνο που λέει είναι...ότι θέλει σε χίλια χρόνια να υπάρχει μια μεγάλη Ελλάδα...τα αφήνει για άλλους δηλαδή !
      Αρα δεν νομίζω ότι αξίζει τον Τίτλο του Ιεροφάντη του Ηγέτη !

      Δες την δόξα που έχει ο Μέγας Αλέξανδρος που σε ελάχιστα χρόνια κατέκτησε τα πάντα πλην δυστυχώς της Δύσης ..ένας Αλέξανδρος όπου ξεκίνησε χρεωμένος και πήρε μαζί του μόνο την Ελπίδα όπως είπε!..
      Κανείς Ρωμαίος Αυτοκράτορας δεν την έχει αυτήν την Δόξα ,οι οποίοι Ρωμαίοι που χρειάστηκαν αιώνες για να Χτίσουν την Αυτοκρατορία τους ..και από τύχη !

      Οπότες ας αφήσουμε τα θεωρικά ..είναι ωραία για διάλογο....αλλά πρακτικά δεν γίνεται κάτι!

      Delete
    8. 1. Σημασία έχει ότι η αριστοκρατία δεν υφίσταται πλέον, κάθε διάλογος για το αν υπήρξε και σε ποιον βαθμό δεν έχει νόημα επί του παρόντος.
      2. Στην πράξη μπορεί να μην υπήρχαν σε ικανοποιητικό βαθμό που είναι φυσιολογικό αλλά οι θεσμοί και η κοινωνία δεν προωθούσαν το ακριβώς αντίθετο όπως κάνει η δύση σήμερα.
      3. Όχι. Οι διαφορές πολυθεισμού και μονοθεισμού είναι πολλές. Το γεγονός ότι το πρώτο αίτιο είναι ένα δεν σημαίνει ότι είμαστε μονοθειστές.
      4. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει οργάνωση στους Έλληνες κι αυτό είναι σοβαρότατο πρόβλημα. Ο Ιφικράτης ορθώς ξεκίνησε αυτό το blog κι η σκέψη του είναι πολύ πιο μπροστά από τους περισσοτέρους από εμάς(Έλληνες και Νεοέλληνες). Πολύ θα ήθελα να υπήρχαν μύριοι σαν τον Ιφικράτη αλλά δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν αν εμείς δεν το επιδιώξουμε. Το να ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι τέλειος είναι απολύτως φυσιολογικό αφού η ανθρώπινη φύση δεν μπορεί να αγγίξει την τελειότητα. Αν εμείς δεν κάνουμε κάτι δεν μπορεί να βαρύνει κάποιον άλλον που προσπαθεί. Αν νομίζεις ότι ο Ιφικράτης προξενεί κακά είτε εκουσίως είτε ακουσίως, τότε στον σχολιασμό σου πρέπει να αναφέρεσαι σε αυτά και να εξηγείς γιατί είναι κακά αυτά που κάνει. Προσωπικά δεν βλέπω όρεξη εκ μέρους σου για εποικοδομητική συζήτηση αλλά για να μειώσεις τον Ιφικράτη. Αλήθεια εσύ τι πρόσφερες στον αγώνα εκτός από την "αναμονή" σου για τον ηγέτη που μάλλον φαντάζεσαι θα έρθει ουρανοκατέβατα μια μέρα χωρίς ατέλειες για να σε σώσει εκτός φυσικά από τα γεμάτα κακία σχόλια στο διαδίκτυο;
      5. Χωρίς θεωρία δεν υπάρχει ενεργητική πράξη. Μόνο αντίδραση.

      Delete
    9. οι Ιουδαίοι εδώ πού κολάνε ;
      και ποιοί ήταν οι θεοί των ΜΙΝΩΙΤΏΝ ;

      Delete
  6. Δεν έχεις κατανοήσει την έννοια του Ηγέτη τότες!

    Οπως σου είπα ο Αριστος Ηγέτης θα οδηγήσει την χαμένη μάζα !
    Εγώ ανήκω στην μάζα και ναι περιμένω τον Αριστο να με οδηγήσει ,και εγώ απλώς θα ακολουθήσω !

    Ετσι είναι τα πράγματα και έτσι έγινε και με τον Αλέξανδρο ..και μετά από την μάζα θα αναδειχθούν και άλλοι άριστοι ,αυτό θα έρθει μετά !
    Απλώς εκφράζω την απογοήτευση μου προς το Ιφικράτη που υποτίθεται ότι είναι Άριστος ....Ιεροφάντης

    Και το σημαντικότερο ...τι μέλλον μπορεί να υπάρχει στους Ελληνες μπροστά στα γεγονόντα που έρχονται ..μπροστά στον πλανητικό πόλεμο που έρχεται το 2030 τι ελπίδα μπορεί να έχουν μερικοί Ελληνες? θα σου πω...κανένα !

    Αυτό είναι που με νευριάζει με τους περισσότερους ...το θα..."δημιουργηθεί μια μεγάλη Ελλάδα" πότε? σε χίλια χρόνια και αν..
    Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Μεγα ΜέγαΑλέξανδρο ;όπως βλέπω

    ReplyDelete
  7. Εντάξει είσαι τρολλ, αρκετά ασχολήθηκα.

    ReplyDelete
  8. Τώρα τι άλλο να πω...
    αν δεν γνωρίζεις την έννοια του άριστου Ηγέτη λέγε με τρολλ !

    ReplyDelete
    Replies
    1. NώχrÅ Åmαλḛκ = ανίδαιος βλαξ με περικεφαλαία

      Delete
    2. Αυτος είναι ο διάλογος σου..αν δεν σου περνάει αρχίσεις να βρίζεις,,,μάλιστα!

      Delete
    3. Μην κλαίς μωρέ και μην αγχώνεσαι τόοοοσο πολύ , για το μέλλον του Ελληνισμού ,
      μην μας πάθεις τέλος τέλος ..... και τίποτε , και ποιόν θα έχουμε
      να μας αφυπνίζει .....Ά ρε ταλαίπωρε θαυμαστή του Μεγαλέξανδρου .......

      Delete
    4. Ελλαδίτες..τι να πεις!

      Delete
    5. κάτσε στη μίζερη γωνιά σου και παρακολούθησε τον ελληνισμό να κατακτά

      Delete
  9. ιφικρατη μπλοκαρε τον αυτον τον αμαλεκ\
    εβραιοχριστιανος ειναι μισελλην και τρολαρει εδω οπως και αλλου και χαλαει τις συζητησεις

    ReplyDelete