Wednesday, April 22, 2015

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστείο. Και όμως πρόκειται για την Αυστραλία...





Αντιστράτηγος Angus John Campbell, του στρατού της Αυστραλίας, διοικητής των δυνάμεων της Επιχειρήσεως "Κυρίαρχα Σύνορα". 

Lieutenant General Angus John Campbell DSC, AM is a senior officer in the Australian Army, currently serving as Commander Operation Sovereign Borders.

11 comments:

  1. Δεν μας εξήγησαν, όμως ΠΟΤΕ,
    πώς γίνεται η Σερβία (που είναι δίπλα μας) να έχει μετατραπεί, πριν από μερικά χρόνια, σε στάχτες και καπνίζοντα ερείπια και να μην έχουμε ούτε ένα Σέρβο πρόσφυγα…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ σωστό! Ένα ακόμη δείγμα του πόσο κατευθυνόμενα είναι τα πόπολα που εισρέουν, χωρίς τα ίδια να το αντιλαμβάνονται ή να αντιδρούν συντεταγμένα.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Κύριε Αμυρά, εάν σας δίνεται ο χρόνος, θα σας ήταν εύκολο να κάνετε μια ανάλυση επί των τελευταίων ημερών όπου πλείστοι αλλόφυλοι εισέρχονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα;

    Ποια θα πρέπει (ή θα έπρεπε επί το ορθότερον) να είναι η αντιμετώπιση από την Ελλάδα; Θα πρέπει να γίνει διάκριση, πχ, παροχή βοήθειας σε Σύριους πρόσφυγες πολέμου ή όχι;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τους πρόσφυγες λέει ο νόμος οφείλουν να τους παρέχουν βοήθεια τα κράτη που συνορεύουν με τις εμπόλεμες ζώνες , μέχρι οι συνθήκες να ομαλοποιηθούν .
      Πόλεμοι στις περιοχές αυτές υπήρχαν και πολύ παλαιότερα όπως ο πολυετής πόλεμος μεταξύ ιραν και ιράκ ,αλλά η Ελλάδα τότε φύλαγε τα σύνορά της .
      Επίσης τα τελευταία χρόνια έχουν εισέλθει εκκατομύρια από χώρες που δεν είχαν πόλεμο ,ας μην το ξεχνούμε .

      Delete
  4. Και να φανταστεί κανείς ότι η Αυστραλία είναι μια καθαρά μεταναστευτηκή ήπειρος .
    Τεράστια χώρα ,εύπορη , που κατοικείται από διάφορεςφυλές και που δεν κινδυνεύει από εθνολογική αλείωση .

    ReplyDelete
  5. Καλά που ειναι οι δεσπότες της παγκοσμιοποίησης να του βάλουν μυαλό του αμαρτωλού?

    ReplyDelete
  6. Με άρθρα και αναρτήσεις θα σώσουμε την Ελλάδα από τον εποικισμό ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τον πόλεμο.
      Η σύγκρουση είναι αναγκαία για να επέλθει η ισορροπία. Ο πόλεμος είναι απελευθέρωση από τα δεσμά του πολιτισμού. Είναι η αρχέγονη φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Που αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο, πανέμορφο αλλά και αποκρουστικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατάει λίγο. Όχι γιατί ξοδεύει τις πρώτες ύλες όπως έλεγε ο Sun Tzu, αλλά γιατί σε αυτόν όταν διαρκεί πολύ χάνονται τα καλύτερα μυαλά και οι γενναιότερες ψυχές των κοινωνιών. Από την ανώφελη συνέχιση της σφαγής επιζούν οι δειλοί και οι άχρηστοι που κρύβονται στις τρύπες τους και που δυστυχώς έτσι κι αλλιώς είναι πλειοψηφία.
      Οι λύκοι ζύγωσαν.

      Delete
  7. http://tvxs.gr/news/ellada/mitropolitis-syroy-eimaste-oloi-metanastes-%E2%80%93-kai-o-iisoys-ksenos-itan

    ReplyDelete