Tuesday, May 7, 2013

Απάντηση στον μισέλληνα Σεραφείμ Πειραιώς, υβριστού του Παντοκράτορος Διός και των Αθανάτων Πατρώων Θεών




Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον επικεφαλής της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων στον Πειραιά, Σεραφείμ, ότι αποτελεί ξένο σώμα για την Ελληνική κοινωνία όποιος καθυβρίζει τους Θεούς των Ελλήνων.

Η αποθράσυνση του Σεραφείμ οφείλεται στο ότι δεν έλαβε την κατάλληλη απάντηση από τον πολιτικό σχηματισμό που επέπληξε, την Χρυσή Αυγή. Η συγκεκριμένη πολιτική οργάνωση για ψηφοθηρικούς λόγους φυλάει χείρες ναζωραίων παπάδων. Επομένως δεν μπορεί και δεν θέλει να συγκρουστεί με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.

Ούτε τολμά να αναφέρει τα μυριάδες εγκλήματα που έχει διαπράξει αυτή η καταραμένη μισελληνική αίρεση εις βάρος του Ελληνισμού, και τα οποία αναφέρονται λεπτομερώς στις περιγραφές ιστορικών της εποχής και στον Ιουστιάνειο κώδικα.

Όμως αυτό δεν ισχύει για εμάς. Η Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία, ως πολιτική οργάνωση, τον ενημερώνει ότι αυτός και η ιουδαϊκή αίρεση που εκπροσωπεί μία ημέρα θα τιμωρηθούν για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εδώ και 1700 χρόνια εις βάρος του Ελληνισμού. Θα τεθούν εκτός Ελλάδος και εκτός νόμου, διότι έχουν θέσει την Ελληνική Θρησκεία εκτός νόμου επί 17 αιώνες.

Όσο για τον εβραίο ραββίνο και μαραγκό από την Ναζαρέτ που προσκυνά, ο ψευδοθεός του ουδέποτε υπήρξε ιστορικώς. Ήταν τόσο ανίκανοι να πρωτοτυπήσουν οι ναζωραίοι ιστορικοί παραχαράκτες της εποχής εκείνης, που το μόνο που κατάφεραν ήταν να αντιγράψουν τα θαύματα του Απολλωνίου Τυανέως και να τα αποδώσουν στον ψευδοθεό Τζεσουά.

Ελληνισμός και ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων πάντα ήταν εχθροί. Δεν υπάρχει λόγος να αποκρύπτουμε την αλήθεια. Έλλην και ναζωραίος είναι δύο έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες διότι ο όρος Έλλην εκτός από την φυλετική συνιστώσα περιλαμβάνει την θρησκευτική και πολιτισμική συνιστώσα. Ο Έλλην στο θρήσκευμα προφανώς δεν μπορεί να είναι ναζωραίος, και τανάπαλιν.

Η μετεμψύχωση, η κυκλική αντίληψη της ιστορίας, ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός, η ζώσα και έμψυχος Φύση, ο υλοζωισμός, η θηλυκή αντίληψη του Θείου, το αντιπεπονθός, είναι Ελληνικές δοξασίες ουδεμία σχέση έχουσες με τις αβρααμικές, κοσμοπολιτικές, και εθνοκτόνες θρησκείες της ερήμου.

Εις ό,τι αφορά τα λεγόμενά του περί καθοδηγήσεως ημών από τον διεθνή Σιωνισμό, μάλλον θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πρόβατα στην αίρεση των ναζωραίων που αγνοούν ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο των ναζωραίων λαοπλάνων. Το ότι ο Ιουδαϊσμός είναι η μήτρα και ο πνευματικός πατέρας της αιρέσεως του Σεραφείμ είναι γνωστόν τοις πάσι.

Η διαφορά των σιωνιστών με κάποιους εβραίους ραββίνους σε ζητήματα κρατικής πολιτικής του Ισραήλ, την οποία εκθειάζει ο Σεραφείμ, έχει σκοπό να αποκοιμίσει τα πρόβατα της στάνης με το σόφισμα «από εδώ ο κακός Σιωνισμός, και από εκεί ο καλός Ιουδαιοχριστιανισμός».

Τέλος η επίκληση της τοπικής του στάνης στον Πειραιά προς τις κρατικές αρχές να ποινικοποιήσουν έτι περαιτέρω την Ελληνική Θρησκεία και να εξαπολύσουν διωγμούς εις βάρος των πιστών των Αθανάτων Πατρώων Θεών, μας δίνει την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε ότι η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων είναι ένα άταφο όζον πτώμα, το οποίο με χαρά θα ενταφιάσουμε μιά για πάντα προκειμένου να διασωθεί ο Ελληνισμός από την νεοβυζαντινή πανούκλα του κάθε ιουδαίου αιρεσιάρχη.


Ιφικράτης Αμυράς

8η Ισταμένου, μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία


1 comment:

  1. Με πολύ κακά σκουτιά τα έχετε βάλει.
    Οι λύκοι της βυζαντινής λούγκρας
    είναι πολύ επικίνδυνοι
    Φάτε τους!

    ReplyDelete