Friday, May 17, 2013

Ανακοινώνονται εκδηλώσεις της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. σε Αθήνα και επαρχία για τον Ιούνιο


Για τους πολλούς φίλους και οπαδούς που μας ρωτούν επιμόνως για νέες εκδηλώσεις και περιοδείες τους ενημερώνουμε ότι ο πολιτικός φορέας ΙΕΡ.ΑΚ.Σ. ενδυναμώνει και επεκτείνεται συνεχώς. 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου θα γίνει πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Νέας Ιωνίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν την επομένη εβδομάδα. 

Την Κυριακή 30 Ιουνίου και την Δευτέρα 1η Ιουλίου, θα γίνει περιοδεία στα Στύρα Ευβοίας. Η οργάνωση της εκδηλώσεως θα περιλαμβάνει πολιτικό, οικονομικό, και πολιτιστικό περιεχόμενο. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ιφικράτης Αμυράς. Tοπικοί παραγωγοί Ελληνικών προϊόντων θα προβάλλουν τα προϊόντα τους και θα αναφέρουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης θα πάρουν τον λόγο συναγωνιστές που έχουν δραστηριοποιηθεί στην πολιτιστική πτέρυγα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού μας Αγώνος.

Στην εκδήλωση θα παραστούν τοπικά μμε και τηλεοπτικοί σταθμοί. Θα ακολουθήσει συμπόσιο. Συγκρότημα με παραδοσιακές φορεσιές θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς. 

Ενδέχεται να υπάρξει ζωντανή κάλυψη της εκδηλώσεως από τα τοπικά κανάλια.

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου ο Ιφικράτης Αμυράς θα περιοδεύσει σε τοπικές επιχειρήσεις και θα οργανώσει ένα δημοσιογραφικό αφιέρωμα όπου θα συνομιλήσει με Έλληνες παραγωγούς. Θα προβάλλει τα προϊόντα τους, και θα αναδείξει τα προβλήματά τους. 

Το αφιέρωμα θα προβληθεί σε τοπικό τηλεπτικό σταθμό της Ευβοίας και στο διαδίκτυο. 

Περισσότερες λεπτομέρειες και γι' αυτή την πρωτοβουλία από την επομένη εβδομάδα. 

Ενημερώνουμε τους φίλους και τους οπαδούς της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημερώσεως, ότι αυτός θα είναι ο βασικός σκελετός των πολιτικών περιοδειών που θα ακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα. 

Θα συνδυάζουμε το πολιτικό σκέλος, με τον οικονομικό πατριωτισμό, και την πολιτισμική μας ταυτότητα. 

Σε κάθε πόλη που θα επισκεπτόμαστε αφού εξηγήσουμε το πολιτικό μας πρόγραμμα, θα στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. 

Όσοι δημοσιογράφοι τοπικών μμε ή διαχειριστών τοπικών ιστολογίων θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον Ιφικράτη Αμυρά, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6932353329, ή να στείλουν μήνυμα στο iphicrates@hotmail.com. 

Οι τοπικοί παραγωγοί Ελληνικών προϊόντων και οι τοπικοί Ελληνικοί πολιτιστικοί σύλλογοι, γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν ότι το συμφέρον τους είναι να ευθυγραμμιστούν μαζί μας και να πυκνώσουν τις πολεμικές φάλαγγες της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. 

Τους καλούμε να αναλάβουν πρωτοβουλία διοργανώσεως εκδηλώσεων προβολής τοπικών Ελληνικών προϊόντων και πολιτιστικών δρωμένων, ερχόμενοι σε επαφή μαζί μας όπου εκεί θα παντρέψουμε το πολιτικό πρόταγμα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος με την οικονομική ευρωστία και την Ελληνική πολιτισμική παράδοση. 


Γραφείο Τύπου 

Ιεράς ΕθνικοΑπελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας


2 comments:

  1. Έμποροι και παραγωγοί δίπλα στο ταμπελάκι που σας έχει η κατοχική κυβέρνηση επιβάλει να αναρτήσετε στις επιχειρήσεις σας,
    «Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό»,
    οφείλετε να αναρτήσετε το εξής:
    "Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΊ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ"

    ReplyDelete
  2. Πανέξυπνο.

    Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ

    ReplyDelete