Monday, May 27, 2013

Αττικά Διονύσια "2013" - Σάββατο 1η Ιουνίου


4 comments:

  1. ιφικρατη δες γραφω εδω στους χρυσαυγιτες υπερ του κινηματος σου-μας

    http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/05/blog-post_6465.html

    ReplyDelete
  2. ΦΙΛΕ ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΙΤΕΣ(ΘΥΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΥΜΙΤΕΣ(ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ) ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.. ΦΙΛΙΚΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    γλωτταν ισχε

    ReplyDelete
  3. Σχετικά με το θέμα της επιστροφής στην ελληνική θρησκεία να εκφράσω την απορία μου.
    Που είναι μάλιστα σχετικό και με το αναρτημένο θέμα στο blog.
    Πως είναι δυνατόν να ξεριζωθεί από τα σπλάχνα του "σύγχρονου ελληνισμού" η αίρεση που ακούει στο όνομα χριστιανισμός.
    1. Έχει μπει ακόμη και στο εθνικό σύμβολο.
    2. Γάμος, βάπτιση, θάνατος περνάνε μέσα από χριστιανικές τελετουργίες, αδιανόητο για την πλειοψηφία να παρεκκλίνει από αυτές.
    3. Η χριστιανική εκκλησία κατέχει τεράστια οικονομική δύναμη.
    4. Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν να γράφουν κι όμως ξέρουν να σου πουν απέξω κι ανακατωτά βίους αγίων και κατεβατά από την καινή και παλαιά διαθήκη, που σημαίνει οτι έχει μπει στην παράδοσή μας.

    Η αφαίρεση της αιρέσεως τούτης από τον "σύγχρονο ελληνισμό" την καθιστά τόσο δύσκολη όσο δύσκολο είναι να αφαιρεθεί ένα κακοήθες και εξαπλωμένο σάρκωμα από τον οργανισμό ενός αρρώστου, αφήνοντας ανέπαφους τους υγιείς ιστούς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι όμως, δες καλύτερα την πρόοδο που έχει γίνει. 30 χρόνια πριν θα ήταν αδιανόητο να εκφράσει κάποιος ελεύθερα την άποψή του υπέρ της Ελληνικής Θρησκείας ή να αμφισβητήσει τον χριστιανισμό ή την ιστορική ύπαρξη του ιουδαϊκού ζόμπι. Ενώ τώρα γίνεται από πολλούς, αρχίζουν και ξυπνούν, ειδικά με το διαδίκτυο. Όχι μόνο αυτό, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι χριστιανοί κατ'όνομα μόνο και μόνο επειδή έχουν μεγαλώσει χριστιανοί και δεν πιστεύουν πραγματικά στον (ά)Χρηστο. Ξέρω άτομα που δηλώνουν χριστιανοί αλλά έχουν πολλά χρόνια να πατήσουν σε χριστιανική εκκλησία. Φυσικά και είναι αδύνατο να πέσει σε μια μέρα αυτή η αίρεση, αλλά όμως πέφτει αργά αλλά σταθερά. Ακόμα και χριστιανοί το παραδέχονται αυτό.

      Delete