Saturday, February 9, 2013

Να στηρίξουμε όλοι την διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, κα Ελένη Σιουρούνη


Η διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, κα Ελένη Σιουρούνη, έδωσε συνέντευξη Τύπου στο ArcadiaPortal.gr, όπου με αξιοπρεπέστατο τρόπο αναλύει πώς προσπαθεί να πράξει το καθήκον της καταγγέλλουσα την παράνομη εργασία αλλοδαπών νοσοκόμων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, διασφαλίζουσα συγχρόνως την υγεία των ασθενών. 

Επίσης έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου με τοπικό μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Αλλά αντί να ενοχλήσει τον δωσίλογο υπουργό υγείας Αντρέα Λυκουρέντζο η καταγγελία της κυρίας Σιουρούνη, ο δωσίλογος Λυκουρέντζος ενοχλήθηκε επειδή μέλος της Χρυσής Αυγής έπραξε αυτό που έπρεπε να πράττει η κυβέρνηση, δηλαδή έλεγχο στους παράνομους εργαζομένους οι οποίοι αφαιρούν θέσεις εργασίας από τους Έλληνες. 

Οι πληροφορίες φέρουν τον υπουργό της κατοχικής κυβερνήσεως να απεφάσισε την καθαίρεσή της διοικητού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου επειδή έπραξε το καθήκον της. 

Όλοι μας να στηρίξουμε μία δημόσια λειτουργό που έπραξε το πατριωτικό της καθήκον, ασχέτως ιδεολογικών καταβολών και ασχέτως του αν θα την στηρίξει τώρα η Χρυσή Αυγή. 


Ιφικράτης Αμυράς 

9-2-2013

3 comments:

  1. μπραβο,εισαι σωστος!

    ReplyDelete
  2. Ασχετο : Ιφικράτη ποιο θα είναι το σύμβολο του κινήματος της Εθνεγερσίας; Υπάρχει σύνδεσμος (link) ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η δική μου πρόταση είναι το διπλό δελφικό έψιλον μαζί με το αστέρι των Αιγών(Βεργίνας) σε κόκκινο φόντο. Άλλοι προτείνουν το Σπαρτιατικό Λ μαζί με σφυρί και σπαθί. Άλλοι την χειρώνια λαβή. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη.

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete