Sunday, February 3, 2013

Συνεχείς επαναστατικές εκκλήσεις προς τους πολίτες


Για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς πρέπει να σφυροκοπούμε καθημερινώς το υποσυνείδητο του Λαού με τα επαναστατικά μας συνθήματα. Η επανάληψη είναι βασική προπαγανδιστική αρχή. Η εθνικο-επαναστατική μας προπαγάνδα πρέπει να υπερφαλαγγίσει την μισελληνική προπαγάνδα:
Σηκώστε τα χρήματά σας από τις τράπεζες, για να τα σώσετε από κατάσχεση.
Παύση πληρωμών προς το κράτος, για να παραλύσουμε την κατοχική ληστοσυμμορία.
Γενική πολιτική απεργία διαρκείας, για να ανατρέψουμε την κατοχική ληστοσυμμορία.   
Τύπωμα εθνικού νομίσματος τώρα, για να σώσουμε τα παιδιά μας από την γενοκτονία.  
Άμεση απελεύθερωση όλων των αιχμαλώτων πολέμου, για να σώσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι έγκλειστοι στις φυλακές και τους διωκομένους για πλασματικά χρέη προς το δημόσιο, οι οποίοι κρατούνται όμηροι για λύτρα από την κατοχική ληστοσυμμορία με το πρόσχημα της «φοροδιαφυγής». 
Συμμαχία με ξένες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, και την Ομογένεια, για να τσακίσουμε την νεοφιλελεύθερη πανούκλα της Τρόικας.
Απαίτηση προς τους στρατιώτες να ταχθούν με τον Λαό και την Πατρίδα, και να στρέψουν τα όπλα τους εναντίον των δωσίλογων και των κατακτητών.  
Αυτοανακήρυξη όλων των λαϊκών συνελεύσεων σε Εκκλησίες του Δήμου, με εκτελεστική, νομοθετική, και δικαστική εξουσία.
Αγοράστε Ελληνικά προϊόντα, προσλάβετε Έλληνες εργαζομένους, για να δημιουργήσουμε αυτοτροφοδοτούμενη ανάπτυξη.

Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για να αποκτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία, για να δημιουργήσουμε πρωτογενές δίκαιο και να ακυρώσουμε τα μνημόνια και τις αποικιοκρατικές δανειακές συμβάσεις. 
Χρειαζόμαστε ηλεκτρονικές και έντυπες αφίσες, συνθήματα στους τοίχους, βίντεο στο youtube, πανώ, κονκάρδες, φυλλάδια, καταχωρήσεις σε ιστολόγια και εφημερίδες, που να αναπαράγουν καθημερινώς τα επαναστατικά μας συνθήματα. Μόνον το καθημερινό σφυροκόπημα με επαναστατικά συνθήματα θα διαπεράσει το συνειδητό του Λαού, και θα καρφώσει τις επαναστατικές ιδέες στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
Όταν μία ιδέα καρφωθεί και ριζώσει στο υποσυνείδητο του Λαού, αποκτά τρομακτική υλική ισχύ. Η Επανάσταση απαιτεί σκληρή εργασία και καθημερινή αφοσίωση.
Εμπρός! Ως προπαγανδιστές και συνωμότες της Ελληνικής Επαναστάσεως πρέπει να σταθούμε αντάξιοι συνεχιστές της Φιλικής Εταιρείας.

Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.com

No comments:

Post a Comment