Wednesday, February 13, 2013

Η Ελληνική ιθαγένεια δεν αποτελεί δικαίωμα. Είναι προνόμιο


Αρκετοί καλοπροαίρετοι πολίτες μου θέτουν το ερώτημα για το αν είναι Έλλην κάποιος συμπολίτης μας με μητέρα ή πατέρα αλλόφυλο.
Η Καλλιόπη Ίρις με συνάντησε στην πρόσφατη ομιλία μου στον Πειραιά, και μου έθεσε τα εξής ερωτήματα:
Αν κάποιος πρόγονος μίας Ελληνίδος ήταν ξένος πριν από 6-7 γενεές, αυτό επηρεάζει το αν είναι «καθαρή» Ελληνίδα; Αν κάποια Ελληνίδα έχει ερωτική σχέση με έναν ξένο προδίδει την Ελλάδα; Αν ένας Ελληνογάλλος πανέξυπνος εφευρέτης ήθελε να χαρίσει τις εφευρέσεις του στην Ελλάδα θα έπρεπε να το αρνηθούμε; Τέλος με ρωτά αν θα απαγόρευα να έχουν οι Έλληνες ερωτικές σχέσεις με αλλοφύλους, εφ’ όσον κατέχω την εξουσία.
Επειδή τέτοιου είδους ερωτήματα αναφύονται συνεχώς, οφείλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Όποιος επιχειρηματολογεί όπως η Καλλιόπη, σιωπηρώς χρησιμοποιεί το άτομο και το παρόν ως στοιχεία Ελληνικότητος. Δηλαδή εστιάζει στο άτομο και όχι στο σύνολο. Στο παρόν, και όχι στο παρελθόν και το μέλλον.
Εγώ θα επιχειρηματολογήσω με βάση το κοινωνικό σύνολο, ατενίζων το παρελθόν και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους.
1. Η Ελληνική ιθαγένεια δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Δεν είμαστε ανώνυμη εφοπλιστική εταιρεία όπου εν μία νυκτί τα πλοία αλλάζουν σημαία.
Για να έχουμε μέλλον ως έθνος, πρέπει να ξέρουμε ποιοί είμαστε, από πού καταγόμαστε, και πού στοχεύουμε.
Αν ονομάζουμε Έλληνα όποιον έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα, τότε υιοθετούμε το δίκαιον εδάφους, και μετατρέπουμε την χώρα μας σε πολυφυλετική, πολυεθνική, και πολυπολιτισμική χωματερή σκουπιδιών.
2. Έθνος υφίσταται όταν ένα σύνολο ανθρώπων έχει κοινές βιολογικές και πολιτιστικές ρίζες, στοιχεία που οδηγούν σε κοινή εθνική συνείδηση. Όταν διασπαστούν αυτοί οι δεσμοί ή όταν αφομοιώνονται αλλόφυλοι, τότε δημιουργούνται κρατικά μορφώματα όπως η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτές οι χώρες χρησιμοποιούν τον όρο έθνος, αλλά δεν είναι έθνη. Είναι κρατικά μορφώματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν μία τεχνητή εθνότητα.
3. Εμείς ως Έλληνες δεν θέλουμε να αφομοιώσουμε ξένους λαούς και πολιτισμούς. Ούτε να αφομοιωθούμε από ξένους λαούς και πολιτισμούς.
Αν αποδεχτούμε την αφομοίωση αλλοφύλων επειδή δηλώνουν πατριώτες, τότε θα αποδεχτούμε και την αφομοίωση Ελλήνων ομογενών στο εξωτερικό επειδή δηλώνουν εκεί πατριώτες. Εμείς δεν θέλουμε να αφομοιωθούν οι αδελφοί μας που ζουν στο εξωτερικό.
Θα υιοθετήσουμε τον εθνοφυλετικό μας ακρωτηριασμό ως επίσημη εξωτερική πολιτική προκειμένου να ικανοποιηθούν κάποιοι αλλόφυλοι που δηλώνουν Έλληνες;
Το μεγάλο έγκλημα που θα διαπραχθεί εις βάρος του Έθνους μας αν υιοθετήσουμε το δίκαιον εδάφους, δεν σταματά μόνον στο ότι αλλόφυλοι θα λάβουν Ελληνική ιθαγένεια. Το χειρότερο είναι ότι όσοι Έλληνες ομογενείς ζουν στο εξωτερικό θα θεωρούνται ξένοι, βάσει του δικαίου εδάφους. Οι ΒορειοΗπειρώτες αδελφοί μας θεωρούνται Αλβανοί από το προδοτικό μισελληνικό κράτος.
4. Η φυλετική επιμειξία δημιουργεί προβλήματα ζωτικότητος και νοημοσύνης στο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες αντικειμενικώς και ιστορικώς θεωρούνται υψηλής νοημοσύνης λαός. Αν επιτρέψουμε την επιμειξία με αλλοφύλους εκτός από την Ελληνική διαφορετικότητα, θα καταστραφεί και η Ελληνική πνευματική και φυλετική υπεροχή.
Είναι προφανές ότι όσοι λένε, «και αν ο προπάππους μου ήταν ξένος, τί πειράζει;», δεν έχουν κατανοήσει το ζήτημα της βιολογικής και πολιτιστικής διαφορετικότητος κάθε λαού. Και προφανώς δεν δέχονται ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την Φύση και την επιστήμη.
5. Ας υποθέσουμε ότι ένας Έλλην κάνει παιδί με μία ξένη γυναίκα. Όταν μεγαλώσει το παιδί, δεν θα έχει πρόβλημα να αναμειχθεί με έναν αλλόφυλο και να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Ο εγγονός/εγγονή του αρχικού Έλληνος, τώρα θα έχει στις φλέβες του 25% Ελληνικό αίμα. Αν συνεχιστεί η επιμειξία και αν γίνεται σε μεγάλους αριθμούς, δεν θα μείνει ίχνος από την Ελληνική Φυλή.
Στο επιχείρημα, «μα ο τάδε είναι μεν ξένος αλλά πολύ καλύτερος πατριώτης από πολλούς Έλληνες», απαντώ ότι αυτό δεν μας εξασφαλίζει με ποιόν/ποιά θα τεκνοποιήσει στο μέλλον. Ένας Ελληνοπολωνός για παράδειγμα, γιατί να έχει την τάση να διαφυλάξει τα Ελληνικά βιολογικά και πολιτιστικά στοιχεία από την στιγμή που προέρχεται από επιμειξία;
Το πιθανότερο είναι να αναμειχθεί με μία αλλόφυλη γυναίκα. Ουδείς μπορεί να μας πείσει ότι ένας πχ Ελληνοκινέζος, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Κινέζα, θα ενδιαφερθεί να διατηρηθεί η Ελληνική Φυλή. Ούτε θα ενδιαφερθεί για την συνέχεια του Ελληνικού Πολιτισμού. Μπορεί να σέβεται τον Ελληνικό Πολιτισμό αλλά ως μουσειακό είδος. Πάντα θα έχει μέσα του κατά 50% τον κινεζικό πολιτισμό.
Οπότε ο όρος Έλλην για τους μιγάδες αποκτά γεωγραφικό και κοσμοπολιτικό προσδιορισμό.  
Για να διασωθεί ο Ελληνισμός από τέτοια επιμειξία, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι υπάρχει πολιτικό καθεστώς το οποίο θα απαγορεύει στον μιγά που πήρε Ελληνική ιθαγένεια/υπηκοότητα να τεκνοποιήσει με αλλόφυλο. Ώστε μετά από 4-5 γενεές να έχει μειωθεί το ποσοστό του ξένου αίματος στους απογόνους.
Πολύ αμφιβάλλω αν όσοι μου θέτουν το ερώτημα, «μα ο τάδε ξένος είναι καλός πατριώτης, γιατί να μην του δώσουμε ιθαγένεια;», θα υπέγραφαν νόμο που να υποχρεώνει τον μιγά να μην αναμειχθεί με αλλοφύλους επ’ απειλή απωλείας της αποκτηθείσης ιθαγενείας/υπηκοότητος. 
Και πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε; Αυτός που μου ζητά να δίνω ιθαγένεια σε αλλοφύλους, να δεχθεί ότι ο αλλόφυλος ή ο μιγάς θα υποχρεωθεί να σεβαστεί την Ελληνική ενδογαμία.
Προφανώς θα υποστηρίξει το να αναμειγνύεται ερωτικώς ο κάθε Έλλην με όποιον/όποια θέλει.
6. Δεν υπάρχει καμμία στατιστική απόδειξη ότι ο μισός ξένος-μισός Έλλην θα αποκτήσει Ελληνική συνείδηση. Μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει ξένη συνείδηση. Αν η μητέρα ενός συμπολίτου μας ήταν τουρκάλα και ο πατέρας Έλλην, πώς ξέρουμε ότι θα αποκτήσει Ελληνική πατριωτική συνείδηση αντί για τουρκική; Και γιατί να μπούμε στην διαδικασία να του δώσουμε ιθαγένεια και ύστερα να τον υποψιαζόμαστε;
7. Ως Έλληνες το γένος, κάνουμε συνεχώς αναφορές στους Προγόνους μας. Είτε μιλάμε για τον Μέγα Αλέξανδρο, είτε για τον Ηράκλειτο, είτε για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, είτε για τον Παύλο Μελά. Τους τιμούμε. Θέλουμε να τους μοιάσουμε.
Σε ποιούς προγόνους θα αποδίδει τιμές ο ελληνοποιημένος αλλόφυλος; Σε ποιούς προγόνους θα θέλει να μοιάσει ένας Ελληνορουμάνος;
Κάποιοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τα εθνικά ζητήματα τελείως επιφανειακά. Αν θεωρήσουμε Έλληνα κάποιον από πατέρα Βούλγαρο και μητέρα Ελληνίδα, θα του επιτρέψουμε να εισαχθεί στην σχολή Ευελπίδων και να υπηρετήσει στην Θράκη; Θα του επιτρέψουμε να καταταγεί στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες;
Αν το επιτρέψουμε, ενεργοποιούμε μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους. Αν δεν το επιτρέψουμε, έχοντας δώσει ιθαγένεια σε αλλοφύλους, τότε δημιουργούμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, χωρίς ίσα δικαιώματα.
Δηλαδή μπαίνουμε σε περιπέτειες επειδή κάποιοι αντιμετωπίζουν το ζήτημα της ιθαγενείας επιπόλαια. 
8. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι κάποιοι με έναν γονέα Έλληνα γίνονται καλοί πατριώτες, τίθεται ζήτημα αριθμών. Σε πόσους μιγάδες θα δώσουμε ιθαγένεια; Θα θέσουμε κάποιο αριθμητικό όριο, ή θα προάγουμε την φυλετική επιμειξία όπως γίνεται στις Η.Π.Α.;
Η ιστορία διδάσκει ότι σε μία χώρα όταν υπάρχει σημαντικό ποσοστό αλλοφύλων, είναι επιρρεπές σε ξένες πολιτικές παρεμβάσεις. Δηλαδή δημιουργούμε από το πουθενά ζήτημα μειονοτήτων, και άρα δικαίωμα στρατιωτικής επεμβάσεως από ξένες χώρες.
Αν οι αλλόφυλοι με Ελληνική ιθαγένεια/υπηκοότητα προέρχονται από όμορα κράτη, και αν μάλιστα κατοικούν στην παραμεθόριο, τότε τίθεται σοβαρότατο ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας.
Επομένως όσοι επιχειρηματολογούν με βάση το, «έχω έναν παιδικό φίλο από ξένη μητέρα αλλά είναι καλός πατριώτης», προφανώς δεν έχουν επαφή με την γεωπολιτική επιστήμη και την ιστορία.
9. Μία από τις λανθασμένες σιωπηρές παραδοχές όσων αδιαφορούν για ζητήματα φυλετικής καταγωγής, είναι ότι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν πατριώτες, θα αφομοιωθούν και θα γίνουν καλοί Έλληνες.
Η περίπτωση να αφομοιωθούμε εμείς σε αυτούς, δεν περνά από το μυαλό τους.
Η ιστορία διδάσκει ότι υπάρχουν κοινότητες που όχι μόνον δεν αφομοιώνονται, αλλά αντιθέτως προσπαθούν να αφομοιώσουν την περιρρέουσα πλειοψηφία. Τέτοιες κοινότητες είναι σήμερα οι ισλαμικές.
Υπάρχει ζήτημα πολιτισμικής ασυμβατότητος. Άλλο ένα πρόβλημα που δεν φαίνεται να ενδιαφέρει όσους υποστηρίζουν τους ξένους που θέλουν να πάρουν Ελληνική ιθαγένεια. Θα γίνουν Έλληνες με βάση τους δικούς μας όρους, ή με τους δικούς τους; Διότι μέχρι στιγμής γίνονται «Έλληνες» με βάση τους δικούς τους όρους.
10. Το ποινικό μητρώο και το ιατρικό ιστορικό όσων λαθροεποίκων εισέβαλαν στην Ελλάδα δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρει όσους υποστηρίζουν την απόκτηση ιθαγενείας από αλλοφύλους.
Ούτε τους ενδιαφέρει η ανεργία που προκαλούν στους Έλληνες. Ούτε αν τους θέλει ο Έλλην στην πατρίδα του. Το κέντρο βάρους της συζητήσεως μέχρι τώρα ήταν το τί θέλει ο ξένος. Αν ο ξένος θέλει να πάρει ιθαγένεια/υπηκοότητα, ο Έλλην έπρεπε να το δεχθεί. Ποτέ δεν ρωτούσαν αν θέλει ο Έλλην τον ξένο στην Ελλάδα.
Τότε μιλάμε για εποικισμό και όχι για απόκτηση ιθαγένειας/υπηκοότητος από αλλοφύλους «Έλληνες» πατριώτες.
11. Θα μπορούσε να μου αντιτάξει κάποιος ότι θα γίνεται επιλογή. Και ότι δεν θα γίνει μαζική ελληνοποίηση ξένων. Πρόκειται περί κωμικού επιχειρήματος διότι για να κάνεις επιλογή ξένων σημαίνει ότι ως Πολιτεία εφαρμόζεις στοιχειώδεις κανόνες ευγονικής. Όπως δείκτη νοημοσύνης, εθνοφυλετική καταγωγή, κατάσταση υγείας, πολιτισμική συμβατότητα, επίπεδο μορφώσεως, ηλικία αιτούντος.   
Εφ’ όσον το προδοτικό καθεστώς στο οποίο ζούμε δεν εφαρμόζει κανόνες ευγονικής στους Έλληνες, αποκλείεται να εφαρμόσει στους ξένους που ζητούν Ελληνική ιθαγένεια/υπηκοότητα. Δεν μπορούν να μας πείσουν ότι θα κάνουν επιλογή ποιοτικών ξένων, όταν δεν εφαρμόζουν την ευγονική μεταξύ Ελλήνων. 
12. Άλλο πράγμα η υπηκοότητα, και άλλο η ιθαγένεια. Όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ των ξένων, απαλείφουν αυτήν την σημαντική διαφορά. Θέμα ιθαγενείας δεν τίθεται καν διότι συνδέεται με το Αίμα. Αν ταυτίσουμε την ιθαγένεια με την υπηκοότητα αλλάζει ο ορισμός του Έλληνος και ταυτίζεται μόνον με το έδαφος.
Φυλή, πρόγονοι, ψυχή, θρήσκευμα, ιστορία, πολιτισμός, όλα διαγράφονται για να ικανοποιηθεί ο αλλόφυλος αιτών την Ελληνική ιθαγένεια. Οποία ύβρις!
Λαθροεποικισμός, ποσότητα, ποιότητα, πολιτισμική συμβατότητα, ποινικό μητρώο, ιατρικό ιστορικό, καταγωγή από όμορα κράτη των αλλοφύλων, είναι ζητήματα που δεν απασχολούν όσους θέλουν να δίδεται η Ελληνική ιθαγένεια/υπηκοότητα στους ξένους.
13. Για να αποκαλείται κάποιος Έλλην έχει απαιτηθεί εξελικτική προσπάθεια χιλιάδων ετών από τους Προγόνους μας. Δεν φτάνει μία ζωή. Οι Έλληνες Πρόγονοι διατηρούσαν την ψυχή και το αίμα τους καθαρά επί αιώνες, για να έχουν το δικαίωμα οι επόμενες γενεές να αποκαλούνται Έλληνες.
Δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να προωθούν την Ευρώπη των εθνών, διότι έτσι εξισώνουν το Ελληνικό Έθνος με τα μη-Ελληνικά έθνη. Το Ελληνικό Έθνος τέθηκε από τους Θεούς καθοδηγητής και όχι ουραγός των εθνών. Υπερέχει των άλλων εθνών. Ξεχωρίζει. Είναι μοναδικό και έχει αποκλειστικά προνόμια. Για αυτό οφείλει να στέκεται διαχωρισμένο από τα άλλα έθνη.
Η Ελληνική Ιθαγένεια είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.
Παρέθεσα την στάση μου για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγενείας. Θεωρώ ύβρι το να δίδεται σε αλλοφύλους. Στα ερωτήματα που μου έθεσε η Καλλιόπη Ίρις, απαντώ ότι όποιος Έλλην κάνει παιδιά με αλλοφύλους καταστρέφει την Ελληνική βιολογική και πολιτιστική ιδιαιτερότητα. Όταν έχω την εξουσία, θα μετατρέψω την φυλετική επιμειξία σε ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.
Αν κάποιος Ελληνογάλλος εφευρέτης θέλει να δώσει τις εφευρέσεις του στο Ελληνικό κράτος, μπορεί να το πράξει έναντι οικονομικού τιμήματος. Δεν σκοπεύω να καταστήσω την Ελληνική ιθαγένεια αντικείμενο συναλλαγής. Αν αξίζει ως πολίτης, μπορεί να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα. Ποτέ την Ελληνική ιθαγένεια.
Αν κάποιος Έλλην/Ελληνίδα είχε κάποιον ξένο πρόγονο κάποιες γενεές πίσω, όπως φαίνεται και από την ανάλυσή μου, θα εξεταστεί ως ατομικό ζήτημα. Αλλά επ’ ουδενί λόγω δεν επιτρέπεται να πηγαίνουμε από το μερικό στο γενικό. Αν δηλαδή αποκτηθεί η Ελληνική ιθαγένεια/υπηκοότητα από ένα άτομο με ξένο πρόγονο, δεν θα αποτελεί δεδικασμένο για όλες τις περιπτώσεις.
Όμως σε ό,τι αφορά το Ελληνικό Ιερατείο των Πατρώων Θεών δεν επιτρέπεται να υπάρχει ξένος πρόγονος. Πρέπει να τηρείται λεπτομερές γενεαλογικό δέντρο και η καταγωγή των Ιερέων και Ιερειών μας να είναι αμόλυντη.

Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.com

15 comments:

  1. γιατι να αγωνιστουμε για τη συνεχεια ενος εθνους,η υπαρξη του οποιου ευνοει μονο τους ολιγαρχες κ τα κοματοσκυλα τους κ οι οποιοι οχι μονο δε μας στηριζουν στον αγωνα,αλλα εχουν το αλαζονικο θρασσος να μας κατηγορουν ως φασιστες;
    δε λεω να μην παλεψουμε για την εθνικη μας υποσταση,αν ομως πρεπει να θυσιαστουμε για ενα σκοπο δεν πρεπει τα οφελη να πανε παλι στους ολιγαρχες,μα στους δικους μας ανθρωπους της μεσαιας ταξης που βασανιζονται απο τις ντοπιες κ ξενες κατοχικες δυναμεις.
    πως ομως δυναται να εξασφαλιστει πως θα πολεμησουμε για το εθνος κ οχι για τους προδοτες που θυμουντε εννοιες οπως εθνικη κυριαρχια μονο οταν προκειται για τη διατηρηση των προνομιων τους

    ReplyDelete
  2. Σκληρή ή οχι , είναι η αλήθεια και ο μόνος τρόπος να διαφυλαχθεί και να συνεχιστεί η Ελληνική
    φυλή. Κάποιοι θυμωμένα θα διαβάζουν, κάποιοι θα χαρακτηρίζουν.. Αλλα είτε αρέσει είτε οχι, αυτός είναι ο τρόπος της προστασίας της εθνοφυλετικής συνέχειας. Συνέχισε Ιφικράτη.

    ReplyDelete
  3. Άσε που δίνουν ιθαγένεια αντί για υπηκοότητα.
    Καταγωγή από το γένος.
    Δηλαδή βαπτίζεται ο γονέας του αλλοδαπού Έλληνας άσχετα αν έχει πατήσει το ποδάρι του στην Ελλάδα.

    ReplyDelete
  4. Δε θα αμφισβητήσω το δικαίωμα ενός έθνους να αγωνιζεται για την ύπαρξή του και συνέχειά του. Δε βλέπω όμως από που προκύπτει ότι οι έλληνες είναι λαός υψηλής νοημοσύνης και πολύ περισσότερο πως συνάγεται το "αντικειμενικόν" του πράγματος, ειδικά σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς λαούς ή λαούς της άπω ανατολής. Εντάξει, θα δεχθώ εμπειρικά ότι είμαστε έξυπνος λαός και ότι οι αρχαίοι έλληνες είχαν εξαιρετικό πολιτισμό την εποχή εκείνη. Όμως έχουμε ιδέα πως έχουν οργανώσει για παράδειγμα οι λαοί της βόρειας ευρώπης τις κοινωνίες τους σε σχέση με τη δική μας; Έχουμε δει τις περιποιημένες και ανθρώπινες πόλεις τους; Συγκριτικά τα μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα δίνουν την εντύπωση σκουπιδότοπου, και δε μιλάω μόνο για τη σημερινή εποχή του εποικισμού που υφιστάμεθα. Να δεχτώ ότι μια επιμειξία μπορεί να βάλει ζητήματα εθνικής συνείδησης. Αλλά παρατηρώντας ορισμένα άλλα έθνη καθόλου δεν πείθομαι για την υποτιθέμενη φυλετική μας ανωτερότητα.
    Να δεχτώ επίσης ότι έχουμε πολιτικό σύστημα με ουσιαστικά προδοτικό ρόλο στην Ελλάδα και πρέπει να το στείλουμε στον αγύριστο. Αλλά δε με πείθετε όταν λέτε ότι για ότι σπουδαίο έχουμε κάνει σα λαός πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στη φυλή ενώ για όλα τα κακά της μοίρας μας οπωσδήποτε η φυλή δεν έχει καμιά σχέση.
    Συνοψίζοντας, να δεχτώ την αγωνία σας για τη διατήρηση του έθνους. Αλλά για ένα βασικό λόγο, που είναι υπεράνω όλων: Επειδή το έθνος αυτό είμαστε εμείς, έχουμε δικαίωμα στην εθνική ζωή και θέλουμε να υπάρχουμε και στο μέλλον, άσχετα με τις όποιες ιδιαιτερότητες, προτερήματα και μειονεκτήματα έχουμε αυτή τη στιγμή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ σωστά... Από τη μια έχεις όλο το ξεφτιλισμένο προδοταριό της διεθνισμένης αριστεράς να καταδικάζει (να ΑΦΟΡΙΖΕΙ, σωστότερα) ό,τι έχει να κάνει με Έθνος και Πατρίδα, από την άλλη έχεις τις ουτοπικές και ανυπόστατες θεωρίες περί 'ανωτερότητας' των ακροδεξιών σοβινιστών. Από τη μια έχεις ελλαδίτες ανθέλληνες να μαϊμουδίζουν τις ηλιθιότητες του Φαλμεράϊερ και τις ψευτομελέτες Νορδικιστών και Αφροκεντριστών, από την άλλη έχεις τους νεοέλληνες κρυφοχριστιανούς να πιθηκίζουν αναμασώντας την παραφιλολογία της Αρείας Φυλής.

      Η θέση ημών των Ελλήνων απέναντι σε όλους αυτούς είναι ξεκάθαρη. Ανήκουμε στο Ελληνικό έθνος η ανθρωπολογική υπόσταση του οποίου είναι συνεχής και αδιάσπαστη από την αρχαιότητα. Χαρίζουμε στους Βορειοευρωπαίους την άρεια φυλή τους και στους Εβραίους τον περιούσιο λαό τους. Εμείς κρατάμε την μοναδικότητα και διαφορετικότητά μας, την οποία και διαφυλάσσουμε με κάθε μέσο.

      Delete
  5. Εύγε, αρτιότατο άρθρο και χωρίς τα συνήθη συμπλέγματα απέναντι στην ''ανθρωπιστική'' υποκρισία. Ξεκάθαρα πράγματα.

    ReplyDelete
  6. Ιφικράτη δες αυτά που λένε στο κανάλι Όλυμπος. Βάλτο στο 1:07:00

    http://www.youtube.com/watch?v=pUkMfcnck3Y

    Όσοι δεν θέλουν ένωση με τον χριστιανών και πατρώας είναι βλάκες ή πρόδότες λέει ο Μιχάκης... Τι ρόλο παίζει αυτό και η ομάδα του;

    ReplyDelete
  7. Οι αντιρατσιστές πρέπει να αναρωτηθούν γιατί ξεχωρίζουν τους ανθρώπους όταν διαλέγουν ταίρι.
    Διαλέγουν με γνώμονα την ομορφιά, πλούτο, εξυπνάδα, ενδιαφέροντα κ.α.
    Παρόλα αυτά μας επιβάλουν να ζήσουμε στην χώρα μας με ανθρώπους που ποτέ δεν θέλαμε.

    Αν θέλανε να είναι σωστοί σύμφωνα μας αυτά που λένε τοτε το ταίρι και τους ανθρώπους που διαλέγουν να μείνουν μαζί έπρεπε να γίνεται με κλήρωση, κάτι διαφορετικό θα ήταν ρατσιστικό.

    Αν αφαιρεθεί η επιλογή να διαλέγεις τον άνθρωπο σου, τους φίλους σου και τους συγκάτοικους σου τότε θα καταλάβουν πόσο λάθος είναι η ιδεολογία που μας επιβάλουν.

    Υ.γ. Πολύ καλό κείμενο Ιφικράτη συνέχισε έτσι γιατί εδώ δεν έχουμε έρημο να μας στείλουν όπως τους Ινδιάνους, οπότε θα μας πετάξουν στην θάλασσα με κανένα "συνωστισμό".

    ReplyDelete
  8. Iφικράτη σου προτείνω να μην ξαναπας στο olympostv. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου τα άτομα εκεί και τώρα βάζουν κάτι τούρκικα τραγούδια. Τους έκανα μια παρατήρηση να βάλουν κάτι πιο εκλεπτυσμένο μα μου συμπεριφέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Εκτιμώ τον τρόπο σκέψης σου, αλλά στα δύο βίντεο που παραθέτεις τις απόψεις σου (στο olympostv), σου μιλάνε όλη την ώρα για τον χριστιανισμό και έτσι η όλη κουβέντα χάνει την ουσία της. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Υπέροχη η παρούσα ανάρτηση σου.

    ReplyDelete
  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ , ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΤΙΜΗς ΚΑΙ ΤΗς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑς ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ . ΑΝ ΝΑΙ , ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗς ΔΌΛΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗς ΜΑς ΔΕς .
    Επισης ξερουμε , οτι εκεινοι ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ που ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ οι 300 προδοτες πολιτικοι ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΝΑ μας φερουν , το πρωτο που θα κανουν για να γινουν αποδεκτοι απο το λαο αυτοι οι ξένόφερτοι , θα ειναι να κυνηγησουν την φοροδιαφυγη και να απονεμουν δικαιοσυνη.< επισης να δικασουν εντέχνως τους 300 . Καθως , οι 300σιοι προδοτες μαζι με ορισμενους δικαστικους και στρατιωτικούς οι οποιοι ειναι και εκεινοι πρακτορες , εχουν φροντισει και αποβλεπουν στην πληρη απαξιωση και εξαθλιωση της ελληνικης δικαιοσυνης και των ιερων δεσμεύσεων
    ΓΙΑΥΤΟ ΆΛΛΩΣΤΕ , ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑΓΗ , ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ............https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/δια-τής-καταδίκηςτων-οι-εγχώριοι-προδοτεσ-αποσκοπούν-και-έχουν-απο-κοινού-προσχε/409468212429866.......

    ReplyDelete
  10. ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟ ΝΟΥΣΑς ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙςΜΑς ΑΠΟ ΤΟΥς 300ΣΙΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς( Η ΑΠΟ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ . διαδωστε , οτι επειδη Η ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . Γιαυτο και όσοι κατηγορουν για ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΜΟΝΟΝ τους πολιτικους και ΔΕΝ συμπεριλαμβανουν μέσα στο κατηγορητήριότων ΚΑΙ τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙς , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς. ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ , υποκρύπτουν και υποθαλπτουν την προδοσια , ενώ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΥΠΌΘΑΛΨΗ και για άμεση συνέργια στην προδοσια της πατριδοςμας , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς < ειναι φολα εκεινες οι μυνησεις που στοχευουν μονον τις νομοθετικες αρχες > , ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ .. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΟΓΟς ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΤΙΜΗς ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝ . ΔΥΝ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝ . ΔΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥς ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥς(όπως δηλαδη επιδιωκει ο εχθρος της πατριδος < νεα ταξη και η αριστερα> . ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥς ΕΥΘΕΩς ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟς ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ 600 ΔΙς ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ ΔΟΛΟΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΜΕΓΑΛΕς ΤΆΣΕΙς ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ (η αναθεωρηση) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς , ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ 300ΣΙΩΝ προδοτων , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ . Θελουν ΑΜΕΣΑ να αλλαξουν το Συνταγμα. Καθώς όλοι ξέρουμε οτι με το ηδη υπαρχον , καταδικαζοντε ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΊ ΤΩΝ .. ... .ΚΑΘΩς ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΑΡΧΟΥΣΑς ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗς ΑΡΧΗΣ ,Η ΟΠΟΙΑ(δικογραφία) ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗς ΥΠΟΘΕΣΗς ΕΚΕΙΝΗς .. ΚΑΙ ΠΡΙΝ δηλαδή, ΑΣΚΕΙΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ .Δειτε την δικογραφια την οποιαν ολοι οι κρυπτοπροδοτες και οι εγχωριοι πρακτορες υποκρυπτουν για πανω απο ενα χρονο τωρα. 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης..

    ReplyDelete
  11. Ισως κατά περίπτωση να δοθεί η υπηκοότητα, ναι. Αν αποδείξει ο άλλος έμπρακτα την πίστη του στα ιδανικά του Εθνους. Αν ο νέγρος γκαβλώνει με Κολωκοτρώνη και κλαίει όταν διαβάζει για την Σμύρνη, υπηκοότητα ισως να πάρει. Ο Λορένζο Μαβίλης, από τον παππού του Ισπανός ήταν. Ο Καποδίστριας, Σλοβένος 100%. Ο Στρατηγός Νιδέρ, Βαυαρικής καταγωγής. ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Ιθαγένεια φυσικά με καμμία δύναμη. Ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες με τίποτα. Δηλαδή ο κάθε νέγρος και πακιστανός όταν πάρει υπηκοότητα επειδή γεννήθηκε στην Αθήνα, αν πάει μετανάστης στην Αυστραλία θα είναι και ΟΜΟΓΕΝΗΣ; Θα γραφτεί εκεί στους συλλόγους στη Μελβούρνη; Σοβαρά μιλάμε; Ο Ραγκούσης κάλπης είναι και κάθαρμα και οι αριστεροί κοιτάνε να βάλουν τους λαθρομετανάστες και τους απογόνους τους στο εκλογικό παιχνίδι. Και από Εθνομαζοχισμό που τους διακρίνει.

    ReplyDelete
  12. Πρώτα απ'όλα θα εξολοθρεύσουμε τους παπάδες -οι οποίοι αποτελούν ΌΛΟΙ εθνοφυλετικώς αλλοδαπό στοιχείο- και έπειτα τους στρατιώτες τους, ΕΙΔΙΚΑ όσους είναι έχουν το όμαιμον και μας πρόδωσαν, και ΜΕΤΑ ας συζητήσουμε οτιδήποτε, σε γεύμα εορταστικό συνοδεία ορειχάλκινων ταύρων μέσα στους οποίους θα ψήνονται ζωντατνοί παπάδες με μυρωδικά.

    Α.Α.Α.

    ReplyDelete
  13. "Όταν έχω την εξουσία, θα μετατρέψω την φυλετική επιμειξία σε ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος"
    χαχα θα μας κανείς κουμάντο στην προσωπική μας ζωή και στο κρεβάτι μας? Ευτυχώς που το έμαθα εγκαίρως μεγάλε, ώστε πριν αναλαβεις την εξουσία να φύγω από την χώρα.




    ReplyDelete
    Replies
    1. "χαχα θα μας κανείς κουμάντο στην προσωπική μας ζωή και στο κρεβάτι μας? Ευτυχώς που το έμαθα εγκαίρως μεγάλε, ώστε πριν αναλαβεις την εξουσία να φύγω από την χώρα."

      Στο καλο να πας και να μην ξαναπατησεις το ποδαρι σου εδω....

      Delete