Friday, November 23, 2012

Προσχέδιο Κυβερνητικού Προγράμματος του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


Η Ελληνική Θρησκεία διδάσκει ως ανωτάτη ηθική αξία την συλλογική επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Η πολιτική διάσταση της συλλογικής επιβιώσεως επιβάλλει την δημιουργία Επαναστατικής Κυβερνήσεως.
Όταν δεν υπάρχει κυβέρνηση, ή όταν η υπάρχουσα κυβέρνηση εξυπηρετεί συμφέροντα ξένων, οι Έλληνες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να την ανατρέψουν και να προχωρήσουν στην δημιουργία κυβερνητικών πυρήνων και ζωνών ελευθερίας μέσα στο υπάρχον καθεστώς.
Σε κάθε γειτονιά θα δημιουργηθεί μία κυβερνητική επιτροπή, ήτις θα διοικεί τους Έλληνες με βάση το Ελληνικό Δίκαιο. Οι κυβερνητικές επιτροπές θα περιχαράσσουν τις ζώνες ελευθερίας μέχρι να απονομιμοποιηθεί τελείως η κατοχική κυβέρνηση. Η ακτίνα δράσεως κάθε κυβερνητικής επιτροπής θα επεκτείνεται συνεχώς και θα συνδέεται με δευτεροβάθμια κυβερνητικά κλιμάκια. Η δημιουργία του νέου κρατικού μηχανισμού θα απαιτήσει την συμμετοχή του Ελληνικού Λαού σε κάθε στάδιο αφομοιώσεως των αλλαγών.
Άμεσα θα δημιουργηθεί τμήμα διοικητικής μερίμνης με τροφοδοσία και υλικό για τα μέλη της Ελληνικής Επαναστατικής Κυβερνήσεως. Από χαρτική ύλη και γραφεία μέχρι τρόφιμα και όπλα. Η Ελληνική Επαναστατική Κυβέρνηση θα απαλλοτριώνει ό,τι χρειάζεται από το παλαιό καθεστώς.
Οι πολίτες θα έχουν το δικαίωμα να διοικούνται με τους νόμους που επέλεξαν οι ίδιοι, και υποχρεούται να εφαρμόζει η Ελληνική Επαναστατική Κυβέρνηση. Συγχρόνως οι πολίτες υποχρεούνται να απορρίπτουν κάθε νόμο της κατοχικής κυβερνήσεως. 
Η οργάνωση Επαναστατικής Κυβερνήσεως αποτελεί τεραστίας σημασίας κεφάλαιο στην πολιτική εκπαίδευση του Ελληνικού Λαού. Οι Έλληνες θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους εις το να διευθύνουν τα του οίκους τους, μόνοι τους, χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις.
Έχοντας αποκτήσει ενστικτώδη καχυποψία έναντι των κατακτητών, οι Έλληνες δεν θα δυσκολευθούν στην ταχεία εξάλειψη των υπολειμμάτων του παλαιού καθεστώτος. Αρκεί να διακόψουν κάθε σχέση με το παλαιό καθεστώς για να μην μολυνθούν οι ίδιοι από τις αρρώστιες του σάπιου καθεστώτος.  
Το πρόβλημα της Επαναστατικής Κυβερνήσεως δεν είναι η σύνταξη νόμων αλλά η πρωτοβουλία των κινήσεων.
Ουδένα εντυπωσιάζουν οι υποσχέσεις του εχθρού για ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Η ανεξαρτησία του Έθνους είναι αδιαπραγμάτευτη.
Οι αποφάσεις της Ελληνικής Κυβερνήσεως θα συνοδεύωνται από ανακοινώσεις για ιεροπραξίες της Ελληνικής Θρησκείας, κτίσιμο Ναών των Θεών, ονοματοδοσίες, αλλαγή ενδυμασίας, διδασκαλία αρχαίων Ελληνικών, Εορτασμό Ελευσινίων, Μαιμακτηρίων, προσευχές στον Δία, προσφορές για καλή σπορά και θερισμό, εκθέσεις, διαγωνισμούς ζωγραφικής, θέατρο, ποίηση, πολιτιστικές εκδηλώσεις με βάση τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό. Θα δίδωνται ηθικά και υλικά βραβεία σε όσους απαγγέλλουν τον Όμηρο από το πρωτότυπο. Η κάθαρση της Ελληνικής Ψυχής από το μίασμα θα ευρίσκεται στο επίκεντρο του κυβερνητικού έργου.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα ακυρώσει άμεσα το μνημόνιο με το ΔΝΤ και την ΕΕ, καθώς και όλες τις δανειακές συμβάσεις που υπέγραψε το παλαιό καθεστώς, καθώς και όλα τα οικονομικά μέτρα που επέβαλε το παλαιό καθεστώς.
Η οικονομική πολιτική της Ελλάδος θα καταστεί ανεξάρτητη από το εξωτερικό χρέος. Θα ξεκινήσουν απευθείας διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες μικρο-ομολογιούχους. Το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν εκπροσωπούν τους ιδιώτες πιστωτές. Θα σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και την ΕΕ για το ζήτημα του εξωτερικού χρέους. Θα απαγορευθεί κάθε παρέμβαση ξένων στα οικονομικά ζητήματα της Ελλάδος.
Από την πρώτη μέρα θα ξεκινήσει πρόγραμμα κατασκευής Ελληνικών βαλλιστικών πυραύλων για την ενίσχυση της Εθνικής Αμύνης, καθώς και διαφορετικών τύπων πυραύλων για την αντιμετώπιση κινδύνων από έδαφος, θάλασσα και αέρα.
Η ανάπτυξη ωργανωμένης βιομηχανίας απαιτεί μακροχρόνιο σχεδιασμό, τώρα όμως επείγει να αναχαιτιστεί η φυγή νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Η Ελληνική Κυβέρνησις θα χρηματοδοτήσει άμεσα την οικοδόμηση 1000 μεγάλων εργοστασίων σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, για την κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών, αυτοκινήτων, αεροπλάνων, πλοίων, ηλεκτρικών ειδών. Οι μετοχές θα δοθούν στους Έλληνες εργαζομένους. Το κράτος δεν θα διοικεί τις επιχειρήσεις, ούτε θα δημιουργηθούν κρατικά μονοπώλια.
Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες θα συμμετάσχουν στις επιδείξεις των νέων συλλογών Ελληνικών ενδυμάτων με σκοπό την αναγέννηση της Ελληνικής βιομηχανίας ενδυμάτων, υφασμάτων και συναφών υλικών. Θα δίδωνται δωρεάν δείγματα στον Λαό που θα τα φορά για να τα διαφημίσει, με σκοπό να αυξηθούν οι εξαγωγές Ελληνικών ενδυμάτων και να μειωθούν οι εισαγωγές. Τα Ελληνικά ενδύματα θα στολιστούν με Ελληνικά σύμβολα και θα έχουν νέα γραμμή ώστε να καταργηθεί η πολιτιστική κατοχή των δυτικόφερτων κοστουμιών και φορεμάτων.
Το αυτό θα ισχύει για όλα τα Ελληνικά προϊόντα. Λαός και Επαναστατική Κυβέρνηση υποχρεούνται να τα διαφημίζουν και να προωθούν την εξαγωγή τους. Ο κυβερνητικός μηχανισμός θα πληρώνεται μισθό μόνον εφ’ όσον αυξάνεται η Ελληνική παραγωγή και οι εξαγωγές. Θα συνδεθεί ο μισθός των πολιτικών με την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών. Αν μειωθούν οι Ελληνικές εξαγωγές ή αυξηθούν οι εισαγωγές, οι Έλληνες πολιτικοί θα υποστούν κάθετη μείωση των απολαβών τους.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των επαφών με την Ελληνική Διασπορά. Θα αποστείλει δασκάλους, ιατρούς, βιβλία, χρήματα στους Αδελφούς μας στο εξωτερικό. Θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα με σκοπό την ενίσχυση της διαφορετικότητος των Ελλήνων, και της συντριβής της αφομοιώσεως των Ελληνικών Κοινοτήτων από ξένους λαούς και πολιτισμούς. Ειδικά προγράμματα θα στοχεύουν τα μικρά παιδιά και τους φοιτητές του εξωτερικού ώστε να μην χαθεί άλλη μία γενιά Ελλήνων από την κατάρα της αφομοιώσεως.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα υιοθετήσει την στρατηγική σκέψη σε όλα τα ζητήματα. Θα απαγορευθεί το άγος της συχνής αλλαγής νόμων. Η όποια συζήτηση για νέο νομοσχέδιο θα ξεκινά με το στρατηγικής σημασίας ερώτημα, «γιατί δεν εφαρμόστηκε το προηγούμενο, ή τα προηγούμενα νομοσχέδια;».
Θα καταγράφεται η νομοθετική ιστορία. Τί νόμοι προϋπήρξαν και γιατί δεν εφαρμόστηκαν; Τί λάθος υπάρχει σε δομικό επίπεδο; Τί στόχους θέλουμε να πετύχουμε; Για τον σχεδιασμό ενός Ελληνικού νόμου θα λαμβάνωνται υπ’ όψιν ιστορικοί, γεωγραφικοί, οικονομικοί, ψυχολογικοί, πολιτιστικοί, και δημογραφικοί παράγοντες. Τα νέα νομοσχέδια θα είναι λίγα και οι νόμοι θα αλλάζουν σπανίως.
Το παλαιό πολιτικό καθεστώς πάσχει από νομοθετική αμνησία και πολιτική ανικανότητα. Θεωρεί ότι με το να ψηφίζει συνεχώς νομοσχέδια αποδεικνύει πολιτική ικανότητα. Απεδείχθη ανίκανο να διδαχθεί από την ιστορία και την πραγματικότητα.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα διερευνήσει άμεσα το ζήτημα των κρατικών ομολόγων και την υποτιμητική κερδοσκοπία. Υπήρξε καταγγελία για την αλλαγή του περιθωρίου καλύψεως των ανοικτών πωλήσεων από Τ+3 σε Τ+10, αμέσως μετά τις εκλογές που κέρδισε το Πασοκ. Οι δικαιολογίες που προέβαλε η ένωση τραπεζών δεν πείθουν, ότι δήθεν δεν υπάρχει αλλαγή στην τιμή του ομολόγου ούτε μπορεί να υπαναχωρήσει ο αγοραστής.
Τότε γιατί όταν έγινε γνωστό το θέμα του Τ+10 το επανέφεραν σε Τ+1; Και γιατί αναγκάστηκε να προβεί σε διοικητική πράξη ο πρόεδρος της τραπέζης Ελλάδος, προκειμένου να καλύψει τον διευθυντή του; Αλλά κυρίως γιατί δεν αρκούσε το Τ+3 εξ αρχής για να ισχύει αυτό που δήλωσε η ένωση τραπεζών; Δεν αρκούσαν 3 μέρες για να καλυφθεί το όποιο κενό; Γιατί να επιτραπεί η κάλυψη στις 10 ημέρες, και μάλιστα για γυμνές ανοικτές πωλήσεις ομολόγων; Και γιατί αυτή η αλλαγή έγινε από τον Οκτώβριο και μετά; Γιατί δεν έγινε πολύ πριν τις εκλογές αφού ήταν τόσο αθώα; Και γιατί την πήρε πίσω η «Τράπεζα της Ελλάδος» βάζοντας μία μέρα μόνον περιθώριο; Αν ήταν τόσο αθώα η αρχική της απόφαση για το Τ+10 ημέρες, δεν έπρεπε να την ξαναλλάξει.
Αλλά αν ισχύει η δικαιολογία που προέβαλαν κάποιοι τραπεζίτες, «μας το ζητούσαν οι ξένοι οίκοι εμπορίου ομολόγων», τότε οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν επί εσχάτη προδοσία. Οι ξένοι δεν καθορίζουν τις τύχες των Ελλήνων.
Το μάθημα της πολιτικής προπαγάνδας θα διδάσκεται στα σχολεία. Όλοι οι Έλληνες θα μάθουν να πολεμούν με την χρήση πνευματικών όπλων υπέρ του Ελληνικού Έθνους.
Ο Ελληνικός Λαός θα διδαχθεί μελλοντική ιστορία μέσα από την προσομοίωση καταστάσεων. Ταινίες και μυθιστορήματα θα αποτελούν βασικό υλικό στην προσομοίωση μελλοντικών καταστάσεων για τα πιθανά πλήγματα που θα αντιμετωπίσει ο Ελληνισμός και πώς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει. Ο Ελληνικός Λαός εν είδει ανατρεπτικού στρατού θα διδαχθεί τεχνικές αμύνης και επιθέσεως, μαζικές διαδηλώσεις, ανατροπές εχθρικών καθεστώτων και αποτροπή γενοκτονιών. 
Θα παύσει άμεσα η λειτουργία όλων των ΜΚΟ που λειτουργούν εις βάρος του Ελληνικού Έθνους και θα διακοπεί η χρηματοδότησή τους από το κράτος.
Θα απαγορευθεί άμεσα η πρόσβαση ξένων συμβούλων, αποστολών, επιτροπών στις υποθέσεις και τα αρχεία του Κράτους. Σε όλα τα κυβερνητικά τμήματα θα δημιουργηθούν στεγανά. Ουδείς ξένος σύμβουλος, διπλωμάτης, πρέσβης, θα έχει πρόσβαση στα οικονομικά, τεχνολογικά, στρατιωτικά, ιατρικά, βιομηχανικά, πολιτικά αρχεία του Κράτους.   
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα έχει παγκόσμιο πεδίο δράσεως. Μέσω επιτροπών θα εργάζεται 24ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Δεν υπάρχει αργία, ή ξεκούραση για τον κρατικό μηχανισμό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μπορεί να απειληθούν τα Ελληνικά συμφέροντα. Θα υπάρχουν πάντα αξιωματούχοι βάρδιας.
Οι Έλληνες εργαζόμενοι θα αποσχιστούν από όλα τα υπάρχοντα συνδικαλιστικά όργανα και θα οργανωθούν σε συνδικάτα με βάση την εθνότητα και την πίστη στο Ελληνικό Έθνος. Σε όλους τους τομείς(παιδεία, υγεία, πανεπιστήμια, τεχνολογία, δικαιοσύνη), θα διαχωριστούν οι Έλληνες από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εργαζομένους, και από όσους υποστηρίζουν το παλαιό καθεστώς.
Εξ αρχής η Επαναστατική Κυβέρνησις θα δημιουργήσει ανεξάρτητα σώματα ασφαλείας και ανεξάρτητα μέσα ενημερώσεως, με σκοπό την πλήρη απόσχιση των Ελλήνων από το προηγούμενο καθεστώς. Θα υπάρχει η δυνατότης απορροφήσεως μόνον όσων αποκηρύξουν κάθε σχέση με το παλαιό καθεστώς.
Για την Αναγέννηση του πολιτιστικού μας βίου και την αποκάθαρση του πολιτισμικού οχετού που επέβαλε το παλαιό καθεστώς, άμεσα, σε κάθε Ελληνική γειτονιά θα δημιουργηθεί μία πολιτιστική λέσχη με μαθήματα για σκάκι, πολεμικές τέχνες, μελέτη αρχαίας Ελληνικής γραμματείας, ζωγραφική, ποίηση, αθλητισμό, ορειβατικό όμιλο, παραδοσιακά φαγητά και προϊόντα υγιεινής διατροφής, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Η Ελληνική νεολαία θα εκτεθεί σε Ελληνικά πρότυπα που θα της δώσουν όραμα και διάθεση για ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, και θα απομακρυνθεί από την μίζερη ζωή της καφετέριας και του μπαρ.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα αποκαταστήσει επαφές με όλες τις πατριωτικές οργανώσεις και κινήματα στην Κύπρο, Μακεδονία, Θράκη, Ιωνία, Ήπειρο, Πόντο. Η Ελλάς θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που την βαρύνουν πέραν των συρρικνωμένων συνόρων της. Το ζήτημα της Ενώσεως με την Κύπρο θα επανέλθει στην ημερησία διάταξη με ταυτόχρονη εκδίωξη των κατακτητών από την Κύπρο.
Θα καταργηθούν οι αδιαφανείς διαδικασίες στις τραπεζικές συμβάσεις  όπου η τράπεζα δεν δίνει χρόνο στον δανειολήπτη να μελετήσει την δανειακή σύμβαση, ούτε του δίνει ξεκάθαρο αντίγραφο λογαριασμού με το πώς λογίζονται οι τόκοι, ούτε του επιτρέπει διαπραγμάτευση στους δανειακούς όρους. Το τραπεζικό σύστημα θα μετατραπεί από παρασιτικό σε παραγωγικό.
Για να σπάσει το τραπεζικό καρτέλ θα αδειοδοτηθούν άμεσα, χωρίς πολλές διατυπώσεις, όσοι συνεταιρισμοί, εταιρείες και ιδιώτες ενδιαφέρονται να εισέλθουν στην χρηματοπιστωτική αγορά, και να δημιουργήσουν τις δικές τους συνεταιριστικές τράπεζες.
Επειδή η Ελληνική επιρροή οφείλει να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, θα ιδρυθούν τουλάχιστον 10 τηλεοπτικά ξενόγλωσσα κανάλια, που θα αναμεταδίδουν ειδήσεις παγκοσμίως από την Ελληνική σκοπιά. Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει την Ελληνική άποψη για τα διεθνή γεγονότα. Για να καταπολεμηθεί ο αφελληνισμός θα απαγορευθεί η τυφλή αναπαραγωγή ειδήσεων από ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Θα ιδρυθούν άμεσα Διεθνή Πολυθεϊστικά Ιδρύματα με έδρα την Ελλάδα, με σκοπό την διάδοση πολυθεϊστικών ιδεών, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πολυθεϊστικών λαών, την δημογραφική αύξηση των λευκών ανθρώπων, την διάδοση της Ελληνικής παιδείας, την διάσωση της πολυθεϊστικής παιδείας των λαών, την κατάργηση των φυλετικών αναμείξεων, την διάσωση της γλωσσικής και πολιτιστικής πολυμορφίας των εθνών του κόσμου, την προστασία της Φύσεως σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θα ιδρυθεί ένα επίσημο διεθνές πολυθειστϊκό ίδρυμα αντίστοιχο με εκείνα του ερυθρού σταυρού και της ερυθράς ημισελήνου, ώστε να υπάρχει Ελληνική απάντηση στον χριστιανισμό και το ισλάμ, στο θέμα της Ανθρωπιστικής Βοήθειας.
Θα ανοίξουν άμεσα όλοι οι φάκελοι για όλα τα σκάνδαλα και τις προδοσίες που υπέστη ο Ελληνικός Λαός. Ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφέρονται οι εξής: φάκελος Κύπρου, φάκελος Ζήμενς, φάκελος χρηματιστήριο «1999», αποικιοκρατική σύμβαση με την Hochtief, πετρέλαια Αιγαίου.
Θα υπάρξει συνταγματική ρύθμιση με την οποία θα απαγορεύεται η συχνή αλλαγή της φορολογικής νομοθεσίας. Το φορολογικό νομοσχέδιο θα είναι απλό(όχι πάνω από 4 σελίδες), σταθερό, με μηδενικούς φορολογικούς συντελεστές.
Η μείωση στις κρατικές δαπάνες θα είναι κάθετη και όχι οριζόντια.
Θα καταργηθούν οι πλασματικές συντάξεις και οι αργομισθίες στο δημόσιο. Δεν θα καταργηθούν όσες συντάξεις και μισθοί ανταποδίδουν πραγματική εργασία.
Θα καταργηθούν οι παράνομες συνταγογραφήσεις. Δεν θα μειωθούν, αντιθέτως θα αυξηθούν οι φαρμακευτικές παροχές στους έχοντας πραγματικώς ανάγκη. Όλοι οι Έλληνες θα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Θα καταργηθούν οι υπερτιμολογήσεις στα εξοπλιστικά προγράμματα για την εθνική άμυνα. Δεν θα μειωθούν οι αναγκαίες στρατιωτικές δαπάνες.
Θα καταργηθούν οι παράνομοι ξένοι από τα ελληνικά σχολεία, θα  αυξηθούν οι εκπαιδευτικές δαπάνες για τα ελληνόπουλα. Κάθετη περικοπή δαπανών. Ποτέ οριζόντια.   
Η πολυνομία αποτελεί κοινωνική μάστιγα. Θα καταργηθεί το 90% της πολυδαιδάλου νομοθεσίας. Το 1/10 του σημερινού όγκου της νομοθεσία είναι υπεραρκετό για την λειτουργία της πολιτείας. Η κατάργηση της γραφειοκρατίας θα επιβληθεί με χρονικούς στόχους. Όποιος κρατικός αξιωματούχος δεν τους επιτυγχάνει, θα παύεται από την εργασία του. 
Θα καταργηθούν τα κρατικά μονοπώλια με παράλληλη προώθηση  της Ελληνικής πατριωτικής ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Θα απαγορευθεί δια νόμου η εκποίηση δημοσίων επιχειρήσεων στους ξένους.
Με συνταγματική ρύθμιση οι Ελληνικές επιχειρήσεις θα προσλαμβάνουν μόνον Έλληνες εργαζομένους. Θα απελαθούν άμεσα όλοι οι εισβολείς. Όποιος προκαλεί ανεργία στους Έλληνες πολίτες θα διώκεται ποινικώς σε βαθμό κακουργήματος. Οι προσφέροντες εργασία και εγκατάσταση στους εισβολείς, εργοδότες και αξιωματούχοι του κράτους, θα διώκωνται επί εσχάτη προδοσία. 
Η αύξηση θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα θα συνοδευτεί από μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Με την συγκεκριμένη πληθυσμιακή δύναμη το κράτος δεν θα έχει παραπάνω από 500 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους. Η μονιμότητα στο δημόσιο θα επιτρέπεται σε λίγους κλάδους και υπό αυστηρές προϋποθέσεις.
Θα καταργηθούν όλα τα παράνομα επιδόματα. Θα επιβληθεί ενιαίο μισθολόγιο. Ο ανώτατος μισθός δημοσίου υπαλλήλου δεν θα ξεπερνά τις 4 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως(με βάσει το σημερινό ευρω-γερμανικό νόμισμα).
Θα απαγορευθούν οι πρόωρες συντάξεις. Θα απαγορευθεί σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες να μετακυλίουν τα συνταξιοδοτικά βάρη από προγράμματα εθελουσίας εξόδου στον κρατικό προϋπολογισμό.
Θα καταργηθεί το μονοπώλιο του κράτους στην ασφάλιση και την σύνταξη. Θα επιτρέπεται η ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού φορέως. Δεν θα επιτραπεί η συνένωση των ταμείων διότι έτσι δημιουργείται συγκεντρωτισμός, μονοπώλια και κατάργηση του ανταγωνισμού στον τομέα της κοινωνικής ασφαλίσεως.
Θα εισαχθούν οι ατομικοί ασφαλιστικοί τραπεζικοί λογαριασμοί, όπου θα κατατίθενται οι εργατικές και εργοδοτικές εισφορές, χωρίς να έχει δικαίωμα το κράτος στην διαχείριση των ασφαλιστικών εισφορών. Θα απαγορευθεί στο κράτος να εισπράττει ή να διαχειρίζεται χρήματα των ασφαλισμένων.
Όσα ταμεία ή οργανισμοί παραμείνουν υπό κρατικό έλεγχο, θα υιοθετήσουν τρείς αρχές: α) θα επιτρέπεται να χρεωκοπήσουν, β) θα επιτρέπεται ο ανταγωνισμός από ιδιώτες, γ) δεν θα επιτρέπεται η κάλυψη των ελλειμμάτων τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Θα ρυθμιστούν συνταγματικώς τα όρια των κρατικών εσόδων. Δεν θα επιτρέπεται το κράτος να δανείζεται από το εξωτερικό, ούτε το συνεχές τύπωμα εθνικού χαρτονομίσματος. Η δε φορολογία θα καταστεί αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.
Οι Έλληνες διανοούμενοι θα αφήσουν ως κληρονομιά στον Ελληνικό Λαό μία συλλογή κειμένων, τεχνικών, εμπειριών, μελετών από το παρελθόν σχετικώς με το ποιές τεχνικές χρησιμοποίησαν οι ιμπεριαλιστικές χώρες για να καθυποτάξουν τους λαούς του τρίτου κόσμου. Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοια συλλογή απ’ όπου να αντλεί πείρα ο Ελληνικός Λαός και να αποφεύγει τα λάθη άλλων λαών οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ιμπεριαλισμό.
Οικονομία
Έξοδος από την ευρωζώνη. Επαναφορά της δραχμής, χωρίς υποτίμηση. Ίδρυση επιτελείου οικονομικού πολέμου. Δημιουργία Ελληνικού οικονομικού στρατού που θα αντιμετωπίζει την οικονομική εισβολή και τις οικονομικές πολεμικές επιχειρήσεις του εχθρού εις βάρος του Ελληνισμού. Έξοδος από τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου. Έναρξη διμερών εμπορικών σχέσεων. Υιοθέτηση του οικονομικού Πατριωτισμού. Επιβολή δασμών. Προτίμηση και προώθηση των Ελληνικών προϊόντων από τον κρατικό μηχανισμό και όλους τους Έλληνες. Μετονομασία υπουργείου οικονομίας, σε υπουργείο Ελληνικής οικονομίας. Ίδρυση ανοικτών πανεπιστημίων για επιχειρηματίες, εργάτες και αγρότες. Πολιτική πλήρους παραγωγής και πλήρους απασχολήσεως. Η πλήρης παραγωγή συνεπάγεται την πλήρη απασχόληση. Θα μεταφερθεί ρευστό χρήμα στους ιδιώτες. Το ρευστό δεν θα συγκεντρώνεται στο κράτος και τις τράπεζες.
Άμεση εφαρμογή προγράμματος για την  ανάπτυξη Ελληνικής βαριάς βιομηχανίας. Κρατικές επενδύσεις στην εκβιομηχάνιση της χώρας. Αυτοκινητοβιομηχανία. Ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών. Αεροναυπηγική. Ναυπηγική. Κατασκευή Ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ψυγεία, πλυντήρια, τηλεοράσεις, κουζίνες, κλιματιστικά, μαγνητικά υλικά και προϊόντα αποθηκεύσεως πληροφοριών. Αγορά από ξένες χώρες τεχνικών σχεδίων παραγωγής προϊόντων. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός θα κατασκευάζεται στην Ελλάδα, μόνον τα σχέδια κατασκευής θα αγοράζωνται από το εξωτερικό.
Επιδότηση εργατικών μισθών και ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος για να καταστούν ανταγωνιστικά τα Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό. Άτοκος και αφορολόγητος δανεισμός Ελληνικών επιχειρήσεων για παραγωγικές επενδύσεις.
Κατάργηση πόθεν έσχες. Κατάργηση αντικειμενικών κριτηρίων. Κατάργηση τεκμηρίων διαβιώσεως. Πάταξη της φορολογίας. Εκπίπτουν όλες οι δαπάνες. Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα τσακίζει όσους διώχνουν επενδύσεις από την Ελλάδα. Θα τιμωρεί το διαφυγόν κέρδος, όχι το κέρδος. Η μηδενική φορολογία σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα ισχύει μόνον εφ’ όσον αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα και προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζομένους. Αλλιώς τιμωρούνται με υψηλά πρόστιμα πολλαπλασίας αξίας από αυτή που χάνει το Δημόσιο λόγω προσλήψεων ξένων εργατών και λόγω εισαγωγής ξένων προϊόντων.
Αλλαγή της εννοίας του φόρου. Η εισφορά δεν θα αποτιμάται σε χρήμα. Η συνεισφορά των πολιτών στο κοινό ταμείο θα είναι σε είδος(φαιά ουσία). Θα απαγορευθεί ο δανεισμός για την αγορά εισαγομένων καταναλωτικών προϊόντων. Ο δανεισμός θα επιτρέπεται για επενδύσεις σε κεφαλαιουχικά αγαθά.
Σύσταση σχολών οικονομικού πολέμου. Ειδικό τμήμα των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών θα παρακολουθεί τις παγκόσμιες χρηματαγορές, τράπεζες, επενδυτικά κεφάλαια, οίκους αξιολογήσεως. Ίδρυση χρηματιστηρίων εμπορευμάτων σε πόλεις της Ελλάδος.
Θρησκεία
Επίσημη θρησκεία του Έθνους θα ανακηρυχθεί η Ελληνική Θρησκεία. Ανέγερση Ναών των Πατρώων Θεών. Ίδρυση θεολογικών και ιερατικών σχολών για Έλληνες και Ελληνίδες στο θρήσκευμα. Κρατικός εορτασμός Ανθεστηρίων, Παναθηναίων, Μαιμακτηρίων, Καβειρίων, Ελευσινίων Μυστηρίων. Διδασκαλία Ελληνικής Θρησκείας στα Ελληνόπουλα σχολικής ηλικίας. Δημόσιος όρκος αξιωματούχων και στρατιωτικών στους Πατρώους Θεούς. Δημόσιες προσευχές κρατικών αξιωματούχων προς τους Πατρώους Θεούς. Καθαρισμός τάφων και μνημείων Ελλήνων Προγόνων και Θεών, από σκουπίδια, τσιμέντο, και απ’ ο,τιδήποτε έχει κτισθεί πάνω τους. Καθαρισμός και αναστύλωση όλων των Ελληνικών Μαντείων. Ανακήρυξη Εθνικής Εορτής και ανέγερση μνημείων για τις μεγάλες μάχες του Έθνους (Θερμοπύλες, Μαραθών, Σαλαμίνα, Πλαταιές). Παρελάσεις μνήμης για τα «Ελευθέρια». Εισαγωγή Ελληνικών συμβόλων στα σχολεία, στον στρατό, στην δικαιοσύνη, στις εκκλησίες των δήμων. Ανέγερση ανδριάντων σε κάθε δρόμο προς τιμήν Αρχαίων επιφανών προσωπικοτήτων. Καθαρισμός και ανάδειξη του ιερού νεκροταφείου επιφανών Ελλήνων, του «Δημοσίου Σήματος». Μετατροπή των αρχαιολογικών-τουριστικών μνημείων σε Ιερούς τόπους λατρείας των Ελλήνων. Προστασία Ιερών αλσών και Ιερών ζώων(λύκος, αετός, δελφίνι, ελάφι). Ανάδειξη Ελληνικών θρησκευτικών τραγουδιών και παιάνων. Ελληνικές ιερατικές ενδυμασίες και χρήση Ελληνικής ενδυμασίας στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.
Θα ξανακτισθεί ο Παρθενών όπως ακριβώς ήταν στην Αρχαιότητα. Θα αντικατασταθούν όλα τα «μοντέρνα» εξαμβλώματα-γλυπτά από τις πλατείες. Το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς θα τοποθετηθεί στο κέντρο των Αθηνών ως πολιούχος.
Πολιτισμός
Προάσπιση και ανάδειξη Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Το θέατρο, η αισθητική, η ζωγραφική, η μουσική, η ποίηση, ο χορός, θα φέρουν Ελληνικά χαρακτηριστικά. Κάθε ξένη επιρροή θα εξαλειφθεί. Ειδική μέριμνα για τον Ελληνικό κινηματογράφο. Στόχος να παράγει εφάμιλλα έργα με το Χόλλυγουντ από τεχνικής σκοπιάς. Η πολιτεία θα προωθήσει Ελληνικά κόμικς με Έλληνες ήρωες. Το μυθιστόρημα θα διδάσκεται ως εθνική τέχνη. Ο Αριστοτέλης δίδαξε ότι η μυθοπλασία είναι υψίστη αρετή και κυρίαρχη δύναμη Ελληνικού πολιτισμού. Αποτελεί υποχρέωση της Επαναστατικής Κυβερνήσεως να χρηματοδοτεί και να διαφημίζει όλα τα πολιτιστικά περιοδικά που προβάλλουν τον Ελληνικό Πολιτισμό.  Όταν η Ελλάς λαμβάνει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού όπως η γιουροβίζιον, θα παρίσταται με Ελληνικό στίχο, με Ελληνική ενδυμασία, με αρχαία Ελληνικά μουσικά όργανα, με αρχαίο Ελληνικό χορευτικό σύνολο.
Γλώσσα
Στα σχολεία θα επανέλθει η απλή καθαρεύουσα, και τα Αρχαία Ελληνικά από το νηπιαγωγείο. Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα χρηματοδοτήσει την έκδοση όλης της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας από ιδιωτικούς εκδοτικούς οίκους. Η εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσης στους Έλληνες ανά τον κόσμο θα είναι υποχρεωτική. Θα αποτελέσει ισχυρό ανάχωμα στην αφομοίωση των Ελλήνων από τους άλλους λαούς.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα οργανώσει ερευνητικές αποστολές σε ξένες βιβλιοθήκες για να ανακαλύψει αρχαία Ελληνικά κείμενα.
Επειδή υφίσταται μεγάλη δυσκολία στην πρόσβαση του απλού Λαού σε ξενόγλωσσα βιβλία, θα αγοραστούν και θα μεταφραστούν τα σημαντικότερα κείμενα ξένων διανοητών.
Εθνική Άμυνα
Άμεση ανασύσταση της Ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας. Η Επαναστατική Κυβέρνησις θέτει ως άμεσο στόχο την κατασκευή Ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών, πλοίων, τεθωρακισμένων, πυραύλων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και πυρομαχικών από Έλληνες μηχανικούς, επιστήμονες και εργατοτεχνίτες.
Απαγόρευση εισόδου αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στις ένοπλες δυνάμεις. Μεταφορά της Σχολής Ευελπίδων στην Θράκη. Δημιουργία Εθνικής Φρουράς για να καλυφθεί το κενό της χωροφυλακής. Σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, στελεχωμένο από ιστορικούς, διεθνολόγους, ανθρωπολόγους, γλωσσολόγους, κοινωνιολόγους, θεολόγους, ψυχολόγους, οικονομολόγους. Ίδρυση μυστικής πολιτιστικής αστυνομίας. Οργάνωση Ελληνικών μονάδων άγκιτ-προπ ειδικευμένες στην αντιμετώπιση της μισελληνικής προπαγάνδας. Οργάνωση Ελληνικών Πολιτοφυλακών σε κάθε γειτονιά. Υιοθέτηση του Ελληνικού πολεμικού δόγματος με παγκόσμιο πεδίο δράσεως. 
Ευρωπαϊκή Ένωση
Έξοδος της Ελλάδος από την ευρωπαϊκή ένωση. Συνεργασία με τα ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα. Αναζήτηση νέων συμμάχων εκτός Ευρώπης.  
Εργασιακό
Το εισόδημα των εργαζομένων θα ενισχυθεί με 4 τρόπους: Υποστήριξη Ελληνικών προϊόντων και εξαγωγών, καθώς και δραστική μείωση των εισαγωγών. Υποχρέωση όλων των εγκατεστημένων εν Ελλάδι επιχειρήσεων στην πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων. Παροχή σε είδος προϊόντων ανάγκης μέσω δωρεάν δελτίων(κουπονιών) προς όλους τους Έλληνες χαμηλόμισθους. Μηδενική φορολογία μισθών και συντάξεων, και κατ’ επέκταση μείωση τιμών στα αγαθά.
Το κράτος θα απαγορεύεται να ρυθμίζει το μισθολόγιο των εργαζομένων, ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω. Η Ελληνική Κυβέρνησις θα εξασφαλίζει δια νόμου την ασφάλεια της υγείας των εργαζομένων στον χώρο εργασίας και την προστασία του περιβάλλοντος από βιομηχανικά απόβλητα.
Οι Ελληνικές επιχειρήσεις θα υποχρεούνται να προσλαμβάνουν αποκλειστικώς Έλληνες εργαζομένους. Οι Έλληνες εργαζόμενοι υποχρεούνται να υποστηρίζουν τα Ελληνικά προϊόντα. 
Δεν θα γίνει αύξηση ωρών εργασίας όπως κάνουν οι αμερικανοί και γερμανοί. Θα επικρατήσει η 8ωρη εργασία. Ο Έλλην εργαζόμενος πρέπει να δαπανά χρόνο για να βλέπει τα παιδιά του, να εξασκεί το μυαλό και το σώμα του, να διασκεδάζει.
Το πρόβλημα έγκειται στην μείωση του διασπαθιζομένου χρόνου σε μη παραγωγικές δραστηριότητες. Η κακή διατροφή, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η γραφειοκρατία, η πολυνομία, η αστυφιλία, οι ολιγάριθμες αντικοινωνικές διαδηλώσεις που ταλαιπωρούν εκατομμύρια πολίτες, δημιουργούν καταστάσεις που αυξάνουν ασκόπως τον χρόνο απασχολήσεως των Ελλήνων, μειώνοντας την απόδοσή τους.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα επέμβει δια της βελτιώσεως των συνθηκών μεταφοράς, διαβιώσεως, διατροφής, περιθάλψεως, οργανώσεως των κρατικών υπηρεσιών, ώστε οι 8 ώρες ημερησίας εργασίας να επαρκούν για να ζει άνετα έκαστος πολίτης.
Ασφαλιστικό
Θα καταργηθεί το κρατικό μονοπώλιο στα ασφαλιστικά ταμεία. Θα απαγορευθεί η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων. Θα απαγορευθεί η διαχείριση των ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος. Οι ασφαλιστικές εισφορές θα πιστώνωνται σε ειδικό λογαριασμό των ασφαλισμένων. Αναλήψεις και καταθέσεις θα γίνωνται αποκλειστικώς από τους ασφαλισμένους. Θα καταργηθεί η υποχρεωτική κρατική ασφάλιση προκειμένου να έχει το δικαίωμα κάποιος για έναρξη επιτηδεύματος. Το κράτος θα πιστώνει κατευθείαν στους ασφαλισμένους την δική του χρηματική συμμετοχή, και ο ασφαλισμένος θα είναι ελεύθερος να την χρησιμοποιήσει σε όποιο θεραπευτήριο, θεραπευτή και θεραπεία αυτός επιλέξει.
Οι τρεις άξονες του ασφαλιστικού προβλήματος πάνω στους οποίους θα κινηθεί η λύση είναι οι παραγωγικές επενδύσεις, η λύση του δημογραφικού προβλήματος των Ελλήνων, και η καταπολέμηση της εισβολής αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Ηλιακό όριο για πλήρη συνταξιοδότηση τα 62 έτη.
Όσοι ασφαλισμένοι επιλέξουν κρατικό φορέα για την σύνταξη και ασφάλειά τους, τα αποθεματικά των κρατικών ταμείων απαγορεύεται να επενδύωνται στο χρηματιστήριο ή στην αγορά κρατικών ομολόγων.
Θα επενδύωνται στην έρευνα νέων μεθόδων θεραπείας, στην οικοδόμηση νέων υγειονομικών μονάδων σε υποβαθμισμένες περιοχές της Ελλάδος, και στην μετεκπαίδευση του Ελληνικού ιατρικού προσωπικού.    
Παιδεία
Θα επιτραπεί η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων τα οποία θα έχουν ως βασική ιδεολογία την προάσπιση του Ελληνικού Έθνους.
Δεν θα ιδιωτικοποιηθούν τα κρατικά πανεπιστήμια. Θα επιτραπεί ο ανταγωνισμός κρατικών και ιδιωτικών πανεπιστημίων. Οι πτωχοί φοιτητές θα λαμβάνουν υποτροφία για να σπουδάσουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια δωρεάν.
Όλοι οι φοιτητές θα δικαιούνται φοιτητικά δάνεια τα οποία θα αποπληρώνωνται μετά το πέρας των σπουδών, σταδιακώς, και αφού αρχίσουν να εργάζωνται.
Το υπουργείο παιδείας θα μετονομαστεί σε υπουργείο Ελληνικής Παιδείας.
Σε όλη την Ελλάδα θα ανοίξουν εκπαιδευτικά ιδρύματα, για ενήλικες με σκοπό την τεχνική και πολιτιστική κατάρτιση των Ελλήνων, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις τεχνολογικές και εθνικές προκλήσεις των καιρών.
Στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως κυρίαρχο ρόλο θα κατέχει η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Από τα νάματα της Αρχαίας Ελλάδος τα Ελληνόπουλα θα ανασύρουν τις Ελληνικές Αρετές και θα μιμούνται τα Αρχαία πρότυπα.
Ο θεσμός της μαθητείας αποκτά συνταγματική ισχύ. Όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις υποχρεούνται δια νόμου να προσλαμβάνουν νέους Έλληνες φοιτητές και εργαζομένους, οι οποίοι δεν έχουν αποκτήσει πείρα στην ειδικότητά τους. Το κράτος θα χρηματοδοτεί το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος της μαθητείας. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν το δικαίωμα επιλογής μαθητών και φοιτητών, και υποχρεούνται να τους προσφέρουν εκπαίδευση υψηλής ποιότητος πάνω στο αντικείμενό τους. Ο θεσμός της μαθητείας έχει σκοπό να βοηθήσει τον νέο Έλληνα να αποκτήσει πείρα στο επάγγελμα που διάλεξε.
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα ενισχύσει την ίδρυση πολλών ιδιωτικών βιβλιοθηκών σε όσα μέρη της γης υπάρχουν Έλληνες. Θα διευκολυνθεί η πρόσβαση στην γνώση των απλών Ελλήνων πολιτών. Οι δημόσιες βιβλιοθήκες στην Ελλάδα θα παραμένουν ανοικτές όλες τις ημέρες του έτους.
Επιβάλλεται η επανεισαγωγή της στερεομετρίας στα Ελληνικά σχολεία. Είχε καταργηθεί, και εδιδάσκετο μόνον η επιπεδομετρία. Δια της στερεομετρίας θα ακονιστεί η τρισδιάστατη αντίληψη των Ελλήνων μαθητών.
Θα απαγορευθούν τα υπό της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων  αναθέματα κατά του Ελληνισμού.
Θα νομιμοποιηθούν οι Ελληνικοί γάμοι με βάση το Ελληνικό θρήσκευμα καθώς και η ταχεία επιλογή Ελληνικών ονομάτων.
Θα εκδοθεί η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία με δαπάνες του κράτους αλλά με ανάθεση σε ιδιώτες.
Θα αναζητηθούν Ελληνικά ευρήματα σε όλο τον κόσμο (σκελετοί, χαμένα έγγραφα, κειμήλια).
Θα ενισχυθούν σύλλογοι που προάγουν την Αρχαία Ελληνική μουσική, τους χορούς, τα τραγούδια, την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.
Η Ελλάς θα συμμετέχει στους διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιών με στίχους στην Ελληνική γλώσσα.
Θα αποκαθαρθούν τα Ελληνικά ιστορικά βιβλία από ανθελληνικές αναφορές και θα δοθεί έμφαση στα ολοκαυτώματα που υπέστησαν οι Έλληνες από το βυζάντιο. Θα καθιερωθούν ημερομηνίες Εθνομαρτύρων.
Υγεία και Κοινωνική πρόνοια
Οι δαπάνες στην υγεία θα μειωθούν δια της προληπτικής επεμβάσεως του κράτους. Πρόληψη ατυχημάτων. Πρόληψη τροχαίων.
Θα εισαχθεί η ολιστική ιατρική στις ιατρικές σχολές και στα κέντρα υγείας.
Θα καταργηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των νηπίων και του πληθυσμού.
Η παχυσαρκία θα καταπολεμηθεί με την διάδοση της Ελληνικής διατροφής.
Ο καρκίνος θα αντιμετωπιστεί με εναλλακτικές θεραπείες, και με βάση την αντίληψη ότι προέρχεται από υπερβολικό τοξικό φορτίο στο σώμα του αρρώστου.  
Θα αναπτυχθεί Ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
Το υπουργείο υγείας θα μετονομαστεί σε υπουργείο Ελληνικής Υγείας.
Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος θα ιδρυθούν δημόσια κέντρα υγείας και θα επανδρωθούν με νοσηλευτικό προσωπικό.
Το κράτος υποχρεωτικώς θα χρηματοδοτεί (ακόμη και αν εμφανίζει ελλείμματα), τις γεννήσεις Ελλήνων, τις Ελληνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, την παιδεία των Ελλήνων στο εξωτερικό, τις ακριτικές περιοχές, την αποζημίωση Ελλήνων θυμάτων εγκληματικότητος, την περίθαλψη των Ελλήνων ηλικιωμένων και ορφανών, τα μειωμένα τιμολόγια για κοινωνικούς λόγους, τους Έλληνες με προβλήματα αναπηρίας.
Καμμία χρηματοδότηση δεν θα επιτρέπεται για συντεχνίες, απατεώνες, ιδιοτελή συμφέροντα, και λαθροεποίκους.
Μέσα μαζικής ενημερώσεως
Τα ΜΜΕ θα προάγουν υποχρεωτικώς τις Ελληνικές αξίες και θα καταπολεμούν τον μισελληνισμό και τον εθνομηδενισμό. Όσα μέσα ενημερώσεως διεγείρουν τον μισελληνισμό θα τους αφαιρεθεί η άδεια δια παντός. Θα ιδρυθούν νέοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ελεγχόμενοι από Έλληνες, πιστούς στα εθνικά ιδεώδη. Η κρατική διαφήμιση θα διανέμεται αναλόγως με την υποστήριξη που δείχνουν τα ΜΜΕ προς τον Ελληνισμό. Μέτοχοι, διευθυντές, δημοσιογράφοι σε όλα τα ΜΜΕ, ειδικά τα μεγάλα κανάλια και εφημερίδες θα ελέγχωνται ως προς τον μισελληνισμό και τον εθνομηδενισμό. Σε περίπτωση υποτροπής θα τους αφαιρείται η άδεια λειτουργίας και θα διώκωνται ποινικώς.
Δημογραφικό
Στόχος της Επαναστατικής Κυβερνήσεως θα είναι η Ελληνική Συνέχεια. Άμεσα θα επιβληθεί πρόγραμμα δημογραφικής αυξήσεως του Ελληνικού πληθυσμού με κίνητρα για την τεκνοποίηση και αντικίνητρα για όσους δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Θα νομοθετηθεί η ενδογαμία και η ευγονική. Θα απαγορευθούν οι εκτρώσεις υγιών τέκνων, πλήν περιπτώσεων βιασμού. Θα στηριχθούν οι πολύτεκνοι. Θα στιγματιστεί ο κιναιδισμός ως αντικοινωνική συμπεριφορά. Θα σχεδιαστεί πρόγραμμα καταγραφής γενεαλογικών δέντρων των Ελλήνων για να αποφευχθούν οι επιμειξίες με ελληνοποιημένους αλλοφύλους.
Θα συσταθεί δημογραφική τράπεζα του Έθνους, η οποία θα χρηματοδοτεί ατόκως τα Ελληνικά ζευγάρια για να κάνουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούν. Δεν θα πληρώνεται καμμία δόση δανείου μέχρι να ενηλικιωθεί το τέκνο. Οι δόσεις θα αρχίσουν να καταβάλλονται μόλις το ενήλικο τέκνο πια, δύναται να εργασθεί και είναι οικονομικώς ανεξάρτητο.
Πρόκειται για την καλύτερη επένδυση στο μέλλον.
Αποκέντρωση
Θα μεταφερθούν Ελληνικοί πληθυσμοί από το κέντρο στα σύνορα και την περιφέρεια καθώς επιβάλλεται η ενδυνάμωση της Εθνικής Αμύνης στις ακριτικές περιοχές. Θα παύσουν τα μεγάλα δημόσια έργα στην Αθήνα για να καταπολεμηθεί η αστυφιλία. Θα μεταφερθούν υπουργεία και υπηρεσίες στις επαρχίες. Θα καταργηθεί πλήρως η φορολογία για τους Έλληνες στις ακριτικές περιοχές.
Ζώα, φυτά, περιβάλλον
Η πρόληψη των πυρκαϊών και η προστασίων των αγρίων ζώων και φυτών, θα αποτελούν μέρος του αμυντικού δόγματος του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την φυσική βιοποικιλότητα. Για τον Ελληνισμό η Φύσις είναι Ιερά και ζώσα. Ο υλοζωισμός αποτελεί βασική πίστη του Ελληνισμού, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ πνεύματος και ύλης.
Δικαιοσύνη
Η εγκληματικότητα θα παταχθεί αλλάζοντας το κεντρικό δόγμα της δικαιοσύνης από το άτομο στο σύνολο. Η Δικαιοσύνη θα εστιάζει στην προστασία της κοινωνίας, και όχι στην προστασία του εγκληματίου. Προέχει η συλλογική ασφάλεια και η ζωή της κοινωνίας, και όχι η ζωή του εγκληματίου. Για ειδεχθή εγκλήματα θα επιβάλλεται η ποινή του θανάτου.
Οι δικαστές θα επιλέγωνται από τα εσωτερικά τους όργανα. Θα απαγορευθεί η κομματική παρέμβαση στις αρχαιρεσίες.
Θα χρησιμοποιείται η προληπτική τιμωρία εγκληματικών συμπεριφορών μέσα από τηλεοπτικές σειρές που θα εξυψώνουν την ηθική στάθμη του Λαού.
Θα αυξηθεί κάθετα ο αριθμός των δικαστών ώστε να μειωθεί ο χρόνος απονομής της δικαιοσύνης.
Διασπορά
Η δημιουργία και οργάνωση Ελληνικών Κοινοτήτων στο εξωτερικό θα αποτελέσει κεντρικό σημείο της στρατηγικής βάθους που θα αναπτύξει η Ελλάς. Θα αποστέλλωνται επαγγελματικά στελέχη και προσωπικό ασφαλείας, για να ενισχύωνται τα σχολεία, η Ελληνική Θρησκεία, η Ελληνική γλώσσα, ο Ελληνικός πολιτισμός. Η Ελλάδα θα αναπτύσσει πολιτικές και εμπορικές σχέσεις με τις Ελληνικές Κοινότητες του εξωτερικού ώστε να υπάρχει παγκόσμια αλληλεγγύη των Ελλήνων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν κατοικούν.
Σύνταγμα
Το σύνταγμα θα αλλάξει. Βασικό στοιχείο του νέου συντάγματος θα είναι ο συνδυασμός υποχρεώσεων και δικαιωμάτων. Οι πολίτες θα απολαμβάνουν δικαιώματα εφ’ όσον εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.
Η βασική αξία που θα προστατεύει το νέο σύνταγμα θα είναι το Έθνος και όχι η δημοκρατία. Θα υπάρχουν ειδικά άρθρα για την προστασία της γλώσσης και της φυλής. Θα καταργηθεί η ανευθυνότης των υπουργών. Δεν θα υπάρχει ασυλία, ούτε παραγραφή εγκλημάτων.
Το νέο σύνταγμα θα υποχρεώνει τους Έλληνες να υπερασπίζουν ενόπλως την φυλή, τον πολιτισμό, την θρησκεία, την γλώσσα, το έθνος, την πατρίδα, ασχέτως της στάσεως που κρατούν οι κυβερνώντες.
Δημόσια έργα
Το πρόγραμμα δημοσίων έργων θα επικεντρωθεί στην επαρχία. Θα αφορούν κυρίως την ενέργεια, την αποχέτευση, και την ύδρευση, επιλύοντας χρόνια προβλήματα στην εκτός Αττικής Ελλάδα.
Άμεσος καθαρισμός δρόμων και υπονόμων προς αποφυγήν πλημμύρων από τα όμβρια ύδατα. Προληπτική δασοπυρόσβεση προς αποφυγήν πυρκαϊών. Επεξεργασία και ταφή απορριμμάτων. Βιοδιαλυτά προϊόντα συσκευασίας. Επεξεργασία αστικών λυμάτων. Επεξεργασία βιομηχανικών αποβλήτων.
Κατάργηση αεροψεκασμών και χημικών ψεκασμών στις καλλιέργειες και αντικατάστασή τους από βιολογικές μεθόδους. Χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας και απεμπλοκή από τα ξένα μονοπώλια πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Φιλοζωική πολιτική
Απαγόρευση σφαγής γηρασμένων αλόγων. Απαγόρευση κυνηγιού αγρίων ζώων. Απαγόρευση βασανιστηρίων σκύλων, γάτων, κ.α.
Όποιος βασανίζει τα ζώα θα τιμωρείται με σωματική ποινή. Απαγόρευση στειρώσεως των λύκων από οργανώσεις «προστασίας ζώων». Όπου υπάρχουν λύκοι το κράτος ή θα αγοράζει κρέας για να ταΐσει τους λύκους ή θα αποζημιώνει τους κτηνοτρόφους όταν χάνουν ένα ζώο από λύκο. Δεν επιτρέπεται η θανάτωση του λύκου επειδή έφαγε κάποιο πρόβατο. Το κράτος θα αποζημιώνει πάντα τον αγρότη.
Απαγόρευση κυνηγιού αγρίων πτηνών. Απαγόρευση χρήσεως αληθινών δερμάτων στα προϊόντα από αλεπούδες ή φώκιες. Απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων από την Κίνα όπου γδέρνουν αλεπούδες ζωντανές, με βασανιστήρια. Απαγόρευση θηρίας φαλαινών και δελφινιών σε διεθνές επίπεδο.
Ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να ρυθμίζει τον αριθμό των ζώων στην Φύση. Η Φύση έχει δικό της μηχανισμό ισορροπίας των ειδών.
Κύπρος
Θα απορριφθεί η διζωνική λύση του σχεδίου Ανάν σε οποιαδήποτε παραλλαγή. Θα υποστηριχθεί η έναρξη ενός πολυσχιδούς ψυχρού πολέμου στην Κύπρο εναντίον των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων, με μέτωπα στην οικονομία, στην διπλωματία, στον πολιτισμό, στην προπαγάνδα, στην παιδεία, στις στρατιωτικές επιχειρήσεις με σκοπό την απελευθέρωση της Κύπρου από τα  στρατεύματα κατοχής και την ένωση με την Ελλάδα.
Υψηλή τεχνολογία
Εξ αιτίας του προδοτικού παλαιού καθεστώτος η Ελλάς έχει μείνει δεκαετίες πίσω στην υψηλή τεχνολογία. Είναι απούσα σε τεχνολογίες αιχμής όπως η διαστημική τεχνολογία και η τεχνολογία μικροϋπολογιστών. Το κλείσιμο του χάσματος με τις ξένες χώρες θα επιτευχθεί με την ανάπτυξη διαστημικής τεχνολογίας καθώς και άλλων τεχνολογιών αιχμής μέσα από ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει αρχικώς την συμμετοχή της Ελλάδος σε διαστημικά προγράμματα άλλων χωρών και στο μέλλον την κατασκευή Ελληνικών διαστημικών οχημάτων και πυραύλων.
Για αυτό τον σκοπό θα συσταθεί η Ελληνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία.
Αντίστοιχα μακροχρόνια σχέδια θα καταρτισθούν για την βιοτεχνολογία και τους μικροϋπολογιστές. Σε όλες τις τεχνολογίες η Ελλάς αρχικώς θα συμμετέχει ως υπεργολάβος μέχρι να οργανώσει την δική της εθνική παραγωγή. Το πρόγραμμα θα αποδώσει καρπούς μετά από δεκαετίες επειδή η Ελλάς επί δεκαετίες δεν παρακολουθούσε τις τεχνολογικές εξελίξεις, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ανθρώπινο δυναμικό.
Αρχιτεκτονική
Η αισθητική των κτηρίων θα προσιδιάζει στην Αρχαία Ελληνική αρχιτεκτονική. Η απρόσωπη και εθνικώς αχρωμάτιστη αρχιτεκτονική που επικρατεί σήμερα θα παύσει. Οι οικίες και τα γραφεία θα κτίζωνται με βάση την Ελληνική κλασσική τέχνη και αισθητική. Θα αλλάξει η διαρρύθμιση της τυπικής πολυκατοικίας με διαμερίσματα 70 τμ, χωρίς ηχομόνωση, που προκαλούν κατάθλιψη στους ενοίκους. Οι οικίες θα έχουν εργονομικό και ενεργειακό σχεδιασμό.
Στην πολεοδομία θα επικρατήσει το Ιπποδάμειο σύστημα, με παράλληλους κάθετους και οριζόντιους δρόμους.
Υπηρεσία εθνικών κρίσεων
Καταγραφή όλων των πιθανών κρίσεων-καταστροφών που μπορούν να πλήξουν το Έθνος και δημιουργία σχεδίου προληπτικής δράσεως και αντιδράσεως. Σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαϊές, τρομοκρατικές ενέργειες, χρηματοπιστωτικές κρίσεις, λοιμώξεις, μαζικές ταραχές υποκινούμενες από εγκληματικά στοιχεία, παραβιάσεις εθνικών συνόρων, πόλεμος, πυρηνικά και ραδιενεργά απόβλητα, αστικά λύματα, ηλεκτρονικός πόλεμος πληροφοριών.
Κρατικές Συμβάσεις
Αναδιαπραγμάτευση όλων των κρατικών συμβάσεων με ξένους προμηθευτές. Σε ποιούς πληρώνουμε έσοδα του δημοσίου και γιατί.
Οι ξένοι ελέγχουν έσοδα από το ρεύμα; Από τα διόδια; Από το αεροδρόμιο; Από τους φόρους; Πώς δανειστήκαμε; Ποιός δανείστηκε; Με τί επιτόκιο; Γιατί δανείστηκε; Τί κάλυψε; Ποιός πληρώθηκε;
Μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή και διαπιστωθούν επαχθείς όροι εις βάρος της Ελλάδος, η σύμβαση θα καταγγελθεί και θα ακυρωθεί μονομερώς ως προϊόν εγκλήματος.  
Συμβόλαιο με το Έθνος
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα υπογράψει με τον Λαό συμφωνία όπου θα απαγορεύει στους πολιτικούς μυστικές συμφωνίες με τους ξένους σε εθνικά θέματα. Θα τεθεί εκτός νόμου διαπαντός η διαπραγμάτευσις Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων με τους ξένους για όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις της Ελλάδος.
Ουδείς θα νομιμοποιείται να παραδώσει την Ελλάδα στους ξένους. Ούτε την Κύπρο, ούτε την Μακεδονία, ούτε το Αιγαίο, ούτε την Θράκη, ούτε την Βόρειο Ήπειρο. Θα γίνει με δημόσιο όρκο, ώστε να εκλείψει από τα χέρια του οιοδήποτε πρωθυπουργού η πιθανότης να διαπραγματεύεται το μέλλον του Έθνους με μυστικές συμφωνίες.
Για να μην βιώσει ξανά το Έθνος φαινόμενα καραμανλισμού, όπου πρωθυπουργοί με μυστικές διαπραγματεύσεις κάνουν τα αντίθετα από όσα λένε, η συμφωνία με τον Λαό δεν θα μπορεί να ανακληθεί στο μέλλον.
Αναφορές διοικητικών προβλημάτων
Ο παλαιός κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε χωρίς ιστορική μνήμη. Απεφάσιζε για μία υπόθεση αδιαφορώντας για την ιστορική διαδρομή ενός προβλήματος. Δεν έκανε ποτέ ιστορική μελέτη των διοικητικών προβλημάτων: γιατί γίνονται καθυστερήσεις σε έργα; γιατί υπάρχουν διαχρονικές δυσλειτουργίες σε ένα νοσοκομείο;
Η Επαναστατική Κυβέρνησις θα εξετάζει κάθε διοικητικό πρόβλημα από ιστορικής πλευράς και ύστερα θα κάνει προσομοίωση λύσεων του προβλήματος. 
Θα φωτογραφίζεται η ροή των κινήσεων σε ένα νοσοκομείο (εισαγωγή ασθενών, εσωτερική οργάνωση ιατρών, ιατρικά μηχανήματα, συντήρηση, ψυχολογικοί, διοικητικοί, τεχνολογικοί, οικονομικοί παράγοντες που επηρεάζουν την λειτουργία του νοσοκομείου). Ύστερα θα δημιουργείται μία συνολική εικόνα για το πώς όλα αυτά τα στοιχεία εντός του νοσοκομείου κινούνται δυναμικώς.
Ύστερα θα γίνει καταγραφή των εκτός νοσοκομείου παραγόντων που επηρεάζουν την λειτουργία του(τροχαία, πολιτικοί, υπουργείο υγείας, συνδικαλιστές, πανεπιστημιακές σχολές).
Ύστερα σε έναν ηλεκτρονικό πίνακα θα καταγράφωνται σε πραγματικό χρόνο όλες οι κινήσεις και οι ενέργειες των εμπλεκομένων σε ένα δημόσιο έργο/νοσοκομείο. Τί λένε, γιατί καθυστερούν, πού παρουσιάζονται κωλύματα και γιατί; Με ονόματα και κωδικούς θα δημιουργηθούν ιστορικοί χάρτες συμπεριφοράς.
Θα καταγραφεί το ιστορικό των διοικητικών αποφάσεων και των δημοσίων έργων παρελθόντων ετών. Γιατί ανεστάλησαν. Γιατί καθυστέρησαν. Γιατί τα διοικητικά συμβούλια του δημοσίου δεν διαβάζουν τους προηγουμένους φακέλους και λειτουργούν από το μηδέν. Γιατί δεν διαβάζουν το ιστορικό της υποθέσεως. Γιατί δεν υπάρχουν κανόνες που να μην επιτρέπουν αλλαγές σε ωρισμένα πράγματα; Γιατί αλλάζουν τόσο εύκολα οι αποφάσεις;
Όλες οι αναφορές διοικητικών προβλημάτων θα περιλαμβάνουν τον σκελετό του προβλήματος, την ιστορική διαδρομή, και τον στρατηγικό σχεδιασμό που προτείνεται.
Θα σχεδιάζουμε ένα έργο, θα το προσομοιώνουμε και θα δούμε πώς θα αντιδρούν οι παράγοντες.
Ερωτήματα στα οποία θα απαντά η προσομοίωση: Γιατί ένας μηχανικός θα ξεχειλώσει τον προϋπολογισμό του έργου, γιατί ένας συμβολαιογράφος θα νομιμοποιήσει μία δασική έκταση, γιατί ένας δημοτικός υπάλληλος θα δωροδοκηθεί. Γιατί θα καθυστερήσει το έργο; Γιατί μία εταιρεία που δεν θέλει να κλέψει το δημόσιο ταμείο, θα αλλάξει συμπεριφορά;
Θα αντιστραφούν όλοι οι μηχανισμοί κινήτρων-κυρώσεων του κράτους, ώστε να επιβραβεύωνται οι παραγωγικοί πολίτες και να τιμωρούνται οι απατεώνες.
Κοινοβούλιο
Για να καλλιεργηθεί η μαζική συμμετοχή στην  πολιτική εξουσία, θα καταργηθεί το νομοθετικό μονοπώλιο του διεφθαρμένου κοινοβουλίου. Θα συσταθούν Εκκλησίες των Δήμων σε όλη την Ελλάδα. Για να εξασφαλιστεί η δυνατότης στον Λαό για συμμετοχή στην εξουσία, θα επιτραπεί η κατοχή όπλων, και η απόκτηση δικαστικών και αστυνομικών δικαιωμάτων από τους Έλληνες πολίτες. Ο έλεγχος και η αδειοδότηση των ΜΜΕ θα γίνεται από τον Λαό και υπέρ του Έθνους. 
Θα καταργηθεί η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.
Θα απαγορευθεί πλήρως η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Υποτροφίες
Η πολιτιστική επίθεση του Ελληνισμού απαιτεί την στήριξη και βράβευση κορυφαίων Ελλήνων μουσουργών, ηθοποιών, μουσικών, καλλιτεχνών, ιστορικών, λογίων, φιλοσόφων, θεολόγων, ποιητών, γλυπτών, ζωγράφων, τεχνιτών(μουσικών οργάνων, κοσμημάτων) χαρακτών, αοιδών, εφευρετών, μυθιστορηματογράφων, ιεροφαντών, που κυριολεκτικώς πένονται.
Θα στηριχθούν οικονομικώς όλα τα ξένα πανεπιστημιακά τμήματα Ελληνικών κλασσικών σπουδών σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Ρωσσία, Λατινική Αμερική, Ινδία, Κίνα, και θα αποτελέσουν πολιτιστικά φρούρια του Ελληνισμού.
Ενέργεια
Η Ελλάς θα καταστεί ενεργειακώς αυτάρκης δια των επενδύσεων σε εναλλακτικές μορφές ενεργείας και δια εξορύξεως παραδοσιακών μορφών ενεργείας.
Στο φυσικό αέριο, δεν θα επιτραπεί η περαιτέρω διάδοση με σωληνώσεις στις οικίες. Θα υπάρχει εργοστάσιο παραγωγής ενεργείας με φυσικό αέριο εκτός πόλεων και θα μεταφέρει την παραγομένη ενέργεια στο ηλεκτρικό δίκτυο. Το φυσικό αέριο είναι άκρως επικίνδυνο να εκραγεί, και θα απαγορευθεί να μεταφέρεται μέσα στις οικίες.
 Εξωτερική πολιτική
Η Ελλάς θα αποκτήσει στρατηγική βάθους και συνεργασιών για να αντιμετωπίσει δύο επίφοβους εχθρούς: ευρωπαϊκή ένωση και ισλαμική εισβολή.
Στα πλαίσια της ριζοσπαστικής αναμορφώσεως της Παιδείας θα δημιουργηθούν δεξαμενές σκέψεως ευρωπαϊκών και ισλαμικών σπουδών με σκοπό τον σχεδιασμό αντιμέτρων κατά του μισελληνισμού και του εθνομηδενισμού.
 Θα ιδρυθούν κέντρα κινεζικών, ρωσσικών, ινδικών και αραβικών σπουδών με σκοπό την μελέτη της στρατηγικής σκέψεως των συγκεκριμένων λαών.
Η αύξηση της διπλωματικής και πολιτιστικής επιρροής στο εξωτερικό προϋποθέτει την δημιουργία και προστασία Ελληνικών θυλάκων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Επιπλέον απαιτεί συμμαχίες προς αντιπερισπασμό της νεο-οθωμανικής επεκτατικής πολιτικής.
Καθώς το οικονομικό κέντρο βάρους μετατοπίζεται στην Ασία η Ελλάς πρέπει να αποτινάξει την εξάρτηση από την Ευρώπη και να κάνει άνοιγμα στην Ασία. Με στόχο την απόκτηση πλεονεκτικής θέσεως για την Ελλάδα θα δημιουργηθούν δεσμοί με την Ασία καθώς η διάλυση της Ε.Ε. πλησιάζει με ταχύ ρυθμό. Η Ελλάς θα συμβάλλει στις διαπραγματεύσεις για την δημιουργία ενός νέου Διεθνούς Αποθεματικού Ταμείου, που θα δημιουργηθεί με κέντρο την Ασία αφού το υπάρχον ΔΝΤ έχει αποδείξει την ανεπάρκειά του και την ανικανότητά του να βοηθήσει τις χώρες να εξέλθουν της οικονομικής κρίσεως.
Σε αντίβαρο των πιέσεων που θα ασκήσει το 4ο Ράιχ όταν η Ελλάς αποτινάξει το καθεστώς φόρου υποτελείας, θα υπογραφούν συμμαχίες με Ασιατικές δυνάμεις για κοινές ναυτικές ασκήσεις στην Μεσόγειο.
Οι ευρωπαϊκές επιτροπές επιδιαιτησίας και κρατικής αναδιοργανώσεως που λειτουργούν στις νεότευκτες, αλλά και στις παλιές βαλκανικές χώρες, είναι γερμανικής έμπνευσης με στόχο την υποδούλωση της Νοτίου και Ανατολικής Ευρώπης στο 4ο Ράιχ. Θα καταργηθούν όλες επιτροπές.
Βιομηχανία
Σε όλες τις υποβαθμισμένες περιοχές της Ελλάδος θα ιδρυθούν άμεσα βιομηχανίες με κρατική χρηματοδότηση, με συμμετοχή ιδιωτών, μετόχων, και εργαζομένων σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας. Αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πλοία, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα, επεξεργασία πρώτων υλών, εξαρτήματα, πλοία, οικοδομικά υλικά, ενέργεια.
Οι επενδύσεις θα γίνωνται με γνώμονα την εξασφάλιση εργασίας στους Έλληνες και στην προμήθεια πρώτων υλών και μηχανημάτων από Ελληνικές εταιρείες.
Γεωργία
Θα καταργηθούν όλες οι ποσοστώσεις στις εξαγωγές Ελληνικών γεωργικών προϊόντων, ενώ θα επιβληθούν ποσοστώσεις στις εισαγωγές γεωργικών προϊόντων.
Τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα θα επιδοτούνται και στο στάδιο της παραγωγής και στο στάδιο της εξαγωγής.
Θα υπάρχει 100% αποζημίωση των αγροτών για τις καταστροφές που υφίστανται λόγω κακοκαιρίας.
Θα δημιουργηθούν αγροτικές σχολές για την επιμόρφωση των Ελλήνων αγροτών με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, έξω από τους κομματικοποιημένους συνεταιρισμούς.
Θα δίδωνται άτοκα δάνεια στους Έλληνες αγρότες για να ενισχυθεί η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή τους. Θα είναι αφορολόγητοι. Θα είναι πλήρως ασφαλισμένοι σε θέματα υγείας από το κράτος χωρίς να καταβάλουν εισφορές.
Η Ελληνική αγροτική τάξη είναι το καλύτερο και πιό παραγωγικό κομμάτι της σημερινής Ελλάδος, ακοίμητοι φρουροί του Έθνους και θα προστατευθούν από τον αφανισμό που θέλει να τους επιβάλλει η εθνοκτόνος Ε.Ε.
Θα παραγραφούν τα χρέη που έχουν πνίξει τους Έλληνες αγρότες και προκαλούν εγκατάλειψη της αγροτικής γής.
Με την αλλαγή στο σύστημα των μεσαζόντων, οι αγρότες θα πωλούν άμεσα σε καλύτερες τιμές τα προϊόντα τους και συγχρόνως θα τα αγοράζει φθηνότερα ο τελικός καταναλωτής.
Η Ελλάς έχει την δυνατότητα να καλλιεργεί μεγάλες ποσότητες ζωοτροφών και να αντλεί εισόδημα από την εξαγωγή του. Η καλλιέργεια σόγιας θα προσεχθεί ιδιαιτέρως.
Νομισματική πολιτική
Το κράτος θα διοχετεύει απευθείας χρήμα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, χωρίς την μεσολάβηση των τραπεζών,  με μηδενικό επιτόκιο, εφ’ όσον θα αποκτήσει ξανά το εκδοτικό προνόμιο εθνικού χαρτονομίσματος.
Η δανειοδότηση θα αφορά μόνον παραγωγικές δαπάνες και όχι καταναλωτικές. Οι εισαγωγές καταναλωτικών αγαθών με δανεισμό απαγορεύονται.
Οι παραγωγικές επενδύσεις και επανεπενδύσεις θα είναι αφορολόγητες.
Το κράτος μπορεί να τυπώνει χρήμα για να καλύπτει τις ανάγκες κοινωνικής προνοίας και εθνικής ασφαλείας.
Ιδιαίτερη προσοχή θα επιδεικνύεται στο ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών να είναι ισοσκελισμένο ή πλεονασματικό.
Θα κυκλοφορούν παραλλήλως και άλλα νομίσματα για να υπάρχει ανταγωνισμός με το κρατικό νόμισμα(δολλάριο, χρυσός, γιέν, επιταγές ιδιωτών, εμπορικό χαρτί, εταιρικά ομόλογα μικρής ονομαστικής αξίας, ηλεκτρονικό νόμισμα), ώστε το κράτος να μην καταστρέφει το εθνικό νόμισμα υποτιμώντας το.
Το κράτος μπορεί να παραγράψει χρέη μεταξύ ιδιωτών και επιχειρήσεων σε δραχμές, με εξόφληση των παραστατικών από το κράτος με τύπωμα δραχμών, αλλά θα προσεχθεί να μην δοθεί κίνητρο σε απατεώνες να παρουσιάζουν πλασματικά παραστατικά για να παίρνουν χρήματα.
Για ένα διάστημα όσο συμβαίνουν οι παραγραφές χρεών δεν θα επιτρέπεται η μετατροπή δραχμών σε δολλάρια ή χρυσό. Η μετατροπή θα αφορά μόνον ελληνικές αξίες, ελληνικές  υπηρεσίες και ελληνικά προϊόντα. Θα υπάρχει για ένα διάστημα ειδικός τύπος δραχμής, ο οποίος δεν θα έχει μετατρεψιμότητα σε ξένο νόμισμα αλλά θα είναι αποδεκτός σε Ελληνικές τράπεζες και το Δημόσιο.
Το κράτος θα τυπώσει ποσότητα χρήματος ώστε να διαγράψει τα εσωτερικά χρέη και να κινηθεί η αγορά, αλλά όχι σε υπερβολική ποσότητα.
Η βασική πολιτική θα είναι ανάταση της οικονομίας δια των εξαγωγών και δια της διευρύνσεως της παραγωγικής βάσεως. Το εμπορικό ισοζύγιο και το ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών είναι τα δύο μεγέθη που θα απασχολούν συνεχώς την οικονομική πολιτική.
Η δραχμή θα είναι φθηνό νόμισμα για να υποβοηθούνται οι Ελληνικές εξαγωγές και η βιομηχανία. Δεν θα υποτιμηθεί διότι θα ακριβύνουν πολύ οι εισαγωγές πρώτων υλών, μηχανημάτων και φαρμάκων και θα εμφανιστεί εισαγόμενος πληθωρισμός. Τα Ελληνικά προϊόντα θα καταστούν φθηνά δια της μειώσεως των φόρων και ασφαλιστικών εισφορών που πλήττουν την παραγωγή, και όχι με υποτίμηση του νομίσματος.
Οι δημόσιοι οργανισμοί υποχρεούνται σε δυο αρχές. Πρώτη, ισοσκελισμός εσόδων-εξόδων. Δεν θα καλύπτει ο προϋπολογισμός τα ελλείμματα τους. Δεύτερη, οι πολίτες θα έχουν την επιλογή να μην πληρώνουν το ΙΚΑ ή άλλο κρατικό ασφαλιστικό οργανισμό. Δεν θα είναι υποχρεωτική η εγγραφή σε κρατικό ασφαλιστικό ταμείο.
Η νομισματική πολιτική θα λαμβάνει υπ’ όψιν την έννοια της φυλής, του έθνους, και του πολιτισμού. Δεν θα επιτρέπεται η εγκατάσταση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων από τριτοκοσμικές χώρες προκειμένου να παραχθούν φθηνά Ελληνικά προϊόντα.
Τα Ελληνικά προϊόντα θα παράγονται φθηνά δια της πατάξεως της φορολογίας, δια της καταργήσεως της γραφειοκρατίας και πολυνομίας, δια του φθηνού νομίσματος, δια της βελτιώσεως των μεθόδων παραγωγής, δια της οργανώσεως της παραγωγής, δια των μηδενικών επιτοκίων δανεισμού για παραγωγικούς σκοπούς, δια της απεξαρτήσεως από το ξένο πετρέλαιο, και δια επιδοτήσεως των ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος.  
Σε ό,τι αφορά τον κρατικό προϋπολογισμό θα αυξηθούν αντί να μειωθούν οι δαπάνες. Αλλά θα γίνει διάκριση μεταξύ δαπάνης και σπατάλης. Διάκριση παραγωγικών από μη παραγωγικές δαπάνες.
Θα αποδίδεται εθνικό πρόσημο στις δαπάνες. Θετικό αν πρόκειται για δαπάνες αγοράς Ελληνικών προϊόντων, αρνητικό αν πρόκειται για δαπάνες αγοράς ξένων προϊόντων.
Η Γερμανία έχει στο νομικό της οπλοστάσιο άρθρα που επιβάλλουν χαμηλό πληθωρισμό και δημοσιονομικό έλλειμμα. Σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, στην Ελληνική Νομοθεσία θα συμπεριληφθούν άρθρα που θα επιβάλλουν εμπορικό πλεόνασμα,  δημογραφική αύξηση του πληθυσμού, μηδενική ή χαμηλή ανεργία, πολιτική πλήρους παραγωγής, χαμηλό έλλειμμα εκ μη-παραγωγικών δαπανών, αλλά αυξημένο έλλειμμα λόγω παραγωγικών επενδύσεων.
Πολιτιστική Αστυνομία
Θα νομοθετηθεί το δικαίωμα για όλους τους Έλληνες να εκτελούν χρέη πολιτιστικού φύλακος. Η αντιμετώπιση της εθνοκτονίας επιβάλλει μαζική κινητοποίηση και συντριβή του μισελληνισμού, με όποιον τρόπο και αν εκδηλώνεται.
Όποιος Έλλην διαπιστώνει ότι: Ελληνικά αγάλματα, βιβλία, παραδόσεις, η σημαία, η αισθητική, τα τραγούδια, η Ιστορία, οι Ήρωες, οι Θεοί, οι Πρόγονοι, τα μνημεία, οι σκελετοί, οι τάφοι, τα κτερίσματα, οι αρχαίες επιγραφές, οι αλησμόνητες Πατρίδες, τα ολοκαυτώματα και οι γενοκτονίες που υπέστη το Ελληνικό Έθνος, λοιδορούνται και καταστρέφονται, έχει δικαίωμα και υποχρέωση να συλλάβει, να ανακρίνει, και να τιμωρήσει τον μισέλληνα πολιτιστικό τρομοκράτη.
Ηθική
Θα συντριβεί ο ατομισμός ως στάση ζωής έναντι του συνόλου. Ο νεοφιλελευθερισμός ως αποθέωση του ατομισμού θα τεθεί εκτός νόμου καθώς είναι υπέρ της πορνείας, της δημογραφικής εισβολής, των ανοικτών συνόρων, των ναρκωτικών, του κιναιδισμού, της απωλείας εθνικής κυριαρχίας, της παγκοσμιοποιήσεως, των αθρόων εισαγωγών, της αθεΐας.
Τα επικίνδυνα τυχερά παιχνίδια (φρουτάκια, καζίνο, χαρτοπαικτικές λέσχες, προπο, λαχεία, ξυστό) καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό και την ηθική των Ελλήνων, οδηγώντας τους μακριά από την συλλογική δράση για την βελτίωση του Έθνους. Θα τεθούν εκτός νόμου. Όποιος προάγει την ηθική εξαχρείωση καθίσταται νόμιμος στόχος κατασχέσεως της δικής του περιουσίας, και διαπομπεύσεώς του.
Διεθνές Πολυθεϊστικό Ταμείο
Η ανθρώπινη βιολογική και πολιτιστική ποικιλία κινδυνεύει από τις διεθνιστικές ισοπεδωτικές ιδεολογίες που προσπαθούν να αφανίσουν κάθε διαφορά μεταξύ εθνών και πολιτισμών. Οι μονοθεϊστικές αντιλήψεις επί χιλιετίες παρέχουν άλλοθι στις φυλετικές και πολιτιστικές γενοκτονίες εθνών, αφανίζοντας κάθε ικμάδα ζωής.
Το Διεθνές Πολυθεϊστικό Ταμείο θα παρέχει χρηματοδότηση σε όλους τους λαούς τους κόσμου προκειμένου να ανακαλύψουν την προχριστιανική και προϊσλαμική τους κληρονομιά.
Εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, ερευνητικά και ιατρικά προγράμματα, θα βοηθούν τους λαούς του κόσμου να επανέλθουν στην φυσιολογική τους ζωή, απορρίπτοντας την ύβριν κατά των Θεών.
Το φιλανθρωπικό έργο του ΔΠΤ θα επεκταθεί σε όλες τις χώρες, κυρίως στις εμπόλεμες ζώνες, με σκοπό την καταπολέμηση των διακρίσεων εις βάρος πολυθεϊστικών ομάδων.
Θα παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συσσίτια, αντίστοιχα με το έργο του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου. Το σύμβολο του ΔΠΤ θα είναι το Ερυθρό Κηρύκειο.
Θα επιδιωχθεί στενή πολιτική και οικονομική συνεργασία με τις μεγάλες πολυθεϊστικές δυνάμεις, Ινδία, Ιαπωνία, με σκοπό την αλληλοβοήθεια των πολυθεϊστικών εθνών.

1 comment:

  1. Ενδιαφέροντα αυτά που λες, άλλα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να γινουν πράξη. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των Ελλήνων και να συγκρουστείς με τα μεγάλα συμφέροντα.Πως μπορεί να γίνει αυτό

    ReplyDelete