Thursday, November 29, 2012

Καταδικάζουμε απερίφραστα τον εκπρόσωπο τύπου του ΥΠΕΞ, ως συνένοχο στην γενοκτονία του Κουρδικού λαού



Στην χθεσινή εκδήλωση στο πολεμικό μουσείο, εις την οποίαν παρευρέθην, ο Σάββας Καλεντερίδης παρουσίασε το βιβλίο του διοικητού του PKK, Μουράτ Καραγιλάν, «Η ανατομία του πολέμου στο Κουρδιστάν», εκδόσεις Ινφογνώμων.

Το βιβλίο αποτελεί μία καταγραφή του πολεμικού δράματος των Κούρδων για εθνική αυτοδιάθεση και αξιοπρέπεια.

Σήμερα όμως, ο εκπρόσωπος τύπου του ελληνόφωνου ΥΠΕΞ, Γρηγόρης Δελαβέκουρας έσπευσε να δηλώσει ότι το PKK είναι τρομοκρατική οργάνωση:

«Η Ελλάδα, καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της. Αυτή είναι και η θέση σύσσωμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσο επί της αρχής, όσον και στο μέτρο που αφορά την οργάνωση PKK», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του Τύπου, τότε μιλάμε για έναν ραγιά.

Η κατάπτυστη δήλωσή του δεν εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό. Εκπροσωπεί μόνον του νεο-οθωμανούς αφέντες του.

Φυσικά δεν είναι το μόνο γιουσουφάκι στο ελληνόφωνο ΥΠΕΞ. Υπάρχει ολόκληρη σχολή ραγιαδισμού απ’ όπου αποφοιτούν οι σημερινοί γραικύλοι.  

Τέτοιες κατάπτυστες δηλώσεις συμβαδίζουν με τα διάφορα ρεπουσοειδή που εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι επί τουρκοκρατίας καλά περνάγαμε.

Η επομένη δήλωση του Δελαβέκουρα θα αφορά την Ελληνική Επανάσταση του «1821», την οποία θα χαρακτηρίσει ως τρομοκρατική ενέργεια και ιμπεριαλιστικό πόλεμο εις βάρος του οθωμανικού κράτους.

Προς το παρόν καταγράφουμε αυτό το άτομο ως συνένοχο στην γενοκτονία που υφίστανται οι Κούρδοι σήμερα, και ως συνένοχο στις γενοκτονίες του Κεμαλικού καθεστώτος, καθότι όσοι αντιστάθηκαν σε αυτά τα εγκλήματα προφανώς είναι τρομοκράτες για τα γιουσουφάκια του ΥΠΕΞ.

No comments:

Post a Comment