Thursday, November 22, 2012

Η Μητέρα Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή, και μας καλεί σε Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο


Ψηλά το κεφάλι Έλληνα! Η Αιώνια Δόξα σε ακολουθεί παντού. Δεν μπορείς να την αποφύγεις.
Οι Πατρώοι Θεοί σου παρέδωσαν την Ελλάδα για να την φυλάξεις. Δεν θα την εγκαταλείψεις.
Θυμήσου τον Λεωνίδα. Θυμήσου τον Όμηρο. Θυμήσου τον Ηράκλειτο. Θυμήσου τον Θησέα. Θυμήσου την Υπατία.
Η Ψυχή σου λούζεται στα νάματα της Κασταλίας Πηγής. Σε μάγεψε ο Απόλλων και οι Μούσες. Τους ρώτησες για το μέλλον και έδωσαν το χρησμό Τους: «Θα μεγαλουργήσεις όταν πιστέψεις στον εαυτό σου και στις αστείρευτες δυνάμεις του Ελληνισμού».
Ελληνικέ Λαέ! η Μητέρα Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή. Μας καλεί σε Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο.
Η κατοχή είναι πολιτιστική, θρησκευτική, δημογραφική, στρατιωτική, πολιτική και οικονομική.
Η ιστορία του Έθνους των Ελλήνων έθεσε την σφραγίδα της σε παγκόσμια γεγονότα. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί τον κύριο άξονα γύρω από τον οποίο θα κτισθεί η Πολιτεία των Ελλήνων.
Η ποινικοποίηση του μισελληνισμού ως έγκλημα καθοσιώσεως και η αυστηροτάτη τιμωρία των ανθελλήνων αποτελεί άρθρο Πίστεως για την Πολιτεία μας.
Εχθρός δεν είναι μόνον το κατοχικό καθεστώς, αλλά κάθε ιδέα, κάθε συναίσθημα, και κάθε συμπεριφορά μέσα στην κοινωνία που ωθεί στην ανοχή της κατοχής.
Εχθρός δεν είναι μόνον ο ξένος κατακτητής αλλά και ο ελληνόφωνος διεφθαρμένος ατομιστής που θέτει το συμφέρον του πάνω από το Έθνος.
Εχθρός είναι οιοσδήποτε υποστηρίζει ξένα συμφέροντα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Θα εκριζώσουμε βιαίως τον κοινωνικό ραγιαδισμό με όποια μορφή και αν εμφανίζεται στην Ελληνική κοινωνία.
Η Ελληνική κοινωνία επί 200 έτη χωρίζεται από έναν οριζόντιο πολιτικό άξονα επί του οποίου τοποθετούνται η αριστερά, η κεντρώα και η δεξιά πολιτική παράταξη. Ο διαχωρισμός που μας κληρονόμησε η γαλλική επανάσταση έφθασε στην δύση του. Πέθανε, δεν συγκινεί κανέναν.
Ο διαχωρισμός που αναδύθηκε και θα προκαλέσει το νέο θέατρο πολιτικών συγκρούσεων είναι μεταξύ Ελλήνων και ανθελλήνων. Μεταξύ ιμπεριαλιστών και πατριωτών.
Η χρήση όρων προερχόμενοι από τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό για την περιγραφή και ανάλυση κοινωνιολογικών προβλημάτων είναι ξεπερασμένη έως αδιανόητη για την Πολιτεία των Ελλήνων.
Αναφερόμαστε στους Έλληνες εργάτες. Ποτέ στην εργατική τάξη, όπως πράττει ο κομμουνισμός. Διαχωρίζουμε τους Έλληνες από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εργάτες.
Αναφερόμαστε στους Έλληνες επιχειρηματίες. Ποτέ στο κεφάλαιο, ή στην καπιταλιστική τάξη, όπως πράττει ο καπιταλισμός. Διαχωρίζουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες από την διεθνιστική καπιταλιστική τάξη.
Απορρίπτουμε κάθε οικονομική πολιτική εκπορευομένη από τα ιδεολογήματα του κομμουνισμού και του καπιταλισμού. Η οικονομική πολιτική της Πολιτείας των Ελλήνων χαράσσεται με βάση την εθνοφυλετική αλληλεγγύη.
Υποχρεώνουμε τις επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζομένους. Υποχρεώνουμε τους Έλληνες εργαζομένους να καταναλώνουν Ελληνικά προϊόντα.
Εμφορούμενοι από τα Ελληνικά Ιδεώδη πολεμούμε για την υπεράσπιση όλων των εκφάνσεων του Ελληνισμού. Όποιος εχθρεύεται την πολιτιστική, φιλοσοφική, οικονομική, θρησκευτική, οικολογική, εθνική, φυλετική, και κοινωνική διάσταση του Ελληνισμού είναι εχθρός της Ελλάδος και παρέχει το αναφαίρετο δικαίωμα στους Έλληνες να τον πολεμήσουν μέχρις εσχάτων.
Ορίζουμε την εθνική μας ταυτότητα ως συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων και αντλούμε την πολιτιστική μας ταυτότητα από τα ήθη και τα έθιμα της Αρχαίας Ελλάδος.
Η φράση από την Διακήρυξη της Β’ Εθνικής των Ελλήνων Συνελεύσεως «...ο δε κρότος των ημετέρων όπλων, αντηχήσας, διετάραξε το Βυζάντιον», περικλείει το πνεύμα των Αγωνιστών της Μεγάλης Εθνεγερσίας πριν από 189 έτη. Μας εκφράζει πλήρως καθώς οι Αγωνιστές της Εθνεγερσίας ταύτιζαν την οθωμανική αυτοκρατορία με την βυζαντινή αυτοκρατορία στην καταστρεπτική συμπεριφορά εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας καταδικάζει την έννοια της φορολογίας ως ανήθικη και καταστρεπτική για το Έθνος. Η πάταξη του καρκινώματος της φορολογίας που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία απαιτεί την βίαιη εξάλειψή της.
Απορρίπτουμε την έννοια της φοροδιαφυγής διότι αναγνωρίζουμε την εγκληματική φυσιογνωμία της φορολογίας.
Η Ελλάδα είναι και μπορεί να γίνει πάμπλουτη. Αρκεί να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνικού Λαού, αίτινες καταστρέφει η φορολογία. 
Οι Έλληνες θα διδαχθούν ότι η φορολογία καταστρέφει την ατομική, οικογενειακή, κοινωνική, και εθνική τους υπόσταση.
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας απαιτεί από τους Έλληνες να συνεισφέρουν με δημιουργικό τρόπο στο Δημόσιο Ταμείο. Η συνεισφορά στην επιστημονική έρευνα, στην δημογραφική αύξηση των Ελλήνων, στην πολιτιστική δράση, είναι απείρως χρησιμότερη στην Πολιτεία από την εισφορά σε φόρους.
Απαιτούμε από τους Έλληνες να μάθουν την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.
Απαιτούμε από τους Έλληνες να μάθουν πολεμικές τέχνες, να μάθουν χειρισμό του διαδικτύου, να σχεδιάσουν νέα πολιτιστικά προϊόντα, να ανεγείρουν Ναούς προς τιμήν των Πατρώων Θεών, να κάνουν πολλά παιδιά, να διαδίδουν σε όλο τον κόσμο το Ελληνικό Πνεύμα, να εξορύξουν και να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, να σφυρηλατήσουν δεσμούς με τους Έλληνες της Διασποράς, να διεξάγουν ιδεολογική μάχη εναντίον όσων προσβάλλουν την ιστορία της Μακεδονίας, να τρέφωνται με την Ελληνική Διατροφή, να αθλούνται.
Η Μητέρα Ελλάδα απαιτεί υγιείς, μορφωμένους, εφευρετικούς, δημιουργικούς, ελευθερόφρονες, πολυτέκνους, ηρωικούς Έλληνες πολίτες.
Αυτή η συνεισφορά από τους πολίτες προς την Πατρίδα διαγράφει κάθε έννοια φόρου. Η Ελλάδα είναι τόσο πλούσια που δεν χρειάζεται να πληρώνουν οι πολίτες φόρους για να επιβιώσει το κράτος.
Αντιθέτως ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας θα διανέμει στους πολίτες ένα μερίδιο από τον τεράστιο εθνικό πλούτο ώστε ουδείς θα έχει βιοποριστικό πρόβλημα.
Θα απαλλάξει όλους τους Έλληνες από το βιοποριστικό πρόβλημα επειδή θεωρεί ότι το να υπάρχουν πολίτες με βιοποριστικό πρόβλημα οδηγεί στην εγκληματικότητα και στην διάλυση του κοινωνικού ιστού με προέκταση του κινδύνου στην Εθνική Ασφάλεια.
Πολεμούμε για την Εθνική Ανεξαρτησία. Υπερασπιζόμενοι τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό θα συντρίψουμε με κάθε μέσον την παγκόσμια δικτατορία που θέλει να επιβάλλει η ιδεολογία της παγκοσμιοποιήσεως.
Η Εθνική Ανεξαρτησία απαιτεί την καταστροφή κάθε ιδέας ή συνθήκης σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο που αφαιρεί κυριαρχικά δικαιώματα από το Ελληνικό Έθνος.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εθνοκτόνος οργανισμός θα εξοβελιστεί από την Ελλάδα. Ο εθνοκτόνος και ιμπεριαλιστικός συνασπισμός της Ε.Ε. προσπαθεί να φορτώσει στους Έλληνες τα χρέη των τραπεζιτών και τα χρέη των τριτοκοσμικών  εποίκων. Η διπλή εισβολή και κατοχή αποτελεί αιτία πολέμου.
Θα επαναφέρουμε άμεσα το Εθνικό μας νόμισμα, αποκτώντας δημοσιονομική, φορολογική, εμπορική, και νομισματική ανεξαρτησία.
Θα ακυρώσουμε άμεσα όλες τις διεθνείς ιμπεριαλιστικές συνθήκες που υπεγράφησαν ερήμην του Ελληνικού Λαού, όπως και αν έχουν βαπτισθεί.
Δεν αναγνωρίζουμε δικαιώματα παρεμβάσεως στα εσωτερικά της Ελλάδος σε ξένους πιστωτές. Όσες αποικιοκρατικές συμβάσεις έχουν υπογραφεί από το παλαιό καθεστώς θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες.  
Η αφομοίωση των Ελλήνων του εσωτερικού και του εξωτερικού σε ξένους λαούς και πολιτισμούς, αποτελεί γενοκτονία για τον Ελληνισμό.
Η θωράκιση της Ελληνικής πολιτιστικής και βιολογικής ιδιαιτερότητος ως δομικό αξίωμα της Ελλήνων Πολιτείας θα αναχαιτίσει τον αποδεκατισμό του Ελληνικού Λαού.
Αγωνιζόμαστε για την Ελληνική Συνέχεια. Η ανόθευτη μεταβίβαση της πολιτιστικής και βιολογικής Ελληνικής κληρονομιάς στις μελλοντικές γενεές Ελλήνων, δια της ενδογαμίας, αποτελεί βασικό στόχο της ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.    
Αναγνωρίζοντας την έννοια των πολιτιστικών συνόρων και την έννοια των ψυχικών και ιδεολογικών εδαφών, θα δημιουργήσουμε έναν ιδεολογικό στρατό που θα διεξάγει πόλεμο εναντίον όσων εισβάλλουν στα πολιτιστικά, ψυχικά και ιδεολογικά μας εδάφη
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας αγωνίζεται για την απελευθέρωση των υπόδουλων Ελληνικών πληθυσμών. Τα Ελληνόπουλα θα διδάσκωνται στο σχολείο το ιερό καθήκον της απελευθερώσεως των υπόδουλων Αδελφών και της επανακτήσεως των αλησμόνητων Πατρίδων.
Η άμεση επίλυση του δημογραφικού προβλήματος είναι στρατηγικής σημασίας για τον Ελληνισμό. Θα ενισχύσουμε πολλαπλώς τα Ελληνικά ζευγάρια προκειμένου να κάνουν πολλά παιδιά. Η μητρότητα θα καταστεί ιερή. Οι εκτρώσεις θα απαγορευθούν πλην ωρισμένων εξαιρέσεων που θα αφορούν περιπτώσεις υγείας και βιασμού. Η Ελληνίδα μητέρα θα απολαμβάνει όλες τις διευκολύνσεις για να καταστεί πολύτεκνος.
Θα κτίσουμε δίκτυο συμμαχιών αποβλέποντας στην μετάδοση και αντιγραφή των πολιτικών μας αρχών σε όλες τις χώρες. Απώτερος σκοπός η εξέγερση όλων των Εθνών και η διάλυση όλων των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών, και θρησκευτικών σχηματισμών με ιμπεριαλιστικές βλέψεις.
Θανατηφόρο πλήγμα στις ιμπεριαλιστικές ιδεολογίες αποτελεί η απαλλοτρίωση των όρων «ανθρώπινα δικαιώματα», «δημοκρατία», «ελευθερία», «τρομοκρατία», «νομιμότητα», «μειονότητα», «αντιρατσισμός», «μετανάστης», «πρόσφυγας», «ακραίες θέσεις», «εθνικισμός», «φασισμός», «θεός», «αλήθεια».
Η παγκοσμιοποίηση είχε καταφέρει να αποκτήσει μονοπώλιο στον εννοιολογικό προσδιορισμό αυτών των όρων, χειραγωγώντας την λαϊκή ψυχή, πλήττοντας τα έθνη.
Ο εννοιολογικός προσδιορισμός αυτών των όρων θα καθορίζεται αποκλειστικώς από τον Πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας αφοπλίζοντας ιδεολογικώς τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους. Οιαδήποτε ερμηνεία νόμων, διοικητικών πράξεων, συνθηκών, συνόδων, θα επικυρούται μόνον εφ’ όσον εντάσσεται στο δικό μας εννοιολογικό πλαίσιο.
Το συμφέρον του συνόλου τίθεται πάνω από το ατομικό συμφέρον.
Κύριες φιλοσοφικές δοξασίες:
Ουδέν εξ ουδενός. Ο Κόσμος δημιουργήθηκε αφ’ εαυτού, χωρίς ανάγκη εξωτερικού αιτίου και είναι αΐδιος.
Δεν υπάρχει Θεός εκτός Κόσμου. 
Η Χρυσή Εποχή, εποχή υψηλοτάτου πολιτισμού, προηγήθηκε του παγκόσμιου κατακλυσμού. Η πολιτιστική ιστορία της ανθρωπότητος είναι κυκλική και όχι ευθύγραμμη.
Ο Υλοζωισμός υποδηλώνει ότι η Φύσις είναι έμψυχος και ενσυνείδητος. Η ύλη είναι ζώσα.
Ο άνθρωπος δεν διαχωρίζεται σε ύλη και πνεύμα. Η ολιστική θεώρηση του ανθρωπίνου σώματος προάγει την θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενειών.
Η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα κηρύσσεται επίσημη γλώσσα του Έθνους, διδασκομένη από το νηπιαγωγείο.
Οι ηρωικές μάχες του Έθνους κατά την διάρκεια των Μηδικών πολέμων, Μαραθών, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Πλαταιές, ανακηρύσσονται εθνικοί επέτειοι. Στις παρελάσεις θα παρίσταται η ανωτάτη πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία του Έθνους.
Οι ανδριάντες επιφανών Ελλήνων θα κοσμούν όλους τους Ελληνικούς δρόμους.
Η εκδηλουμένη αστυφιλία έχει αποδυναμώσει την Εθνική Ασφάλεια. Εξασφαλίζοντας οικονομικά κίνητρα και κοινωνικές παροχές, Ελληνικός πληθυσμός από τα μεγάλα κέντρα θα μεταφερθεί στην επαρχία και κυρίως στα σύνορα.
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας θα προστατεύσει ενόπλως τα σύνορα του Ελληνισμού καταδιώκοντας τους εισβολείς. Δεν αναγνωρίζουμε την έννοια της λαθρομεταναστεύσεως. Πρόκειται για ευφημισμό της εισβολής και του εποικισμού.
Οι σύγχρονες ανάγκες ασφαλείας του Έθνους απαιτούν την υπεράσπιση των κλασσικών γεωγραφικών, εθνοτικών, και πολιτιστικών συνόρων. Η Πολιτεία μας προεκτείνει τις ανάγκες ασφαλείας του Έθνους στην υπεράσπιση των οικονομικών και διαδικτυακών συνόρων.
Βάση της οικονομικής αναπτύξεως στην Ελλάδα θα γίνει η ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών.
Οι σχέσεις με τα Έθνη της Ευρώπης επιθυμούμε να είναι ειρηνικές. Σχέσεις αλληλοσεβασμού σε περιβάλλον ανεξαρτήτων κρατών και διμερών συμφωνιών.
Η προαγωγή των ανθρώπων λευκού χρώματος στην Ευρώπη και η προστασία των προχριστιανικών και προϊσλαμικών παραδόσεων θα συμβάλλει στην πρόοδο της Ευρώπης.
Καταδικάζουμε τον θρησκευτικό, πολιτιστικό, οικονομικό, δημογραφικό, και στρατιωτικό ιμπεριαλισμό εις βάρος των Εθνών της Ευρώπης.
Η καταπολέμηση της σιωπηρής γενοκτονίας που επιβάλλεται στα Έθνη της Ευρώπης από διεθνιστικούς κύκλους, δια των εκτρώσεων και των φυλετικών επιμειξιών, θα αποτελεί κορυφαίο ζήτημα της διπλωματικής μας δραστηριότητος.
Επιζητούμε την συνεργασία με πολιτικές, οικονομικές, και πολιτιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη σε μία κοινή προσπάθεια ανατροπής των καταστρεπτικών συνεπειών που προκαλεί ο σύγχρονος πολιτικός, οικονομικός, και θρησκευτικός ιμπεριαλισμός.
Έχοντας παγκόσμιο όραμα, ανοίγουμε τους πολιτικούς μας ορίζοντες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν περιοριζόμαστε στην Ευρώπη.
Αναζητούμε συμμάχους εκτός Ευρώπης. Τα Έθνη της Ασίας και του υπολοίπου κόσμου που διατηρούν αλώβητο τον πολιτισμό τους από τον μονοθεϊστικό ιμπεριαλισμό, είναι εν δυνάμει σύμμαχοι.
Οικοδομώντας τον Πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας κοσμούμε τις λειτουργίες του με νομοθετικά, δικαστικά και κυβερνητικά σώματα. Τον ενισχύουμε με Ελληνικές πολιτοφυλακές.
Καλούμε τον Λαό να οικοδομήσει μαζί μας τον εκπαιδευτικό, υγειονομικό, πολιτιστικό, οικονομικό, και κοινωνικό βραχίονα του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας.
Θα διδάσκουμε καθημερινώς πολιτική, φιλοσοφία, ιστορία, θεολογία, ιστορία, οικονομία, νομικά, γλώσσα, απαλλάσσοντας το κατοχικό καθεστώς από το βάρος της εκπαιδεύσεως των Ελλήνων.
Θα πολιτευθούμε ως κράτος εν κράτει, ως εκτελεστική εξουσία των Ελευθέρων Ελλήνων.
Δεν κάνουμε αιτήσεις σε κατοχικούς βουλευτές. Είμαστε νομοθετική εξουσία.
Δεν προσφεύγουμε στα δικαστήρια των κατακτητών. Είμαστε δικαστική εξουσία.
Οι συνελεύσεις μας αυτοανακηρύσσονται σε Εκκλησίες του Δήμου με νομοθετική, δικαστική, και εκτελεστική εξουσία.
Δεν είμαστε κίνημα διαμαρτυρομένων. Δεν σκοπεύουμε να πάρουμε μέρος στις εκλογές-παρωδία του κατοχικού καθεστώτος.
Όπως το κατοχικό καθεστώς αδιαφορεί για την ύπαρξή μας, παρομοίως αδιαφορούμε για τις εντολές του.
Λειτουργούμε παραλλήλως και ανεξαρτήτως από το κατοχικό καθεστώς, μέχρι να το ανατρέψουμε.
Αρνούμαστε στην πράξη το μονοπώλιο του κατοχικού καθεστώτος στην εξουσία, στην παιδεία, στην οικονομία, στην θρησκεία, στην επιβολή του νόμου. Οικοδομούμε ένα κράτος εν κράτει.
Λειτουργούμε ως πνευματικό εργαστήριο και ως εργοστάσιο εκπαιδεύσεως της Ελληνικής ηγεσίας. Μέσα από την καθημερινή άσκηση της εξουσίας οι οπαδοί μας εξασκούνται στην τέχνη του κυβερνάν.
Αρκετοί επαναστάτες προσπαθούν να δημιουργήσουν συνωμοτικές οργανώσεις για να κτυπήσουν το σύστημα. Δεν έχουν αντιληφθεί την τρομακτική δύναμη που παρέχει η δημιουργία ζωνών ελευθερίας δια της πολιτικής αυτονομίας ολοκλήρων γειτονιών και περιοχών.
Δημιουργούμε τις υποδομές ενός νέου, Ελληνικού Κράτους, παραλλήλως και ανεξαρτήτως με το ρωμέικο ψευδοκράτος. 
Δεν παρακαλούμε ξένους και εγχώριους τραπεζίτες για δάνεια. Ιδρύουμε Ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς συνεταιρισμούς.
Δεν ζητάμε προστασία από τα σώματα ασφαλείας των κατακτητών. Δημιουργούμε Ελληνικές πολιτοφυλακές.
Δεν κάνουμε προσφυγές κατά του Μνημονίου και κατά των νομοθετικών αποφάσεων της κατοχικής κυβερνήσεως. Ιδρύουμε Επαναστατικά δικαστήρια και δικάζουμε πατάσσοντας κάθε αδικία εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Πρώτα επαναστατούμε ενάντια στον ραγιαδισμό των Ελλήνων και ύστερα ενάντια στον νέο Σουλτάνο. Πρώτα θα απολυμάνουμε την ψυχή του ραγιά, και ύστερα θα γκρεμιστεί το κατοχικό καθεστώς εν μία νυκτί.
Η πολιτική ανυπακοή προς τους κατακτητές απαιτεί ατσάλινη πειθαρχία στους Νόμους του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας.
Ένας δούλος απελευθερώνεται από τα φιρμάνια των κατακτητών όταν πειθαρχεί στους Νόμους της Ελευθερίας.
Το κατοχικό καθεστώς εκδίδει ανθελληνικά βιβλία για την παιδεία. Απαντούμε δημιουργώντας Ελληνικά διαδικτυακά σχολεία.
Το κατοχικό καθεστώς εγκαταλείπει Έλληνες πτωχούς, γέρους, αρρώστους και ορφανά στην πείνα και στην εξαθλίωση. Απαντούμε δημιουργώντας παράλληλο και ανεξάρτητο σύστημα κοινωνικής προνοίας, εκτός του κατοχικού συστήματος.
Το κατοχικό καθεστώς έχει δικό του σύστημα φορολογίας, χρηματιστηρίου, τραπεζών, επιχειρήσεων το οποίο χρησιμοποιεί για να εξοντώσει τον Ελληνικό Λαό. Απαντούμε ιδρύοντας ένα οικονομικό δίκτυο επιχειρήσεων, συνεταιρισμών, αγορών που θα λειτουργεί παραλλήλως και ανεξαρτήτως από το κατοχικό καθεστώς, τροφοδοτώντας τους Έλληνες με ζήτηση και προσφορά αγαθών και υπηρεσιών.
Δεν αιτούμαστε προστασία του Ελληνικού Πολιτισμού από το κατοχικό καθεστώς. Οικοδομούμε Ελληνικό δίκτυο πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών ομίλων, εκθέσεων τέχνης, θεατρικών παραστάσεων, διαγωνισμών ρητορικής, εκδοτικών οίκων, φιλοσοφικών ακαδημιών.
Ανατρέπουμε το κατοχικό καθεστώς δια της θετικής μας συμπεριφοράς. Δια της αναλήψεως κυβερνητικών καθηκόντων σε κάθε Ελληνική συνοικία.
Δια του πολιτικού διαχωρισμού από το κατοχικό καθεστώς.
Δια της πολιτικής ανυπακοής στα φιρμάνια των ελληνόφωνων γκάουλάιτερς.
Δια της αυτοανακηρύξεώς μας σε αυτεξούσια Πολιτεία.
Δεν παρακαλούμε τους κατακτητές να αλλάξουν το Σύνταγμα των ρωμιών. Οργανώνουμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση και καταρτίζουμε το νέο Ελληνικό Σύνταγμα.
Ο Πολιτικός μας φορέας θα είναι ένα πεδίο εκμαθήσεως στην άσκηση της εξουσίας.
Η άσκηση της εξουσίας δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με εκλογές. Είναι μία καθημερινή άσκηση, και ξεκινά από την γειτονιά μας.
Το ρωμέικο ψευδοκράτος διαλύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Εγκαταλείπει την δημόσια ζωή. Αφήνει την εξουσία να σέρνεται στα πεζοδρόμια. Δεν θέλει και δεν μπορεί να διοικεί τους Έλληνες.
Το κατοχικό ανθελληνικό καθεστώς μας δίνει μία ευκαιρία να διοικήσουμε την Ελλάδα επειδή αισθάνεται ανίκανο, γέρικο, αδύναμο και άχρηστο.
Ο Ελληνικός Λαός κάθε μέρα συνειδητοποιεί ότι το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς εγκαταλείπει την εξουσία.
Εμείς θα βάλουμε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της μεταπολιτεύσεως.



3 comments:

  1. ΡΕ ΣΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ????? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι "πατριώτες" στους οποίους αναφέρεσαι συνήθως είναι αμόρφωτοι και οι μεθόδοι τους γεννούν όσα υποτίθεται πως θέλουν να πατάξουν.

      Delete
  2. Καλά έλεγες να κάνουμε επανάσταση και να μην περιμένουμε εκλογές.
    Τώρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα και όσο προχωράει ο χρόνος όλο και πιο δύσκολος θα γίνεται ο αγώνας για εθνική απελευθέρωση.
    Ίσως ανήκουμε κατά μεγάλο ποσοστό σε μια καμένη γενιά του καναπέ.

    ReplyDelete