Tuesday, July 11, 2017

Chickens coming home to roost



Κάποιοι διανοούμενοι επιπέδου ΔΟΛ, υπερασπιστές της ΕΕ και σφόδρα "αντιρατσιστές, αντιφασίστες, αντιναζί", τώρα τελευταία δέχονται μηνύσεις από τον Παναγιώτη Δημητρά, του γνωστού και ανενεργού "Παρατηρητηρίου", επειδή έγραψαν κάποια κριτικά κείμενα για το ισλάμ. Και διαμαρτύρονται.

Θεωρούν ότι δεν πρέπει να υποστούν τοιαύτη ταλαιπωρία. Και ζητούν την συμπαράστασή μας. Κάποιοι ακόμη πιό ανόητοι τούς συμπαρίστανται θεωρώντας ότι ο Π. Δημητράς είναι υπερβολικός.

Πάσχουν από τρικυμία εν κρανίω. Πρώτον, τους αντιρατσιστικούς νόμους, μας τους έφερε φυτευτούς η πολυαγαπημένη τους ΕΕ. Ας διαμαρτύροντο τότε, όχι τώρα.

Δεύτερον, τόσα χρόνια που αρκετοί εξ ημών φωνάζαμε κατά της λαθρομεταναστεύσεως, οι αρθρογράφοι του ΔΟΛ μας κατηγορούσαν για "φασισμό, ρατσισμό, ναζισμό" κλπ. Η κουτοπόνηρη αντίληψή τους τούς ωθεί να πιστεύουν ότι μόνον οι "φασίστες" πρέπει να διώκωνται με αντιρατσιστικούς νόμους, αλλά ποτέ όσες φεμινίστριες αγανακτούν κατά του μισογύνικου ισλάμ.

Τρίτον, με το να κάνουν διάκριση μεταξύ μετριοπαθών και ακραίων ισλαμιστών, νομίζουν ότι θα αποφύγουν τις συνέπειες των διατάξεων των αντιρατσιστικών νόμων. Αν ήταν στοιχειωδώς συνεπείς με την ιδεολογία τους, θα διαχώριζαν και εμάς σε μετριοπαθείς και ακραίους φασίστες. Επιπλέον αδυνατούν να κατανοήσουν ότι το ισλάμ δεν διαχωρίζει τους εχθρούς του σε μετριοπαθείς και ακραίους απίστους.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν οι ισλαμιστές εφήρμοζαν την Σαρία και εκτελούσαν όλους αυτούς τους διεφθαρμένους διανοουμένους της παρακμής, που σήμερα διαμαρτύρονται επειδή υφίστανται τα επίχειρα της προδοσίας των. Επί δεκαετίες αφελλήνισαν τον Λαό μας. Επί δεκαετίες πάσχισαν να μας εξευρωπαΐσουν. Επί δεκαετίες εργάστηκαν αόκνως για να εισβάλλει η ΕΕ στην ζωή μας και να την ελέγχει σε όλες τις εκφάνσεις.

Ο Π. Δημητράς είναι το σύμπτωμα και όχι το αίτιο της ταλαιπωρίας τους. Οι συγκεκριμένοι δευτέρας κλάσεως διανοούμενοι πρέπει να μάθουν να υπομένουν αγογγύστως τις συνέπειες των επιλογών τους.

Αν θέλουν, μπορούν να κάνουν σε μένα μία μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, διότι τους θεωρώ κατώτερα όντα. Μισέλληνες υπανθρώπους.

1 comment: