Sunday, July 9, 2017

Η Ελλάς δεν πρέπει να εξαρτά την εθνική της ασφάλεια από την παραπαίουσα και αυτοκτονική Δύση



Γιατί η Ελλάς πρέπει να απεγκλωβιστεί από το ΝΑΤΟ και να μην εξαρτά την εθνική της ασφάλεια από την Δύση; Διότι απλούστατα οι ένοπλες δυνάμεις μίας χώρας δεν είναι κάτι το ουδέτερο. Είναι πολιτικοστρατιωτικές οντότητες που υπερασπίζουν ένα συγκεκριμένο αξιακό σύστημα.

Οι δυτικοί στρατοί αδιαφορούν πλήρως για την υπεράσπιση των γονιδίων και των μιμηδίων τους. Οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος(αν υπήρχαν), θα υπερασπίζοντο τα ελληνικά γονίδια και τα ελληνικά μιμήδια απαγορεύοντας κάθε φυλετική επιμειξία και κάθε πολυπολιτισμική εισβολή στην Χώρα.

Θα υπερασπίζοντο τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού, που είναι ευρύτερα των κρατικών συνόρων.

Θα υπερασπίζοντο το εθνικό νόμισμα.

Αυτή την στιγμή δέχεται μετωπική επίθεση το κύτταρο της κοινωνίας, τα δύο φύλα και η οικογένεια. Το ΝΑΤΟ όχι μόνον αρνείται να υπερασπιστεί τα δύο φύλα, αντιθέτως έχει υποταχθεί στην ιδεολογία των LGBT. Αν υπήρχαν Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μεταξύ άλλων, θα υπερασπίζοντο την αρρενωπότητα και την θηλυκότητα.

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, εφ' όσον συσταθούν, θα υπερασπίζωνται την Ελληνική Θρησκεία και το Ελληνικό Έθος. Η εδαφική ακεραιότης της Πατρίδος είναι μόνον μία πτυχή της αμυντικής πολιτικής. Υπάρχουν και άλλες διαστάσεις του Ελληνισμού χρήζουσες στρατιωτικής αμύνης.

Η Ελλάς εγκλωβισμένη στον δυτικό στρατιωτικό συνασπισμό δεν μπορεί να υπερασπιστεί τίποτε το εθνικό. Ακολουθεί τα χνάρια του παρηκμασμένων δυτικών κρατών.

Όσοι ελληνόφωνοι ευρωραγιάδες υπόσχονται ότι θα μας υπερασπιστεί το ΝΑΤΟ και η ΕΕ από επίδοξους εισβολείς, ψεύδονται ασυστόλως. Τα δυτικά κράτη δεν μπορούν και δεν θέλουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από κάθε είδους τριτοκοσμικό εισβολέα. Πολλώ δε μάλλον να υπερασπιστούν την Ελλάδα από τους εισβολείς. Αντιθέτως πανηγυρίζουν για την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού των.

Είναι μαθηματικώς αδύνατον η παραπαίουσα και αυτοκτονική Δύση να υπερασπιστεί την Ελλάδα. Το πρόβλημά μας με το ΝΑΤΟ είναι πολλαπλής φύσεως, και δεν πρόκειται να εξομαλυνθεί η κατάστασις διότι είναι θεμελιώδες πρόβλημα αξιακού κώδικος, και όχι πρόβλημα μεταρρυθμίσεων.

2 comments:

  1. Δεν εισαι Ελληνας Απόστολε
    Ελληνιζεις απλως.
    Ουτε φυλετικα εχεις σχεση με τον Ελληνα ουτε και οι σημερινοι Μεσογειακοι ..καμια απολυτως σχεση
    Οι Ελληνες ηταν μια σπιθα η οποια εδωσε τόσα στην ανθρωποτητα και πέρασε και ουτε θα ξαναρθει...

    Αφηστε τους Ελληνες πια ήσυχους....ενας Ελληνίζον Αλπικοδιναρικος εισαι τέλος

    Φτανει πια αυτη η ξεφτίλαμε με τους δήθεν Ελληνες


    Αυτο που πρεπει να κάνει το κρατιδιο μας ειναι να διαδωση παντου την Ελληνικη γλώσσα και να γίνει κομμάτι της Ευρώπης τέλος

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) Υπάρχουν πολλοί ανδριάντες Ελλήνων αλπικών και διναρικών. Δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο δείγμα για να συμπεράνουμε ότι οι πλείστοι των Ελλήνων ήταν μεσογειακοί όπως υποστηρίζουν διάφοροι.
      2) Αυτοί οι όροι είναι ανούσιοι, οι πρόγονοί μας δεν τους χρησιμοποιούσαν, ο Πυθαγόρας καταλάβαινε τον χαρακτήρα τινός απλώς και μόνο από τα φυσιογνωμικά του χαρακτηριστικά. Η φυλετική ανθρωπολογία γενικεύουσα σε υπερβολικό βαθμό ευρίσκεται πολύ πίσω.
      3) Τα σωματικά χαρακτηριστικά μας εξαρτώνται από την ψυχή μας η οποία εξαρτάται από τους προγόνους μας και μάλιστα αλλάζουν αρκετά γονίδια στην διάρκεια της ζωής μας. Αναλόγως της επικρατούσης ιδεολογίας και των θεσμών ο τρόπος αναπαραγωγής διαφέρει(πχ πολυγαμία, ευγονία, κτλ). Με την Ελληνική θρησκεία προβάλλονται συγκεκριμένα πρότυπα, επομένως αν συνέχιζαν οι πρόγονοί μας να έχουν την θρησκεία τους θα είχαν αλλάξει(ελάχιστα αλλά θα είχαν αλλάξει) από τότε μέχρι σήμερα. Αυτοί δεν θα ήταν Έλληνες σύμφωνα με την περίεργη αντίληψή σου αφού θα ήταν διαφορετικοί, παρ' όλο που θα ήταν το αποτέλεσμα της Ελληνικής ιδεολογίας.
      4) Συμφωνώ ότι φτάνει πια αυτή η ξεφτίλα με τους δήθεν Έλληνες και σας παρακαλώ να αποκαλείστε ρωμιοί όπως πριν ο Πλήθων(δικός μας ήταν βεβαίως) πει το "Έλληνες εσμέν το γένος", που ασφαλώς το είπε για να σας τραβήξει στον Ελληνισμό κι εσείς τί κάνατε μερικούς αιώνες μετά; Διατηρήσατε τα χριστιανοτουρκικά σας έθιμα και απλώς αποφασίσατε ότι θα καλείστε πλέον... Έλληνες!!!
      5) Για ποιόν λόγον να διαδώσει την Ελληνική γλώσσα; Και ποιά Ελληνική γλώσσα; Την δημοτικιά; Την ποντιακή; Κάποια καθαρεύουσα; Κάποια αρχαία διάλεκτο; Ο Πλάτων στον Κρατύλο είπε ότι η Ελληνική γλώσσα διέφερε τόσο από την αρχαία αρχαία Ελληνική που αν την άκουγαν θα τους φαινόταν βαρβαρική. Το αυτό ισχύει νομίζω και όσον αφορά την δημοτικιά και τις αρχαίες διαλέκτους, άρα η δημοτικιά ίσως να πρέπει να σταματήσει να θεωρείται Ελληνική.
      6) Μα είναι κομμάτι της Ευρώπης! Και είναι (ψευδο)κρατίδιό ΣΑΣ, όχι ΜΑΣ. Εμείς όταν ήμασταν ελεύθεροι άθεους σαν τους Ευρωπαίους αφέντες σου τους σκοτώναμε, δεν τους αναδεικνύαμε σε άρχοντες!!

      Delete