Sunday, July 30, 2017

Το δίκαιον εδάφους καταλήγει στο θέατρο του παραλόγου



Τίτλος άρθρου εφημερίδος: "Ξεσπά ο σύζυγος της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό: Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ!"

.......................................................................................................................

Μία άτυχη Γεωργιανή μητέρα, έκανε παιδιά με τον πρώτο της σύζυγο. Μετά ήρθε στην Ελλάδα και συζούσε με Έλληνα σύζυγο. Ύστερα πέθανε. Αλλά τώρα τα παιδιά της από τον πρώτο γάμο πρέπει να επιστρέψουν στον βιολογικό τους πατέρα, ή σε ανάδοχη Γεωργιανή οικογένεια.

Ο πατριός ζητά από την δημόσια διοίκηση να έχει αυτός την επιμέλεια των παιδιών της νεκρής Γεωργιανής συζύγου με το σκεπτικό ότι πάνε εδώ σχολείο!

Το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να θεωρεί ότι η εξ αγχιστείας σχέση που ανέπτυξε με την Γεωργιανή γυναίκα είναι ισχυρότερη από τους βιολογικούς δεσμούς που έχουν τα παιδιά με τον βιολογικό τους πατέρα. Και ζητά από την διοίκηση να μην στείλει τα ξένα παιδιά πίσω στην Γεωργία!

Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, αν μία Ελληνίδα είχε κάνει παιδιά με Έλληνα, τον χώριζε, και συζούσε με έναν Γεωργιανό στην Γεωργία, αν έχανε την ζωή της, ο Γεωργιανός πατριός θα μπορεί να διεκδικήσει την επιμέλεια των Ελληνόπαιδων ως πατριός, επειδή τα παιδιά ζούν 10 χρόνια στην Γεωργία.

Παρά το ότι στο ρωμέικο ψευδοκράτος ισχύει το δίκαιον εδάφους, εν τούτοις καλώς πράττουν οι διοικητικές αρχές και απελαύνουν τα παιδιά και την Γεωργιανή γιαγιά τους, διότι απλούστατα θα πάνε να ζήσουν εκεί που ανήκουν, στην Γεωργία.

Δεν είναι δυνατόν ένας ελληνόφωνος πολίτης να απαιτεί να αλλάξει την εθνικότητα δύο παιδιών με καταγωγή από την Γεωργία.

Αν είχαμε Ελληνικό Κράτος, ο γάμος Έλληνος με αλλοεθνή σύζυγο, θα αποτελούσε αιτία για την αφαίρεση της Ελληνικής υπηκοότητος από τον Έλληνα, και όχι λόγος για απόδοση Ελληνικής υπηκοότητος στην αλλοεθνή σύζυγο και στα αλλοεθνή παιδιά της.

8 comments:

  1. Ό,τι συμφέρει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (Αταξία) θα επιβληθή στο τέλος. Οικογενειακό δίκαιο, αστυκό, εθνικό, διεθνές δίκαιο κτλ είναι για να παραβαίνονται βάναυσα στο όνομα ενός θολοδικαίου, μέχρι να ξεσηκωθούν όσοι γρηγορούν και θέλουν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ειναι οι ιλλυμινατοι αδελφε

      Delete
    2. Είναι σχέδια των εβραίων σιωνιστών.

      Delete
    3. Ειναι οι ερπετοειδης

      Delete
    4. Είναι οι μαμμωνοεβραίοι που έφεραν το χάραγμα και το 666 στην πατρίδα μας.

      Delete
    5. Όποιοι και να είναι (πιθανότατα δεν είναι αυτοί που αναφέρουν οι προηγούμενοι) σίγουρα έχουν στόχο την κατάλυση αυτών των δικαίων (Οικογενειακό, αστυκό, εθνικό, διεθνές). Το πρόβλημα είναι πως δεν το πράττουν από κακία ή μίσος, αν και υπάρχουν και μερικοί μισάνθρωποι μεταξύ τους, αλλά επειδή θεωρούν πως έτσι θα προοδεύσει η ανθρωπότητα. Η άποψη τους είναι εσφαλμένη κατά την γνώμη μου. Άλλο ένα πρόβλημα είναι πως αυτήν την άποψη την ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στους λαούς (έθνη ή εθνοτικές ομάδες αν προτιμάτε),

      Delete
  2. βλέπουμε να ακολουθείτε πιστά η ηθική αποδόμηση του Έθνους μας. Δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε εφαρμόστηκε πρώτη φορά στην χώρα μας με την έλευση των κομμουνιστών στην κυβέρνηση. Είναι η σιωνιστική πολιτική του τελευταίου αιώνα και αν αυτό ακούγεται συνωμοσιολογικό για μερικούς, γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό με μια απλή αναζήτηση.
    Είναι κοινώς γνωστό πως ο Μαρξ ήταν Εβραίος όπως ο Λένιν στην συνέχεια και αφού δεν πέτυχε η επανάσταση που είχε προβλέψει ο ένας, καθώς οι εργάτες του κόσμου δεν είχαν όρεξη να ενωθούν με κανέναν εκτός των συνόρων τους, έτσι ο Λένιν με την παρέα του θα έπρεπε να πάρει την εξουσία με τα όπλα όπως και έκαναν. Οι υπόλοιποι Ιουδαίοι δεν ήταν ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι η “ιδεολογία” τους περιοριζόταν μόνο στην Σοβιετική Ένωση, έτσι αποφάσισαν πως πρέπει με κάποιο τρόπο να εξαπλωθεί η επιρροή τους προς τον δυτικό, χριστιανικό πολιτισμό.
    Πριν αρχίσουν να στοχοποιούνται οι Εβραίοι στην Γερμανία, βλέποντας τον αντισημιτισμό να εξαπλώνετε την δεκαετία του ’20 δημιουργήθηκε από αποκλειστικά Ιουδαίους διανοούμενους το Ινστιτούτο για την Κοινωνική Έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης ή όπως έγινε γνωστή, η Σχολή της Φρανκφούρτης. Επηρεασμένοι από τα γραπτά του Γκράμσι και αποφασισμένοι να διαλύσουν ηθικά ότι αποτελούσε απειλή στα σιωνιστικά σχέδια και αφού ο Νέϊθαν Ρόθτσαϊλντ, από τον περασμένο αιώνα είχε ήδη σχεδόν κατακτήσει την αγορά ομολόγων, έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος διείσδυσης του πολιτισμού του εχθρού για να ολοκληρωθεί η επικράτηση των παγκόσμιων εξουσιαστών. Αφού οι εργατοθεωρίες ενός μη-εργάτη επεδείχθησαν άκαρπες και να μην έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, αποφάσισαν να αλλάξουν λίγο την μαρξιστική θεωρία και να πουν πως οι προλετάριοι θα ενωθούν μόνο όταν αλλοιωθούν οι παράγοντες που αποτρέπουν την επανάσταση τους όπως η οικογένεια, το έθνος και η θρησκεία ή πιο συγκεκριμένα οι έννοιες τους, στις αντιλήψεις των λαών. Με την νοοτροπία του διαίρει και βασίλευε, θα έπρεπε να επιτεθούν στα θεμέλια των κοινωνιών μας και να αντιστρέψουν την ηθική του χριστιανικού κόσμου. Ότι θεωρούνταν “κακό” θα έπρεπε να θεωρείτε “αποδεκτό” και ότι ήταν “καλό” θα γινόταν “αυταρχικό”. Δεν ήταν πλέον το ταξικό μίσος που διαιρούσε τις κοινωνίες και δημιουργούσε την ανισότητα, ήταν μια διαμάχη μεταξύ των εξουσιαστών και των εξουσιαζόμενων. Έτσι μετέτρεψαν τον κλασσικό μαρξισμό σε νεομαρξισμό και με την επιρροή του επίσης Ιουδαίου Φρόιντ, δημιούργησαν την κριτική θεωρία. Στην ουσία ήταν η συνταγή για την αποδόμηση του Δυτικού τρόπου ζωής.
    Με την πρακτική της πολιτικής ορθότητας ως κύριο όπλο για την εφαρμογή της κριτικής θεωρίας, αυτομάτως θα προωθούνταν ιδέες όπως: η κριτική κοινώς αποδεκτών εννοιών, η δεδομένη υπερεκτίμηση μειονοτήτων ως καταπιεσμένων που πρέπει να βοηθηθούν, την περιόριση της ελευθέριας του λόγου στον βαθμό που η ελευθερία κάποιου θα παύει να υφίσταται όποτε θίγονται τα συναισθήματα κάποιου άλλου κ.α. Όταν πήραν την εξουσία οι εθνικοσοσιαλιστές και σιγά σιγά άρχισαν να φεύγουν οι Εβραίοι, μάζεψε και η Σχολή της Φρανκφούρτης τα μπογαλάκια της και μετανάστεψε στην Νέα Υόρκη και βρήκε καταφύγιο στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Εκεί έγραψαν και εκδώσανε την “Απολυταρχική Προσωπικότητα”, το μανιφέστο του νεομαρξισμού.
    Αρχίζοντας από την οικογένεια και καταλήγοντας στο Έθνος, φρόντισαν να αλλοιωθούν έννοιες και ρόλοι όπως του πατέρα και της μητέρας, του ηγέτη και του ήρωα, των σεξουαλικών προτιμήσεων και των πολιτικών πεποιθήσεων, του καλού και του κακού. Με τον σκοπό να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους την αίσθηση της συλλογικότητας όπως επιθυμεί και ο φιλελευθερισμός με τον τρόπο του.
    Τα επόμενα εβδομήντα χρόνια, οι σιωνιστές φρόντισαν να διεισδύσουν στην παιδεία μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των τεχνών μέσω της λογοτεχνίας, των εκδοτικών οίκων αλλά κυρίως του κινηματογράφου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με την ιδεολογία του νεομαρξισμού να είναι φανερή σε κάθε δημιούργημα τους. Τέτοιοι άθλιοι είναι και ο άθεος Ζουράρις και ο κομαντάντε Τσίπρας.

    Ίων

    ReplyDelete