Friday, July 14, 2017

Αν πληρώναμε όλους τους φόρους, το ρωμέικο κράτος θα αύξανε ακόμη περισσότερο τους φόρους αντί να τους μείωνε



Το μεγαλύτερο ψεύδος που έχουν εκστομίσει οι φοροφαγάδες είναι ότι "αν πληρώναμε όλους τους φόρους μας, τότε το κράτος θα μείωνε τους φορολογικούς συντελεστές".

Πρόκειται για ψεύδος ολκής. Αν υπήρχαν τόσο ηλίθιοι Έλληνες, που θα πλήρωναν όλα τα χαράτσια που τους επιβάλλει το ρωμέικο μισελληνικό κράτος, αυτό θα αποτελούσε κίνητρο για να επιβληθούν νέοι φόροι. Θα ήταν το πράσινο φως για να ξεκινήσει η επιβολή νέων αναδρομικών χαρατσιών. Θα ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει νέο πάρτυ προσλήψεων ημετέρων στο δημόσιο.

Αν αυτό το πανάθλιο μισελληνικό κράτος διεπίστωνε ότι οι Έλληνες πληρώνουν όποιο χαράτσι τους επιβάλλει, θα θέσπιζε αμέσως νέα χαράτσια. Οι γραφειοκράτες θα ήταν ηλίθιοι να μειώσουν τους φορολογικούς συντελεστές βλέποντας να υφέρπει τέτοιος ραγιαδισμός.

Για να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές αυτό το μισελληνικό πολιτειακό έκτρωμα, θα έπρεπε να έχει έναν στρατηγικό στόχο, ένα αναπτυξιακό όραμα, ένα ελληνικό κύτταρο. Τίποτε εξ αυτών δεν διαθέτει, παρά μόνον μίσος για τον Ελληνισμό.

Όσο οι Έλληνες πληρώνουν τα χαράτσια, τόσο θα τους έρχωνται νέα χαράτσια. Ο γραφειοκράτης σκέφτεται ως εξής: για να πληρώνουν, σημαίνει ότι τους περισσεύουν.

Δεν τον ενδιαφέρει αν καταστραφεί η υγεία σου, η επιχείρησή σου, η οικογένειά σου.

Το σόφισμα ότι τάχα θα μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές αν μειωθεί η φοροδιαφυγή, είναι το τυρί στην φάκα που έχουν στήσει οι φοροφαγάδες.

Όσο περισσότερα τους δίνεις, τόσο περισσότερα θα σου ζητάνε.

Ο καλύτερος τρόπος για να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα, είναι η γενικευμένη και οργανωμένη φοροδιαφυγή των πολιτών. Να μην πληρώνουν τους κρατικούς ληστοσυμμορίτες.

3 comments:

  1. ο Έλληνας ο Άμεμπτος επί δεκαετίες δήλωνε ό,σα ήθελε, έκοβε απόδειξη ό,ποτε ήθελε πλήρωνε ΦΠΑ και φόρο όσο γούσταρε. Και σε μια εποχή που το ΦΠΑ ήταν πολύ μικρότερο και υπήρχε υψηλό αφορολόγητο. Έβγαζε 60000 το χρόνο και δήλωνε 10000 για να πάρει και επιστροφή. Ψήφιζε αυτούς που έκαναν τα στραβά μάτια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο ρουσφέτι στον μικρό και μεσσαίο επιχειρηματία - άσε τους μεγάλους, αυτοί είναι άλλη ιστορία. Τόσες δεκαετίες Χ τόση φοροδιαφυγή Χ τόσες εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις = πόσα τρις ?? Αυτά πληρώνουμε τώρα και ο φτηνός λαΙκισμός σου δε βοηθάει σε τίποτα . Έχεις κάτι να απαντήσεις επ' αυτού ; Ευχαριστώ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το θέμα δεν είναι εαν ο ΦΠΑ ειναι μεγάλος ή μικρός αλλά πως ο ΦΠΑ έιναι ληστρική μέθοδος για να έχει το κράτος έσοδα !
      Το άρθρο είναι ξεκάθαρο και υπάρχουν τόσο ιστορικά παραδείγματα με φορολογική κερδοσκοπία έναντι του κυρίαρχου λαού (όπως λέει και το σύνταγμα) και υπέρ ολίγων
      αλλά για εσένα το σύνταγμα μάλλον σου φέρνει κάπως "λαικίστικο¨ (τι λέξη και αυτή...ο καθένας την πετάει όπου μπορεί)

      Delete
    2. Δεν καταλαβα; ποια πληρωνουμε τωρα; Τις μιζες απο τους εξοπλισμους και τον παρανομο δανεισμο εξ αιτιας αυτων τα ξεχασες; τις ανακεφαλαιοποιησεις των ιδιωτικων τραπεζων με τα δικα μας λεφτα τα ξεχασες; τα πλαστα ελλειματα της ελστατ; και ενα σωρο αλλες απατες εις βαρος μας;

      Οσο αποπληρωνουμε ενα παρανομο και μη βιωσιμο χρεος η εξαφανιση μας ειναι σιγουρη.Ταυτισου και εσυ με τα σιχαμενα παπαγαλακια του συστηματος που προσπαθουν να φορτωσουν ενοχες στους Ελληνες για να διαλυσουν την Ελλαδα.

      Γιώτης

      Delete