Tuesday, July 11, 2017

Όταν αλλάξει το καθεστώς οι πραιτωριανοί θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα καθημερινά εγκλήματά τους εις βάρος των βιοπαλαιστών




Λουκέτο σε γνωστό παλαιοπωλείο στην Ερμού, δεν έκοβε αποδείξεις: 

Μία μέρα, όταν γκρεμιστεί το παλαιό καθεστώς, οι πραιτωριανοί που σήμερα σφραγίζουν καταστήματα επειδή δεν κόβουν αποδείξεις οι βιοπαλαιστές, θα τους αφαιρεθεί η υπηκοότητα και η ιθαγένεια, και θα τιμωρηθούν με καταναγκαστικά έργα, και κατάσχεση όλης της κινητής και ακινήτου περιουσίας.

Υπηρετούν ένα μισελληνικό καθεστώς, το οποίο αφού έχει επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους, όσοι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν αποκρύπτοντας τα εισοδήματά τους από την κρατική ληστοσυμμορία, τιμωρούνται από τους πραιτωριανούς με κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Έχουν φέρει τον Έλληνα μπροστά στο δίλημμα ή να πεθάνει από την πείνα, ή να παρανομήσει για να επιβιώσει.

Όσα κρατικοδίαιτα γραφειοκρατικά παράσιτα κλείνουν επιχειρήσεις για φορολογικούς λόγους, πρέπει να κλειστούν σε στρατόπεδο εργασίας εφ' όρου ζωής, και να εργάζωνται καταναγκαστικώς μέχρι να πεθάνουν.

Πολύ καλώς έπραξε ο παλαιοπώλης και δεν έκοψε αποδείξεις.

2 comments:

  1. Κοιτα αυτή την κλώσα που κολλάει αυτο το σαβουροχαρτι στο καταστημα του ανθρώπου
    Σιχαμερή τους υπηρετρια που θέλει λεφτά για να κακοβαφει τα μαλια της και να αραζει στο σπιτι της να ξύνει το αιδοίο της και να βλέπει Μενεγακη !
    Ξυρισμα αλυσιδες και δουλεία..πρωί βράδυ για ένα κομμάτι ψωμι για την κάθε κλώσα σαν και αυτή!

    Ξύλο στον κάθε υπάλληλο της εφορίας όταν έρχεται για αποδείξεις !

    ReplyDelete
  2. ο Έλληνας ο Άμεμπτος επί δεκαετίες δήλωνε ό,σα ήθελε, έκοβε απόδειξη ό,ποτε ήθελε πλήρωνε ΦΠΑ και φόρο όσο γούσταρε. Και σε μια εποχή που το ΦΠΑ ήταν πολύ μικρότερο και υπήρχε υψηλό αφορολόγητο. Έβγαζε 60000 το χρόνο και δήλωνε 10000 για να πάρει και επιστροφή. Ψήφιζε αυτούς που έκαναν τα στραβά μάτια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο ρουσφέτι στον μικρό και μεσσαίο επιχειρηματία - άσε τους μεγάλους, αυτοί είναι άλλη ιστορία. Τόσες δεκαετίες Χ τόση φοροδιαφυγή Χ τόσες εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις = πόσα τρις ?? Αυτά πληρώνουμε τώρα και ο φτηνός λαΙκισμός σου δε βοηθάει σε τίποτα . Έχεις κάτι να απαντήσεις επ' αυτού ; Ευχαριστώ .

    ReplyDelete