Saturday, July 8, 2017

Η Ενωμένη Ευρώπη είναι ο μόνιμος εφιάλτης και ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος



Όσοι δεν θεωρούν εχθρό μας την Ευρώπη έχουν αφομοιωθεί από τους ευρωπαίους. Τούς αισθάνονται φίλους, συμμάχους, εταίρους, αδελφούς.

Βλέπουν την Ελλάδα ως προσάρτημα της Ευρώπης, και όχι ως ξεχωριστή γεωπολιτική οντότητα με τα δικά της ανεξάρτητα εθνικά συμφέροντα.

Ένα κράτος για να γίνει μεγάλο και ισχυρό, πρέπει να διαθέτει: α) διακριτή ταυτότητα, β) ιστορική μνήμη, γ) θέληση για δύναμη, δ) στρατηγικό σχέδιο.

Το κράτος των ρωμιών δεν διαθέτει κανένα εκ των βασικών στοιχείων αποκτήσεως ισχύος, και ούτε πρόκειται να αποκτήσει. Δεν επιδέχεται μεταρρυθμίσεως, πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς και να οικοδομηθεί ένα Ελληνικό κράτος.

Όσοι δεν διάκεινται εχθρικώς προς την Ευρώπη δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους αλληλέγγυους που υπερασπίζονται τους λαθροεποίκους.

Δεν έχει σημασία αν ο εχθρός εισβάλλει φορώντας μπούργκα, ή αν εισβάλλει φορώντας ευρωπαϊκή γραβάτα.

Η Μεγάλη Ελλάδα πρέπει να επεκταθεί και προς Βορρά και προς Δυσμάς. Για να επιτευχθεί ο στρατηγικός μας στόχος πρέπει να καταστρώνουμε στρατηγικά σχέδια εναντίον του δυτικού ιμπεριαλισμού και της ευρωπαϊκής νεοαποικιοκρατίας.

8 comments:

  1. Με τους Ευρωπαίους είμαστε αδέλφια και φυλετικά και πολιτισμικά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είσαστε. Δεν είμαστε.

      Delete
    2. τους βαρβαρους ειλωτευειν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      πιστευω οτι οι γερμανοι σουηδοι αγγλογαλοι και λοιπα τουβλα του βορα και της δυσης θα γινουν οι καλυτεροι ειλωτες και δουλοπαροιξ του θεικου γενους των ελληνων!

      Delete
    3. Πολύ κατώτεροι από είλωτες, εργαζόμενοι είναι που σημαίνει ότι δεν είναι μόνιμοι και πιέζονται εκτός από σωματικά και ψυχολογικά. Άσε που λαμβάνουν μισθούς πείνας σε πολλές χώρες(γενικά οι εργαζόμενοι) και οι κύριοί των αδιαφορούν πλήρως γι' αυτούς. Χάρη θα τους κάνουμε αν τους αναβαθμίσουμε σε είλωτες.

      Delete
    4. φυλετικά αδέρφια δεν είμαστε, καθώς μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε εξ όψεως. Ούτε πολιτισμικά αδέρφια είμαστε καθώς ότι χειρότερο πολιτισμικό πολεμάμε στην χώρα μας, ομοφυλοφιλία, ηθική παρακμή και εκφυλισμός, προέρχεται από εκεί. Οι γραβάτες, είναι το σύμβολο της δυτικής υποκρισίας. Όποιος τους γνώρισε καλά τους σιχάθηκε. Η Φραγκοκρατία προηγήθηκε της Τουρκοκρατίας. Σε καμία φάση της ιστορίας μας δεν είχαμε καμιά κοινή ιστορική πορεία με αυτούς. Λυπάμαι για λογαριασμό σας. Κάποιοι μήδισαν, κάποιοι φράγκεψαν και κάποιοι τούρκεψαν. Όλοι τους είναι προδότες.

      Delete
  2. Δεν τα λες καλα Ιφικρατη.Οι Ευρωπαιοι ειναι αδελφια μας,και ο Ευρωπαικος πολιτισμος κινδυνευει απο την ισλαμικη εισβολη.Το προβλημα ειναι οι πολιτικοι,που εξυπηρετουν τον σιωνισμο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι Ευρωπαίοι, είναι εχθροί μας, όποιος δεν το βλέπει έχει ελλειπή εθνική συνείδηση.

      Delete
  3. Δικά σου αδέλφια είναι, όχι δικά μας.

    ReplyDelete