Thursday, June 8, 2017

Aztlan Reconquista



Μεξικανική ανακατάληψη αμερικανικών εδαφών. Η ισχυρότερη χώρα του κόσμου όχι μόνον αδιαφορεί, αλλά μέρος της Αμερικανικής ελίτ, βοηθά όσο μπορεί τους Μεξικανούς να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοκρατορία, υποστηρίζουσα τις πομφόλυγες περί ανοχής και αντιρατσισμού. 

Αυτό ως απάντηση σε όσους αδυνατούν να οραματιστούν μία Μεγάλη Ελλάδα υπό τις σημερινές άθλιες κοινωνικές συνθήκες. 

Ας τονιστεί ότι από προπαγανδιστικής απόψεως ο αντιρατσισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικό γεωπολιτικό όπλο. 

Εδώ βλέπουμε την άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση όπου μία χώρα πτωχή, υπό κατάσταση μονίμου χρεωκοπίας, με τεράστια εσωτερικά προβλήματα, αλληλοσπαρασόμενη από επαναστάσεις όπως των Ζαπατίστας, με την ναρκοτρομοκρατία και τα ναρκοκαρτέλ να ελέγχουν ολόκληρες πολιτείες, εν τούτοις εφαρμόζει μακροχρόνιο στρατηγικό σχέδιο ανακαταλήψεως εδαφών δια της λαθρομεταναστεύσεως, και μάλιστα εναντίον της ισχυροτέρας χώρας του κόσμου.

Το Μεξικό καταλαμβάνει δημογραφικώς και πολιτισμικώς τα νοτιοδυτικά εδάφη των ΗΠΑ, χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά, και σε μερικές δεκαετίες θα τα αποσπάσει κηρύσσοντας ανεξαρτησία.     








http://thedailycoin.org/2016/05/01/aztlan-reconquista-erupts-in-violence-and-north-american-union-comes-back-with-a-vengeance/, ‘Aztlan Reconquista’ Erupts In Violence And ‘North American Union’ Comes Back With A Vengeance


No comments:

Post a Comment