Saturday, May 27, 2017

Το κατοχικό καθεστώς ξεκίνησε μαζικές διώξεις σε χρήστες κοινωνικών δικτύων



Όλοι οι Έλληνες πρέπει να τους συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο. Αλληλεγγύη στους αιχμαλώτους της κατοχικής, μισελληνικής, εθνοπροδοτικής, μνημονιακής ληστοσυμμορίας.

Το εθνοπροδοτικό μνημονιακό liberal.gr επιχαίρει για τις διώξεις εις βάρος των αντιμνημονιακών πολιτών, και δίνει γραμμή μέσα από τις σελίδες του για περισσότερες συλλήψεις και περισσότερα μνημόνια.

Όταν έρθει η ώρα της συλλογικής λαϊκής τιμωρίας όλοι οι ευρωλιγούρηδες ψιτττακοί των μνημονιακών πολιτικών που εξαθλίωσαν τον Λαό μας, πρέπει να συλλαμβάνωνται και να καταδικάζωνται με εξωδικαστικές συνοπτικές διαδικασίες.

Το μίσος των ευρωλιγούρηδων κατά του Ελληνικού Λαού και κατά της Εθνικής Ανεξαρτησίας δεν πρέπει να παραμείνει ατιμώρητο.

Σχετικώς με την πρόσφατη σύλληψη του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για τα σχόλιά του στο fb κατά της μνημονιακής χούντας, δύο παλαιά μου άρθρα πέντε χρόνια πριν, για το θέμα της νομιμοποιήσεως της μνημονιακής τρομοκρατίας από τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των γερμανών κατακτητών από την μία μεριά, και του πατριωτικού καθήκοντος νομιμοποιήσεως της μαζικής, λαϊκής, επαναστατικής, εθνικοαπελευθερωτικής βίας από την άλλη.

Από την στιγμή που η κατοχική ληστοσυμμορία ασκεί βία και τρομοκρατία εις βάρος της κοινωνίας, ο Λαός έχει καθήκον να επαναστατεί και να συντρίβει τους εχθρούς του με κάθε μέσον.

Όπως είπε και ο Μαρκήσιος ντε Λαφαγιέτ, όταν η κυβέρνηση παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών, η εξέγερση είναι το ιερότερο δικαίωμα και το πιό απαραίτητο καθήκον, (When the government violates the people's rights, insurrection is the most sacred of rights and the most indispensable of duties).

Η σύλληψη του δημοσιογράφου έχει ως στόχο να τρομοκρατήσει την κοινωνία ώστε να σκύψει το κεφάλι και να μην αντιδρά στην γενοκτονία που διεξάγουν τα μνημονιακά ανθρωπόμορφα τέρατα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Το πρόβλημα της κατοχικής ληστοσυμμορίας είναι ότι θέλει να κατέχει εσαεί το μονοπώλιο στην βία και στην τρομοκρατία.

Στα αδιέξοδα δεν υπάρχει Δημοκρατία: http://www.iphicratisamyras.com/2012/06/blog-post_17.html

Μία απάντηση στον Γιάννη Μιχελάκη: http://www.iphicratisamyras.com/2012/06/4.html

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον τώρα που ξεκίνησαν μαζικές διώξεις εις βάρος πολιτών, να δούμε τα αντιμνημονιακά εξαμβλώματα τύπου ΕΠΑΜ που προσφάτως κατεδίκασαν την άσκηση βίας κατά του κατοχικού καθεστώτος, να συμφωνούν με τις πολιτικές διώξεις, και άρα να τάσσωνται υπέρ του Στουρνάρα.

Όποιος "αντιμνημονιακός" Θερσίτης καταδικάζει την άσκηση βίας εναντίον της μνημονιακής κατοχικής ληστοσυμμορίας η οποία γενοκτονεί τον Ελληνικό Λαό, είναι εχθρός του Λαού, συναυτουργός στην γενοκτονία του, και υπέρ της μνημονιακής βίας και τρομοκρατίας.


Ο εξεγερμένος Λαός πρέπει να διώκει ποινικώς όσους δεν καταδικάζουν την μνημονιακή τρομοκρατία.

5 comments:

  1. εδω ενα καταπλητικο αρθρο για τον πολιτισμικο μαρξισμο

    http://www.antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2536:o-paralogismos-kai-i-koini-gnomi&Itemid=303

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩ ΕΘΝΙΚΙΖΜΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΑΙΣ ΕΙΝΕ ΠΡΟΤΩΓΟΝΕΣ.

      Delete
  2. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ TΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΖΙΒΑΓΓΟΣ ΤΟ '81 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΙ ΜΕΡΧΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΑΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΙΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΗ.

    ReplyDelete
  3. Είναι όμως και λίγο στόκοι, όλοι όσοι επιχαίρουν της τάχα μου αντιμνημονιακής επίθεσης κατά παπαδήμου. Καταρχήν η επίθεση εναντίον ενός προ πενταετίας χρησιμοποιημένου πεταμένου ανδρεικέλου, είναι δειλή.
    Δεύτερον, η επικέντρωση σε αντιμνημονιακούς στόχους με τους πρό σύριζα μνημονιακούς- αντιμνημονιακούς στόχους προσπαθεί να ενισχύσει την κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να ενισχύσει την εντύπωση ότι παραμένει στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο. Αντί λοιπόν να χτυπάς τον φορέα των σημερινών μνημονίων, χτυπάς μία στημένη λεμονόκουπα, ενισχύοντας έτσι ουσιαστικά τους σημερινούς φορείς των ξενόδουλων πολιτικών.
    Δεν μπορώ λοιπόν να λυπηθώ όσους χάρηκαν δημόσια για την επίθεση εναντίον Παπαδήμου.

    ReplyDelete
  4. κλασε στα μουτρα του μπελογιανη σου και του ξεφτιλα μπολσεβικου υπουργου πατερα σου να συνελθεις παρακρατικο αναρχοπλουσιοπαιδο της εκαλης...

    ReplyDelete