Friday, May 26, 2017

Αντιμνημονιακοί "εθνοσωτήρες" καταδικάζουν την βία


Όποιος ακούσει τα κωμικοτραγικά σχόλια του διδύμου Καζάκη-Κυπριώτη/ΕΠΑΜ, καταδικάζοντες την ενέργεια εις βάρος του Λουκά Παπαδήμου, μπορεί να κατανοήσει γιατί δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει ενωμένο αντιμνημονιακό μέτωπο.

Τέτοια κομματικά εξαμβλώματα πάνε τον Αγώνα πίσω.

Τα βλακώδη σοφίσματα που εκστόμισαν κινούνται πάνω στους εξής άξονες:

Η ατομική τρομοκρατία δεν φέρνει αποτέλεσμα. Είναι πράξη καταδικαστέα. 

Όσοι είναι πατριώτες και δημοκράτες δεν πρέπει να χαίρωνται με αυτό που έγινε στον Παπαδήμο. Πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τις ζωές όλων των ανθρώπων.

Οι δολοφονίες έχουν αρνητικό αντίκτυπο για τον Λαό διότι σκληραίνουν το καθεστώς. Μόνον καθ' υπόδειξη του ίδιου του Λαού γίνεσαι τυραννοκτόνος. 

Ύποπτο το κτύπημα. Πώς πέρασε ο φάκελος από το μηχάνημα χωρίς να ανιχνευτεί; Κρύβονται υπηρεσίες από πίσω, άρα προβοκάτσια.

Σχόλια επί των εισακουσθεισών ανοησιών:

Πρώτον, αν οι δολοφονίες δεν έχουν αποτέλεσμα τότε οι μυστικές υπηρεσίες και οι ειδικές δυνάμεις όλων των κρατών δεν θα διέθεταν οργανωμένα τμήματα επαγγελματιών δολοφόνων. Για να διαθέτουν, σημαίνει ότι έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Αν η ατομική τρομοκρατία δεν έχει αποτέλεσμα, η ISIS και η Αλ-Κάιντα δεν θα την επέλεγαν ως μέθοδο πάλης. 

Δεύτερον, είμαστε σε πόλεμο. Αλλοίμονο αν σε έναν πόλεμο, ένας λαός ενδιαφέρεται για την ζωή των εχθρών. 

Τρίτον, αν κάποιος σκότωνε τον Χίτλερ, ή όποιον άλλον θεωρεί φασίστα το δίδυμο Καζάκη-Κυπριώτη, θα κατεδίκαζαν την δολοφονία του; 

Τέταρτον, όταν ο Ροβεσπιέρος και οι Ιακωβίνοι κήρυξαν την "Βασιλεία του Τρόμου", ζήτησαν πρώτα την λαϊκή εντολή; 

Πέμπτον, κάθε πόλεμος είναι μέσον συλλογικής τρομοκρατίας του εχθρού. Είναι υποκρισία να καταδικάζει κάποιος την ατομική τρομοκρατία, αλλά να επιβραβεύει την συλλογική τρομοκρατία. 

Έκτον, κυκλοφορούν ένα σωρό εγχειρίδια στο διαδίκτυο για την κατασκευή βομβών, με υλικά του εμπορίου, και χωρίς να εντοπίζωνται από τα ειδικά μηχανήματα. Η ISIS έχει αναρτήσει ένα σωρό ειδικά κείμενα με τέτοιες πληροφορίες στα περιοδικά που εκδίδει, αλλά το "πανέξυπνο" δίδυμο μιλά για προβοκάτορες και υπονοεί μυστικές υπηρεσίες. Εις ό,τι αφορά τα σπάνια υλικά κατασκευής, αν κάποιος ψάξει στο DarkNet μπορεί να βρεί ό,τι θέλει, γρήγορα και με λίγα χρήματα.

από το 6.0 έως το 15.0 λεπτό, τα γελοία σχόλια των δύο ασχέτων που παριστάνουν τους εθνοσωτήρες.

3 comments:

  1. Οι "εθνοσωτήρες" που υπέγραψαν μνημόνια δεν είναι τίποτε άλλο παρά στυγνοί δολοφόνοι με "γραβάτα" (white colar crime).
    Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των 15.000+ αυτοκτονιών που έχουν γίνει τα τελευταία 7 χρόνια (άμεσα υπεύθυνοι). Είναι έμμεσα υπεύθυνοι για χιλιάδες θανάτους που προκλήθηκαν από καρδιακά και εγκεφαλικά που προκλήθηκαν από απελπισία των πολιτών λόγω μνημονίων. Είναι ακόμα έμμεσα υπεύθυνοι για χιλιάδες θανάτους που προκλήθηκαν από ελλείψεις στα νοσοκομεία, από τροχαία (κακή κατάσταση δρόμων, κακή σήμανση, κακός φωτισμός) και από πυρκαγιές που προκλήθηκαν από μαγκάλια ή ότι άλλο χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν ταλαίπωροι πολίτες που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα.
    Αν σκοτώσεις έναν σε αποκαλούν δολοφόνο. Αν συμμετέχεις στο οργανωμένο έγκλημα υπογραφής μνημονίων με αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους σε αποκαλούν "εθνοσωτήρα"!!!!!
    Θα πρέπει να αναρωτηθούμε οι "εθνοσωτήρες" σε ποιό έθνος ανήκουν;

    ReplyDelete
  2. Άρα (κατά ΕΠΑΜ) η δολοφονία π.χ. του Καίσαρα ή του διαδόχου του Αυστρουγγρικού θρόνου το 1914, για να αναφέρω 2 μόνον παραδείγματα από τα απειράριθμα, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα !
    Επίσης οι Αρμόδιος και Αριστογείτων πρώτα ζήτησαν την υπόδειξη του λαού για να δολοφονήσουν τον τύρρανο Ίππαρχο και να επιχειρήσουν την δολοφονία του Ιππία !

    Τι άλλο θα ακούσουμε από τα στίφη των δωσήλογων που διαγκωνίζονται ποιός να πάρει την εξουσία που δίδουν οι ολιγάρχες αφέντες τους !

    TALIBAN

    ReplyDelete
  3. Αν ήταν υπέρ θα έβρισκε το κατοχικό κράτος αφορμή να τους δυσφημίσει και να τους φυλακίσει.

    Ιφικράτη δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

    ReplyDelete