Tuesday, February 21, 2017

Οι λευκοί Αμερικανοί δεν διαθέτουν raison d' être



Όσοι Έλληνες πατριώτες επενδύουν στην alt-right των ΗΠΑ για την αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων που υποστηρίζουν τα ανοικτά σύνορα, θα απογοητευθούν.

Ο μέσος λευκός Αμερικανός, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα σύνορα και το έθνος-κράτος διότι ο ίδιος είναι άρριζος, άποικος, τέκνο μεταναστών, απόγονος εισβολέων.

Τί θα πεί ο λευκός Αμερικανός στον νεο-εισερχόμενο Μεξικανό (λαθρο)μετανάστη; Ότι αυτός είναι γηγενής; Και ότι πρέπει ο Μεξικανός να επιστρέψει στην πατρίδα του; Μα τα εδάφη των νοτίων πολιτειών κάποτε ανήκαν στο Μεξικό.

Τί θα πεί ο λευκός Αμερικανός στον Άραβα μουσουλμάνο (λαθρο)μετανάστη; Ότι αλλοιώνει την ευρωπαϊκή κουλτούρα της Αμερικής; Μα τα ίδια έκαναν οι δικοί του πρόγονοι εις βάρος των ιθαγενών Ινδιάνων.

Τί θα πεί ο λευκός Αμερικανός στον Αφρικανό (λαθρο)μετανάστη; Ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αφρική; Ο Αφρικανός θα του απαντήσει ότι οι λευκοί μετέφεραν μαύρους δούλους από την Αφρική. Γιατί να μην τον δεχτεί τώρα ως ελεύθερο εργαζόμενο;

Ο μέσος λευκός Αμερικανός και να θέλει, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα σύνορα των ΗΠΑ διότι του λείπει το raison d'etre. Δεν έχει δικαιολογητική βάση για την ύπαρξή του στην Αμερική.

Η εντιμότερη άποψη που έχω ακούσει από λευκούς νότιους Αμερικανούς είναι ότι θα πρέπει να αποσχιστούν από τις υπόλοιπες πολιτείες και να δημιουργήσουν ένα λευκό ομοιογενές κράτος.

Είναι αδύνατον η λευκή πλειοψηφία των ΗΠΑ να υποστηρίξει με ατράνταχτα επιχειρήματα την κυριαρχία της επί Αμερικανικού εδάφους. Το μόνο που ενδεχομένως να καταφέρει είναι να καθυστερήσει την απώλεια της εξουσίας από μη-λευκούς εισβολείς.

Οι απόγονοι λευκών αποίκων δεν έχουν την ιδεολογική δύναμη να σταματήσουν την εισβολή μη-λευκών αποίκων. Δεν διαθέτουν ακλόνητο σκοπό υπάρξεως. Δεν διαθέτουν raison d'etre.

Στο συλλογικό υποσυνείδητο των Αμερικανών πολιτών η (λαθρο)μετανάστευση ατόμων από όλα τα μέρη της γής, διαφορετικής φυλής και εθνότητος, είναι κάτι φυσιολογικό. Αρκεί να μην γίνεται σε μεγάλους αριθμούς.

Ο μέσος λευκός Αμερικανός έχει περισσότερο πρόβλημα με τον αριθμητικό όγκο και την διαφορετική κουλτούρα των (λαθρο)μεταναστών, παρά με την (λαθρο)μετανάστευση. Γι' αυτό άλλωστε δεν διαχωρίζει την υπηκοότητα από την ιθαγένεια. Του είναι αδιάφορη η καταγωγή του (λαθρο)μετανάστου.

Μόνον οι λευκοί φυλετιστές των ΗΠΑ αντιδρούν στην είσοδο εγχρώμων (λαθρο)μεταναστών αλλά έχουν απολέσει το δημογραφικό πλεονέκτημα.

Από την στιγμή που αναμείχθηκαν μεταξύ τους οι (λαθρο)μετανάστες Ευρωπαίοι, ως άτομα διαφορετικών εθνοτήτων, φεύγοντας από την ξεχωριστή πατρίδα τους, είναι εξαιρετικώς δύσκολο έως αδύνατον να διατηρήσουν την ενδογαμία μετατοπίζοντας την γραμμή επιμειξίας από το εθνοτικό όριο στο λευκό-φυλετικό όριο.

Οι λευκοί φυλετιστές θεωρούν ότι δεν έχει γίνει ζημιά εξ αιτίας της επιμειξίας διαφορετικών λευκών εθνοτήτων, και θεωρούν ότι θα μπορέσουν να απαγορεύσουν την επιμειξία μεταξύ λευκών και εγχρώμων.

Όμως η πραγματικότης είναι αμείλικτη. Το ποσοστό των μεικτών γάμων μεταξύ λευκών και εγχρώμων στις ΗΠΑ αυξάνει συνεχώς, χωρίς να εμφανίζονται σημάδια υποχωρήσεως.

Ο απεθνοποιημένος λευκός φυλετιστής, συνήθως χριστιανικού θρησκεύματος, έχει πολύ λίγες πιθανότητες επιβιώσεως σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Και επειδή κάποιοι εθνικιστές ως συνήθως θα κατηγορήσουν την Αριστερά και τους εβραίους για τον εκφυλισμό των λευκών της Αμερικής ας τους υπενθυμίσουμε το ανοσιούργημα που διέπραξαν οι λευκοί άποικοι στην Νότιο Αμερική.

Δεν τους αρκούσε η σφαγή των ιθαγενών Ινδιάνων και η αρπαγή της γής τους. Αναμείχθηκαν φυλετικώς μαζί τους, με αποτέλεσμα η Λατινική Αμερική να έχει ένα τεράστιο ποσοστό mestizos.

Πολύ πριν εμφανιστούν οι σύγχρονες αντιρατσιστικές και οι πολυπολιτισμικές θεωρίες, οι λευκοί άποικοι κατέστρεψαν την εθνοφυλετική ομοιογένεια των ιθαγενών λαών της Νοτίου Αμερικής.

Επομένως ουδείς πταίει για την δημογραφική κατάπτωση των λευκών της Αμερικής, παρά μόνον οι δικές τους επιλογές.

Οι Έλληνες όμως διαθέτουν στιβαρό raison d' etre. Παρά την εισβολή ορδών αλλοφύλων, στο συλλογικό μας υποσυνείδητο ενυπάρχει η αντίληψη του γηγενούς και του όμαιμου. Κάτι που δεν μπορεί να το επικαλεστεί ο μέσος λευκός Αμερικανός.

Το μόνο που μπορούμε ίσως να περιμένουμε από την αμερικανική alt-right είναι η αποδυνάμωση των θεσμικών υποδομών της παγκοσμιοποιήσεως. Πέραν αυτού, τίποτε άλλο. Η σωτηρία της Ελληνικής Φυλής είναι δικό μας χρέος.

2 comments:

  1. Στο βιβλίο του Φορντ, ο διεθνής εβραίος που γράφτηκε έναν αιώνα πριν, ο Φορντ προσπαθεί να υπερασπιστεί, την αγγλοσαξωνική ταυτότητα της Αμερικής. Αυτή , αν υπάρχει ακόμα ως τάση στην Αμερική, έχει κάποιες ελπίδες επιβίωσης. Η λευκή ενότητα εννοείται πως όχι.

    ReplyDelete
  2. Ιφικράτη μπορείς να φτιάξεις άλλη μια καρτέλα στο ιστολόγιο σου που να περιέχει προτεινόμενη βιβλιογραφία; Το λέω γιατί με κάθε επιπλέον ανάρτηση προωθούνται προς τα κάτω παλαιότερες αναρτήσεις. Αν ήταν και κάπου μαζεμένα έστω και σαν link προς την ανάρτηση θα ήταν πολύ καλό.

    ReplyDelete