Friday, February 10, 2017

Αγοράζοντας μία χωριάτικη σαλάτα ή ένα σουβλάκι, κερδίζετε μία Ελληνική Ιθαγένεια



Είσαι τουρίστας; Βρίσκεσαι σε ελληνικό έδαφος; Είσαι τυχερός. Επωφελήσου από την νέα μας προσφορά! Αγοράζοντας μία χωριάτικη σαλάτα ή ένα σουβλάκι, αποκτάς Ελληνική Ιθαγένεια. Τρέξτε να προλάβετε...

Μετά και την τελευταία τροποποίηση του Κώδικος περί Ελληνικής Ιθαγενείας που εισήγαγε η ρωμέϊκη Ουλή των Ελλήνων, οιοσδήποτε αλλοδαπός δικαιούται να αποκτήσει Ελληνική Ιθαγένεια(!) επειδή φοίτησε σε ελληνικό σχολείο. Προσοχή, όχι μόνον υπηκοότητα, αλλά και ιθαγένεια!

Δεν τους ήταν αρκετός ο εξευτελισμός της ιδιότητος του Έλληνος πολίτου. Θέλουν να εξευτελίσουν πλήρως την βιολογική έννοια της Ελληνικής Ιθαγενείας. Την μετέτρεψαν σε επίκτητο χαρακτηριστικό.

Αυτό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για ωρισμένους ομοθρήσκους μας οίτινες αδιαφορούν για το ζήτημα της ενδογαμίας και της φυλής. Σύμφωνα με το ρωμέικο ψευδοκράτος, από τούδε και εις το εξής, είμεθα όμαιμοι με πακιστανούς λαθροεποίκους επειδή φοίτησαν σε "ελληνικό" σχολείο.

Μετά από τέτοιο ευτελισμό των θεσμών, δικαιούμαστε και εμείς να καταθέσουμε την δική μας πρόταση για την κτήση Ελληνικής Ιθαγενείας:

Από εδώ και πέρα δεν χρειάζεται οι αλλόφυλοι να παραβιάζουν τα ελληνικά σύνορα για να εισέλθουν στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό να νομιμοποιηθούν μετά από χρόνια ταλαιπωρίας.

Τώρα όλοι οι τουρίστες μπορούν να αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια με την αγορά μίας χωριάτικης σαλάτας ή παραγγέλοντας ένα σουβλάκι.

Οι ψησταριές στην Χώρα μας μπορούν να συνδέονται on-line με ειδικό τερματικό με το υπουργείο εσωτερικών και μαζί με την απόδειξη πληρωμής για το σουβλάκι να χορηγούν και μία Ελληνική Ιθαγένεια στους τουρίστες.

Η ιδέα μας θα μπορούσε να επεκταθεί και στις πιτσαρίες. Στις δύο πίτσες, δώρο μία Ελληνική Ιθαγένεια.

Γι' αυτήν την κατάντια δεν φταίνε τόσο οι μισέλληνες. Κυρίως φταίνε όσοι υποστηρίζουν έναν μη-φυλετικό Ελληνισμό στο όνομα του αντιρατσισμού.

5 comments:

  1. Ενώ το να εισβάλει ο κάθε βλάχος στην Αθήνα τον κάνει αυτομάτως "Ελληνα"
    Θα σας βλαψουν οι Ευρωπαιοι και οχι οι Ποντιοι που δεν είναι καν Ελληνες

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι πόντιοι ομιλούν ομηρικά Ελληνικά κάφρε . Και βέβαια είναι Έλληνες !
      ΓΥΡΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ......

      Delete
    2. Και οι Καλας στο Πακισταν ειναι Ελληνες !
      Αχ και να ειχατε ιδεα για το τι παει να πει ΠρωτοΕλληνας

      Delete
    3. 8.43
      οι ποντιοι γαμανε και χεζουν τη πουτανα μπολσεβικα τη μανα σου και ολους τους ξεκολιασμενους εαμοβουλγαρους της μακρονησου σου παρακρατικο κοπρολαγνικο καθεστωτικο αναρχοπλουσιοπαιδο

      Delete