Monday, February 20, 2017

Οι μιγάδες ούτε θέλουν ούτε μπορούν να υπερασπιστούν την Ελληνική Συνέχεια



Ένα από θεμελιώδη προβλήματα του Ελληνισμού, είναι το ζήτημα των τέκνων μεικτών γάμων. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε με δραστικά μέτρα, θα αφανίσει τον Ελληνισμό.

Αν επιτραπεί σε τέκνα μεικτών γάμων να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα, δημιουργείται ένα κάκιστο προηγούμενο. Αν εξισωθούν αυτά τα άτομα με τους Έλληνες, τότε ο κατά το ήμισυ Έλλην στην καταγωγή, θα θεωρείται εξ ολοκλήρου Έλλην στην καταγωγή.

Αν επικυρωθεί με νόμο αυτή η κατάσταση, διαγράφεται το αλλόφυλο παρελθόν του νέου "Έλληνος". Εφ' όσον θα επιτρέπεται να θεωρείται κάποιος Έλλην όταν προέρχεται από έναν αλλόφυλο γονέα, στην επομένη γενιά, ο κατά το ήμισυ Έλλην μπορεί να αναμειχθεί επίσης με έναν αλλόφυλο. Το τέκνο του θα είναι κατά 25% ελληνικής καταγωγής.

Αλλά επειδή νομικώς ο πατέρας του τέκνου θα θεωρείται 100% Έλλην, με την ίδια νομική διαδικασία το κατά 25% ελληνικής καταγωγής τέκνο, θα μπορεί να αποκτήσει και αυτό Ελληνική ιθαγένεια, και να θεωρείται 100% Έλλην.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε 4-5 γενεές θα έχει αφανιστεί ο ιθαγενής Ελληνικός πληθυσμός και θα θεωρούνται 100% Έλληνες, άτομα μεικτής και ακαθορίστου εθνικής καταγωγής.

Σε πολλές περιπτώσεις ένας "Έλλην" θα μπορεί να έχει Αφρικανό παππού, Ασιάτισα γιαγιά, Ευρωπαίο προπάππου, Λατινοαμερικάνα προγιαγιά, κ.ο.κ.

Η απόκτηση Ελληνικής ιθαγενείας και υπηκοότητος από τέκνα μεικτών γάμων είναι άκρως επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια και επιβίωση του Ελληνισμού, διότι εφ' όσον εξομοιωθούν με τους Έλληνες, θα έχουν το δικαίωμα αναρριχήσεως στα ύπατα αξιώματα της Ελληνικής Πολιτείας.

Τα άτομα μεικτής εθνικής καταγωγής, λόγω φύσεως, όχι μόνον δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό από την λαθρομετανάστευση, αλλά αντιθέτως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εγκατασταθούν και άλλοι αλλόφυλοι στην Ελλάδα, και να λάβουν και αυτοί την Ελληνική ιθαγένεια.

Ένα παιδί λαθρομεταναστών, αν αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια, θα αρχίσει να καταφέρεται εναντίον των γηγενών Ελλήνων και θα δρά υπέρ των λαθρομεταναστών.

Ο ελληνοποιημένος αλλόφυλος, ακόμη και ο μεικτής καταγωγής, δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο για να υποστηρίξει την Ελληνική ενδογαμία. Ακόμη και αν δηλώνει πατριώτης, δεν έχει κανένα απολύτως συμφέρον να υποστηρίξει την Ελληνική βιολογική συνέχεια. Διότι απλούστατα θα ακύρωνε τον εαυτό του και την αποκτηθείσα Ελληνική ιθαγένεια.

Ο ενήλικος πολίτης μεικτής καταγωγής, ούτε θέλει ούτε μπορεί να λησμονήσει το αλλόφυλο παρελθόν του. Γιατί άλλωστε να το λησμονήσει; Θα αισθάνεται υπερήφανος για την καταγωγή της αλλόφυλης μητέρας ή του αλλοφύλου πατέρα του.

Οι δημογραφικές και εθνολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι για να ενσωματωθεί πλήρως ένας αλλόφυλος και να λησμονήσει το παρελθόν του, θα πρέπει να κάνει γάμο με ιθαγενή Έλληνα. Και το ίδιο θα χρειαστεί να πράξουν τα παιδιά και τα εγγόνια του. Οπότε μετά από 3 γενεές το αλλόφυλο ίχνος να είναι τόσο μικρό, ώστε να μην αφήνει ισχυρό μνημονικό αποτύπωμα.

Όμως ένα κράτος που διαρκώς ελληνοποιεί τέκνα μεικτών γάμων, στέλνει το λάθος μήνυμα. Λέει στους πολίτες του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την φυλετική επιμειξία. Τα τέκνα μεικτών γάμων θεωρούνται Έλληνες, και άρα δεν χρειάζεται να ληφθούν μέτρα προστασίας της Ελληνικής Φυλής.

Επιπλέον είναι έγκλημα καθοσιώσεως το να προσπαθούμε να εξαλείψουμε το μνημονικό αποτύπωμα των τέκνων μεικτών γάμων δια της συνεχούς επιμειξίας με καθαρούς Έλληνες. Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να αγωνίζεται για την φυλετική αγνότητα, και όχι να θυσιάζει μέλη του στον βωμό της επιμειξίας προκειμένου να ελληνοποιηθούν οι μιγάδες.

Οι ελληνόφωνοι μιγάδες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να υπερασπιστούν την Ελληνική Φυλή. Εκ φύσεως τελούν υπό εθνοτική σύγχυση. Αμφιταλαντεύονται. Διακατέχονται από ρευστή εθνική συνείδηση.

Αν ένας μιγάς γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει νόημα η εθνοτική καταγωγή των πολιτών. Ποτέ δεν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την Ελληνική βιολογική συνέχεια.

Είναι δικό μας ιερό χρέος αφ' ενός να μην επιτρέπουμε τους μεικτούς γάμους, αφ' ετέρου να μην επιτρέπουμε στα τέκνα μεικτών γάμων να θεωρούνται Έλληνες, για το δικό τους και το δικό μας καλό.

Το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους είναι οι μιγάδες να θεωρούνται εξ ολοκλήρου αλλόφυλοι, και να αποκτούν την ιθαγένεια και την υπηκοότητα του αλλοφύλου γονέως.

4 comments:

  1. "Αν ένας μιγάς γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει νόημα η εθνοτική καταγωγή των πολιτών. Ποτέ δεν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την Ελληνική βιολογική συνέχεια."
    Φυσικά και έχουμε παραδείγματα για αυτό, όπως τον κατά ένα τέταρτο έλληνα ΓΑΠ.

    ReplyDelete
  2. Το κακό με πολλούς εθνικοπατριωτες είναι ότι δεν έχουν καταλάβει το βασικό. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικος αλλά εντός των πυλών εδώ και αιώνες. Το κράτος που ιδρύθηκε μετά την επανάσταση δεν είναι ελληνικό, και το βασικό είναι η φυλή και όχι η πατρίδα. Είναι γελοίο ακόμη και να διπλασιαστεί η πατρίδα, αν σε 2 γεννιες δεν υπάρχουν φυλετικά Έλληνες. Οι μολυσμένοι(φυλετικά μιλάμε σαν τους συριζοανταρσυες) είναι ήδη πολύ παραπάνω από τους μισους από αυτούς που θεωρούνται έλληνες. Αξίζει να το πάρουμε στατιστικά, για να δούμε γιατί εμείς οι εθνικιστές και τελευταίοι φυλετικά που έχουμε μείνει, πρέπει να αποσχιστουμε αμμεσα από αυτό το ανθελληνικό κράτος. Σε πολλούς δεν θα αρέσει η αλήθεια, και θα πεταχτούν να πούνε ότι η τάδε φυλετική ομάδα είναι Ελληνες, κ.λ.π, ενω υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο, τα οποία δεν θέλουν να δουν. Αρχικά ξεκινάμε με τις μειονότητες που έχουν εισβάλει τις τελευταίες δεκαετίες. 10% Αλβανοί, 3% διάφοροι Σλάβοι, 2% βορειοαφρικανοί και νέγροι, 4% βουλγαρορουμανοι, 2% τούρκοι, 2% κιτρινομογγολοι με τους μιγάδες, 2% μογγολορωσοποντιοι, 3% αφγανοπακιστανοινδομπαγκλαντες, 3% συροιρακινοαραβες, 5% τουρκογυφτοτσιγγανοι, 2% δυτικοί- Αγγλοι, γερμανοι, αμερικάνοι, κλπ, πάμε τώρα στο περίπου 62% που είναι Ελληνες ιθαγενείς... Καραμανλήδες 4%, Λαζοί και άλλοι ορθόδοξοι 4%, Κωνσταντινουπολίτες 3%, Πόντιοι με τις γνωστές ελληνικές φυσιογνωμίες...7%, αραβογενεις 3%, Εβραίοι φανερόκρυφοί 1%, σλαβοσποροι 1%, Αρμένιοι 1%, φραγκολεβαντινογασμουλοι 2%, βλάχοι 2%, αρβανίτες 10%, 1% Πομάκοι κ.α., 23% πιθανοί ελληνογενείς (ελέγχεται η καθαρότητα και αυτών), κυρίως δωρικής και ιωνικής καταγωγής. Λόγω της μικτής καταγωγής, πολλοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου, είναι ακροαριστεροί, υπέρ των λαθρομεταναστών, κ.λ.π, αφού και αυτοί είναι εισβολέις ή έχουν ανακατεμένο ξενικό αίμα, όποτε είναι πολύ φυσικό να υποστηρίζουν φανατικά ιδεολογίες και κομματα τύπου συριζοανταρσυα, κεντροαριστεροπασοκολιμπεραλ, κ.λ.π.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγω ειμαι τεκνο μικτου γαμου(λευκη φυλη) και ειμαι εθνικιστης.Πιστευω στην βιολογικη συνεχεια της ελληνικης φυλης ασχετα με την πειρπτωση μου.

      Delete
    2. Από που τράβηξες αυτά τα νούμερα; Από το κώλο σου;

      Delete