Friday, February 17, 2017

Η πολιτική απειρία του Τράμπ θα του κοστίσει την προεδρία



Επί καθημερινής βάσεως αποκαλύπτεται η πολιτική απειρία του Τράμπ. Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ εξέβαλε τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας αποκαλύπτοντας απόρρητες συνομιλίες του με την Ρωσία.

Ο Τράμπ κάθεται και μαλώνει με τους δημοσιογράφους στα Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα επειδή διαρκώς παραπληροφορούν την κοινή γνώμη και δεν τον αφήνουν να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Αν είχε στοιχειώδη πείρα και άξιους συνεργάτες, το πρώτο διάταγμα που υπέγραψε θα έπρεπε να αφορούσε την δημιουργία εναλλακτικών μέσων ενημερώσεως.

Αντ' αυτού υπέγραψε το διάταγμα για την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στους μουσουλμάνους "πρόσφυγες" από 7 χώρες, και περίμενε αφελώς να τον σεβαστούν τα μμε της πολιτικής ορθότητος.

Μία κυβέρνηση, αν σκοπεύει στα σοβαρά να αντιπαρατεθεί με την παγκοσμιοποίηση και την πολιτική ορθότητα, πρέπει να δημιουργήσει εναλλακτικές υποδομές.

Τα πρώτα διατάγματα του Τράμπ έπρεπε να αφορούν την δημιουργία εναλλακτικών μμε, την δημιουργία εναλλακτικών πανεπιστημίων, την δημιουργία εναλλακτικών μκο, την δημιουργία νέων μυστικών υπηρεσιών(και την κατάργηση ή αποδυνάμωση των παλαιών), την κατάργηση της FED, την ενίσχυση των Αμερικανών πολιτοφυλακών, την δημιουργία ανταγωνιστικού και παραλλήλου δικτύου δικαστηρίων το οποίο να είναι φίλα προσκείμενο στις πολιτικές του, την συγκρότηση μαχητικών οργανώσεων έτοιμες να συγκρουστούν στο πεζοδρόμιο με τους φιλελέφτ.

Φυσικά ο Τράμπ ως άπειρος πολιτικός και ως δεξιός μεγαλοαστός δεν υπάρχει περίπτωση να υιοθετήσει τέτοιες ιδέες. Θα πασχίζει να εφαρμόσει κάποια θετικά μέτρα εν μέσω του υπάρχοντος εχθρικού συστήματος.

Οι οπαδοί του δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου, επειδή διακατέχονται από την ίδια πολιτική αφέλεια.

Κάθε φορά που θα εκδίδει ένα διάταγμα οι αντίπαλοί του θα κινητοποιούν δικαστές, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς, δεξαμενές σκέψεως, διαδηλωτές, και θα ακυρώνουν ή θα καθυστερούν τις αποφάσεις του.

3 comments:

  1. Γίνονται όλα αυτά που προτείνεις χωρίς εμφύλιο;

    ReplyDelete
  2. Πες το Αριστερά, τι το λες φιλελέφτ.

    ReplyDelete
  3. Σωστά αυτά που ισχυρίζεσαι, αν ο Τραμπ αντιπολιτεύεται την πολιτική ορθότητα κατ' ουσίαν. Όμως, δεν είναι στον Λευκό Οίκο για αντιπολίτευση.
    Ως μεγαλοαστός ο Τραμπ έγινε Πρόεδρος για να φέρει κάποιο συμβιβασμό μεταξύ των δυο μεγάλων αντικρουομένων μεγαλοαστικών δυνάμεων (τη Νεοταξική και την Παραδοσιακή) των ΗΠΑ, και να προλάβει έναν αληθινό ηγέτη του Αμερικανικού λαού να κάνει τις αλλαγές που ανέφερες παραπάνω.
    Ευχαριστώ

    ReplyDelete