Friday, February 3, 2017

Ζούμε υπό την δικτατορία των ηλιθίων



O αυτο-εξευτελισμός των ευρωπαίων λόγω ενοχικών συμπλεγμάτων και λόγω βλακείας, δεν έχει όρια.

Ζούμε υπό την δικτατορία των ηλιθίων.

Βρετανίδες βουλευτές φόρεσαν την ισλαμική μαντήλα στο Κοινοβούλιο για να εορτάσουν την παγκόσμια ημέρα της ισλαμικής μαντήλας(World Hijab Day).

Διοργανωτής του αυτο-εξευτελισμού των Βρετανίδων βουλευτών ήταν η Tasmina Ahmed-Sheikh, βουλευτής του Σκωτσέζικου εθνικιστικού κόμματος, και η Dawn Butler, βουλευτής του Εργατικού κόμματος της Αγγλίας.

Στόχος της δράσεως ήταν να ενθαρρυνθούν γυναίκες διαφορετικών θρησκευμάτων να φορέσουν την ισλαμική μαντήλα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους μουσουλμάνους.

Μάλιστα οι "προοδευτικοί" βουλευτές εφηύραν και ένα "έξυπνο" σύνθημα: “I stand for her right to COVER!”, δηλαδή υπερασπίζομαι το δικαίωμά της να καλύπτεται(εννοεί την κεφαλήν).

Επειδή δεν υπάρχει όριο στον απόπατο της "πολιτικής ορθότητος και προοδευτικότητος", ως βάρβαρος και οπισθοδρομικός πολιτικός υπερασπίζομαι το δικαίωμα στην αυτοκτονία των πάσης φύσεως ηλιθίων.

Ίσως μία ημέρα αναγνωριστεί διεθνώς η Παγκόσμια Ημέρα Γενοκτονίας των Ηλιθίων. Όταν επιτευχθεί αυτό, θα ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Περιττό να προσθέσουμε ότι οι εν λόγω γυναίκες βουλευτές προάγουν και νομιμοποιούν την καταπίεση, τον υποβιβασμό, την βία, και τον εξευτελισμό των γυναικών που αναγκάζονται να υφίστανται τον νόμο της Σαρία.

Παρουσιάζουν την καταπίεση της ισλαμικής μαντήλας ως δήθεν δικαίωμα των γυναικών. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν διαμαρτυρήθηκαν οι φεμινιστικές οργανώσεις της Βρετανίας για την συγκεκριμένη κατάπτυστη πρωτοβουλία. Για τις σύγχρονες φεμινιστικές οργανώσεις, η ισλαμική μαντήλα είναι δικαίωμα των γυναικών.

Στην ερώτηση για το αν αποδέχεται να φορούν οι γυναίκες την μαντήλα, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, συμφώνησε πλήρως με την επιχειρηματολογία της Tasmina Ahmed-Sheikh. "Είναι δικαίωμα των γυναικών να φορούν ό,τι θέλουν", δήλωσε η Βρετανή πρωθυπουργός. "Ούτε κάνουμε διακρίσεις στους μετανάστες που δεχόμαστε με βάση το θρήσκευμα".

Οι ευρωπαίοι το δηλώνουν ξεκάθαρα: "Θέλουμε να αυτοκτονήσουμε". "Επιθυμούμε διακαώς τον αφανισμό μας". "Λατρεύουμε την γενοκτονία μας". "Ηδονιζόμαστε με τον εξευτελισμό μας". "Είμαστε υπερήφανοι για την υποταγή μας στο ισλάμ".

Πάσχουν από θανατολαγνεία. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να τους ακολουθήσουμε στον τάφο. Δεν είμαστε ευρωπαίοι.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

3 comments:

  1. Αυτοί που οργανώνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εσύ. Ως κάλεσμα προς τους μουσουλμάνους μετανάστες να προτιμήσουν την χώρα τους το εκλαμβάνουν.

    Τώρα, βέβαια, το ότι το Ισλάμ επιβάλει ΜΠΟΥΡΚΑ κανονικά και όχι απλά μια μαντήλα γύρω απ΄ τα μαλλιά είναι άλλο θέμα! Το 80% των μουσουλμάνων γυναικών που ζουν στα κράτη της Δύσης δεν το γνωρίζουν ή αδιαφορούν!
    Τα παρακάτω ντυσίματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ σύμφωνα με την ερμηνεία του Κορανίου από τους πρώτους συγγραφείς των Χαντίθ:


    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/e6/db/53/e6db53272db255f0a7aa597ca92d0410.jpg
    http://i.imgur.com/XgDph.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/__BdubNlqYtE/SUkBPO8O07I/AAAAAAAACkE/gFps5VdPU3Y/s400/jkfnsdnf.jpg

    Η σωστή ενδυμασία είναι ό,τι «καλύπτει πλήρως και δεν σκιαγραφεί το σώμα»:

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/70/8b/1b/708b1b79fcd257efcc96b4b8b16d7cd1.jpg
    http://www.essence.com/sites/default/files/images/embed/burka-ban-300.jpg
    http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/df/18/9d/df189d6801798b6ffe721a1096d78a61.jpg

    Επιτρέπεται πάντως να βλέπεις και να αναπνέεις...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ουτε καν γνωριζεις το περιεχόμενο του Κορανίου.αλλά εκεί χαζό λινκσ !
      και καλυτερα μαντηλα παρά όλες αυτες οι ξεφτυλισμένες ανώμαλες δυτικές !

      Delete
  2. «ΕΞΟΔΟΣ 1826»: ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

    Αποτελεί την πρώτη (!) εγχώρια κινηματογραφική παραγωγή για την Εθνεγερσία του 1821 στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Είναι κάτι παραπάνω από απλά καλή και αξιοπρεπής. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο έργο με το Εθνικό φρόνημα να ξεπηδά συνεχώς μέσα από τις σκηνές του.

    Καταρχάς, και με δεδομένο ότι οι πρωταγωνιστές είναι βλαχόφωνοι Έλληνες της Σαμαρίνας, είναι πολύ έξυπνη κίνηση η χρήση σε κάποια σημεία του έργου της βλάχικης διαλέκτου. Ακριβώς για να δείξει ότι οι Βλάχοι είναι Έλληνες και στην Καταγωγή και την Συνείδηση. Η παρουσίαση της πορείας των Σαμαριναίων Αγωνιστών προς το Μεσολόγγι, προκειμένου να βρουν εκεί και τους υπόλοιπους συγχωριανούς τους και να βοηθήσουν τους πολιορκημένους από τους τούρκους κατοίκους της πόλης, θα μπορούσε να ταυτιστεί με την κάθοδο των Μυρίων, καθώς επί εννέα ολόκληρες ημέρες διέσχισαν την ορεινή διάβαση της Πίνδου για να μπορέσουν να φτάσουν έγκαιρα στο Μεσολόγγι.

    Οι πρωταγωνιστές, είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, οι οποίοι ακριβώς επειδή έχουν την αγωνία και την αβεβαιότητα της ζωής και του θανάτου είναι Γνήσιοι Υπεράνθρωποι μέσω των υπαρκτών πράξεών τους και όχι ψεύτικοι «σούπερμαν» των υπερβολικών κόμικ. Πηγαίνοντας να πράξουν το Καθήκον τους προς την Πατρίδα, η σκέψη τους πηγαίνει συχνά προς τα αγαπημένα πρόσωπα που άφησαν πίσω στην Σαμαρίνα. Γυναίκες, παιδιά και αγαπημένες. Η πατριαρχική οικογενειακή δομή των Βλάχων της Σαμαρίνας φαίνεται στην έκπληξη του Αρχηγού τους, όταν διαπιστώνει ότι ο αγγελιοφόρος που περιμένει από το πολιορκημένο Μεσολόγγι είναι τελικά θηλυκού γένους.

    Η φιλοπατρία, το ηρωικό στοιχείο, ο πόθος για την λευτεριά, όλα αυτά αποτελούν τα κύρια συστατικά της ταινίας και γι’ αυτόν τον λόγο προφανώς πήγε στο «πυρ το εξώτερον» τόσο από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου όσο και από τους «κουλτουριάρηδες» κριτικούς κινηματογράφου. Η δε εκτέλεση του τραγουδιού «Παιδιά της Σαμαρίνας» είναι πραγματικά ανατριχιαστικά υπέροχη και αριστουργηματική, καθώς πραγματικά σου βουρκώνει τα μάτια. Το «Έξοδος 1826» αποτελεί μια Αληθινά Υπέροχη ταινία, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς.

    http://www.makeleio.gr/εξοδοσ-1826-μια-υπεροχη-πατριωτικη-ται/

    ReplyDelete