Sunday, March 27, 2016

Πότε θα δικαστούν οι "Μένουμε Ευρώπη" για την παροχή άλλοθι στους τζιχαντιστές της ISIS;



Επί 4 χρόνια η Ευρώπη χρηματοδοτούσε και υπεστήριζε τους τζιχαντιστές στην Συρία. Η Ευρώπη έκανε (μερική) στροφή όταν άρχισε η ISIS να αποκεφαλίζει ευρωπαίους ομήρους και να αυτοανατινάσσωνται οι οπαδοί της στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προξενώντας δεκάδες θύματα.

(http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/europe-paying-heavy-price-complacency-existential-crisis-deepens)

Γιατί δεν απολογήθηκαν ποτέ οι ελληνόφωνοι ευρωλάγνοι του "Μένουμε Ευρώπη" για αυτό το στυγερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητος;

Οι φίλοι και σύμμαχοί τους ευρωπαίοι, ακόμη και σήμερα δεν έχουν αλλάξει στάση στο ζήτημα της Συρίας. Ουδέποτε ζήτησαν συγγνώμη οι "Μένουμε Ευρώπη" για τα εκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα Συρίων και Ιρακινών από την ευρωατλαντική πολιτική υποστηρίξεως της ISIS.

Πριν ένα χρόνο απεκαλύφθη ότι οι ΗΠΑ, η ΕΕ, και το ΝΑΤΟ ήθελαν την δημιουργία σαλαφιστικού κράτους στην Συρία:

(In 2012, two years before the tragic events in Ukraine unfolded, a document of the Department of Defence obtained by “Judicial Watch” describes the situation in Syria as a proxy war with Russia, China and Iran on one side, and Western countries, the Gulf States and Turkey on the other2)).

Επί χρόνια επέστρεφαν καλοδεχούμενοι οι τζιχαντιστές στην Ευρώπη από τον πόλεμο στην Συρία. Ελάμβαναν κρατική φροντίδα από την Ολλανδία προκειμένου να μην ριζοσπαστικοποιηθούν περαιτέρω...

(Between 2012 and 2016 European Jihadists paraded in the social media in graphic images, holding cut-off heads while Dutch authorities try to socialize these very same terrorists. According to the Dutch National Television: “The Dutch Jihadists who have returned from Syria so far are not immediately arrested and prosecuted, but get help and support to reintegrate and rebuild their livelihoods. With this approach the authorities hope to prevent the cities to which the fighters have come from being further radicalized.”

“The Dutch authorities have taken a range of administrative steps like assistance, helping the Jihad combatants in finding a job and education, and providing them with community activities for the youth. The idea is not to let the returnees alienate themselves from society; it is believed that repressive measures might further radicalize them.“7)

Πότε θα δικαστούν οι "Μένουμε Ευρώπη"; Πότε θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι ελληνόφωνοι ευρωλιγούρηδες για την υποστήριξη που προσέφεραν στην Ευρώπη και στους τζιχαντιστές ώστε να διαπράξουν τα ειδεχθή τους εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητος;

(European authorities turn a blind eye to their fellow citizens who committed war crimes in Syria and Iraq). 

Τα πρόσωπα και τα ονόματα των "Μένουμε Ευρώπη" πρέπει να αρχειοθετηθούν και όταν ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε μαζική βάση με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να συμμαχεί με εγκληματίες κατά της ανθρωπότητος, ούτε να ανέχεται στις τάξεις της πολίτες που παρέχουν άλλοθι στην ανθελληνική Ευρώπη.

Ο Συριακός Εθνικός Στρατός έπραξε το καθήκον του. Απελευθέρωσε την Παλμύρα από την ISIS.

                                ‪#‎Syria‬ . Syrian army controls the entire city of ‪#‎Palmyra‬


Πρέπει και εμείς να πράξουμε το δικό μας καθήκον. Να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από την Ευρώπη και να εκδιώξουμε από την Πατρίδα μας τους ελληνόφωνους γενίτσαρους του "Μένουμε Ευρώπη".

4 comments:

  1. Και που θα πας ρε Ιφικράτη όταν βγεις από την Ευρώπη .
    Με την Κίνα που έχει δημιουργήσει τον Ασιατικό πολιτισμό και αν βγει νικήτρια έναντι των ΗΠΑ θα σας κατακτήσει πολιτισμικός?
    Με ποιον άλλο θα πας? Ρωσία? ..ξεχάσαμε τον Σλαυικό κίνδυνο ?
    Τι άλλο μένει..Ινδία οκ..η Κίνα έχει αγοράσει την μισή Ινδία....δεν έμεινε και τίποτες άλλο

    ΗΠΑ και Ευρώπη είναι το σπίτι μας αυτό που πρέπει να γίνει είναι εσείς οι Ελλαδίτες να "κατακτήσετε" την ΕΕ όσο μπορείτε οικονομικά και πολιτικά ώστε πχ όλος ο Ευρωπαϊκός στρατός να εκτελεί εντολές σας !
    Και πολιτισμικά η Ευρώπη είναι απλώς μια μέτρια αντιγραφή του Ελληνισμού αλλά και Φυλετικά η Ευρώπη μπορεί να Ενδυναμώσει το κρατίδιο σας με Μεσογειακούς και διάφορους άλλους τύπους οι οποίοι με τον καιρό θα ενταχθούν σε ένα μεγάλο Ελληνικό κράτος !

    ReplyDelete
  2. Εσυ αρουραιε με το εβραικο αστερι,θα πρεπε να ξερεις οτι το ελληνικο εθνος ποτε δεν ειχε πατρωνες και προστατες με τη θεληση του.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλιστα....και? τώρα είναι μια κουτσουλιά και χρειάζεται προστάτες..το λεγόμενο "Ελληνικό" "έθνος"

      Delete
  3. Ηρθε η εβραιλα να μας υποδειξει ποιο ειναι το καλο της Ελλαδος. Η επαρση της εφτασε στο απογειο , ο θυμοσοφος λαος μας λεει , πισω εχει η αχλαδα την ουρα , παλιολινατσες που πηραν τα μυαλα σας αερα.

    Γιώτης

    ReplyDelete