Saturday, March 26, 2016

Εξειδίκευση της εθνοκεντρικής προπαγάνδας αναλόγως του κοινού


Όταν διεξάγουμε εθνοκεντρική προπαγάνδα κατά του εποικισμού της Πατρίδος μας, ουδείς μας δεσμεύει να χρησιμοποιούμε τα ίδια επιχειρήματα σε όσους έχουμε απέναντί μας.
Αν είχαμε απέναντί μας ένα Αριστερό κοινό, θα ήτο πολύ μεγάλη ανοησία να επιχειρηματολογούμε υπέρ του όμαιμου, υπέρ του έθνους κλπ.
Σε ένα τέτοιο κοινό τονίζουμε τον κίνδυνο της θεοκρατίας εξ αιτίας των θρησκευτικών αντιλήψεων των εποίκων, τις αντι-φεμινιστικές απόψεις των εποίκων, τονίζουμε την αντιδημοκρατική αντίληψη των εποίκων εξ αιτίας των ηθών και των εθίμων τους.
Είναι παντελώς αδιάφορο το αν είμαστε δημοκράτες ή φεμινιστές. (Εγώ ούτε δημοκράτης είμαι, ούτε φεμινιστής). Στην προπαγάνδα σκοπός μας είναι να διεγείρουμε τις ευαίσθητες χορδές του κοινού που μας ακούει.
Συνεπώς μπροστά σε ένα Αριστερό κοινό θα υπογραμμίσουμε τα ζητήματα που ενδιαφέρουν την Αριστερά(φεμινισμός, ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία, θρησκευτική ανοχή), τονίζοντας ότι οι έποικοι μισούν όλες αυτές τις αξίες.
Θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να αλλάξει απόψεις η εθνομηδενιστική Αριστερά. Θα χρειαστούν αρκετές ημερίδες με επίκεντρο την περιθωριακή κατάσταση των Αριστερών κομμάτων στις χώρες που έχουν επιβληθεί ισλαμικά καθεστώτα.
Θα χρειαστεί να προβάλλουμε κατ' επανάληψιν εικόνες βασανιστηρίων Αριστερών πολιτικών κρατουμένων οι οποίοι ακρωτηριάστηκαν από τα ισλαμικά καθεστώτα.
Μόνον έτσι θα αλλάξουν συμπεριφορά οι Αριστεροί εθνομηδενιστές ως προς το εποικιστικό πρόβλημα της Πατρίδος μας. Όταν συνειδητοποιήσουν ότι κινδυνεύει η Αριστερή τους παράγκα από τους λαθροεποίκους.
Οι Αριστεροί εθνομηδενιστές είναι τόσο τυφλωμένοι και ιστορικώς ανίδεοι που νομίζουν ότι θα στρατολογήσουν τους λαθροεποίκους με ταξικές πομφόλυγες στα μαρξιστικά μαντριά τους. Πιό πιθανό είναι να δούμε Αριστερούς εθνομηδενιστές να προσηλυτίζωνται στο ισλαμικό τζιχάντ, παρά να γίνουν μαρξιστές οι λαθροέποικοι.
Φροντίζουμε λοιπόν να εξειδικεύουμε την προπαγάνδα μας αναλόγως του κοινού που έχουμε απέναντί μας. 

3 comments:

  1. Και στους χριστιανούς τι λέμε; Να προστατέψουμε το ορθόδοξο ελληνικό κράτος από τους ισλαμιστές;

    ReplyDelete
  2. οταν το παρεις αποφαση να μιλησεις στον κοσμο με σοβαροτητα και ειλικρεινια δεν θα χρειαστει να κανεις προπαγανδα - για οποιοδηποτε ζητημα
    μεχρι τοτε μπορεις να προβαρεις την τηβενο σου στον καθρεπτη και να φαντασιωνεσαι μεγαλεια - ειναι δικαιωμα σου

    ReplyDelete