Monday, April 20, 2015

Το State Department θα πρέπει να ανησυχεί για τους αποφυλακισθέντες από το Γκουαντάναμο


Σε αρκετές περιπτώσεις οι αντιδράσεις των ξένων χωρών αντανακλούν τις αντιδράσεις των κυβερνώντων στο εσωτερικό. Όταν οι ξένοι διπλωμάτες αντιλαμβάνονται ότι έχουν να κάνουν με μειονεκτικά άτομα, ελλειπούς προσωπικότητος, φθάνουν σε σημείο να εγκαλούν την "ελληνική" κυβέρνηση για πράγματα που έχουν πράξει οι δικές τους κυβερνήσεις. Οι απαιτήσεις των πίπτουν σε ευήκοα ώτα.

Το State Department και η Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα εγκαλεί την "ελληνική" κυβέρνηση για το νομοσχέδιο που καταργεί τις φυλακές τύπου Γ' και για την απελευθέρωση κρατουμένων όπως ο Σάββας Ξηρός.

Αφ' ενός είναι απαράδεκτο μία χώρα που υποστηρίζει ανοικτά τρομοκρατικές οργανώσεις στην Μέση Ανατολή εναντίον της Συρίας, και η οποία άσκησε κρατική τρομοκρατία εναντίον της Λιβύης και του Ιράκ σκοτώνοντας εκατομμύρια αθώους πολίτες, να εγκαλεί άλλη χώρα για την απελευθέρωση ενός ατόμου με σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Αφ' ετέρου το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ διαθέτει επιλεκτική μνήμη. Λησμονεί ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έχει αφήσει ελεύθερους εκατοντάδες κρατουμένους στο Γκουαντάναμο, και αρκετοί εξ αυτών επέστρεψαν στο πεδίο της μάχης.

Η αμερικανική κυβέρνηση αντί να ασχολείται με την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού θα ήταν καλύτερο να ασχολείται με τους χιλιάδες τζιχαντιστές που είτε αφήνει ελεύθερους από τις δικές της φυλακές, είτε τους χρηματοδοτεί στην Μέση Ανατολή.

5 comments:

  1. Το ότι πράγματι η αμερική δεν έχει το δικαίωμα να ασχολείται με αυτήν την υπόθεση δεν σημαίνει ότι ο Σαβούλης πρέπει να αποφυλακιστεί . Ότι έπαθε το έπαθε από την βόμβα με την οποία ετοιμαζόταν να μπουρλουτιάσει ανθρώπους .
    Βαρεθήκαμε τους αριστερούς να καναεύουν τον κάθε δικό της μπαχαλάκι και δολοφόλο και από την άλλη μεριά να θέλει να μασουλίσει και να βαμπιρίσει τον κάθε εθνικιστή για το παραμικρό .

    ReplyDelete
  2. Για να ειναι κάποιος τρομοκράτης πρέπει να εχει στόχο το λαό. Στην περίπτωση της 17 Νοέμβρη στόχος ηταν μονο άτομα της ολιγαρχίας, οπότε σίγουρα δεν ειναι τρομοκράτες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επίσεις βαρεθήκαμε το γλύψημο και το κανάκεμα στον λοβοτομημένο λαό , κάτι το οποίο τον αποβλακώνει ακόμα περισσότερο από ότι είναι . Ο λαός είναι ένα σαχλό θεοποιημένο αδειοκούρελο .

      Delete
    2. Ποιος τον λοβοτομησε?

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete