Saturday, April 11, 2015

Έλληνα! προστατεύσου από την ευρωπαϊκή πανώλη


Στον καθημερινό πολιτικό αγώνα διαπιστώνω αυτό που διεπίστωνα δύο δεκαετίες πριν όταν μελετούσα το βυζάντιο και το αρνητικό αντίκτυπο που είχε στην Ελληνική Ψυχή.

Αν επιτρέψουμε να εισχωρήσει στο συλλογικό υποσυνείδητο μία ξένη οικουμενική ιδεολογία, όπως ο χριστιανισμός, όπως ο κομμουνισμός, όπως ο φιλελευθερισμός, αμέσως δημιουργούνται φανατικοί οπαδοί του, που καθυβρίζουν τους Έλληνες, υμνούν τους ξένους κατακτητές και ταυτίζονται μαζί τους.

Αρκετές φορές επισκέπτομαι το νεοφιλελεύθερο www.capital.gr για να διαβάσω σχόλια αναγνωστών. Είναι κωμικοτραγικό. Μισούν την Ελλάδα, υμνούν την Ε.Ε.

Ο δυτικός καταπιταλισμός και ο φιλελεύθερος κοινοβουλευτισμός έχουν δημιουργήσει ένα ιδεολογικό προγεφύρωμα στην Ελλάδα στο οποίο αφομοιώθηκαν χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι τραπεζών, μικροεπιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, καθηγητές, και διανοούμενοι. Δηλαδή το φαινόμενο της αφομοιώσεως δεν περιορίζεται σε κύκλους μεγαλοτραπεζιτών και κορυφαίων αξιωματούχων του κράτους.

Αυτοί οι πολίτες, έχουν ταυτιστεί ιδεολογικώς με τον φιλελευθερισμό, σε σημείο να θεωρούν ότι καλά μας κάνουν οι Ευρωπαίοι, διότι τάχα είμαστε μπαταξήδες. Και αυτό το λένε σήμερα, μετά από 5 χρόνια καταστρεπτικών μνημονιακών πολιτικών.

Αλλά αυτή ακριβώς είναι και η συμπεριφορά αρκετών χριστιανών ορθοδόξων ως προς το βυζάντιο, καθότι αυτοαποκαλούνται ρωμιοί. Έχουν ταυτιστεί με τους ρωμαίους χριστιανούς κατακτητές. Το βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό, ισχυρίζονται, ασχέτως αν ισοπέδωσε τον Ελληνισμό. Το αυτό ισχύει για τους κομμουνιστές και το Σοβιετικό καθεστώς. Θεωρούν την Σοβιετική Ένωση ως απελευθερώτρια χώρα και μηδέποτε ως κατακτητική και ιμπεριαλιστική.

Αν εισέβαλαν τα σοβιετικά στρατεύματα το 1945 στην Ελλάδα, εγκαθιδρύετο σοβιετικό καθεστώς, και αποφοιτούσε μία γενιά κομμουνιστών από τα ελληνικά σχολεία, θα θεωρούσαν τον Στάλιν απελευθερωτή. Αφού εισέβαλαν αγγλοαμερικανικά στρατεύματα στην Ελλάδα, οι φιλελεύθεροι θεωρούν τους Άγγλους αποικιοκράτες, ως απελευθερωτές.

Η στάση των Ελλήνων πρέπει να είναι αμείλικτη σε τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα. Ο φιλελεύθερος, ο κομμουνιστής, ο χριστιανός, ο μουσουλμάνος, θα εφεύρει ένα σωρό σοφίσματα για να δικαιολογήσει την κατοχή της Ελλάδος από την δική του κοσμοπολίτικη αντεθνική ιδεολογία.

Δεν επιτρέπεται να επηρεάζει την στάση μας η ιδεολογία του κατακτητού.

Εδώ να υπενθυμίσουμε μία ιστορική τραγωδία του Ελληνισμού. Κατά την διάρκεια των ενετο-τουρκικών πολέμων οι οποίοι διεξήχθησαν επί Ελληνικών εδαφών, Ενετοί και Τούρκοι εξανάγκαζαν Έλληνες να στρατολογούνται ως πληρώματα στα πλοία των δύο αντιπάλων, και συγχρόνως κατακτητών μας.

Με αποτέλεσμα Έλληνες ως πληρώματα των Ενετών, άθελά τους, να σκοτώνουν Έλληνες που ήταν πληρώματα στα πλοία των Τούρκων.

Ενετοί και Τούρκοι, ήταν κατακτητές. Αλλά ο ένας αντίπαλος θεωρούσε τον άλλον, ως κατακτητή. Αν εξισλαμιστούν οι Έλληνες θα θεωρούν τους Τούρκους ως απελευθερωτές και τους Ενετούς ως κατακτητές, και τανάπαλιν. Για εμάς, και οι δύο, Τούρκοι και Ενετοί, ήταν κατακτητές.

Σήμερα η μεγαλύτερη 5η φάλαγγα είναι η ελληνόφωνη φιλελεύθερη μερίδα του πληθυσμού. Αν και δίνει έναν αγώνα χαμένο εκ των προτέρων, δεν αντιλαμβάνεται το κακό που κάνει στον Ελληνισμό. Η Ευρώπη και η Δύση έχουν παρακμάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να σώσουν ούτε τον εαυτό τους, πολλώ δε μάλλον την Ελλάδα.

Το κέντρο της οικονομικής και πολιτικής δραστηριότητος έχει μεταφερθεί στην Ευρασία. Αλλά οι ελληνόφωνοι φιλελεύθεροι νομίζουν ότι η Δύση θα κυβερνά τον κόσμο για πάντα, όπως έκανε τους τρεις τελευταίους αιώνες. Αυτή η εποχή πέρασε ανεπιστρεπτί.

Εν τω μεταξύ δεν βλέπουν την δημογραφική και πολιτισμική κατάκτηση που υφίσταται η Ευρώπη. Και αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο με τους ελληνόφωνους φιλελεύθερους. Η ταύτισή τους με την Ευρώπη και την ΕΕ τους έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που θεωρούν ότι η οποιαδήποτε γεωπολιτική στροφή της Ελλάδος είναι εξ ορισμού καταστρεπτική. Προσπαθούν να αλυσοδέσουν ακόμη περισσότερο την Ελλάδα στο δυτικό φιλελεύθερο στρατόπεδο, με υστερικές κραυγές κατά του Πούτιν και κατά της Κίνας.

Αλλά ουδείς εξ αυτών ανησυχεί για την μετατροπή της Ευρώπης σε αποικία της Αφρικής και της Ασίας εξ αιτίας των ορδών από λαθροεποίκους.

Η Ευρώπη όπως είναι σήμερα προκαλεί απέχθεια. Πρέπει πάση θυσία να ξεφύγουμε από τον θανάσιμο εναγκαλισμό με την ευρωπαϊκή πανούκλα.

Όσοι δηλώνουν εθνικιστές και ονειρεύονται μία άλλη Ευρώπη, καλά θα κάνουν να αγωνιστούν για να υπάρχει Ελλάδα στο μέλλον. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να χαθεί προκειμένου να σωθεί η παρηκμασμένη Ευρώπη.

Όπως είναι η Ευρώπη σήμερα πρέπει να ξερριζωθεί συνθέμελα και να κτισθεί από την αρχή, αν πρόκειται να έχει μέλλον. Κάτι που ούτε τον χρόνο διαθέτουμε, ούτε την δύναμη για να το πράξουμε ως Λαός. Αλλά ως Έλληνες πρέπει να βρούμε και την δύναμη, και τον χρόνο, για να σώσουμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Σε αυτή την ιστορική περίοδο οι φιλοευρωπαϊκές εθνικιστικές τάσεις είναι μία συγκεκαλυμμένη μορφή διεθνισμού, η οποία αφαιρεί υλικούς πόρους, ψυχική ενέργεια, και ανθρώπινο δυναμικό από την μάχη για την σωτηρία της Ελλάδος.

Ελλάδα και Ευρώπη έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Η Ελλάδα πρέπει να βλέπει τον εαυτό της ως imperium σε εμβρυακή μορφή, μέσα από τα μάτια μίας εναλλακτικής κοσμοθεάσεως ουδεμία σχέση εχούσης με την ευρωπαϊκή κοσμοθέαση.

Όταν όλες οι χώρες της Ε.Ε. συμμαχούν για να μας στραγγαλίσουν οικονομικώς, όποιος δηλώνει φιλοευρωπαίος εθνικιστής δεν διαφέρει σε τίποτε από τον ελληνόφωνο χριστιανό που φωνάζει ότι το βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό.

Τα σοφίσματα του τύπου "θέλουμε μία άλλη Ευρώπη" τα λέει ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές, με τα γνωστά αποτέλεσμα. Οι αριστεροί θέλουν έναν άλλο διεθνισμό, τον διεθνιστικό σοσιαλισμό. Απορρίπτουν τον φιλελεύθερο διεθνισμό.

Το ίδιο ισχύει για όσους θέλουν την Ευρώπη ως το κέντρο του κόσμου, είτε δηλώνουν εθνικιστές, είτε φιλελεύθεροι, είτε κομμουνιστές.

Εγώ θέλω την Ελλάδα κέντρο του κόσμου, ακόμη και αν χρειαστούν 1000 χρόνια για να οικοδομηθεί η Μεγάλη Ελλάδα, που θα είναι υπερδύναμη με 500 εκατομμύρια γηγενή πληθυσμό.

Όταν οι Ευρωπαίοι βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό του Λαού μας, είμαι έτοιμος να συμμαχήσω με Ασιάτες, Αφρικανούς, Λατινοαμερικανούς, Μεσανατολικούς λαούς, εναντίον των Ευρωπαίων εχθρών της Πατρίδος μας.

Αυτή την στιγμή η Ελλάδα υφίσταται οικονομικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και απειλείται η εθνική της υπόσταση. Είναι καιρός να εγκαταλείψουμε πλήρως την Ευρώπη, πολιτισμικώς, οικονομικώς, στρατιωτικώς, δημογραφικώς, πολιτικώς, και να συμμαχήσουμε με όλες τις ηπείρους εκτός Ευρώπης.

Οφείλουμε να συμμαχήσουμε με όλα τα θύματα της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας εναντίον της Ευρώπης, και να κηρύξουμε εμπορικό αποκλεισμό στην Ευρώπη. Η Ευρώπη εκβιάζει την Ελλάδα. Ως αντίποινα η Ελλάδα μαζί με την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολη, και την Λατινική Αμερική, πρέπει να εκβιάζει την Ευρώπη.

Άλλωστε μην λησμονούμε ότι τα περισσότερα από τα εθνοκεντρικά και ηρωικά ιδεώδη τα οποία πρεσβεύουμε, επιβιώνουν εκτός Ευρώπης, κυρίως στην Κεντρική Ασία από λαούς που δεν έχουν χάσει ούτε την ταυτότητά τους ούτε τα πολεμικά τους ιδεώδη.

Η επαφή με την εκφυλισμένη Ευρώπη μάς καταρρακώνει ηθικώς και πολιτισμικώς. Καταστρέφει τα πολεμικά μας ένστικτα. Όσο καθυστερούμε να απεγκλωβιστούμε από την ευρωπαϊκή φυλακή, τόσο δυσκολότερη θα είναι η Ελληνική Αναγέννηση.

9 comments:

  1. Πήγαινε τότε στην ινδία,στην κίνα ή στο πακιστάν για να μην καταρρακώνεσαι ηθικώς και πολιτισμικώς.Εναλλακτική λύσις θα ήτο και η Αφρική αλλά το μάτι των φυλάρχων γυαλίζει
    από την πείνα.Η λατινική Αμερική είναι ιδανικός προορισμός ειδικά αν έχεις τη φιλοδοξία να γίνεις
    η επόμενη Μις Μπουμ Μπουμ.Έχουνε και ζάχαρη οι "λατίνοι" που δεν χαλάει τα δόντια γιατί την παίρνουν
    από το ρουθούνι.Καλό ταξίδι.

    ReplyDelete
  2. εγω παντως σε συζητηση που ειχα με μερικα ελληνοφωνα γερμανοτουβλα θαυμαστες του πανιβλαξ αδολφου εδω, και τους ειπα οτι αν εξυπηρετουσε τα εθνικα ελληνικα μου συμφεροντα θα ξαμολουσα μερικες δεκαδες εκατομμυρια αραψ γιουφτους ισλαμια και λοιπα τριτοκοσμικα σκατα σε γερμανους και αλλα δυτικα και σκανδιναβοτουβλα να τους φανε να τους γενοκτονησουν ΑΝ επαναλαμβανω εξυπηρετουσε το δικο μου εθνικο συμφερον τρελαθηκαν και με αποκαλουσαν προδοτη της φυλης μου λεει!!!!
    στ@ρχιδια μου η φυλη η ταξη η θρησκεια.μονο το εθνος και το γενος των ελληνων με νοιαζει με την μεσογειακη ελληνοπρεπη εθνολογικη συνθεση του τιποτα αλλο!!!!!!!
    θρησκεια των ελληνων πρεπει να ειναι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΣΙΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "στ@ρχιδια μου η φυλη η ταξη η θρησκεια.μονο το εθνος και το γενος των ελληνων με νοιαζει με την μεσογειακη ελληνοπρεπη εθνολογικη συνθεση του τιποτα αλλο!!!!!!!"

      Ρε μπας και επισκέφτηκες το Σερν και σε περάσανε σε φάση
      αντιύλης?

      Delete
  3. είναι καποια βολεμένα κοπροσκυλα της νουδου κ του κλεφτοπασοκ που ειχαν κ το κωλοευρω στο χωριο τους οι βλαχουρες. ακουγα κατι γριες μια μερα στο s/m που ελεγαν ότι ο τσιπρας δεν θα μας βγαλει από το ευρω κ την ΕΕ κ μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι. η προπαγανδα κ η πλυση εγκεφαλου των τσοντοκαναλων εχει πιασει τοπο.
    εξ ου κ τα δανεικα κ αγυριστα από τις κρατικες τράπεζες.
    αστα ιφικρατη, δεν σωνομαστε με το να πηγαινουν τα ταγάρια να ψηφιζουν ότι τους λεει η σταη ο πρεντετερης κ ο χατζηνικος.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΛΑ τα λες, Ομως χρηστος δεν ανεστη, χριστος γ.μιεται

      Delete
  4. Ζω στην Αυστραλια και τυχαινει να εχω γνωρισει αρκετους κινεζους που ζουν και σπουδαζουν εκει.

    Υπαρχει μια νεοπλουτη καστα κινεζων που πλουτισαν απο τη παγκοσμιοποιηση και συμπεριφερονται ως νεοπλουτοι στη χωρα τους αλλα και στο εξωτερικο. Ωστοσο, οι περισσοτεροι κινεζοι ειναι πατριωτες και σε καμια περιπτωση political correct. Μπορω να μιλαω ελευθερα μαζι τους για ολα τα θεματα απο πολιτικα εως και θεματα μεταναστευσης. Αυτο δεν μπορω να το κανω με λευκους / ευρωπαιους / ελληνες που εχουν αποβλακωθει απο τη μαζικη πλυση εγκεφαλου της πολιτικης ορθοτητας.

    Αυτο που εχω δει απο συζητησεις μαζι τους ειναι οτι οι κινεζοι αντιπαθουν σφοδρα τους ισλαμιστες και τους αφρικανους και τους προκαλει αποστροφη η ισλαμοποιηση της Ευρωπης.
    Μαλιστα μου ανεφεραν οτι τους φαινεται γελοιο που αποκαλειται το Παρισι ως "ρομαντικη πολη" οταν ειναι γεματη νεγρους και ισλαμιστες ! Και οτι πολλοι κινεζοι πηγαιναν για διακοπες εκει με αυτο το σκεπτικο και τους εκλεβαν συμμοριες ρομα και μαυρων.

    Εχουν επισης μεγαλο σεβασμο στην Ελλαδα αλλα και την Ευρωπη. Οποτε τους λεω οτι ειμαι ελληνας εχουν εναν ενθουσιασμο και γνωριζουν για τη σημασια και σπουδαιοτητα του ελληνικου πολιτισμου.

    Η Κινα θα ειναι λοιπον ενας σημαντικος εταιρος εαν καποτε σπασουμε τα κατοχικα ευρω-ενωσιακα δεσμα. Οι κινεζοι επισης κανουν μπιζνες με ολες τις χωρες χωρις να βαζουν ιδεολογικους και πολιτικους ορους οπως ΗΠΑ και ΕΕ. Η Κινα εμπορευεται στις αφρικανικες χωρες, στη λατινικη αμερικη , την Ευρωπη κλπ αλλα και με οσες χωρες δεν ελεγχονται απο τη Νεα ταξη πραγματων οπως Βενεζουελα, Κουβα, Βολιβια, Ιραν κλπ

    Ασε που απο τη Κινα μπορουμε πλεον να προμηθευομαστε ολα τα προιοντα σε περιπτωση που οι δυτικοι επιβαλλουν εμπαργκο η κυρωσεις. Τα κινεζικα εργοστασια που φτιαχνουν τα προιοντα των πολυεθνικων αντιγραφουν ακριβως τα ιδια προιοντα και τα πουλανε με αλλη κινεζικη επωνυμια στο 1/10 η το 1/50 της τιμης.

    Οποτε οι μπουρδες των διαφορων ηλιθιων που προπαγανδιζουν οτι σε περιπτωση εξοδου απο ΕΕ-ΕΥΡΩ δεν θα υπαρχουν προιοντα ειναι απλα για γελια. Με καταλληλες πολιτικες η Ελλαδα μπορει να αποκτησει αυτοδυναμια στη γεωργικη παραγωγη και διατροφικη επαρκεια. Πολλα βιομηχανικα προιοντα μπορουμε να βρουμε απο την Ασια εως οτου ανασυγκροτηθει παραγωγικα η ελληνικη οικονομια. Ενεργεια μπορουμε να βρουμε απο Ρωσια, Βενεζουελα, Ιραν. Οπλα απο Ρωσια και Κινα.

    ReplyDelete
  5. Για να αποκτησει την ανεξαρτησια της, η Ελλαδα πρεπει να αποχωρησει απο ΕΕ, Ευρωζωνη, ΝΑΤΟ και να αποκηρυξει συμφωνιες ελευθερου εμποριου και οσες αλλες συνθηκες περιοριζουν την εθνικη κυριαρχια της. Απαιτειται δηλαδη ρηξη με ολους τους "θεσμους" της νεοφιλελευθερης παγκοσμιοποιησης.

    Θα πρεπει η οικονομια μας τοσο να απεξαρτηθει οσο και να θωρακιστει απο τη παγκοσμιοποιηση και να γινει παραγωγικη ανασυγκροτηση ωστε να αποκτηθει αυτοδυναμια σε οσους περισσοτερους τομεις της οικονομιας ειναι αυτο δυνατον βαση πορων και εργατικου δυναμικου. Δηλαδη, δημιουργια μιας αυτοδυναμης εθνικης οικονομιας.

    Απαιτειται δηλαδη η εισαγωγη ενος νεου εθνικου κρατικου νομισματος, ελεγχοι κεφαλαιων, εμπορικος προστατευτισμος σε ευαισθητους κλαδους της οικονομιας, εθνικοποιηση των φυσικων μονοπωλιων αλλα και στρατηγικων επιχειρησεων (ενεργεια, υδρευση, τηλεπικοινωνιες, μεταφορες, αεροδρομια, λιμανια, ορυκτος πλουτος, αμυντικη βιομηχανια κλπ), στροφη σε Ρωσια/Κινα κλπ. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα πρεπει να εχουμε μια κρατικιστικη οικονομια. Ειναι σημαντικο να υπαρχουν σε σημαντικο βαθμο και νεου τυπου συνεταιριστικες η αυτοδιιαχειριζομενες απο εργαζομενους επιχειρησεις αλλα και να απελευθερωθει η δημιουργικοτητα των ελληνων και να προωθειται η καινοτομια, η ερευνα, η μη-παρασιτικη επιχειρηματικοτητα κλπ.

    Και ολα αυτα για να επιτυχουν θα πρεπει να αλλαξει δραστικα και το πολιτικο συστημα. Το ψευτο-κοινοβουλευτικο συστημα ειναι απλα αθλιο. Το τι ειναι καλυτερο να το διαδεχθει αποτελει μεγαλη συζητηση....


    ReplyDelete
  6. Οι νεοφιλελεύθεροι προέρχονται κατά βάση από σχετικά ευπορες οικογένειες (για ελληνικά δεδομένα) των Βορείων προαστίων η παραλιακής που στέλνουν τα παιδιά τους σε Ιδιωτικά κολλέγια και μετά για σπουδές στην Αγγλια. Αγωνιούν εαν αποχωρησουμε από την ευρωζώνη διοτι στο μυαλό τους το νέο νόμισμα θα είναι χαμηλής αξίας και δεν θα μπορούν να πάνε ταξίδια στο εξωτερικό , να ψωνίζουν από μπουτίκ στο Μιλάνο κλπ.

    Αρκετοί εξ αυτών δηλώνουν "πατριώτες" αλλα είναι ψευτο "πατριώτες" επιπέδου αντίστοιχου των νεοδημοκρατων-δαπιτων. Πρόκειται για ευρώ-λιγουρια που εχουν ενα
    ευρώ-ραγιαδισμο οτι όλα γίνονται καλα στην Ευρώπη και για να γίνουμε "κανονική" χώρα θα πρέπει να γίνουμε επαρχία της ΕΕ. Γιαυτο υποστηρίζουν 100% εφαρμογή των μνημονίων.

    Φυσικά δεν τους αγγίζει η οικονομική και κοινωνική καταστροφή που έχει προκληθεί τα τελευταία 5+ χρόνια . Ζουν σε άλλο κόσμο.

    ReplyDelete