Saturday, April 19, 2014

Οι ανθέλληνες πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητος


Οι ανθέλληνες νοιώθουν βαθύτατες ενοχές για το μίσος κατά των Ελλήνων που ελλοχεύει στην ψυχή τους. Υποφέρουν από ένα πληγωμένο εγώ που καταδυναστεύει κάθε σκέψη και συμπεριφορά τους. Για να βρουν μία διέξοδο στην δραματική εσωτερική σύγκρουση, καταφεύγουν στους γνωστούς ψυχολογικούς μηχανισμούς της προβολής και της εκλογικεύσεως.
Προβάλλουν τις δικές τους σκέψεις πάνω στους Έλληνες. Ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές, για να συγκαλύψουν τον δικό τους μισελληνικό ρατσισμό. Εκλογικεύουν τις ανθελληνικές πράξεις τους με το να ισχυρίζωνται ότι οι Έλληνες πρέπει να έχουν ανοχή έναντι των μη-Ελλήνων, για να κρύψουν ότι οι μη-Έλληνες πάσχουν από δυσανεξία έναντι των Ελλήνων.
Ως συνήθως ο μισελληνισμός των ανθελλήνων μασκαρεύεται ως αντιρατσισμός για να μπορεί να παροχετευτεί έξω από την άρρωστη ψυχή τους. Δεν τολμούν να παραδεχθούν δημοσίως ότι είναι ανθέλληνες και ότι μισούν τον Ελληνισμό. Κάτι τέτοιο θα ήταν αυτοκτονία. Άρα το μόνο που τους μένει είναι το ψεύδος και η υποκρισία, προσπαθούν να πουν ότι είναι ανθρωπιστές, ότι κτυπούν τον Ελληνισμό για «ανθρωπιστικούς λόγους».
Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστές» μισούν τους Έλληνες. Κερδίζουν το ψωμί τους από την κατ’ επάγγελμα συκοφαντία των Ελλήνων. Αλλά ο κύριος όγκος των «αντιρατσιστών» αποτελείται από ερασιτέχνες που παπαγαλίζουν τα συνθήματα των επαγγελματιών.
Ποιό συναίσθημα κινεί αυτούς τους κατά περίσταση «αντιρατσιστές»; Τί ψυχολογικά προβλήματα έχουν και καταφεύγουν στην συκοφαντία του Ελληνισμού; Όπως διδάσκει η ψυχοπαθολογία, με τις άναρθρες κραυγές τους συγκαλύπτουν μία κρίση ατομικής-πολιτιστικής ταυτότητος. Είναι άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση που πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητος και μισούν αφάνταστα τον εαυτό τους.
Αρκετοί από αυτούς τους «αντιρατσιστές» είναι Ελληνικής καταγωγής. Αλλά εξ αιτίας της μισελληνικής προπαγάνδας, τούς έχει ενσταλαχθεί ενοχή για την Ελληνική τους καταγωγή και ταυτότητα. Η ενοχή που τους έχει ενσταλαχθεί μετά από εσωτερικές διεργασίες μετατρέπεται σε μίσος για τον Ελληνισμό, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν για πολύ το να μισούν τον εαυτό τους.
Αλλά το πιό σημαντικό ψυχολογικό στοιχείο είναι ότι όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές» ανθέλληνες που συκοφαντούν τον Ελληνισμό ως ρατσισμό, σωβινισμό, φασισμό, πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητος. Είναι πλάσματα αδύναμα, λιπόψυχα.
Δεν έχουν το θάρρος, την πίστη, την δύναμη να ανυψώσουν το ανάστημά τους στον μισελληνισμό. Ως δειλοί και λιπόψυχοι δεν αντέχουν στην πίεση του να είσαι και να δείχνεις Έλλην. Βάζουν την ουρά στα σκέλια μπροστά στην ψυχολογική βία που εξαπολύουν οι μισελληνικές συμμορίες. Φωνάζουν υπέρ της ανοχής, αλλά δεν είναι ανεκτικοί με τον εαυτό τους. Δεν μπορούν να ανεχθούν την Ελληνικότητα τους. Δεν μπορούν να δεχθούν τον εαυτό τους όπως είναι.
Οι διωγμοί που έχουν υποστεί οι Έλληνες επί χιλιετίες, ίσως παρέχουν στους Ελληνικής καταγωγής ανθέλληνες κάποια δικαιολογία, διότι δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι και να δείχνεις Έλλην. Το να δηλώνεις Έλλην μπορεί να σου κοστίσει την ζωή. Μία δημόσια ιεροπραξία προς τιμήν των Αθανάτων Θεών, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με την αστυνομία των απίστων.
Επομένως οι Ελληνικής καταγωγής ερασιτέχνες «αντιρατσιστές» που προσπαθούν να απομακρυνθούν από τους Έλληνες και να ταυτιστούν με ένα συγκεχυμένο διεθνιστικό όλον, στην ουσία προσπαθούν να αποφύγουν το βαρύ φορτίο του να είσαι και να δείχνεις Έλλην. Διότι το να είσαι Έλλην σημαίνει ότι πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στην διεθνή καθεστηκυία τάξη, κόντρα στην συμβατική σοφία. Το να δείχνεις Έλλην σημαίνει να διαφυλάττεις την διαφορετικότητά σου αντί πάσης θυσίας, σημαίνει να ανατρέπεις νόμους, να γκρεμίζεις αυτοκρατορίες, να εξοντώνεις κάθε βλασφημία κατά της Φύσεως και των Θεών. 
Αυτό εξηγεί και τους απωτέρους στόχους των κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστών» ανθελλήνων. Με προπέτασμα καπνού τον «αντιρατσισμό», αυτοί οι «αντιρατσιστές» προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες να αφομοιωθούν σε ξένους λαούς. Προσπαθούν να καταργήσουν κάθε πολιτιστική και βιολογική διαφορά των Ελλήνων με τους μη-Έλληνες.
Στόχος τους είναι η αφομοίωση, η ισοπέδωση, ο αφανισμός, ο προσηλυτισμός των Ελλήνων σε ξένους λαούς και πολιτισμούς. Οι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστές» ανθέλληνες φοβούνται έναν Έλληνα με ξεχωριστή βιολογική και πολιτιστική ταυτότητα. Παρά τις υποκριτικές κραυγές τους, δεν έχουν σεβασμό στον πολυπολιτισμό, δεν θέλουν να υπάρχει Ελληνικός Πολιτισμός. Θέλουν αφομοίωση και ισοπέδωση των Ελλήνων. Θεωρούν ως μη φυσιολογικό όποιον Έλληνα διατηρεί την Ελληνική του πολιτιστική ταυτότητα.
Δια της ψυχολογικής βίας προσπαθούν να προσηλυτίσουν τους Έλληνες σε ξένα έθνη, σε ξένες ιδεολογίες. Οι «αντιρατσιστές» προσπαθούν να σβήσουν την Ελληνική συλλογική μνήμη από τον Ελληνικό Λαό, προσπαθούν να του αφαιρέσουν την διαφορετικότητά του, όλα αυτά στο όνομα του «αντιρατσισμού». Στην πραγματικότητα οι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστές» είναι οι χειρότεροι σωβινιστές.
Αλλά δυστυχώς για αυτούς, με τις συκοφαντίες άθελά τους ενισχύουν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων. Κατάφεραν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επεδίωκαν. Κατάφεραν να διεγείρουν στους Έλληνες την εθνική μνήμη, κατάφεραν να κάνουν τους Έλληνες να ασχοληθούν ακόμη πιό δυναμικά με την καταγωγή τους. Ο μισελληνισμός των «αντιρατσιστών» προκάλεσε κύμα μεταστροφής των Ελλήνων προς τα Ελληνικά Ιδεώδη. Όσο περισσότερο οι ανθέλληνες καθυβρίζουν την Ελληνική ταυτότητα, τόσο οι Έλληνες αγκιστρώνονται πάνω σε αυτήν. Όσο περισσότερο οι ανθέλληνες κατηγορούν τους Έλληνες επειδή παραμένουν Έλληνες, τόσο ενδυναμώνουν την πίστη τους στον Ελληνισμό.
Το χειρότερο όλων είναι ότι οι ανθέλληνες δεν μελετούν ιστορία(ίσως αυτό τους απάλλασσε από το να σπαταλούν τόσο χρόνο και χρήμα για να αφομοιώσουν τους Έλληνες). Προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες να αναμειχθούν με τους μη-Έλληνες επικαλούμενοι το σόφισμα ότι δήθεν έτσι θα υπάρξει «αρμονία», «κατανόηση μεταξύ λαών», «πολιτιστική συνεργασία». Όταν όμως κάποιοι αφελείς Έλληνες προσπαθήσουν να αναμειχθούν, τότε διαπιστώνουν το πόσο εξαγριώνουν τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Οι συμβουλές των «αντιρατσιστών» είναι άκρως επικίνδυνες για την σωματική ασφάλεια των Ελλήνων.  
Όσο και να προσπαθήσει από μόνος του ο Έλλην να αναμειχθεί με μη-Έλληνες, τόσο αποτυγχάνει οικτρά, διότι η Ελληνική Ψυχή είναι εντελώς διαφορετική από τις ψυχές των μη-Ελλήνων. Ο Έλλην είναι ένας εντελώς διαφορετικός τύπος ανθρώπου. Μοναδικός στον κόσμο.  
Αν κάποιοι Ελληνικής καταγωγής «αντιρατσιστές» νομίζουν ότι με την φυλετική και πολιτιστική ανάμειξη θα γλυτώσουν από τις ανθελληνικές διώξεις, εξαπατούν τον εαυτό τους. Όποιος Έλλην δεν μάχεται για την διαφορετικότητά του, θα το πληρώσει πολύ πιό ακριβά από τον Έλληνα που αγωνίζεται καθημερινώς να διαχωριστεί από την εχθρική μάζα των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Τέτοια παραδείγματα αφθονούν. Προσφάτως ένας Έλλην έκανε παρατήρηση σε ένα φίλο του, Ελληνικής καταγωγής «αντιρατσιστή», ο οποίος είχε σχέση με μία Αλβανή κοπέλα. Του είπε ότι προσβάλλει τους Θεούς, ότι αυτό που κάνει είναι αφύσικο, και ότι σύμφωνα με την Ελληνική Παράδοση πρέπει να κάνει σχέση με Ελληνίδα. Φυσικά ο Ελληνικής καταγωγής «αντιρατσιστής» αντέδρασε με τις γνωστές πομφόλυγες περί συνεργασίας και αρμονίας μεταξύ λαών.
Μετά λίγες μέρες τον βλέπουν κάποιοι Αλβανοί να κρατά αγκαλιά την Αλβανή και τον μαυρίζουν στο ξύλο. Μόλις συνήλθε από το ξύλο, πήγε να παραπονεθεί στην Αλβανή φίλη του για την συμπεριφορά των ομοεθνών της. Η Αλβανή του έδωσε μία απάντηση που πόνεσε περισσότερο από το ξύλο, του είπε: «Αφού έχεις τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν μπορείς να κάνεις σχέση με μία Ελληνίδα, καλά σου κάνανε».
Έκπληκτος από την απάντηση, ο «αντιρατσιστής» μας πήγε να συμβουλευτεί τον Έλληνα φίλο του. Τον ρώτησε γιατί πήραν τέτοια τροπή τα πράγματα. Ο Έλλην φίλος του, τού απάντησε: «Αν δεν ντρέπεσαι που είσαι Έλλην, δεν πρέπει να ντρέπεσαι και να το δείχνεις. Αν έκανες σχέση με Ελληνίδα δεν θα σε κτυπούσαν οι Αλβανοί. Ο ξυλοδαρμός ήταν η τιμωρία σου επειδή πάσχεις από σύμπλεγμα κατωτερότητος, επειδή νοιώθεις ενοχές που είσαι Έλλην. Δέξου την τιμωρία σου με ανακούφιση. Θα σου καυτηριάσει την πληγή και στο μέλλον θα νοιώθεις πιό άνετα με την Ελληνική σου ταυτότητα». 

7 comments:

  1. Συνήθως οι Ελληνίδες αρέσκονται στο να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με Αλβανούς.
    Ξέρετε γιατί...
    Το εξηγείτε μια χαρά στο κείμενο.Δεν κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ανθελληνίδες,αφού ο χαρακτηρισμός απευθύνεται σε άρρενες από τους Έλληνες αντιρατσιστές/αντισωβινιστές.
    Τί κάνουν οι Έλληνες γι'αυτό;
    Κακαρίζουν στο ίντερνετ,αφού αποφεύγουν οι περισσότεροι να έλθουν σε αντιπαράθεση με τους τραχείς και ζωόδεις αλβανούς.

    ReplyDelete
  2. Κυριε Αμυρά, υπαρχει δημοσιογραφική ή αλλου ειδους πηγή/μαρτυεία για το φεγονός που περιγράφετε στο τελος του κειμένου σας; Θα ηθελα να το δειξω σε καποιον, αλλα αναφορες σε γεγονότα χωρις πηγή ή εγγραφη μαρτυρία εχουν λίγη αξία και πολλες φορες δρουν αντιστρόφως απο το επιθυμητόν.

    ReplyDelete
  3. Αν είχατε παρακολουθήσει τα μαθήματα ψυχολογικού πολεμου του κ.Αμυρά δε θα κάνατε άσκοπες ερωτήσεις.
    Καλό θα ήταν να διαδώσετε το συμβάν εμπλουτίζοντάς το με γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

    ΥΓ:Εσείς δεν ασχολείστε με το ψήσιμο του οβελία ;
    Μπορείτε να κάλλιστα να ξεκινήσετε τη διάδοση της ιστορίας του κερατά ανθέλληνος μεταξύ γαρδούμπας και οίνου.

    ReplyDelete
  4. Θυμίζει τη δομή των ιστοριών που χρησιμοποιούν χριστιανοί παπάδες,κατηχητές,γέροντες,κυράτσες και λοιποί ξεκούδουνοι.
    Ακριβώς το επίπεδο που χρειάζεται για να γίνει κατανοητό από τις μάζες και να χρησιμοποιηθεί εναντίον των ανθελλήνων-αντιρατσιστών.

    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=Kl35d5mkw4w

    ReplyDelete
  6. Όλο βλακείες λέτε! Εμείς οι αντιρατσιστές και, κατά την δικιά σας γνώμη, "ανθέλληνες" είμαστε ενάντια στους ρατσιστές τόσο της Ελλάδας όσο και οποιασδήποτε άλλης χώρας και επειδή σας κράζουμε για την αλλαζονία και τον εθνικισμό σας εσείς αμύνεστε κατηγορόντας μας ότι κράζουμε την Ελλάδα! Αν θέλετε να το πάμε έτσι, έχουν υπάρξει φορές που έχω ντραπεί για την πατρίδα μου και ο λόγος είστε εσείς, οι αληθινοί, original Έλληνες! Σας βλέπω να μαζεύεστε όλοι μαζί και να κατηγορείτε και να βρίζετε όλους τους μετανάστες ότι όλοι τους είναι κακοί και ότι μόνο η Ελλάδα αξίζει σε αυτόν τον κόσμο και μου βάζετε στο μυαλό την σκέψη ότι σχεδόν όλη η χώρα μου είναι έτσι, που ευτυχώς δεν είναι! ΕΣΕΙΣ είστε αυτοί που θα έπρεπε να ντρέπονται! Αυτά ήθελαν δηλαδή να σας διδάξουν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και ο Ιησούς, τους οποίους τόσο υμνήτε; Να είστε εγωιστές και μισάνθρωποι; Λίγη ντροπή δηλαδή!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Ιησούς λέει ο βλαξ

      Delete