Tuesday, March 25, 2014

Τί εννοούν με τον όρο "ανάπτυξη" οι δωσίλογοι της κατοχικής ληστοσυμμορίας;


Εννοούν την ανάπτυξη των ξένων πολυεθνικών εις βάρος της Ελληνικής κτηνοτροφίας. Θα βαπτίσουν "φρέσκο" γάλα το εισαγόμενο προκειμένου να μειώσουν τις τιμές στο γάλα, λες και φταίει ο Έλλην κτηνοτρόφος για τις υψηλές τιμές στο γάλα. Οι υψηλοί φόροι, το ολιγοπώλιο της λιανικής των μεγάλων αλυσίδων, και το ολιγοπώλιο των βιομηχανιώνσυσκευασίας, δεν λαμβάνονται υπ' όψιν. 

Η κατοχική ληστοσυμμορία αδιαφορεί για την διατροφική αυτάρκεια καθιστώντας την Ελλάδα εξαρτωμένη και στο ζήτημα του γάλακτος από ξένες χώρες. 

Το χειρότερο έγκλημα είναι ότι δι' αυτής της ανθελληνικής πολιτικής ο Ελληνικός αγροτικός πληθυσμός που διέμενε στην επαρχία καταστρέφεται, με συνέπεια το ξεριζωμό του και κατ' επέκταση την αστυφιλία ή την μετανάστευση. Και οι δύο επιλογές υποβαθμίζουν την Εθνική μας Ασφάλεια. 

Η συγκράτηση του αγροτικού πληθυσμού στα σύνορα ή στην επαρχία αποτελεί πυλώνα Εθνικής Ασφαλείας. Αλλά για τους προδότες της ληστοσυμμορίας Σαμαρά προέχει η ανάπτυξη των ξένων πολυεθνικών εταιριών γάλακτος εις βάρος του Ελληνικού αγροτικού πληθυσμού. 

Βαρυτάτη ευθύνη φέρει και ο ανοργάνωτος και αγράμματος πολιτικώς αγροτικός πληθυσμός, ο οποίος αντί να αναζητά συμμαχίες με νέες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις όπως η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. μηρυκάζει την δυστυχία του, διατηρώντας σχέσεις με τα καθεστωτικά ανθελληνικά κόμματα.

2 comments:

  1. "Βαρυτάτη ευθύνη φέρει και ο ανοργάνωτος και αγράμματος πολιτικώς αγροτικός πληθυσμός, ο οποίος αντί να αναζητά συμμαχίες με νέες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις όπως η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ μηρυκάζει την δυστυχία του, διατηρώντας σχέσεις με τα καθεστωτικά ανθελληνικά κόμματα.".

    Δεν θεωρώ σωστό να χαρακτηρίζεις τον αγροτικό πληθυσμό με τέτοιο τρόπο. Ο μέσος αγρότης μπορεί να είναι αγράμματος πολιτικώς, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της δουλειάς του. Είναι καθήκον του πολιτικού να πάει στην επαρχία και να του προσφέρει κάτι καινούριο.

    ReplyDelete
  2. Ιφικράτη, έχεις γίνει κράτος εν κράτει, κάνε λίγο κράτει.

    ReplyDelete