Tuesday, March 25, 2014

Χρειαζόμαστε την βοήθεια συναγωνιστών στην αναβάθμιση των στρατιωτικών μας γνώσεων


Αν κάποιος φίλος ή συναγωνιστής έχει πρόσβαση σε ξένες βιβλιοθήκες και μπορεί να βρει το βιβλίο του στρατηγού Erich Ludendorff, The Nation at War, Hutchinson, London, 1936(= "Der totale Krieg"), ας επικοινωνήσει μαζί μου. Χρειάζομαι ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο στην αγγλική γλώσσα. Ο τίτλος στα αγγλικά δεν είναι ακριβής, πρόκειται για το γνωστό έργο του γερμανού στρατηγού, "Ολοκληρωτικός Πόλεμος".

7 comments:

  1. Βρήκα γαλλική έκδοση εύκολα προσβάσιμη. Για την περίπτωση που τα γαλλικά σας είναι καλύτερα απο τα γερμανικά σας (η γερμανική έκδοση είναι free στο archive.org)
    http://www.amazon.com/La-guerre-totale-French-Edition/dp/2262031258

    ReplyDelete
  2. μια εκτιμιση μου που 8ελλω να μοιραστω μαζι σου Ιφικρατη. Ολοι μενουμε με την απορια που ο πουτιν δεν προχωρησε στην Ανατολικη Ουκρανια με μια μελετημενη αλλα γρηγορη κινηση <> αυτο 8α ηταν ισως και το πρωτο ραντεβου του με την ιστορια...... αλλα φενετε να κολισιεργρει και μια τετοια ευκαιρια γι αυτον 8α ειναι μαλλον αδυνατο να επαναληφ8ει στο μελλον, και ειναι κατανοητο οτι αυτη η κινηση ειναι μονοδρομος γι’αυτον και απολυτως αναγκαια, παρολα αυτα κινηση δεν γινετε, και δεν εγινε και οταν φενωνταν << λογικα>> η καλητερη στιγμη, παραληλλα δλδ με την Ταυριδα ωστε να μην περασει 2 κυμματα αντιδρασεων.
    Παραλληλα βλεπουμε κινησεις καραγκιοζη απο την τουρκια, εναντι Συριας, οπου 1 αεροπλανο καριπτετε και ο ταφος 1 καθηστερημενου μογκολου που καποτε πνιγηκε ενω προσπα8ουσε να μα8ει κολυμπι ειναι ενας παρα πολλυ σοβαρος λογος να αρχησει καποιος εναν πολεμο. Και ακουγετε και η φραση <>. Ειναι δυσκολο να πει κανεις αφτην την στιγμη ποιος ω8ει την τουρκια, αλλα εσυ σαν Ιφικρατης δεν 8α τραβαγες το νατο εκει για να συνεχησεις την καταληψη και να συνεχησεις το ραντεβου με την ιστορια... ενω οι δυτικοι θα παιρνανε μια νικη στην Συρια <> ωστε να μην φενωντε ντροπιασμενοι και ανικανοι?
    Ισως να καψει η Ρωσσια σε αυτην την στιγμη τουλαχιστον την Συρια, αφτο 8α βολεβε και τους δυτικους, 1 αντιδραση που 8α εδιχνε οτι ο ρωσσος δεν εχει το πανω χερι και χανει στο μετοπω της Συριας ενω ο ρωσσος προχωρα παραλληλα με την καταληψη της Αν. Ουκρανιας μιας και στην βολικη αντιπαρα8εση της Συρριας οι δυτικοι 8α βαλουνε τις βομβες <> και η τουρκια τα πτωματα του αναγκαιου πεζικου <>
    Βεβαια υπαρχει και 1 παραγωντας ακομα, και ο ποιο τρομαχτικος, μιας και ποτε δεν ανηγει τα χαρτια του. Στην Σερβια που επεσε το στελ8 και στη στην Συρια που δεν εγινε επεμβαση υπαρχει 1 κοινο σημειο, χτυπη8ηκε η κινεζικη πρεσβεια <> στην πρωτη απο τους νατοϊκους στη δευτερη απο τους ανταρτες. 2 ειναι μονο οι ευκαιριες-σημεια που μπορει ο κινεζος να απαγκιστρωσει την Αμερικη απο την Μεση Ανατολη η Συρρια και το Ιραν, εαν ειναι να γηνει μεγαλη δυναμη ειναι αναγκασμενη να κανει κινηση πριν η μεση ανατολη περασει πληρως στην Αμερικανικη σφαιρα. Η σιωπη της Κινας φενετε και να προδηδει την κινηση της, εδω 8α πρεπει να εχουμε στο μυαλλο μας τον πολεμο στην Κορεα και το Βιτναμ οπου αφτοι οι πολεμοι ηταν κα8ορηστηκοι για την σημερινη Κινα μιας και τερματισαν την επιρροη της Αμερικης στην απο Ανατολη. Αυτην την φορα ομως δεν υπαρχουν Ασιατες γηγενεις και αμεσα προσβασιμα συνορα. Παρολα αφτα ενας Πυρρειος συνεχης πολεμος στην Συρρια η το Ιραν με πολλα πτωματα Δυτικων 8α κουραζαν τελειωτικα ιδιως τους Αμερικανους με αποτελεσμα ισως ακομα και την αποσυρση τους απο τα περισσοτερα μετωπα της ανατολης

    ReplyDelete
  3. Μια εκπληκτική ανάλυση της κρίσης της Ουκρανίας από τον κορυφαίο Παναγιώτη Τραϊανού θα σας λύσει όλες τις απορίες!
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/03/krisi-stin-oukrania.html

    ReplyDelete
  4. ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος του Πούτιν που επιμένει στη ρητορική του 'αντιφασισμού'. Μετά την Μαϊντάν προσδένεται όλο και περισσότερο με τον αντιευρωπαϊσμό και διεθνισμό της νέας αριστεράς. Αυτά τα λάθη θα του κοστίσουν πολύ ακριβά στο μέλλον.

    Η Ουκρανία ήταν χαμένη για τους Ρώσους εδώ και 10ετίες. Αν ο Πούτιν ήταν πραγματικά χαρισματικός, θα υποστήριζε τους οπαδούς του Δεξιού Τομέα τώρα που η Δύση θέλει να τους βγάλει από τη μέση. Με αυτό τον τρόπο θα είχε τις περισσότερες πιθανότητες, αφού η Ρωσία έχασε την Ουκρανία, τουλάχιστον να μην την κερδίσουν ολοκληρωτικά οι ΣιωνιστοΝατοϊκοί.

    Ο Πούτιν είναι σα τους Σπαρτιάτες εν όψει της καθόδου του Ξέρξη, που ήθελαν να χτίσουν τείχος στον Ισθμό και να κρυφτούν από πίσω. Αυτός θέλει να κρυφτεί στην Κριμαία. Δεν τον νοιάζει η δυτική Ουκρανία, δεν τον νοιάζουν οι χώρες δυτικότερα αυτής, δεν τον νοιάζει η υπόλοιπη Ευρώπη που αμερικανοποιείται και ισλαμοποιείται αργά και σταθερά.

    Προς όλους τους εθνικιστές που βλέπουν στον Πούτιν έναν υπέρμαχο του 'ευρωπαϊκού χριστιανισμού' και έναν ηγέτη των απανταχού νοικοκυρέων. Αλλάχτε μυαλά πριν είναι αργά. Ο Πούτιν δεν θα μπορέσει να σας σώσει. Μόνοι σας πρέπει να αυτο-οργανωθείτε και να μην περιμένετε από κανέναν Πούτιν.

    Ενεργοποιηθείτε και σταματήστε να χλευάζετε τους χρήσιμους ηλίθιους του Δεξιού Τομέα. Επικοινωνήστε μαζί τους, συζητήστε τα λάθη τους και τα λάθη σας. Ρώσοι και Ουκρανοί, Γάλλοι και Γερμανοί, Έλληνες και Αλβανοί, όλοι οι άλλοτε εχθροί λαοί της Ευρώπης ενωμένοι για να αποφύγουμε τη μαζική Συριοποίησή και Ιρακοποίησή μας.

    ReplyDelete
  5. και ξαφνικά... όλος ο κόσμος άναυδος περιμένει να δει τι θα κάνουν λίγες χιλιάδες 'νεοναζί'...

    οι οποίοι σήμερα απέκλεισαν το ουκρανικό κοινοβούλιο σα να μην συμβαίνει τίποτα, χαλαροί και άνετοι, διαβάζοντας εφημερίδες

    σαν η Μόσχα και η Ουάσινγκτον να μην κινούν τα νήματα και σαν οι ουκρανικές αρχές να μην σχεδιάζουν την εξόντωσή τους σε συνομιλίες που έχουν διαρεύσει

    και σαν οι ίδιοι να μην είναι απλά χρήσιμοι ηλίθιοι, κάτι για το οποίο είναι άπαντες βέβαιοι, παντού



    και όλο αυτό για την ανεξαρτησία ενός Έθνους ανύπαρκτου ιστορικά, διαμορφωμένου μόλις πρόσφατα...




    ...και τώρα βρείτε μου άλλη σύγχρονη συγκυρία όπου η καταξίωση από τον εξευτελισμό να απέχουν τόσο λίγο και να κρίνουν τόσα πολλά.

    ReplyDelete
  6. http://rt.com/news/kiev-parliament-protest-resurge-873/

    ReplyDelete
  7. Αγγλικό άρθρο της τότε εποχής για την έκδοση του βιβλίου.

    http://trove.nla.gov.au/ndp/del/article/17212055

    ReplyDelete