Sunday, March 16, 2014

Τελευταία δημοσκόπηση της Alco


Επειδή οι κατά παραγγελία και επί πληρωμή δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται ως μηχανισμός επηρεασμού της κοινής γνώμης με σκοπό να κατασκευαστούν "ποτάμια" από δημοσιοκάφρους που παριστάνουν τους πολιτικούς, και επειδή η Alco έφτασε στο σημείο να παρουσιάζει το "ποτάμι" σχεδόν με διψήφια ποσοστά, ο καλύτερος τρόπος για να εξευτελίσουμε μία ιδέα είναι να την τραβάμε στα άκρα, όπως έλεγε και ο Λένιν. 

Όσα πατριωτικά κόμματα/κινήματα δεν καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις επειδή το καθεστώς κατασκευάζει "ποτάμια" ηλιθίων, αντί να παραπονούνται για στημένες δημοσκοπήσεις, καλύτερα να τις τραβούν στα άκρα με την χρήση μαύρης προπαγάνδας. 

Για παράδειγμα, με απολύτως σοβαροφανές ύφος, δημοσιεύουμε ανωνύμως σε ιστολόγια δημοσκοπήσεις της Alco, Public Issue, κλπ όπου φέρουν το "ποτάμι" στο 65%, την "ελιά" στο 86%, κ.ο.κ. Ουδείς θα μας εγκαλέσει για την εγκυρότητά τους. Ακόμη και αν διαψεύσουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αυτά τα νούμερα, αποσιωπούμε τις ανακοινώσεις των, ή δηλώνουμε με θράσος ότι προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια... 

Σκοπός της μαύρης προπαγάνδας είναι να αναπτύξουμε αντισώματα στην κοινή γνώμη ώστε να μην επηρεάζεται από τις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μηχανισμών επηρεασμού της κοινής γνώμης. 

Τελευταία δημοσκόπηση της Alco:
Νέα Δημοκρατία 132%, Πασοκ 231%, Δημαρ 178%, Συριζα 342%, ΑΝΕΛ 110%, Χρυσή Αυγή 190%. 

Η εταιρεία Alco με τον διαχρονικό επαγγελματισμό και την αυστηρή αντικειμενικότητα που την διακρίνει στην καταγραφή των εκλογικών τάσεων, στις μετρήσεις της συμπεριλαμβάνει και την πιθανή ψήφο ζώων, δέντρων, λαθροεποίκων, νεκρών, αγέννητων, Μαορί, ινδιάνων Σιού, βυζαντινών αυτοκρατόρων, οθωμανών σουλτάνων, και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων. 

Η γελοιοποίηση των δημο(σ)κόπων είναι το καλύτερο φάρμακο για την άρρωστη πολιτική μας ζωή.

4 comments:

  1. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ. Έχει ρίξει το γελιο της αρκουδας ο κόσμος με το ποτάμι. Οταν ρωτάει ο ενας τον άλλο τι θα ψηφίσει λέμε ποτάμι και κλαίμε απο το γέλιο χαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  2. Κάτι πιο απλό: Δημοσκόπηση της Alco δίνει 13% στο ποτάμι, 5% στην ελιά και 15% στον δάκο. Η οποιοδήποτε άλλο κόμμα που βγάζεις από το μυαλό σου. Και βάζεις και ένα τίτλο "το νέο κόμμα ___ που ξεπερνά το ποτάμι σε δημοσκόπηση"

    ReplyDelete
  3. Το ωραιότερο το είπε ο παπαχελάς : "Το ποτάμι θα είναι ο νέος ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ" !!!!!!!
    Πάντως εγώ όχι για χείμαρο και ποτάμι δεν το βλέπω, αλλά ούτε για ροχάλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλοοοο!!!!! το νεο κομμα θα ειναι " Η Ροχαλα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete