Monday, May 28, 2012

Το μεγαλύτερο ψεύδος της μεταπολιτεύσεως: «Η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει η Ελλάδα να παραμείνει υπόδουλη στην Bundesbank και στο ευρώ»


Τώρα! άμεσα να διαλύσουμε το ευρώ. Να σπάσουμε τα δεσμά της σκλαβιάς. Να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα. Να εξολοθρεύσουμε την συμμορία του ευρώ και τους τραπεζίτες της ξένης κατοχής. Να απελευθερώσουμε όλους τους λαούς της Ευρώπης από το δημοσιονομικό Νταχάου του 4ου Ράιχ. Να μείνουμε στην Ιστορία για μία ακόμη φορά ως ο Λαός που δεν λύγισε μπροστά στην γερμανική κτηνωδία.  

Να διαδώσουμε σε όλη την Ευρώπη την πολεμική ιαχή του Ελληνισμού: «Θάνατος στο ευρώ και στους λακέδες του 4ου Ράιχ», στεφανώνοντας τον εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα με την δόξα του Εθνικού μας Νομίσματος.

Οι δωσίλογοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λάο λέγοντάς του ότι το συμφέρον των τραπεζιτών είναι συμφέρον όλης της κοινωνίας. «Αν δεν επανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες δεν θα έχεις καταθέσεις, δεν θα μπορούν να μειώσουν τις δόσεις του δανείου σου». Τέτοια ψεύδη εκστομίζουν καθημερινώς τα ευρωγιουσουφάκια. Δηλαδή να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Λαού για να επανακεφαλαιοποιηθεί η ληστοσυμμορία του ευρώ.

Το κράτος έχει ιδεολογικό στίγμα. Δεν είναι ουδέτερο. Φροντίζει τους τραπεζίτες εις βάρος της Πατρίδος. Αδιαφορεί τελείως για την γενοκτονία που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες.

Ζούμε σε μία κλεπτοκρατία. Έχουμε καθήκον να την ανατρέψουμε, με κάθε μέσον. Η τραπεζοσυμμορία εργολάβων, μμε, πολιτικών, συνδικαλιστών, επιχειρηματιών, έχει εξαπολύσει προπαγάνδα τρομοκρατήσεως της κοινωνίας για να αποδείξει ότι είναι προς το συμφέρον του Λαού να μετατραπεί σε δούλο. Πρέπει να τους συντρίψουμε, με κάθε μέσον, ειρηνικό ή μή-ειρηνικό.

«Όσο πιό φτωχαίνουμε τόσο θα πλουτίσουμε, τόσο θα αναπτυχθούμε», μας λένε οι ελληνόφωνοι γκαουλάιτερς.

Προσπαθούν να υποσκάψουν το ηθικό του Ελληνικού Λαού. Να τον πείσουν ότι τάχα μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ότι τάχα πρέπει να έχει αφέντες και ξένους επιτρόπους για να σταθεί στα πόδια του. Ότι τάχα είναι διεφθαρμένος και ανίκανος να διαφεντεύει το μέλλον της χώρας, και αυτό το προνόμιο πρέπει να το παραχωρήσει στους ξένους. Ότι τάχα ως λαός είμαστε ανίκανοι και τελειωμένοι χωρίς τους ξένους επικυρίαρχους.

Καθημερινώς οι ευρωλιγούρηδες λένε ότι θέλουν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία της Ελλάδος στις αγορές. Ουδείς εξ αυτών ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του με τον Ελληνικό Λαό.

Η συμμορία του ευρώ μολύνει την ψυχή του Λαού με το επιχείρημα της πατερναλιστικής αποικιοκρατίας. Ισχυρίζονται ότι μία αποικία ωφελείται από την ξένη κατοχή. Αυτό μας λέει ο Σαμαράς και το μαύρο μέτωπο. Ότι η Ελλάδα ωφελείται όντας υπό ξένη κατοχή. Και ότι αν προσπαθήσει να απελευθερωθεί, θα πάθει καταστροφή. Δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς, δεν θα κάνουν γάλα οι αγελάδες. Δεν θα μας δίνουν πετρέλαιο οι ξένοι. Ενώ ως δούλοι του 4ου Ράιχ, και γάλα θα έχουμε, και μισθούς, και πετρέλαιο.

Η παλλαϊκή εξέγερση είναι μονόδρομος. Ο εμφύλιος είναι μπροστά μας. Όσοι ψηφίσουν το μαύρο μέτωπο θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ. Συνεπώς δεν θα υπάρξει κανένα έλεος απέναντί τους. Μόνοι τους το διάλεξαν. Θα το υποστούν.

Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ο Ελληνισμός επειδή οι ευρωλιγούρηδες σιτίζονται από το ΔΝΤ και τα κονδύλια της Τρόικας.

Θάνατος στο ευρώ. Θάνατος στο 4ο Ράιχ. Θάνατος στους ευρωλιγούρηδες. Θάνατος στους αποικιοκράτες. Θάνατος στους δωσίλογους.

Ιφικράτης Αμυράς

21-5-2012

10 comments:

  1. Κε Αλμυρά,
    Συγχαρητήρια για τις θαρραλέες θέσεις σας. Βεβαίως δυσκολεύομαι να συμφωνήσω ως προς το ότι όσοι ψηφίσουν το μααύρο μέτωπο θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο. Νομίζω ότι η πληροφόρηση που έχει ο Έλληνας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ώστε να αποφασίσει με καθαρό μυαλό.

    Θα ήθελα μια διευκρίνιση σε θέση που διατυπώσατε σε προηγoύμενο post

    "Υπεράσπιση της Ελληνικής γλωσσικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς".

    Συγκεκριμένα, ποιά ακριβώς είναι η θρησκευτική κληρονομιά των Ελλήνων που κατά τη γνώμη σας χρήζει υπεράσπισης;

    Τέλος, απορώ, πως και με τέτοιες θέσεις θέσατε εαυτόν υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα που τουλάχιστον δημόσια δεν εξετάζει σοβαρά την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ούτε καν σαν ενναλλακτικό πλάνο ανάγκης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η υποψηφιότης ετέθη ως πρόταση από το ΔΗΚΚΙ, με το σκεπτικό ότι ο Συριζα επιτρέπει σε στελέχη του να υποστηρίζουν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα χωρίς βεβαίως η ηγεσία του Συριζα να υιοθετεί αυτή την άποψη. Ο κ. Λαφαζάνης, κορυφαίο στέλεχος του Συριζα, υποστηρίζει το εθνικό μας νόμισμα.

      Σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της Ελληνικής κληρονομιάς, αναφέρομαι στην Ελληνική Θρησκεία των Πατρώων Θεών, στην αρχαία Ελληνική Γλώσσα, και στον Πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδος.

      Ιφικράτης

      Delete
  2. Κε Αλμυρά,

    Παρακολουθώντας και την πολύ ωραία συζήτηση - συνέντευξη με τον καθηγητή κ. Αθήναιο, σχημάτισα την εντύπωση ότι επί της ουσίας οι απόψεις σας συγκλίνουν περισσότερο με τα προτάγματα πολιτικών σχηματισμών όπως το ΕΠΑΜ του κ. Καζάκη ή ακόμα και το ΚΚΕ. Γι αυτό δεν κατανόησα την υποψηφιότητά σας.
    Για το θέμα της θρησκευτικής κληρονομιάς: Εγώ περιορίστηκα στη θρησκευτική κληρονομιά και όχι γενικά στην ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, θεωρείτε ότι οι έλληνες έχουν κάποια διακριτή θρησκευτική ταυτότητα που χρήζει υπεράσπισης; Θεωρείτε αναγκαία κάποιου είδους "θρησκευτική πολιτική" για παράδειγμα;

    ReplyDelete
  3. zwakia to blogspot einani pseftiko... poso diskolo einai na to katalavete?

    ReplyDelete
  4. Κύριε Αλμυρά είστε ο άνθρωος που σώσει την Ελλάδα!Μπράβο σας.Η πατρίς έχει ανάγκη τον πατριωτισμό σας!!!

    ReplyDelete
  5. Έχω μια ερώτηση κρίσεως: από πότε οι αριστεροί μιλάνε στην καθαρεύουσα?

    ReplyDelete
  6. Η σελίδα της Αυγής όπως είναι τώρα:
    http://www.avgi.gr/nea-avgi/ArticleActionshow.action?articleID=683097

    Η σελίδα της Αυγής όπως ήταν στις 21-04-2012 και για κακή τύχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα
    αποθηκευμένη στο Google Cache (προσωρινή μνήμη του Google). Δείτε την όσο προλαβαίνετε

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WZbHbu3JyAMJ:www.avgi.gr/nea-avgi/ArticleActionshow.action%3FarticleID%3D683097+site:avgi.gr+%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82&cd=1&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a

    Φαίνεται καθαρά το όνομα του ως υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν. Με Οργουελικό τρόπο σβήνουν την ιστορία σαν να μην έχει συμβεί.

    "Ουδεμία σχέση έχεί με τον ΣΥΡΙΖΑ" = "Τον βάλαμε υποψήφιο στην Α΄ Αθήνας αλλά μετανοιώσαμε"

    "Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η ελευθερία είναι σκλαβιά. Η άγνοια είναι δύναμη..."
    Ακούστε τον Αλέξη, Ο μεγάλος αδερφός λέει πάντα την αλήθεια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το αν είναι ή όχι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σε μάρανε. Επί της ουσίας των πολιτικών θέσεων του ανθρώπου έχεις να πεις τίποτα;

      Delete
  7. Το πρόβλημα ειναι οτι η κατασταση στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να υπάρχουν άνθρωποι που αυτόν τον τύπο με το ασύμμετρο κρανίο,την εγκεφαλική δυσλειτουργία και τα γυαλιά...να τον παίρνουν στα σοβαρά λόγω θυμού.

    ReplyDelete
  8. To blog αυτό δεν ανήκει στον Αμυρά (δες το μικρό ορθογραφικό λαθάκι στο email).
    Έχει κατασκευαστεί από την ομάδα "αλήθειας..." της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Αγαπητοί Νεοδημοκράτες,
    προσπαθήστε λίγο περισσότερο.
    Και η συκοφαντία, θέλει την τέχνη της.
    Αποτύχατε στη συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποτύχατε στη διακυβέρνηση της χώρας, όπως θα αποτύχετε και στις 17/6.

    ReplyDelete