Saturday, April 14, 2012

Ποιά πρέπει να είναι η Ελληνική πολιτική έναντι των γερμανικών εθνικών εκλογών

Η εξωτερική πολιτική του Ελληνισμού πρέπει να προσανατολιστεί στην άμεση διάλυση της γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Για να διαλυθεί το 4ο Ράϊχ με πολιτικά και οικονομικά μέσα πρέπει να οξυνθούν οι αντιθέσεις μεταξύ κρατών-μελών της Ε.Ε.
Με βάση αυτή την στρατηγική, η Ελληνική εξωτερική πολιτική θα μπορούσε να ακολουθήσει έναν φαινομενικώς παράλογο δρόμο: να στηρίξει το δίδυμο Μέρκελ-Ρέσλερ στις προσεχείς εθνικές εκλογές στην Γερμανία.
Η νεοφιλελεύθερη ιμπεριαλιστική πολιτική που ακολουθεί αυτό το δίδυμο, σαφώς προξενεί καταστροφή στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό Νότο, αλλά καταφέρνει κάτι σπουδαίο. Καταστρέφει το Ευρωπαϊκό πολιτικό κεφάλαιο στην Ελλάδα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αποσαρθρώνει όλες τις φιλοευρωπαϊκές ελίτ. Τις φέρνει σε απολογητική θέση.
Για να μπορέσουν οι εθνικές ελίτ της Ευρώπης να γκρεμίσουν τον Ευρωπαϊκό εφιάλτη θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλη μία δεκαετία. Ενώ η Μέρκελ μπορεί να τα καταφέρει θαυμάσια σε ένα-δύο χρόνια. Έχει διεγείρει αντι-γερμανικά αντανακλαστικά σε όλη την Ευρώπη. Έχει γκρεμίσει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το παραμύθι περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Έχει κατεδαφίσει το Ευρωπαϊκό «όραμα».
Ό,τι έκτισαν επί 5 δεκαετίες χιλιάδες ευρωπαίων πολιτικών απατεώνων, το γκρέμισε η Μέρκελ σε 2 μόλις χρόνια.
Αντιθέτως, αν αναδειχθεί μία σοσιαλιστική «αντιμνημονιακή» γερμανική κυβέρνηση, θα χαλάρωνε τα αποικιοκρατικά δεσμά του Ελληνικού προτεκτοράτου, και έτσι θα συνέχιζαν τα ελληνόφωνα ευρωγιουσουφάκια να κραυγάζουν υπέρ της σκλαβιάς του ευρώ.
Θα συνέχιζαν οι ευρωλιγούρηδες να ομνύουν πίστη στο ευρωπαϊκό πολιτικό έκτρωμα. Θα μπορούν να παρουσιαστούν στον Λαό και να του πούν πόσο τον συμφέρει από οικονομικής απόψεως να είναι υπόδουλος στο 4ο Ράιχ, αφού τώρα η νέα γερμανική σοσιαλιστική κυβέρνηση χαλάρωσε τα δεσμά της σκλαβιάς.
Αντιθέτως, το δημοσιονομικό σύμφωνο θα αποτύχει χάρις την Μέρκελ και τον Τόμσεν. Κάτι που θα επιταχύνει την απελευθέρωσή μας από το δημοσιονομικό Νταχάου του ευρώ.
Η βάρβαρη λιτότητα αναζωπυρώνει εθνικιστικά αντανακλαστικά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ορμή. Υπάρχει παλλαϊκή αντιγερμανική τάση στην Ελλάδα χάρις την Μέρκελ.
Αν νικήσουν οι σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία θα συνεχιστεί η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και η διάλυση της Ελλάδος.
Αν κερδίσει η Μερκελ τις εκλογές, θα καταστραφεί η προσπάθεια για Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, και θα σωθεί η Ελλάδα από βέβαιο αφανισμό.  
Μία στρατηγική στηρίξεως πολιτικών δυνάμεων που γκρεμίζουν την δημιουργία μίας Σοβιετικής Ενωμένης Ευρώπης, θα γκρέμιζε την αυτοκρατορία του 4ου Ράιχ και των Βρυξελλών.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Ελληνική εξωτερική πολιτική θα μπορούσε να στηρίζει όσες δυνάμεις πολεμούν την δημιουργία ευρωπαϊκού υπερκράτους, είτε αντικαπιταλιστικές, είτε κομμουνιστικές, είτε εθνικιστικές,  είτε νεοφιλελεύθερες,  είτε αναρχικές. Κάθε κίνημα που διεξάγει πόλεμο με την Ευρωπαϊκή εθνοκτόνο ολοκλήρωση είναι προσωρινός σύμμαχος.
Το αυτό ισχύει και γι’ αυτούς που πάνε να διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς να το θέλουν. Η Μέρκελ πιστεύει ότι θα καταφέρει να ομογενοποιήσει και να καθυποτάξει την Ευρώπη με οικονομικά μέσα. Πιστεύει ότι θα πετύχει εκεί που απέτυχε ο Χίτλερ. Η ιστορία είναι εναντίον της. Δεν πρέπει να την εμποδίσουμε στην καταστροφική της πορεία.
Αντιθέτως μία σοσιαλιστική «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση στην Γερμανία θα ήταν τροχοπέδη για την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Θα συντηρούσε για πολλά χρόνια ακόμη τις αυταπάτες περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Θα βοηθούσε τους θιασώτες του λεβαντινοραγιαδισμού στην Ελλάδα να επιβιώσουν για μερικά χρόνια ακόμη. Θα νάρκωνε τους αγώνες για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.   
Η Μέρκελ λειτουργεί άθελά της προς το συμφέρον των χωρών του Νότου. Καταρρίπτει τον έναν ευρωπαϊκό μύθο μετά τον άλλον, σε χρόνο ρεκόρ.
Η στρατηγική μας πρέπει να επικεντρωθεί στην εκμετάλλευση των αντιγερμανικών τάσεων που αναζωπυρώνονται σε όλη την Ευρώπη. Βρετανικές και αμερικανικές εφημερίδες δημοσιεύουν ανησυχητικές ειδήσεις για την άνοδο του 4ου Ράιχ.
Πρέπει να ενισχύσουμε τις τάσεις απομονώσεως του 4ου Ράιχ και να βοηθήσουμε στην καλλιέργεια φόβου για την γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη.
Ενώ η Μέρκελ με το μνημόνιο καταστρέφει την Ελλάδα, η στάση της καταστρέφει την Ε.Ε. Μία γερμανική σοσιαλιστική «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση θα ελαττώσει τις αρνητικές συνέπειες του μνημονίου αλλά θα διασώσει τον εφιάλτη του ευρώ και της Ε.Ε.
Μία κοντόφθαλμη στρατηγική θα ζητούσε συμμαχία με τις γερμανικές σοσιαλιστικές  «αντιμνημονιακές» δυνάμεις, αλλά κάτι τέτοιο θα κατεδίκαζε τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων στην σκλαβιά του ευρώ.
Ιφικράτης Αμυράς
15-4-2012

No comments:

Post a Comment