Thursday, November 11, 2021

Όχι στις γελοίες "κινητοποιήσεις" ραγιάδων. Ναι στις μαχητικές, μαζικές, και παρατεταμένες συγκρούσεις


Έχει ανακοινωθεί κλείσιμο της εστιάσεως στις 16 Νοεμβρίου από την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής.

Τα αιτήματα αυτού του καθεστωτικού συνδικαλιστικού οργάνου είναι άκρως αντικοινωνικά.

Αδιαφορούν τελείως για τους διωγμούς και τις διακρίσεις εις βάρος των ανεμβολίαστων πολιτών. Επιπροσθέτως τα αντιεπιστημονικά κυβερνητικά μέτρα προσβάλλουν τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των εμβολιασμένων συμπολιτών μας.

Δεν τους απασχολεί ότι καλούνται να γίνουν αμισθί ρουφιάνοι και πραιτωριανοί του υγειονομικού απαρχάιντ, όπου θα ζητούν να ελέγξουν ταυτότητες και προσωπικά δεδομένα σε όποιον θέλει να φάει στο κατάστημά τους. Δηλώνουν πρόθυμοι.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα ψίχουλα των επιδοτήσεων, και όχι το να ανασάνει όλη η κοινωνία:

• Συνέχιση της επιδότησης ενοικίου.

• Επαναφορά του μέτρου αναστολή των συμβάσεων εργασίας.

• Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών.

• Μείωση του ΦΠΑ στο 6%.

• Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων, και

• Νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021.

Δεν κάνουν καμμία αναφορά στα πογκρόμ του καθεστώτος εις βάρος των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. Δεν απαιτούν να καταργηθεί το υγειονομικό απαρχάιντ. Το μόνο που θέλουν είναι επιδοτήσεις από τις πλάτες των φορολογουμένων.

Ουδείς καταστηματάρχης εστιάσεως εκπροσωπείται από τέτοια γελοία αιτήματα ραγιάδων. Οι εθελόδουλοι ας κλείσουν μιά για πάντα τα καταστήματά τους.

Να μην συμμετάσχουν οι καταστηματάρχες σε τέτοια "κινητοποίηση" που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να παρέχει άλλοθι στο μισελληνικό καθεστώς, να διαιωνίζει την υγειονομική χούντα, και να φέρνει εγγύτερα την ολική καταστροφή του κλάδου εστιάσεως.

Όλοι οι καταστηματάρχες πρέπει να περάσουν σε ανοικτή πολιτική ανυπακοή, πέρα και πάνω από τα υπάρχοντα συνδικαλιστικά τους όργανα. Πρέπει να δημιουργήσουν και να ενταχθούν σε νέες πολιτικές και συνδικαλιστικές δομές, οι οποίες θα απαιτούν την άμεση κατάργηση όλων των αντιεπιστημονικών μέτρων.

Όποιος "αγωνίζεται" για να ζητήσει από την κυβέρνηση επιπλέον χρήματα ως αποζημίωση για την νέα καταστροφή που θα προκαλέσουν τα πρόσφατα μέτρα, δεν είναι μόνον ραγιάς. Είναι εχθρός του Λαού.

Ναι στις μαζικές και παρατεταμένες κινητοποιήσεις με συγκρουσιακό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Κανένας αγώνας για την μεταρρύθμιση και την απάλυνση της υγειονομικής χούντας. Οι αγώνες θα γίνουν για την άμεση κατεδάφισή της. 

2 comments:

  1. η πλειοψηφία των ραγιάδων πιστεύει ότι υπάρχει ιός και ψευτοδημία και αδυνατούν υπαρξιακά να αντιπαρατεθούν στον πασοκικό μαρξισμό και να αμφισβητήσουν τα συνδικαλιστικά όργανα και τον φόβο του θανάτου, δεν καταλαβαίνουν καν ότι το αντινατιβιστικό κράτος θέλει να τους εξαφανίσει βιολογικά, εγώ τους λέω ότι ακόμα και να μαζεύαμε πτώματα στους δρόμους θα ήμουν αντίθετος σε κάθε περιορισμό και εξαναγκασμό

    ReplyDelete
  2. τα συνδικάτα των εμπόρων ζήτησαν να μπουν τεστ και στα σούπερ μάρκετ για να υπάρχει ανταγωνισμός, για να μην συζητήσουμε τι γίνεται με συλλόγους των φροντιστηρίων και της ιδιωτικής εκπαίδευσης, διακατέχονται από μια πώρωση για το ποιος θα τηρήσει καλύτερα τα μέτρα και διαπομπεύουν οποιον αποκλίνει έστω και ελάχιστα από την συστημικη προπαγάνδα

    ReplyDelete