Saturday, November 6, 2021

Διαρκείς συγκρούσεις σε πολλαπλά μέτωπα


Πριν 12-13 χρόνια ο Ελληνισμός αντιμετώπιζε μία σειρά κρίσεων: δημογραφικό, αβρααμικές αιρέσεις, μνημόνια. 

Τα τελευταία χρόνια οι κρίσεις πολλαπλασιάστηκαν και εντάθηκαν σε διαφορετικά μέτωπα με αποτέλεσμα να καταστούν διαρκείς συγκρούσεις, στις οποίες δυστυχώς δεν αντιστέκεται ο Ελληνισμός με ικανές και συγκροτημένες δυνάμεις. 

1. Εμβόλια-απαγορεύσεις λόγου, εργασίας, και μετακινήσεως. Ο εμβολιασμός μετετράπη σε όπλο εκβιασμού και περιορισμού των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών. Με πρόσχημα την δημόσια υγεία κηρύχθηκε εξοντωτικός πόλεμος εναντίον των ανεμβολίαστων. Η κοινωνία πιέζεται να μετατραπεί σε μόνιμο πελάτη των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών. 

2. «Πράσινη» ενέργεια-κλιματική «κρίση». Με πρόσχημα την αυξομείωση της θερμοκρασίας του πλανήτου, ένα ιστορικώς επαναλαμβανόμενο και απολύτως φυσικό φαινόμενο, στο οποίο ο άνθρωπος έχει μηδενική ή απειροελάχιστη συμβολή, εφαρμόζονται μέτρα εξοντώσεως ολόκληρων τμημάτων μίας κοινωνίας. 

Τεχνητή αύξηση του ενεργειακού κόστους, υποχρεωτική μεταβίβαση πλούτου σε κρατικοδίαιτους πωλητές "πράσινων" αυταπατών. Και έπεται η επιβολή κλιματικού lockdown, ήτοι "απαγορεύεται να μετακινείστε ελεύθερα διότι αυξάνετε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακος". 

3. Τεχνητή επισιτιστική κρίση. Οι υπέρογκες αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων διεθνώς, θα προξενήσουν κοινωνικές αναταραχές σε πολλές περιοχές του πλανήτου. 

4. Transgender-identity-σχολεία-γονείς. Ξεκίνησε ως κίνημα των ατόμων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, και κατέληξε σε ακραίο τραμπουκισμό εις βάρος γυναικών που δεν θέλουν να εξισώνωνται με άνδρες που παριστάνουν τις γυναίκες. 

Στις ΗΠΑ αποτελεί κυρίαρχη αντίληψη, σε σημείο να νομοθετούνται τερατουργήματα όπως το να εισέρχωνται σε γυναικείες τουαλέτες όσοι άνδρες αισθάνονται ότι είναι γυναίκες. Ή το να διδάσκωνται παιδιά του δημοτικού ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή, και αν θέλουν να το αλλάξουν με χειρουργικές μεθόδους και ορμονοθεραπεία, το κράτος θα τα προστατεύσει από "αντιδραστικούς" γονείς. Η θεωρία του φύλου έχει ήδη δημιουργήσει ιδεολογικά προγεφυρώματα και αντίστοιχα νομοθετικά τερατουργήματα στην Ευρώπη. 

5. Critical race theory. Ξεκίνησε ως "αντι-ρατσιστική" αντίληψη στην δεκαετία του 1970 στις ΗΠΑ, δήθεν κατά των διακρίσεων εις βάρος εγχρώμων μειονοτήτων, και κατέληξε σήμερα ως η πιό ακραία και μισαλλόδοξη ρατσιστική θεωρία εις βάρος όλων των λευκών ανθρώπων. Βάσει αυτής της θεωρίας όλοι οι λευκοί άνθρωποι θεωρούνται εξ ορισμού ένοχοι από την ημέρα που γεννήθηκαν. 

Στις ΗΠΑ και σε ωρισμένες χώρες της ΕΕ έχει καταστεί κυρίαρχη αντίληψη. Απαιτούνται και επιβάλλονται υποχρεωτικά μαθήματα "ευαισθητοποιήσεως" στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα σώματα ασφαλείας, ακόμη και σε μεγάλες, ιδιωτικές εταιρείες, από "καθηγητές"=προπαγανδιστές της συγκεκριμένης θεωρίας, οι οποίοι απαιτούν από λευκούς ανθρώπους το να μισούν τον εαυτό τους επειδή είναι λευκοί. 

6. Aπαγόρευση χρήσεως μετρητών ή/και επιβολή κρατικού ηλεκτρονικού χρήματος που θα κατάσχεται αυτομάτως και αυθαιρέτως, συνοδευόμενο με αρνητικά επιτόκια και περιορισμούς στο πού μπορεί να ξοδευτεί.

7. Κοινωνικά δίκτυα-λογοκρισία. Τα ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ κοινωνικά δίκτυα ξεκίνησαν ως πλατφόρμες επικοινωνίας, γι' αυτό επεκτάθηκαν τόσο γρήγορα, και γι' αυτό αρχικώς δεν λογόκριναν τους χρήστες, διότι δεν έφεραν ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεών τους. 

Στην πορεία όμως απεφάσισαν να μετατραπούν σε εκδοτικές πλατφόρμες, θεωρώντας ότι ως εκδότες έχουν ευθύνη για τις αναρτήσεις των χρηστών, άρα και υποχρέωση να λογοκρίνουν ό,τι αποκλίνει από τις δικές τους απόψεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας τεράστιος αριθμός χρηστών να μην συνειδητοποιήσει εγκαίρως την αλλαγή, και ξαφνικά με το πάτημα ενός κουμπιού από τους λογοκριτές, να χάνει δουλειά και επαφές, δέκα και πλέον ετών. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμη ανταγωνιστικές πλατφόρμες σε διεθνές επίπεδο που να μπορούν να καλύψουν την ζήτηση. 

8. Οπλοποίηση της βιομηχανίας πιστοποιητικών(weaponized certification industry). Εδώ και δεκαετίες με πρωτεργάτη την Ε.Ε. επιβάλλονται πρότυπα-οι λεγόμενες τεχνικές προδιαγραφές. Σιγά-σιγά περνάμε από την εθελοντική υιοθέτηση στην αναγκαστική και τιμωρητική. Αυτό έχει ως συνέπειες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις τεράστιες δαπάνες διαρκούς ελέγχου και αξιολογήσεως που απαιτεί η ΕΕ, με αποτέλεσμα να κλείνουν προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών. 

Και τα πρότυπα επιβάλλονται παντού, από το εμπόριο μέχρι τις ταυτότητες, από τα τρόφιμα μέχρι την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων. Οι αναγκαστικές τεχνικές προδιαγραφές της ΕΕ καταλήγουν στο να ελέγχουν και να περιορίζουν όλες τις δραστηριότητες μίας κοινωνίας. 

9. Νέα κύματα λαθροεποίκων, υπό την υψηλή προστασία και καθοδήγηση του ΟΗΕ. Αυτή την φορά υιοθετούνται νέα προσχήματα όπως κλιματικοί πρόσφυγες(climate refugees). 

10. Γεωπολιτικοί κίνδυνοι: ΕΕ-Νεο-οθωμανισμός-Ενωμένη Αφρική. Αρκετά χρόνια πριν, είχαμε αναφέρει ότι ο Ελληνισμός δεν πρέπει να εστιάζει μόνον σε κινδύνους εξ Ανατολών, οφείλει να περιστρέφει το βλέμμα του και στα 4 σημεία του ορίζοντος. 

Το κίνημα για την Αφρικανική Ένωση, αντίστοιχο με αυτό για την δημιουργία Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι άκρως επικίνδυνο, και από γεωπολιτικής και στρατιωτικής απόψεως, αλλά και λόγω της δημογραφικής αυξήσεως στην Αφρική, η οποία οδηγεί σε μαζική μετανάστευση αφρικανών στην ευρωπαϊκή ήπειρο με αντίστροφες αποικιοκρατικές προοπτικές. 

Μετά το Brexit αντί να επεκταθεί η διάλυση της ΕΕ και να γίνουν δημοψηφίσματα σε όλα τα κράτη-μέλη, έχει παγώσει το ζήτημα. Χώρες όπως η Γαλλία πρωτοστατούν στην δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού, κάτι που θα αφανίσει τελείως τα εθνικά κράτη.

11. Μνημόνια-εργαλειοποίηση του χρέους. Μετά από 11 χρόνια επιβολής μνημονίων, χωρίς κανένα όφελος, και χωρίς καμμία προοπτική απαλλαγής από το αβάσταχτο άχθος, η κοινωνία έχει υποστεί τεράστιες βλάβες, οι οποίες αυξάνουν γεωμετρικώς τις κοινωνικές πιέσεις σε όλα τα μέτωπα.

12. Από τις αβρααμικές αιρέσεις, το ισλάμ επεκτείνεται σταθερά δια της λαθρομεταναστεύσεως, δια της βιαίας επιβολής-κυρίως στην Αφρική, δια της προπαγάνδας-κυρίως σε Ασία και Ευρώπη, χωρίς μέχρι στιγμής ο Ελληνισμός να έχει χαράξει μία συστηματοποιημένη στρατηγική για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Αρκετοί Έλληνες περιορίζονται στην αιχμηρή κριτική του χριστιανισμού, αλλά δεν ασχολούνται εις βάθος με το πώς αντιμετωπίζεται ο θρησκευτικός επεκτατισμός ενός ενόπλου ισλαμικού κινήματος. 

Μαζί με το δημογραφικό, οι πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει με παθητικό τρόπο ο σύγχρονος Ελληνισμός, δείχνει την ανεπάρκειά του στην χάραξη στρατηγικής για την άμυνα και επίθεση εμπρός σε σύνθετα προβλήματα με πολλαπλά μέτωπα συγκρούσεων.

3 comments:

  1. Ακριβώς έτσι είναι

    ReplyDelete
  2. παρατηρήσατε φέτος το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας τον κατακλυσμό από μεικτά ζευγάρια μαύρων με Ελληνίδες μεταξύ 14 και 30;;;;; οι κοπέλες αυτές βρισκόντουσαν σε έναν οίστρο ευτυχίας δίπλα στον μαύρο τους σαν να είχαν ανακαλύψει κάποιον θησαυρό, ήδη πολλές έχουν κάνει παιδί με μαύρο και πλέον πολλές λένε ανοιχτά ότι ψάχνουν BBC, αφήνω το τι γίνεται απο γκέυ, λεσβίες καινκάθε είδους νέο ππυ παίρνει ορμόνες και ντύνεται σαν το αντίθετο φύλο....

    ReplyDelete
  3. βασικά ο "ελληνισμός" αριθμεί το πολύ 1/1000 του ελληνικού πληθυσμού της Ελλάδος και αυτοί ακόμα πιστεύουν σε κοινοβουλευτισμούς, "νομιμότητες", δικαιώματα, εμβόλια κλπ, ο ελληνισμός αποχώρησε πριν πολύ καιρό από το προσκηνιο της ιστορίας όπως όλα τα έθνη γενικότερα, είμαστε βαθιά μέσα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων

    ReplyDelete