Tuesday, June 3, 2014

OΗ MΥ GODS! - Η παραγωγή του VICE για την Ελληνική Θρησκεία

13 comments:

  1. Η ελληνική θρησκεία δεν αξίζει να παρουσιάζεται από τους ανώμαλους του VICE.

    ReplyDelete
  2. Όλα τα λεφτά είναι ο πρώην κομουνιστής στο 2:55
    Μα καλά (εσύ ένας άνθρωπος αξιοπρεπής αριστερός) πώς από το ΚΚΕ ήρθες εδώ πέρα; ρωτάει η κνίτισσα του vice
    Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος δεν είναι μονάδα χρηματική. πέρνει την απάντηση
    Σε παλιούς συντρόφους σου το έχεις πει (να μάθουν τι απέγινες); επιμένει το ζωάδι

    εκεί τις ρίχνεις δυο ανάποδες και την πετάς έξω από την πόρτα

    ReplyDelete
    Replies
    1. 07:32
      Βιτσιόζα- Eξήγησέ μου τι είναι αυτό
      Κακκάβας- Ξένιος Δίας, ελληνικά ξέρεις
      Βιτσιόζα- Α, σα τις επιχειρήσεις της αστυνομίας

      μιλάμε πρέπει να μου έκαψε 200 εγκεφαλικά κύτταρα

      Delete
    2. 6:36 κι εγώ εκεί τα ένιωσα να πεθαίνουν λέμε

      Delete
    3. μπορεί να κάψει και cpuJune 4, 2014 at 3:18 AM

      Το άλλο που έριχναν κάτι υγρά σε κάτι πέτρες; Σα να βλέπεις λίμνη των κύκνων με μπαλαρίνα την αλέκα παπαρήγα.

      Delete
  3. Φοβάται ο υπουργός να μην του πάρουμε τους ναούς και χάσει τα εισητήρια. Σίγουρη καβάτζα για τον υπουργό τα εισητήρια. Ακόμη και αν οι πάντες χρεοκοπήσουν σε αυτή τη χώρα, αυτός θα μπορεί να πληρώνεται από εκεί.

    Και φυσικά το υπουργικό γραφείο παύλα ναός του Σολομώντα. Μόνο τα βαλσαμωμένα κάκαλα του οσίου δαυίδ λείπουν από κει μέσα.

    ReplyDelete
  4. Όμορφα τελετουργικά στα αρχαία Ελληνικά που δυστυχώς υμνούν το κενό , το τίποτα. Κενόδοξοι άνθρωποι που απέβαλαν τον Έναν και Τριαδικό Θεό για να γεμίσουν την ψυχή τους με θεούς ανύπαρκτους, πεισματάρηδες , σκανδαλιάρηδες και με ανθρώπινα πάθη , όπως μας δίδαξε η μυθολογία. Σύντομα θα αποδειχθούν μια πλάνη όλα αυτά και θα επιστρέψουν στην πανανθρώπινη και μοναδική λατρεία του Τριαδικού Θεού της Αγάπης και της Ορθοδοξίας! Άλλωστε Βυζάντιο έρχεται λείαν συντόμως και πρέπει να προετοιμαζόμαστε. Μια παγανιστική ανάπαυλα στην ζωή τους δεν είναι δα και τόσο κακό αφού όλοι μας τον έχουμε μέσα μας ως Έλληνες .

    ReplyDelete
    Replies
    1. παγανιστήςJune 5, 2014 at 2:43 AM

      Η Μυθολογία είναι αλληγορία και, ως τέτοια, ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ από την απλοϊκού τύπου σκέψη. Να στο πω απλά. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ως Χριστιανός και ταυτόχρονα να αποφαίνεσαι περί Ελληνικής Μυθολογίας.

      Γι αυτό και οι Χριστιανοί, απλοϊκώς σκεπτόμενοι, δίνετε χαρακτήρα ιστορικό στην δική σας κοσμογονία.

      Θεωρείτε δηλαδή ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ όλα τα ευτράπελα που αναφέροντα στις εβραϊκές παραδόσεις, ότι το σύμπαν κατασκευάστηκε 6.000 χρόνια πριν, ο Νώε μάζεψε όλα τα ζωικά είδη μέσα σε ένα ξύλινο πλοίο και η στάθμη της βρωχόπτωσης ξεπέρασε το Έβερεστ, κτλ.

      Τα οποία ευτράπελα είναι προορισμένα ώστε να γίνονται αντιληπτά ως αλήθειες, ΕΙΔΙΚΑ από απλοϊκούς νόες.

      Delete
    2. ΦιλοσοφώνJune 5, 2014 at 2:54 AM

      Βασικά υπάρχει μια υφέρπουσα φιλοσοφία στα όσα λέει ο παραπάνω Χριστιανός.

      Φιλοσοφία, όμως, που έχει περάσει προς αυτόν αλλοιωμένη σε μεγάλο βαθμό.

      Η φιλοσοφία αυτή είναι ο Πλατωνισμός.

      Κλεμμένος και πετσοκομμένος από τους Χριστιανούς των πρώτων αιώνων, που πάσχιζαν να βρουν κάποιο στέρεο υπόβαθρο για να πατήσουν ιδεολογικά, ώστε να υψώσουν το δισχιλιόχρονο ίδρυμα που λέγεται Εκκλησία και μην τους αφανίσει ο Χρόνος.

      Απο τότε, οτιδήποτε σοβαρό εκστομίζεται από στόμα Χριστιανού, ανάγεται μοιραία στον Πλάτωνα.

      Ουσιαστικά οι άνθρωποι φτάνουν (και πάλι) στην Ελλάδα, μέσω Ισραήλ.

      Delete
    3. Καταρχάς ο χριστιανισμός δεν είναι τίποτα άλλο απο κοπτοαντιγραπτική ελληνικής φιλοσοφίας και προηγουμένων θεών. Υπήρχαν πολλοί τριαδικοί θεοί και η αλληγορία της τριάδας ήταν παντού γνωστή σε όλους τους προχριστιανικούς πολιτισμούς. Τι νομίζεις δηλαδή, ότι οι εβραιοχριστιανοί τον έβγαλαν πρωτότυπο; Στην ουσία ο Ιησούς/Γεσουά έχει αντιγραμμένα στοιχεία από τον Διόνυσο, τον Ώρο, τον Μίθρα και άλλους προχριστιανικούς θεούς. Πόσοι εσταυρωμένοι θεοί σαν και αυτούς υπήρχαν πριν από τον χριστιανισμό; Το θέμα δεν είναι εμείς να δεχτούμε ένα αντιγραμμένο και προσαρμοσμένο στα διεθνιστικά μέτρα ψευτοθεό, αλλά το αντίθετο.

      Delete
  5. ΕιδωλολάτρηςJune 4, 2014 at 6:32 PM

    Τα ελληνικά τελετουργικά υμνούν τον Κόσμο στον οποίο ζεις. Αν θεωρείς ότι ο κόσμος αυτός είναι 'τίποτα', δεν έχεις παρά να αυτοκτονήσεις.

    Όσο για τη μομφή σου ότι οι Έλληνες θεοί έχουν ανθρώπινα πάθη, πάρε από την Έξοδο (20, 4-6)

    "οὐ ποιήσεις σεαυτῷ εἴδωλον, οὐδὲ παντὸς ὁμοίωμα, ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν ὑποκάτω τῆς γῆς. οὐ προσκυνήσεις αὐτοῖς, οὐδὲ μὴ λατρεύσεις αὐτοῖς· ἐγὼ γάρ εἰμι Κύριος ὁ Θεός σου, Θεὸς ζηλωτής, ἀποδιδοὺς ἁμαρτίας πατέρων ἐπὶ τέκνα, ἕως τρίτης καὶ τετάρτης γενεᾶς τοῖς μισοῦσί με καὶ ποιῶν ἔλεος εἰς χιλιάδας τοῖς ἀγαπῶσί με καὶ τοῖς φυλάσσουσι τὰ προστάγματά μου."

    την ομολογία του δικού σου θεού ότι είναι ΖΗΛΩΤΗΣ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ απέναντι σε άλλους θεούς και όσους ανθρώπους τους λατρεύουν. Τουλάχιστον οι Έλληνες θεοί είχαν και θετικά ανθρώπινα στοιχεία, ο εβραίος γιαχβέχ έχει μόνο αρνητικά!

    ReplyDelete
  6. Αμα ειμασταν 12θεηστες δεν θα μπεναμε στο μνημονιο χαχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχα.
    Γαματο...τελικα ολη οσοι πιστευουν σε θρησκειες ειναι το ιδιο στο μονο που διαφερουν ειναι ο φανατισμος...απο εκει και περα ειναι ολοι το ιδιο κολημενοι και χαζουλιδες.
    Κατα τα αλλα θελω να πω μπραβο στα τσακαλια του VICE στους καλυτερους δημοσιογραφους παγκοσμιος!

    ReplyDelete
  7. Και οι μεν χριστιανοί και οι παραπάνω 12θεϊστές, έχουν εμμονή με τα γυμνά ουσίας τελετουργικά και αποφεύγουν την αληθινή εμβάθυνση. Αν δεν μελετήσεις και εμπεδώσεις και οραματιστείς τις νοητές και υπερνοητές ενέργειες που αντιπροσωπεύουν οι 12 θεοί (όσο αυτό είναι δυνατόν) απλώς μαΪμουδίζεις.

    ReplyDelete