Saturday, April 12, 2014

Το σύνθημα που μας εμπνέει: Ελλάς Ελλήνων Εθνικών!!!


17 comments:

  1. Ο τύπος που το ανέβασε είναι φιλοχιτλερικός βέβαια. Δες το κανάλι του. Και από τα βαρβαρικά στην αρχή του βίντεο φαίνεται.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΕΥΤΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝApril 12, 2014 at 1:04 PM

      Ο έξοχος καγκελάριος Αδόλφος Χιτλέριος ήτω φανατικός φιλλέλην και η όλη δράσις του απεσκόπη εις τον αφανισμόν των προαιωνίων εχθρών του Ελληνισμού Ιουδαίων,με την ταυτόχρονην σύζευξην Γερμανισμού και Ελληνισμού, ήτοι των ζωτικοτέρων κοσμοθεωριών εξυψώσεως του Λευκού Ανθρώπου.
      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
      ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

      Delete
    2. ΕιδωλολάτρηςApril 12, 2014 at 2:26 PM

      Ίσως να ισχύουν όσα λες, όμως ένα δυνατό Έθνος ΔΕΝ ετεροπροσδιορίζεται. Που σημαίνει ότι τα επίθετα 'τευτόνιος', 'σλαυικός', 'λατίνος' ή οτιδήποτε άλλο οφείλουμε να τα ξεχάσουμε. Εκτός αν έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ τον ρόλο του προτεκτοράτου που τείνουμε να συγχωνεύσουμε τα δικά μας πρότυπα με ξένα.

      Delete
  2. ΤΕΥΤΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝApril 12, 2014 at 2:51 PM

    Τυγχάνω Γερμανοέλλην και το ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ δεν αποτελεί ετεροπροσδιορισμό.Η ύπαρξις και κοσμοθεωρία μου είναι η επιχειρηθείσα σύζευξις ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΥ υπό των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών,σκοπός της υπάρξεώς μου η ολική επικράτησις του ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και η μετέπειτα πόρευσις του με οδηγόν τα ιδεώδη των ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ της φυλετικής ανωτερότητος.
    Στον αγώνα της επικρατήσεως εναντίων των υπανθρώπων επικυριάρχων δεν υπάρχουν έθνη.
    Σας υπενθυμίζω την ιστορία του τελευταίου ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΙΜΗΣ της ΛΕΥΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΙΑΣ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ SS,στα οποία το έθνος προελεύσεως είχε δευτερεύουσα σημασία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν είναι έτσι γιατί να μην βάλουμε την φυλή σε δευτερεύουσα σημασία; Με την ίδια λογική, όλοι είμαστε άνθρωποι και οι εχθροί μας είναι οι εξωγήινοι. Όσο και να θέλεις να το αποφύγεις, υπάρχουν γενετικές διαφορές μεταξύ Ελλήνων και των Γερμανών. Είμαστε μεσογειακό φύλο. Το ξέρεις ότι πολλοί "νεοναζιστές" δεν θεωρούν καν λευκούς τους Έλληνες; Αν έλεγες συνεργασία Ελλήνων και Ιταλών τότε κάτι θα γινόταν αφού είμαστε γενετικά κοντά με τους Ιταλούς και πολλές περιοχές της Νότιας Ιταλίας ήταν Ελληνικές από τους αρχαίους χρόνους.

      Delete
    2. ΕιδωλολάτρηςApril 13, 2014 at 12:15 PM

      "Στον αγώνα της επικρατήσεως εναντίων των υπανθρώπων επικυριάρχων δεν υπάρχουν έθνη."

      Δεν έχεις ουσιαστική διαφορά από τους διεθνισμένους του Μαρξισμού, του Φιλελευθερισμού ή του Χριστιανισμού και του Ισλαμισμού. Απλά αυτοί αντικαθιστούν τους δικούς σου "υπανθρώπους" με τους δικούς τους.

      Delete
    3. Ὅταν λέμε ὅτι ὁ Ναζισμὸς εἶναι διεθνιστικός, κάποιοι ἀποροῦν...

      Delete
    4. Σε φωτογραφία τοπικής έκδοσης είχα δεί γερμανοντυμένους νέγρους (νέγρους , όχι ΄Αραβες) σε κάποιο χωριό της Πελοποννήσου το 1944. Χαμογελαστοί πάνω σε κάτι μουλάρια με φόντο τον αγκυλωτό. Το ζαλισμένο από τις καρπαζιές τρίτο ράιχ μαζευοντας για εφεδρίες ότι αφελές ή πεινασμένο σκουπίδι είχαν αφήσει οι επαγγελματίες αποικιοκράτες βρήκε κάτι σε δέρμα που ταίριαζε με τις ονειρώξεις του . Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί από γερμανό επιτελικό. Τα χιτλερόψυχα γερμανοτσολιαδάκια είναι πιό αξιολυπητα καί από τις κουτοπόνηρες κατσαρίδες που επινόησαν τον "Ελληνοχριστιανισμό''.

      Ζ

      Delete
  3. Τα έθνη και οι εθνοτικοί προσδιορισμοί δεν αποτελούν εξωϊστορικές αλήθειες.Αντιθέτως έρχονται στο προσκήνιο με την επικράτηση της αστικής τάξης προκειμένου να εξαλείψουν τις πολυφυλετικές αυτοκρατορίες και να δημιουργήσουν (στη μεγάλη πληθώρα των περιπτώσεων) μικρά και αδύναμα κρατίδια άμεσα εξαρτημένα από τις μεγάλες δυνάμεις που παύουν να είναι οι αυτοκρατορίες.
    Αστική τάξη και σιωνιστικό τραπεζικό κεφάλαιο είναι αλληλένδετες έννοιες.Αρα τα έθνη που προέκυψαν τα τελευταία 200 χρόνια είναι Ιουδαϊκές επινοήσεις.Οι δε εθνικιστές είναι αφελή έρμαια του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαιου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςApril 13, 2014 at 12:11 PM

      Ποιά είναι αυτά τα έθνη που προέκυψαν τα τελευταία 200 χρόνια;

      Delete
    2. Το μόρφωμα που ονομάζετε ελληνικό έθνος πρώτο και καλύτερο.
      Ένα ετερογενές συνοθήλευμα που οι κατασκευαστές του υιοθέτησαν μέχρι και τεχνητή γλώσσα.

      Delete
    3. Η εθνοφυλετική συνείδηση υπήρχε στους Έλληνες πολύ πιο πριν την δημιουργία του έθνους. Βλέπε Επανάσταση του '21 και ένα σωρό άλλες αποτυχημένες επαναστάσεις πολύ πιο πριν. Η επανάσταση του '21 ήταν εθνοφυλετική, όχι ταξική ή οτιδήποτε άλλο. Απλά οι ξένοι το εκμεταλλεύτηκαν για να το κάνουν προτεκτοράτο. Γενικά ο διαχωρισμός σε τάξεις και ο ταξικός πόλεμος είναι σιωνιστικό επινόημα για να διχάσει τον κόσμο, όπως και ο κομμουνισμός (όλοι οι δημιουργοί του Εβραίοι ήταν, όπως και το 90% των αρχικών κυβερνώντων της σοβιετικής ένωσης και ο ιδρυτής του ΚΚΕ Μπεναρόγια).

      Delete
    4. Μπορεί να μην υπήρχαν "έθνη" έτσι όπως το λες εσύ, ομάδες ανθρώπων με κοινή καταγωγή και έθιμα που δεν εμπιστεύονται τους ξένους όμως υπήρχαν πάντα. Αυτό είναι εξωιστορική αλήθεια, σε αυτό βασίζεται το έθνος. Αν εμμένεις στη συγκεκριμένη λέξη "έθνος" φυσικά και χάνεις το νόημα. Φυλές ινδιάνων και άλλων λαών υπήρχαν πάντα. Η ειρωνία σχετικά με τις αυτοκρατορίες είναι ότι οι περισσότερες αυτοκρατορίες παρήκμασαν γι'αυτό το λόγο, επειδή έσπασε η εθνοφυλετική ενότητα. Η Αρχαία Ελλάδα π.χ. ήταν δυνατή τα κλασσικά χρόνια παρ'όλο που ήταν χωρισμένη σε πόλεις-κράτη, μετά τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου άρχισε να παρακμάζει διότι εισέβαλαν ξένες θρησκείες, ξένα έθιμα κ.τ.λ.

      Delete
    5. "συνοθήλευμα" 9:08 - είσαι ηλίθιος και αυτοί που δεν σου έμαθαν ορθογραφία είναι οι ίδιοι που δεν σου έμαθαν ούτε εθνολογία.

      Delete
    6. 9.08, Ανοίξτε ένα βιβλίο της αρχαιοελληνικής γραμματείας για να δεις πόσες αναφορές σε έθνη υπάρχουν... Μάλλον αναφέρεστε στο έθνος-κράτος.

      Delete
    7. Ποιά είναι η εναλλακτική σου;

      Delete
  4. Οἰ ἐλληνικὲς διάλεκτοι ὐπῆρχαν, εἴτε ἦταν οἱ ὁμιλητὲς ἐξελληνισμένοι ἢ ἐκρωμανισμένοι ἢ ὀτιδήποτε. Οἰ ἀρχαῖοι Ῥωμαῖοι μιλοῦσαν λατινικά. Τὰ ἔθνη-κράτη δημιουργήθηκαν λόγῳ καταστάσεων. Διαφωτισμός, ἀστοὶ ἀλλὰ καὶ οἰ παλαιότερες ἀντιλήψεις συνδιαμόρφωσαν τὸ ἀποτέλεσμα

    ReplyDelete