Wednesday, July 25, 2012

Αιδώς προδότες. Δεν είστε «αντιρατσιστές», είστε μισέλληνες


Ως πολιτικός, καταδικάζω την ανθελληνική και ρατσιστική απόφαση της «Ελληνικής» Ολυμπιακής Επιτροπής να θέσει εκτός Αγώνων την πρωταθλήτρια στίβου, Βούλα Παπαχρήστου.
Η δίωξη της Ελληνίδος πρωταθλήτριας με αφορμή ένα αστείο που έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα, αποτελεί τρανή απόδειξη του μισελληνισμού και της ιδεολογικής τρομοκρατίας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία.  
Πολιτικές δυνάμεις όπως η ΔΗΜΑΡ εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας να ανακληθεί η συμμετοχή της Ελληνίδος πρωταθλήτριας. Όμως ποιοί μας κάνουν μαθήματα ηθικής;
Αυτοί που στεγάζουν μισέλληνες και προδότες όπως την βουλευτή Μαρία Ρεπούση. Αυτοί που συνεργάζονται με το 4ο Ράιχ στην οικονομική γενοκτονία του Ελληνικού Λαού. Αυτοί που πρωτοστατούν στην διάλυση της Ελληνικής γλώσσης υπερασπιζόμενοι την φωνητική ορθογραφία. Αυτοί που υπερασπίζονται τα εκατομμύρια λαθροεποίκων στην Ελλάδα διαλύοντας τον εθνικό και κοινωνικό ιστό.
Ζητώ από την «Ελληνική» Ολυμπιακή Επιτροπή να ανακαλέσει την ρατσιστική και μισελληνική απόφασή της, και να επιτρέψει στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αποδείξει την αξία της στους Αγώνες.
Τα μαθήματα «αντιρατσισμού» από μισέλληνες αποδεικνύουν το πόσο προδότες είναι. Αδιαφορούν για τους χιλιάδες βιασμούς Ελληνίδων από λαθροεποίκους, αλλά ενδιαφέρονται σφόδρα μήπως θίξει κάποιος την παράνομη παρουσία τους στην Ελλάδα.     
Αιδώς προδότες. Δεν είστε «αντιρατσιστές», είστε μισέλληνες.
Το Ελληνικό Πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει καμμία σχέση με τον εμετικό μισελληνισμό σας.
Ιφικράτης Αμυράς
25-7-2012 

13 comments:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

    ReplyDelete
  2. Μπράβο πολύ σωστά !

    Πάνος.

    ReplyDelete
  3. Πες τα μεγάλεεε, αλλά ποιος σε ακούει; Οι ραγιάδες αυτοκτονούν και ευτυχώς που σφάζουν και κάποιο κωλόγερο και κωλόγρια οι αλλοδαποί, αλλά πού να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα γεράματα που γαμάνε μια κοινωνία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry κι όλας ρε φιλε ... αλλα απο οτι φαίνεται εσείς σφάζεται τους αλλοδαπους και οχι αυτοι εμας ... οταν τους θέλατε τους μετανάστες για να νιώσετε ανώτεροι , οτι και καλά γίνατε μικροαστοί , και καλά φύγατε απο την εργατική τάξη ήταν καλά ... τώρα δεν καταλαβένεται οτι το κρατος και η εξουσία είναι η πραγματικοί σας εχθροι ... και τα βαζετε με αυτους που μπορείτε ... με τους πιο πονεμένους της ιστορίας ... και για ποιους ραγιάδες μιλάς ... τοσα εθνοι και λαοι που έχουν περάσει απο τον ελλαδικό χώρο κανείς δεν έχει μείνει συμπαγείς ....

      Delete
    2. Τα αφεντικά τους ήθελαν τους λαθρομετανάστες, μικρέ ηλίθιε. Όχι εμείς. Τα αφεντικά κι εσείς, οι βρωμοανάρχες. Τα συνθηματάκια "αλβανοί εργάτες αδέρφια μας", "αλληλεγγύη στης γης τους κολασμένους" (από τα πιο μαλακισμένα συνθήματα ever), "κάτω τα χέρια από τους μετανάστες" βάφονται ανελλιπώς στους τοίχους από το '92, πακέτο με τα αλφάδια σας. Οι πορείες, οι αφίσες, οι οργανώσεις (κεερφα κτλ) είναι και πάλι δικά σας, όχι των αφεντικών.

      Όσο για τα "έθνη" και τους "λαούς" που έχουν "περάσει" από τον ελλαδικό χώρο, και ο Αλέξανδρος πέρασε από την μισή Ασία. Εκτός από τους Σλαύους (που οι τελευταίες μελέτες τους αποδίδουν συνεισφορά 15% στο βορειοελλαδίτικο gene pool) σε προκαλώ να μου δείξεις ΕΝΑΝ λαό σαν αυτούς που λες.

      Θα σου την έλεγα και για την ορθογραφία αλλά με τόσους βρωμοαριστερούς δασκάλους και καθηγητάδες, οι τελευταίοι που φταίνε είναι εσείς τα παιδιά.

      Delete
  4. Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από μια ανάκληση απόφασης της «Ελληνικής» Ολυμπιακής Επιτροπής. Η αθλήτρια ήταν ήδη 'στοχοποιημένη', στιγματισμένη ως 'φασίστρια' ή φίλα προσκείμενη σε 'φασίστες' (λόγω κάποιων αναφορών της προς την Χ.Α.) , πολύ πριν το επίμαχο αστείο και τον αποκλεισμό της. Στιγματισμένη από το γνωστό λόμπι της διεθνιστικής ακροαριστεράς, η οποία αντιδρώντας οργανωμένα ανέλαβε να προωθήσει και μεγαλοποιήσει το θέμα, ώστε να τεθεί διεθνώς ως καταφανής παραβίαση των κανόνων της ΔΟΕ περί απαγορεύσεως σχολίων με βάση την φυλή και την θρησκεία. Και η ΕΟΕ να μην την απέκλειε, θα το έκανε η ΔΟΕ.

    Για τον αποκλεισμό λοιπόν έδρασαν 3 παράγοντες, από τους οποίους η ΕΟΕ έχει την μικρότερη συμμετοχή.

    1ον, είναι προφανές πως τα olympic games ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Ελληνικούς αγώνες της Ολυμπίας. Η σκόπιμη τοτεμοποίηση του όλου θεσμού των olympic games, προερχόμενη τόσο από το εξωτερικό (από μια πολυεθνική εταιρεία παραγωγής φιέστας σε αναζήτηση νομιμοποίησης στην αρχαιότητα), όσο κι από το εσωτερικό (από τους διασκοτισμένους της 'ελληνικής παιδείας' και του 'ανθρωπισμού', που χαρίζουν 'κοιτίδες' ικετεύοντας για αποφάγια διεθνούς αναγνώρισης) θα πρέπει να επανεξεταστεί. Ίσως είναι ώρα και για την Ελλάδα, να αρχίσει να τιμωρεί το μαγαζάκι των «ολυμπιακών» παιγνίων σε κάθε περίπτωση χρηματισμού, σκανδάλου, αδικίας ή υπέρβασης εξουσίας. Ίσως είναι ώρα τα παίγνια να παραμείνουν σε επίπεδο παιγνίου και να αντιληφθούν πως οι όποιες ιδεολογικές προεκτάσεις τα ξεπερνούν.

    2ον, το οργανωμένο lobbying της διεθνιστικής αναρχοαριστεράς. Πολυεθνικός ολοκληρωτισμός, σε επίπεδα ανατολικής Γερμανίας και βόρειας Κορέας, με λόγο ύπαρξης τον παντοειδή στιγματισμό και περιθωριοποίηση του κάθε αντιφρονούντα. Οι ίδιοι που το 2004 γέμιζαν τους τοίχους με συνθήματα κατά των games. Σήμερα, μέσα και έξω από κόμματα εξουσίας, εξέθεσαν την Παπαχρήστου στα γραβατωμένα, ιδεολογικά τους αδέρφια των «ολυμπιακών» επιτροπών, ετοιμάστηκαν να της κάνουν τον βίο-αβίωτο άπαξ και προσγειωνόταν στην Αγγλία (αν δεν την έκοβαν οι μεν, θα την 'υποδέχονταν' οι δε στο αεροδρόμιο και θα την γιούχαραν στο στάδιο), αλλά και προχώρησαν ακάθεκτοι στον κοινωνικό στιγματισμό της με έναν οχετό ύβρεων στα κοινωνικά δίκτυα και αφού αυτή είχα αποκλειστεί και απολογηθεί. Σκοπός τους, καταστρέφοντας την καριέρα της και ει δυνατόν την προσωπικότητά της, να παραδειγματίσουν τους υπόλοιπους. Η ώρα τους να ψεκαστούν με ζιζανιοκτόνο έχει έλθει και παρέλθει.

    3ον, η ΕΟΕ. Γνώστες της περί ρατσισμού «ολυμπιακής» ετικέτας, ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου ήταν πραγματικό σπριντ γι αυτούς, μιας και πρόλαβαν να μην εκτεθούν από τον επικείμενο σάλο και αντίστοιχο αποκλεισμό της ΔΟΕ. Μια και μόνη ματιά στα μέλη τους, αρκεί για να καταλάβουμε το άμεσο της απόφασης...

    ReplyDelete
  5. Ιφικράτη σωστά τα λες για την κοπέλα. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της. Επ ευκαιρία, είδα πως ο ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν υπάρχει πλέον το μπλοκ του. Γνωρίζεις τι συνέβη ;; Θα συνεχίσει ή όχι ;
    Εύχομαι να είσαι καλά. Νάγια

    ReplyDelete
  6. Ρε γαμώτο, διάβασα την Πολιτική Φιλοσοφία του ανδρός (http://iphicratisamyras.blogspot.gr/p/blog-page_24.html) και δυστυχώς βεβαιώθηκα ότι είναι πολύ άρρωστος. Οικογένεια να τον φροντίσει δεν έχει;

    ReplyDelete
  7. @AnonymousAugust 12, 2012 11:29 PM

    Ξέρεις και να διαβάζεις;
    Δυστυχώς εσυ έχεις οικογένεια από οτι φαίνεται.

    Πάνος.

    ReplyDelete
  8. ναι αυτοι δεν ειναι αντιρατσιστές ... εσύ όμως γίνεσαι όλο και πιο πολυ φασιστας ... και επιτέλους ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ !!!!
    ΥΓ ποτε θα σταματήσει το παραμυθάκι με τους αλλοδαπούς ??? γαμω το και καλα εθνος σας γαμώ ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. "...και επιτέλους ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ!!!!"

      Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις δίνοντας το παράδειγμα;

      Delete
    2. γαμιάς μάνας ανώνυμουAugust 24, 2012 at 12:07 AM

      ανων15αυγ - έλληνας τη γάμησε τη μάνα σου μαλάκααα

      Delete